URANUS RETROGRAD IN BERBEC -30 IULIE 2016 ORA 00:07 , ORA ROMANIEI –29 DECEMBRIE 2016- DAR TREZESTE-TE ODATA….

uranus berbec

Planeta Uranus ramane in jur de 7 ani intr-un semn zodiacal, ii trebuie 84 de ani sa strabata intreg zodiacul, dar dintre toate planetele, “mersul”acestei planete este unic, este un “ mers rostogolit” in acord deplin cu limbajul astrologic al acestei energii: excentricitate, geniu,  nonconformist, idealist, revolutie, neprevazut. Uranus induce o energie ce dinamizeaza orice atinge, daca Saturn este cel care impune reguli,Uranus le rupe, aduce schimbarea, neasteptatul, socul, perturba fara avertizare, elibereaza, trezeste. Uranus in Berbec este original si independent. Plin de ambitie si energie, el este foarte inventiv,  impulsiv, nerabdator cu tot ceea ce vine de la celalalt(idei). Uranus in Berbec are capacitatea de a intui o noua directie pentru umanitate, din pacate , aceasta poate fi fie o directie buna, fie o directie rea. Uranus in Berbec poate fi riscant, inconsecvent si rebel iar pentru reusita, este nevoie de control si de atentie.

Uranus creaza agitatie, grabeste si accelereaza, aduce schimbari bruste si detasare, tulbura si rascoleste, amplifica neconventionalul, neinvitatul, fara precedentul,vorbim de fapt de o energie geniala, excentrica,nimicitoare. Uranus este Eliberatorul si actioneaza in principal prin tot ce este nou, directii noi, astrologie, ne ghideaza catre viitor dar intr-un ritm adesea greu de prezis.

Uranus tinde sa fie mai puternic si mai “uranian” atunci cand este retrograd. Cand Uranus este in mers direct, impulsurile intuitive, inventive, avangardiste curg in mod regulat dar cand Uranus intra in miscare aparent retrograda, dorinta de reforma, de razvratire creste iar exclamatia uraniana “ Evrika” are legatura cu afacerile neterminate din trecut, cu tot ceea ce constrange libertatea noastra. Daca in mers direct, Uranus ne bombardeaza  cu adevaruri universale dincolo de intelegerea noastra obisnuita, in mers aparent retrograd, Uranus ofera raspunsuri importante, de fapt raspunde intr-un mod socant adesea la intrebarea  “ De ce ?”.

Uranus retrograd  este adesea asociat cu revolte si revolutii, ceva care erupe cu o forta brusca, imprevizibila si schimba totul in calea lui. Dar efectele lui Uranus nu sunt numai distructive ci aceasta energie aduce o gandire originala, inventii unice, depasirea unor limite traditionale, propaga umanitarismul. Fie ca actioneaza intr-un mod constructiv sau unul distructiv, Uranus promoveaza progresul. La nivel personal, Uranus vorbeste intr-un limbaj ce tulbura, agita, socheaza, aduce surprize, ideea geniala dar si panica inexplicabila. Ori de cate ori o planeta este retrograda, energia ei este concentrata, interiorizata si aduce o intoarcere la problemele din trecut, vieti trecute. Practic (daca putem vorbi asa despre modul de manifestare a energiei uranine), Uranus retrograd in Berbec vrea sa re-verificam daca lucrurile au fost schimbate in acord cu unicitatea noastra si daca nu, sa ne apucam de treaba atat la nivel personal cat si la nivel global. Asa ca, daca locul de munca nu ne mai place si ne simtim blocati, daca o relatie devine din ce in ce mai proasta, daca locul, societatea in care traim nu mai ofera satisfactie de nici un fel, in urmatoarele luni, Uranus retrograd va alerta aceste lucruri, metodele lui pot fi ingenioase dar aducatoare de modificari necesare. Pana in decembrie 2016, Uranus retrograd ne cheama sa reexaminam orice temere, credinta, comportament, relatie, loc de munca, politica, care ne impiedica sa fim noi insine, cei adevarati. De asemenea, Uranus retrograd ne aduce in atentie schimbarile imprevizibile din trecut, ele trebuie re-analizate, au fost eliberatoare asa cum am sperat, au nevoie de unele corecturi sau trebuie facuta o noua schimbare, tot ce nu este in acord cu sinele nostru autentic, va suferi din nou o modificare. Uranus retrograd in Berbec ne indeamna sa ne eliberam sufletul, sa  trezim acea parte unica din noi care sa revolutioneze viata noastra. Uranus in Berbec este cunoscut pentru toate tipurile de evenimente bruste, neasteptate si haotice in aceasta zi in care isi schimba directia, deci asteptati-va la “ neasteptat”.

