GEMENII SI ANUL 2018

 

GEMENI  / ASCENDENTUL IN GEMENI – ANUL  2018

TRANZITE MAJORE

21 mai -20 iunie

In anul 2018, Gemenii continua transfomarea lor majora prin Pluto in Capricorn care predica despre putere si lipsa puterii,  invatand ca totul se plateste in viata. Saturn in Capricorn vine intr-un fel in sprijinul cerintelor lui Pluto dar desigur cu teste karmice ( datorii). Uranus in Taur vine cu o aroma cosmica greu de ghicit iar Jupiter in Scorpion aduce oportunitati legate de munca, proiecte la locul de munca. Neptun in Pesti va poate da pace mentala sau va ajuta sa inotati in iluzii de toate felurile in domeniul carierei.

Gemenii au nevoie de o viata cat mai diversa posibil. Nu e de mirare ca au   adesea doua cariere, doua case si nenumarate interese. Schimbarile de expresie ale Gemenilor sunt la fel de fascinante de urmarit ca luminile dintr-o discoteca. Semnul Gemeni este condus de Mercur, planeta asociata cu toate formele de comunicare si poate de aceea, acest semn este neobisnuit de curios.

Pe 15 mai 2018, Uranus, marele trezitor, paraseste semnul Berbec si intra in semnul linistit si confortabil al Taurului iar voi puteti deveni mult mai discreti, poate sa aduca in atentie anumite lucruri tinute secrete, ascunse, poate sa nu va placa ceea ce vedeti, dar ele sunt evidentiate si trebuiesc rezolvate intr-un mod nou. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra. Pana pe 26 aprilie 2026, puteti avea o dorinta neobisnuita de a explora cai mai putin batute sau puteti avea un interes deosebit fata de stiintele metafizice cum ar fi astrologia, numerologia. Din 6 noiembrie 2018 si pana la sfarsitul anului, Uranus are o miscare retrograda in Berbec aducandu-va aminte de oamenii, proiectele care v-au sustinut in ultimii sapte ani. Dar schimbarea adusa de Uranus in Taur este profunda si va cere sa invatati sa si ascultati, sa intelegeti ca tacerea este pretioasa, lucrurile mari in tacere se fac. Surprizele pregatite de Uranus va pot soca, pe de o parte poate aduce la suprafata problemele ingropate, pe de alta parte, poate sa va ajute sa intelegeti ca nu numai cuvintele transmit informatii ci intuitia-vocea divina, este cea mai sigura cale. Gata cu galagia, cu dispersia voastra, a venit timpul sa invatati ca vocea divina este cea mai importanta.

CARIERA, IUBIRE SI BANI

Cariera voastra continua sa treaca pe tot parcursul anului 2017 prin momente iluzorii dar si prin necesitatea asumarii unor sarcini suplimentare. Neptun in Pesti va tranziteaza in continuare casa carierei, aveti de partea voastra atat un ghid cat si o energie amagitoare, deci atentie. Aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. In perioada 19 iunie-24 noiembrie 2018, Neptun se misca aparent retrograde in semnul Pesti( parcurge gradele 16:30-13:42 Pesti)  si in cariera voastra si ar fi bine sa fiti mai atenti.
Pentru Gemenii nascuti intre 4-8 iunie, Neptun in Pesti face un aspect de careu provocator cu Soarele natal, aceasta energie va poate conduce sa faceti erori grave  cu privire la cariera voastra, pot aparea dificultati domestice, dispute in planul social, puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile, puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace.

Pluto in Capricorn ramane pe tot parcursul anului 2018 in sectorul bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitate, fidelitate, finante comune cu sotul/sotia, veniturile partenerului, comisioane, credite, increderea in partener, pasiune, sex. Aceasta energie poate sa va ajute sa obtineti profituri importante ca rezultat al unei casatorii, al unei asocieri importante. Finantele care vin din alta parte trebuiesc manipulate cu grija iar finantelor personale trebuiesc controlate de voi deoarece tot ce tine de bani, valori, pot cunoaste transformari drastice. Mare atentie la luptele ascunse pentru putere, Pluto va poate arata destul de dur care va este locul adevarat.

