GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI-ANUL 2019

La Multi Ani!

“Cu Dumnezeu vom face ispravi mari, si El va zdrobi pe vrajmasii nostri.”Psalmii 60:12

Si in anul 2019, Gemenii continua transfomarea lor majora prin Pluto in Capricorn invatand ca totul se plateste in viata. Saturn in Capricorn vine intr-un fel in sprijinul cerintelor lui Pluto dar desigur cu teste karmice ( datorii). Din 6 martie, Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare, vine cu o aroma cosmica greu de ghicit, va sustine sa intelegeti ca sufletul vostru nu este nimic mai mult decat o individualizare a divinitatii. Jupiter in Sagetator  se ocupa de relatiile voastre iar Neptun in Pesti vine cu fel de fel de iluzii si lectii de viata in cariera, ambitii profesionale, statut social.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Una din temele principale ale anului 2019 este cantata de Jupiter in Sagetator, planeta norocului, cresterii si evolutiei. Pana in decembrie 2019, Jupiter in Sagetator devine aliatul sau dusmanul vostru, asta depinde de voi, de corectitudinea voastra, de capacitatea voatra de a nu judeca oamenii, de a vedea in ceilalti creatia lui Dumnezeu. Este posibil sa apara fel de fel de avantaje prin relatiile voastre. Daca sunteti singuri, Jupiter are grija de voi, va poate conduce catre cei de care aveti nevoie, multi oameni pot veni in viata voastra pentru a va sprijini, indruma, ocroti. Jupiter nu vorbeste doar de binefaceri ci si de credinta, optimism, a venit timpul sa fiti mai increzatori in voi, mai siguri pe voi, sa lasati credinta sa vina in viata voastra. Oportunitatile romantice vor fi gasite in medii spirituale, calatorii, strainatate, vacante, evenimente caritabile, cariera. Trebuie sa incercati sa actionati in mod corect. Nu uitati ca Jupiter stie sa taxeze destul de dur nedreptatile, incalcarea poruncilor lui Dumnezeu.

Perioada 10 aprilie -11 august 2019 cand Jupiter este in miscare aparent retrograda in Sagetator poate fi mai grea pentru Gemenii nascuti intre 2-14 iunie. Aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de aliantele si partenerii vostri, de cariera, imagine profesionala.

13 ianuarie, 16 iunie sau 21 septembrie 2019 sunt date cheie pentru tranzitul lui Jupiter in Sagetator deoarece este provocat de Neptun in Pesti. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal. Fericirea si tristetea vin de la oamenii pe care va bazati. Daca puteti sa acceptati oamenii asa cum sunt ei, chiar daca nu-i intelegeti initial, puteti profita mult de aceste aspecte.

In perioada 18 august-4 octombrie, Marte intra in casa voastra. Este posibil sa va folositi o parte din energia voastra in casa, activitati in familie, construirea unei case, redecorarea unei case, sustinerea unui parinte, rezolvarea unor documente ce tin de o casa, o mostenire. In acelasi timp, puteti deveni mai conflictuali si ar fi bine sa evitati disputele in familie sau in numele familiei.

Venus va tranziteaza casa familiei in perioada 21 august -14 septembrie si pot aparea oportunitati pentru familie, puteti cumpara casa mult visata, puteti descoperi ca veti deveni parinti, va puteti asuma intemeierea unei familie.

Din 6 martie, Uranus intra in semnul Taur iar timp de sapte ani, va veti intalni cu fel de fel de probleme pe care nu le puteti rezolva decat cu sprijin divin, prin aducea credintei si rugaciunii in viata voastra. Uranus va aduce la suprafata problemele nerezolvate sau ingropate. De asemenea, veti avea o arma puternica cu voi, si asta este intuitia-vocea divina, dar trebuie sa o auziti si sa tineti seama de ea. Visele vor deveni mai vii si chiar profetice.

CARIERA, MUNCA SI FINANTE

Anul 2019 incepe in forta pentru voi cu schimbari sortite generate de Eclipsa de Soare in Capricorn incadrata de cei doi titani astrali, Saturn si Pluto in Capricorn. Aceasta Eclipsa solara din 6 ianuarie vorbeste pentru voi in zona afacerilor, bani multi, putere si manipulare, transformare profunda. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, testament, sunt puternic energizate acuma. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, posesiunile, relatiile din interes, controlul si manipularea celorlalti, dependenta de banii partenerului, asociatului. Schimbul de putere, toate lucrurile ascunse, sunt teme importante acuma. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in jocurile secrete ale puterii, in viata voastra intima. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 2-10 iunie, vor fi in centrul atentie. Dar aceasta Eclipsa este asociata cu Nodul Sud lunar in Capricorn si poate arata o recompesa a eforturilor trecutului in chestiunile finaciare, afaceri, banii partenerului, asociatului sau o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care va tin pe loc.