Pe o scara mai larga, Uranus retrograd se manifesta ca o neliniste generala in societatea in care traim, in politica, lucrurile acoperite, suprimate, ignorate, ies acuma in lumina. Conventiile si traditiile sunt contestate, sistemul politic se confrunta cu schimbari, tot ce a fost ascuns reapare acuma, scandalurile si coruptia sunt demascate intr-un mod incredibil.

Toate planetele retrograde aduc in atentia noastra o problema, o situatie cheie iar Uranus retrograd in Berbec vorbeste despre libertate, unicitate, respect pentru unicitatea celuilalt, idei inovatoare, eliberare de tot ceea ce inabusa entuziasmul nostru creator.
In urmatoarele cinci luni, Uranus retrograd poate schimba multe, planurile pot fi date peste cap intr-un mod total imprevizibil.

Uranus retrograd incepe pe gradul 24:30 Berbec si termina aceasta deplasare pe gradul 20:33 Berbec.Cei cu planete personale sau unghiuri importante in semnele cardinale( Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) vor simti destul de intens aceasta faza de retrogradare a lui Uranus. Casa astrologica energizata de Uranus retrograd in Berbec arata un domeniu de viata supus schimbarii, este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit, este o sansa  unica de a fura focul de la zei fara a fi pedepsiti iarasi. In urmatoarele cinci luni, Uranus retrograd in Berbec devine prietenul celor cu Uranus retrograd in harta natala.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Uranus retrograd in Berbec va tranziteaza casa I, un domeniu ce vorbeste despre modul vostru de manifestare, cum va vede lumea, sanatatea corpului fizic, imaginea voastra, cum relationati cu ceilalti.
Pana in decembrie 2016, corectiile uraniene au loc in legatura cu “ schimbarea neprevazuta “ facuta in acest domeniu de viata din martie pana in iulie 2016. Uranus retrograd in Berbec este acasa la voi, in consecinta, aceasta energie este simbolul schimbarilor monumentale in ceea ce priveste modul de abordare a perspectivelor de viata. Libertatea de exprimare este cerinta acestui tranzit, veti elimina restrictiile, veti fi dispusi sa va asumati riscuri personale, constiinta voastra este trezita de aceasta energie intr-un mod surprinzator. Inspiratia dar si impulsivitatea sunt la voi in casa personalitatii, oamenii din jurul vostru vor fi surprinsi de natura voastra rebela si dorinta de schimbare si de asumarea a oricarui risc. Comportamentul vostru devine mai impulsiv, deci va recomand atentie, nu iritati pe ceilalti doar pentru faptul ca Uranus va irita pe interior. Atentie la sanatate, in special , pot fi amplificate durerile de cap.Uranus retrograd in casa I va cere sa va re-definiti comportamentul si sa tineti cont si de ideile celuilalt.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Uranus retrograd in Berbec va tranziteaza casa XII, un domeniu ce vorbeste despre anumite lucruri secrete, ascunse, compasiune, abordari neobisnuite pentru a-i ajuta pe altii, sacrificii inutile, iluzii, dusmani, trecut, karma.
Pana in decembrie 2016, corectiile uraniene au loc in legatura cu “ schimbarea neprevazuta “ facuta in acest domeniu de viata din martie pana in iulie 2016. Uranus retrograd in Berbec in viata voastra poate fi mai subtil, este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra, uneori evenimentele ascunse sunt descoperite in momentele cele mai inoportune. La un nivel pozitiv, Uranus retrograd va ajuta sa va dezvoltati credinta profunda in individualitatea voastra, sa aveti incredere in calitatile unice interioare care va elibereaza de orice limitare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Uranus retrograd in Berbec va tranziteaza casa XI, un domeniu ce vorbeste despre prieteni, grupuri de oameni, societatea in care traiti, compasiune, sperante, copii. Pana in decembrie 2016, corectiile uraniene au loc in legatura cu “ schimbarea neprevazuta “ facuta in acest domeniu de viata din martie pana in iulie 2016.