Saturn in Capricorn face echipa cu Pluto in Capricorn pana in anul 2021 si va spune ca trebuie sa “ va grabiti incet” cand vine vorba de afaceri, proiecte noi, strategii, planuri, deoarece veti intampina fel de fel de intarzieri, limitari. Saturn este in esenta o planeta a karmei ( datorii) si arata ca va puteti impiedica in urmatorii ani de ceea ce ati creat in ultimii sapte ani. Un fel de tradare teribila sau o durere emotionala va poate afecta enorm acuma. Cineva pe care v-ati  bazat foarte mult sau cineva pe care il considerati prieten va poate lovi pe la spate. Se poate de asemenea ca o relatie foarte stransa sa se prabuseasca sau altceva in viata voasra poate fi simtit ca un cutit in inima. Dar aceste situatii au rolul de a intelege ca nu puteti controla totul. Nu puteti controla pe cei care va tradeaza, pe cei care decid sa plece din viata voastra, pe cei care va iubesc sau orice altceva din viata voastra. Saturn va cere sa invatati care sunt limitele voastre in a controla totul si sa dezvoltati abilitatea de a respecta deciziile celorlalti si sa iertati. Pot aparea destule complicatii in viata intima, in chestiunile financiare. Pot exista destule situatii in care banii altor oameni va pot aduce mai multe turbulente in viata. Incecati sa va bazati mai mult pe banii vostri sau respectati cu strictete acordurile facute cu ceilalti pentru bani. De multe ori, sub influenta lui Saturn, o relatie se poate destrama tocmai din cauza banilor. Orice conexiune din viata voastra care nu este reala se va destrama si trebuie sa intelegeti ca ea nu trebuie sa mai faca parte din viata voastra. Nu disperati, Saturn va ajuta sa faceti curatenie in viata voastra intima, relationala, afaceri, secrete. Saturn va poate ajuta sa faceti ordine si in chestiunile financiare, sa va platiti datoriile, acuma puteti vedea cu alti ochi un credit.

Inca din octombrie 2017, Jupiter in Scorpion a inceput sa va sustina in tot ce tine de munca, proiecte la locul de munca. Pana in octombrie 2018, expansivul Jupiter va poate imbogati prin munca. Atitudinea voastra se poate imbunatati si asta poate schimba totul, relatiile de la locul de munca se pot extinde, puteti pleca la munca in strainatate sau la un curs de perfectionare, aveti multe posibilitati.

Venus in Pesti viziteaza zona carierei voastre in perioada 10 februarie-6 martie si pot aparea noi posibilitati sau mici beneficii prin cariera voastra, prin sefii vostri. Puteti primi diverse recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Luna noua in Pesti din data de 17 martie 2018( ora 15:10) poate fi un bonus special in cariera voastra.

Marte in Pesti isi incepe tranzitul prin casa carierei pe 11 noiembrie 2018 iar pana pe 31 decembrie, puteti imbina intutia cu abilitatea deosebita in comunicare pentru a va realiza scopurile, pentru a va pune in lumina.

13 iunie 2018 vine cu o Luna Noua in Gemeni pe gradul 22:43 ( ora 22:43, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semnitelor noi plantate acuma se vor vedea in preajma zilei de 23 noiembrie (ora 7:39, ora Romaniei)  cand este Luna Plina in Gemeni.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 24 aprilie-19 mai, vand va tranziteaza casa iubirii intre 6 august -9 septembrie.

In perioada 5 octombrie -16 noiembrie 2018, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Scorpion /Balanta, afectandu-va relatiile de la locul de munca.

Mercur, ghidul vostru astral este un indicator important in viata voastra iar cele trei perioade de retrogradare vor aduce destule probleme.

In perioada 22 martie -15 aprilie 2018, Mercur retrogradeaza in semnul Berbec si poate aduce complicatii  in prieteniile voastre.

In perioada 26 iulie -19 august 2018, Mercur retrogradeaza in semnul Leu si poate complica comunicarea, relatia cu rudele, fiti atenti in calatorii. O stire ce dezavaluie ceva din trecut va poate destabiliza.

Mercur retrograd in Scorpion din perioada 16 noiembrie -6 decembrie 2018  aduce complicatii la locul de munca, sanatate.

Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in aceste perioade in care ghidul vostru se misca incet. Deci, nu fortati nota in aceste perioade.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. Cu toate ca nu apartin nici uneia dintre zodiile la care faci referire in ultimele articole publicate, in toate din ele gasesc indicii pretioase!
    Multumesc Adriana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.