RAC / ASCENDENTUL IN RAC-ANUL 2019

La Multi Ani!

“ Iata Eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el, si el cu Mine.” Apocalipsa lui Ioan 3:20

Si in anul 2019, Pluto continua sa fie judecatorul relatiilor voastre, casnicie, partener de viata, asociat, rival, concurent. Saturn in Capricorn are metodele lui sigure de a va ajuta sa cresteti, sa va maturizati, sa fiti mai responsabili si atenti in relatiile voastre. Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare, aduce schimbari imprevizibile in relatiile voastre de prietenie, protectii, grupuri, banii carierei iar Neptun in Pesti aduce multa magie dar si multe iluzii prin credinta, studii superioare, calatorii. Punctul forte al anului 2019 este Jupiter în Sagetator ce aduce oportunitati legate de munca, proiecte la locul de munca. Eclipsele anului 2019 sunt foarte importante pentru voi deoarece se intampla pe axa Rac-Capricorn.

CARIERA, MUNCA SI FINANTE

Asa cum am spus, punctul forte al anului 2019 este tranzitul lui Jupiter in Sagetator ce petrece cea mai mare parte a anului in casa muncii si sanatatii.Aceasta este o veste buna pe frontul sanatatii daca au existat probleme in acest domeniu, energia si atitudinea voastra se vor imbunatati. Prezenta lui Jupiter va permite sa creati un echilibru mai bun in viata voastra; ritmul de zi cu zi va fi mai luminos si mai putin stresant. De asemenea, Jupiter ofera posibilitati de extindere a muncii voastre, un nou proiect de munca, un job in strainatate. Ar trebui sa fiti mai atenti in perioada 10 aprilie -11 august 2019 cand Jupiter este in miscare aparent retrograda in Sagetator. Aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de locul de munca, sefi, proiecte la locul de munca, colegi, sanatate.

In anul 2019, sunt trei perioade cheie cand Jupiter in Sagetator se intalneste cu Neptun in Pesti dar atmosfera nu este prea cordiala. Acestea sunt 13 ianuarie, 16 iunie sau 21 septembrie 2019, cand Jupiter in Sagetator este provocat de Neptun in Pesti. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal. Nu credeti orice promisiune in domeniul muncii, fiti mai atenti la cei cu care munciti, nu le spuneti toate secretele voastre.

Incepeti anul in forta cu Marte in casa carierei si pana pe 14 februarie, aveti multa energie pentru indeplinirea ambitiilor profesionale, pentru fel de fel de intalniri sociale, va vede lumea mult mai bine acuma.

Luna noua in Berbec din data de 5 aprilie 2019 poate fi un bonus special in cariera voastra.

In perioada 20 aprilie-15 mai, Venus  tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense,  puteti gasi iubirea la locul de munca.

Cea mai buna perioada in finantele voastre este sfarsitul lui iulie si aproape toata luna august, aveti de partea voastra energia soalara in Leu ce va lumineaza si mai bine valoarea voastra. Acesta este momentul in care finantele si posesiunile personale primesc atentia maxima. Fiti atenti totusi la cheltuielile si achizitiile inutile.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Anul 2019 incepe in forta pentru voi cu schimbari sortite generate de Eclipsa de Soare in Capricorn incadrata de cei doi titani astrali, Saturn si Pluto in Capricorn. Aceasta Eclipsa solara din 6 ianuarie vorbeste pentru voi in zona relatiilor, contracte semnate, uniuni, partener de viata, rival. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 3-9 iulie, vor fi in centrul atentiei, vor simti mana soartei in relatiile lor. Dar aceasta Eclipsa este asociata cu Nodul Sud lunar in Capricorn si poate arata o recompesa a eforturilor trecutului in modul vostru de relationare  sau o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care va tin pe loc.

Saturn in Capricorn in preajma acestei Eclipse de Soare poate accentua si mai mult platile karmice. Si in anul 2019, Saturn vine cu fel de fel de teste, piedici, blocaje in relatiile voastre si toate acestea au rolul de a verifica de fapt soliditatea inelului. Acuma multi Raci pot legaliza o relatie ( inelul lui Saturn este de durata). Saturn aduce mereu cu el o masura corecta a realitatii iar pentru voi aceasta realitate lucreaza in cele mai importante relatii. O relatie se poate incheia sau pur si simplu parca deveniti straini. Dar si relatiile stabile, de incredere, se pot intalni cu fel de fel de teste dar care pot fi trecute mai usor. De fapt, relatiile de orice tip, vor fi testate. Saturn este in esenta o planeta a karmei ( datorii) si arata ca multe plati karmice vin prin relatiile voastre.  Saturn este capabil sa aduca dezamagire, nu numai in dragoste, ci si in afaceri, viata intima. Poate ca asteptarile voastre sunt prea mari, poate ca partenerii de viata sau de afaceri trec si ei prin fel de fel de transformari. Poate ca nu au fost niciodata persoanele care credeati ca sunt. Dar nu asta conteaza. Ci, acest an este si despre invatarea si practicarea iertarii. Mentinerea unei atitudini de nemultumire nu poate decat sa va cauzeze probleme de sanatate iar iertarea, este un ajutor imens acuma.

Pluto in Capricorn continua si in anul 2019 sa ramana in domeniul relatiilor. Aceasta energie continua sa fie judecatorul, transformatorul acestui domeniu din viata voastra. Pot aparea schimbari profunde ce au legatura cu casnicia, relatiile de cuplu, asociatiile voastre. Aceasta energie puternic transformatoare poate sa va aduca probleme emotionale dureroase, despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu. Puteti intalni o persoana care va transforma total modul de abordare a unei relatii de lunga durata. Racii nascuti intre 8-12 iulie ar trebui sa fie mai atenti anul acesta in modul in care isi folosesc puterea personala in abordarea relatiilor. Provocarile in relatii nu trebuie sa va mire, astfel incat, puteti experimenta unele crize dar si transformari majore.