Urmeaza o perioada in care Uranus va pune intr-un mod unic sa va sortati prietenii, este un timp incitant, va puteti largi intr-un mod semnificativ cunostintele. Sperantele voastre, prioritatile voastre, un grup de care apartineti, pot fi modificate in urmatoarea perioada.Poate muntele pe care ati urcat este gresit iar Uranus retrograd va va arata acest lucru, un vis se poate destrama in urmatoarea perioada.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Uranus retrograd in Berbec va tranziteaza casa X, un domeniu ce vorbeste despre cariera, viata sociala, onoruri, faima.
Pana in decembrie 2016, corectiile uraniene au loc in legatura cu “ schimbarea neprevazuta “ facuta in acest domeniu de viata din martie pana in iulie 2016.
Aceasta energie poate aduce schimbari neprevazute, rasturnari neasteptate in cariera, faima, proiecte profesionale, reputatie, modul in care va prezentati in societate ar putea fi contestat sau puteti fi pusi in situatii iesite din comun, va vede lumea in aceasta perioada.Vreti libertate, va displac restrictiile, ordinele fie ele de la un sef, de la o autoritate, de la un parinte nu pot fi ascultate de voi in aceasta perioada, puteti reactiona fara a gandi regretand mai tarziu actiunile, deciziile voastre. Prin urmare, fiti mai atenti la modificarile, corectiile pe care le faceti in cariera, viata profesionala.Atentie mare la legatura cu unele autoritati.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Uranus retrograd in Berbec va tranziteaza casa IX, aceasta energie lucreaza in domeniul studiilor inalte, calatorii mari, strainatate, faima, noroc, credinta in Dumnezeu.Pana in decembrie 2016, corectiile uraniene au loc in legatura cu “ schimbarea neprevazuta “ facuta in acest domeniu de viata din martie pana in iulie 2016. Puteti intampina schimbari neprevazute in timpul unei calatorii, faima voastra poate fi detronata prin actele proprii, deci mare atentie .Totul devine mare, indraznet, inspirat, sunteti ajutati sa va extindeti cunostintele despre viata, veti fi stimulati sa invatati lucruri noi, puteti studia astrologia, puteti calatori mai mult, puteti vedea lumea dintr-un unghi diferit , imaginea mare a universului devine extrem de importanta pentru voi.Pericolul care apare tine de expansiunea exagerata cauzata de ambitia si lacomia de putere, bani, putere sociala.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Uranus retrograd in Berbec va tranziteaza casa VIII, un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitate, fidelitate, finante comune cu sotul, veniturile partenerului, jocuri ascunse ale puterii, comisioane , credite , mosteniri. Pana in decembrie 2016, corectiile uraniene au loc in legatura cu “ schimbarea neprevazuta “ facuta in acest domeniu de viata din martie pana in iulie 2016. Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, in acest domeniu din viata voastra poate aduce bani din surse neasteptate sau probleme cu banii.
Uranus retrograd in tranzit prin aceasta casa poade aduce “ venituri intrerupte sau neregulate “, disfunctii sexuale adesea inexplicabile , schimbari bruste in finantele comune cu partenerul, legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica. Puteti primi deasemenea o mostenire , poate veni de unde nu va asteptati,relatiile voastre pot trece printr-o transformare majora. Stati departe de afacerile ilegale, va pot face mult rau.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Uranus retrograd in Berbec va tranziteaza casa VII, aceasta energie lucreaza in domeniu parteneriatelor, casatorie, asocieri, contracte, dusmani stiuti, hotarari judecatoresti.
Pana in decembrie 2016, corectiile uraniene au loc in legatura cu “ schimbarea neprevazuta “ facuta in acest domeniu de viata din martie pana in iulie 2016. Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra va indeamna catre relatii ce pot soca , imprevizibilul este in viata voastra, puteti realiza brusc si rapid un mariaj cu un partener original, pot aparea complicatii in casnicie, cu asociatul, cu avocatul.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Uranus retrograd in Berbec va tranziteaza casa VI, aceasta energie lucreaza in domeniu muncii, rutinei, colegi de munca, sefi, loc de munca, sanatate, obstacole, adversitati, ingrijorari zilnice.
Pana in decembrie 2016, corectiile uraniene au loc in legatura cu “ schimbarea neprevazuta “ facuta in acest domeniu de viata din martie pana in iulie 2016. Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra va indeamna catre independenta in munca si in modul de abordare a unui loc de munca, va puteti revolta destul de usor la orice piedica pusa in calea independentei voastre, puteti usor ajunge la certuri cu sefii, colegii, deci mare atentie. In domeniul sanatatii, nervii va pot cauza mari probleme, incercati sa fiti mai linistiti, asa va puteti proteja cel mai bine sanatatea. Uranus in tranzit prin acest domeniu din viata voastra aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in domeniul muncii, aceasta energie proaspata poate sa va aduca schimbarea locului de munca sau un loc de munca in care sa va puneti in evidenta individualitatea voastra.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Uranus retrograd in Berbec va tranziteaza casa V, aceasta energie lucreaza in domeniul iubirii, copii, speculatii, creativitate, dragoste in afara casatoriei, educatie, moralitate, placerile mintii si corpului.Pana in decembrie 2016, corectiile uraniene au loc in legatura cu “ schimbarea neprevazuta “ facuta in acest domeniu de viata din martie pana in iulie 2016.
Daca sunteti implicati intr-o relatie , aceasta se poate modifica sau se poate rupe daca nu raspunde cerintelor lui Uranus. Casa V este si casa copiilor , deci poate aparea un copil in aceasta perioada sau puteti avea probleme cu copii vostri.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Uranus retrograd in Berbec va tranziteaza casa IV, aceasta energie lucreaza in domeniu familiei, camin, parinti, afacerilor imobiliare, siguranta emotionala, cariera, tar, neam. Pana in decembrie 2016, corectiile uraniene au loc in legatura cu “ schimbarea neprevazuta “ facuta in acest domeniu de viata din martie pana in iulie 2016. Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, iar in acest domeniu din viata voastra , va indeamna la revolta fata de orice constrangere din partea familiei, neprevazutul bantuie casa familiei, afaceri, cariera, deci, fiti atenti, nu luati hotarari decisive acuma.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Uranus retrograd in Berbec va tranziteaza casa III-rude,frati, surori, tineri, cunostinte practice, comert, calatorii, idei novatoare. Pana in decembrie 2016, corectiile uraniene au loc in stransa legatura cu “ schimbarea neprevazuta “ facuta din martie pana in iulie 2016.Viata de zi cu zi se grabeste , intalnirile, planurile, apelurile telefonice sunt activate intr-un mod neobisnuit. Puteti fi atrasi de astrologie , intalnirile de zi cu zi cu vecinii, rude, prieteni dar si activitatile de rutina pot fi destul de imprevizibile.Fiti atenti la masini,foc, instrumente ascutite. Nu tebuie uitat ca Uranus este ghidul vostru astral si are o puternica influenta asupra voastra in urmatoarele luni.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Uranus retrograd in Berbec va tranziteaza domeniul banilor, valorilor , bani facuti prin valoare personala, deci, pana in decembrie 2016, corectiile uraniene au loc in legatura cu “ schimbarea neprevazuta “ facuta in acest domeniu de viata din martie pana in iulie 2016. Spiritul aventurist sau dezordonat poate sa conduca la pierderi surprinzatoare. Este o perioada in care trebuie sa va asteptati la “ neasteptat “ in problemele financiare , tot ce tine de bani, valori , securitate financiara pot cunoaste modificari . Nesiguranta financiara este cuvantul cheie in aceasta perioada, nu fortati norocul acuma .Un om prevenit face cat doi intr-o oarecare masura , prin urmare , ar trebui sa fiti atenti in legatura cu banii vostri, valorile voastre .

Adriana Tudosa

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.