Cu Saturn si Pluto in Capricorn, cu Eclipsele de Soare si Luna pe axa Capricorn-Rac, relatiile voastre dar si dezvoltarea orizonturilor personale sunt zone active ale acestui an. Este timpul sa revizuiti valoarea pe care o acordati angajamentelor voastre. Va fi mai bine sa dati deoparte relatiile toxice, sa evitati oamenii care va devitalizeaza prin emotiile lor negative. Atat Saturn cat si Pluto in Capricorn se vor opune Nodului Nord in Rac-calea de evolutie si multe relatii dificile vor fi date deoparte ca parte a unui proces necesar de crestere personala. Invatati sa va bazati pe voi insiva, pe puterea imensa din voi, cultivati iertarea si o abordare mai umila fara de ceilalti.

In perioada 16 mai -2 iulie, Marte tranziteaza semnul Rac si va poate face si mai sensibili dar si mai dornici de unele proiecte noi. Ar fi bine sa ignorati luptele in relatiile voastre si sa va folositi forta si sensibilitatea in dezvoltarea unor proiecte personale. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume abundenta de energie. Deveni mult mai impulsivi, competitivi si ar trebui sa nu treceti in viteza peste tot si toate ca va puteti rasturna. Este cea mai buna perioada pentru a va revizui aspectul, modul cum priviti viata, cum actionati, cum rezolvati probleme majore ale vietii.

In perioada 4 octombrie-19 noiembrie,  Marte intra in casa voastra. Este posibil sa va folositi o parte din energia voastra in casa, activitati in familie, construirea unei case, redecorarea unei case, sustinerea unui parinte. In acelasi timp, puteti deveni mai conflictuali si ar fi bine sa evitati disputele in familie sau in numele familiei.

Venus va tranziteaza casa familiei in perioada 14 septembrie–8 octombrie si pot aparea oportunitati pentru familie, puteti cumpara casa mult visata, puteti descoperi ca veti deveni parinti, va puteti asuma intemeierea unei familie.

28 septembrie 2019 vine cu o Luna Noua in Balanta in casa familiei si poate aduce o noutate importanta in familia voastra,  un proiect personal, o noua abordare a unei afaceri de familie.

Din 6 martie, Uranus intra in semnul Taur iar timp de sapte ani, va puteti schimba obiectivele pe neasteptate, puteti fi atrasi de oamenii excentrici, puteti soca prin abordarea unor obiective neobisnuite. Tot ce tine de prieteni, grupuri, obiective viitoare, asociatii profesionale, capata un ton inedit.Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie. Racii nascuti in primele sase zile ale semnului vor simti influenta uraniana si pot fi foarte inventivi,pot gasi solutii creative la fel de fel de probleme. Flexibilitatea este cheia succesului.

Perioada voastra de putere

2 iulie 2019( ora 20:16) vine cu o Eclipsa totala de Soare in Rac cu o influenta deosebita asupra Racilor nascuti in preajma acestei zile. Eclipsele aduc schimbari importante, maturizeaza, invata, finalizeaza in bine sau rau situatiile care treneaza. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in propria persoana, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine, probleme cu barbatii, cu autoritatile, in casnicii, sanatate.Cei nascuti in jurul datei de 2 iulie sunt in vizorul acestei eclipse.

Eclipsele de Luna va influenteaza foarte mult pe voi Racii si asta din cauza faptului ca Luna este este ghidul vostru planetar.

21 ianuarie 2019 vine cu o Eclipsa totala de Luna in Leu asociata cu Nodul Nord in Rac.  Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Fiti atenti la bani, la plati, la documentele legate de bani, impozite.

17 iulie 2019, vine cu o Eclipsa partiala de luna in Capricorn gradul 24:04 . Aceasta Eclipsa de Luna agita lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de o persoana. Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta eclipsa va da curajul necesar sa rupeti relatia.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 3-28 iulie.Toata  atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism , puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale. In perioada 8 0ctombrie-1 noiembrie, Venus va tranziteaza casa iubirii. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. Cand Venus tranziteaza casa partenerului intre 25 noiembrie -20 decembrie, ofera oportunitati pentru iubire, bat clopotele pentru o casnicie, o nunta, o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

Din 19 noiembrie,  Marte va tranziteaza casa iubirii. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru iubire si dragoste, pentru vacante deosebite, pentru intalnirea iubirii. Daca sunteti intr-o relatie, puteti reinvia flacara iubirii.

Din 2 decembrie 2019, credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza prin trecerea lui Jupiter in semnul Capricorn. Oportunitatile tin de relatii, afaceri.

15 decembrie 2019 este o zi in care Jupiter abia intrat in Capricorn se amesteca in mod favorabil cu Uranus in Taur iar cei nascuti la inceputul zodiei vor avea o sansa aparent de nicaieri care le poate schimba viata in mod semnificativ.Puteti primi bani neasteptati sau chiar o promovare la locul de munca. Rasucirile surprinzatoare si transformarile de soarta sunt comune cu acest aspect si, in general, au un rezultat benefic.

Anul 2019 incepe cu o Eclipsa de Soare in Capricorn si se termina cu o Eclipsa de Soare in Capricorn pe 26 decembrie. Relatiile voastre, banii unei afaceri, un partener de afaceri, sunt in centrul atentiei iar Jupiter ofera un sprijin important in schimbarile pe care trebuie sa le faceti.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.