Saturn in Capricorn in preajma acestei Eclipse de Soare poate accentua si mai mult platile karmice. Si in anul 2019, resursele (atat financiare, cat si de alta natura) parteneriatelor voastre, luptele pentru putere, ajung sub ochii lui Saturn. Daca nu sunteti siguri ce vor fi aceste lupte de putere, priviti in zonele din viata voastra unde utilizati cuvantul “nostru”, “ banii nostri”…”afacerea noastra” … “casa noastra”…”puterea noastra”. Ce se intampla in aceste zone? Cum puteti crea mai multa stabilitate aici? Saturn va ajuta sa fiti realisti, are metodele lui si va veti intalni cu ele. Partenerul de viata se poate confrunta in aceasta perioada cu fel de fel de probleme financiare sau alt fel de probleme care va atinge sufletul. Este posibil sa trebuiasca sa depuneti mari eforturi pentru a va controla finantele, puterea detinuta. Nu uitati sa va ganditi de doua ori inainte de a efectua investitii si de a va implica în probleme juridice, in incheierea unor contracte.Veti intalni  oameni care vor servi ca oglinzi pentru voi, reflectand tot ceea ce incercati sa obtineti prin forta. Eliberati comportamentele vechi care nu va mai servesc.Saturn va cere sa invatati care sunt limitele voastre in a controla totul si sa dezvoltati abilitatea de a respecta deciziile celorlalti si sa iertati. Pot aparea destule complicatii in viata intima, in chestiunile financiare. Pot exista destule situatii in care banii altor oameni va pot aduce mai multe turbulente in viata. Saturn este in esenta o planeta a karmei ( datorii) si arata ca va puteti impiedica acuma de ceea ce ati creat in ultimii sapte ani. Un fel de tradare teribila sau o durere emotionala va poate afecta enorm acuma.

Pluto in Capricorn ramane pe tot parcursul anului 2019 in sectorul bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitate, fidelitate, finante comune cu sotul/sotia, veniturile partenerului, comisioane, credite, increderea in partener, pasiune, sex. Aceasta energie poate sa va ajute sa obtineti profituri importante ca rezultat al unei casatorii, al unei asocieri importante. Finantele care vin din alta parte trebuiesc manipulate cu grija  iar finantelor personale trebuiesc controlate personal deoarece tot ce tine de bani , valori pot cunoaste transformari drastice. Mare atentie la luptele ascunse pentru putere, Pluto va poate arata destul de dur care va este locul adevarat.

Cu Saturn si Pluto in Capricorn, cu Eclipsele de Soare  si Luna pe axa Capricorn-Rac, domeniul banilor( banii mei, banii nostri, resursele noastre, putere si planuri secrete, afaceri), este cea mai activa zona a acestui an. Dorinta de a va extinde si de a creste in lumea financiara, lupta pentru putere, planurile secrete pentru putere si manipulare, pot fi testate destul de dur.

Atat Saturn cat si Pluto in Capricorn se vor opune Nodului Nord in Rac-calea de evolutie si multe relatii dificile vor fi date deoparte ca parte a unui proces necesar de crestere personala. Invatati sa va bazati pe voi insiva, pe puterea imensa din voi, cultivati iertarea si o abordare mai umila fara de ceilalti.

Cariera voastra continua sa treaca pe tot parcursul anului 2019 prin momente iluzorii dar si prin necesitatea asumarii unor sarcini suplimentare. Neptun in Pesti va tranziteaza in continuare casa carierei, aveti de partea voastra atat un ghid cat si o energie amagitoare, deci atentie.Nu trebuie sa va grabiti sa faceti o schimbare in acest domeniu din viata voastra doar de dragul schimbarii deoarece acest lucru poate conduce mai mult la pierderi decat la realizari , situatiile pot fi confuze , complicate ,deci mare atentie. Gemenii nascuti intre 5-9 iunie vor fi atinsi, amagiti sau treziti de acest tranzit. Este important sa aveti o viziune clara a directiei. Mutarea rapida nu este cea mai buna solutie. Claritatea in gandire, rugaciunea, va ajuta sa vedeti adevaratele probleme in cariera si le puteti rezolva in bine.

13 ianuarie, 16 iunie sau 21 septembrie sunt date cheie in care cariera, ambitiile profesionale, statutul social, imaginea voastra in lume si relatiile, rivalii, pot intra in conflict. Partenerul de viata poate avea nevoie de voi, schimbarile furioase in cariera pot atrage critici, dusmanii pot fi foarte vocali.Puteti face erori grave cu privire la cariera voastra , pot aparea dificultati domestice , dispute in planul social , puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile , puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace.

In perioada 19 iunie-24 noiembrie 2018, Neptun se misca aparent retrograd in semnul Pesti( parcurge gradele 18:43-15:56 Pesti) in cariera voastra si ar fi bine sa fiti mai atenti.

Venus in Pesti viziteaza zona carierei voastre in perioada 26 martie -20 aprilie si pot aparea noi posibilitati sau mici beneficii prin cariera voastra, prin sefii vostri. Puteti primi diverse recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Luna noua in Pesti din data de 6 martie 2019 poate fi un bonus special in cariera voastra.

2 iulie 2019( ora 20:16) vine cu o Eclipsa totala de Soare in Rac iar tot ce tine de bani, valoare personala, cere o noua atitudine, o noua intelegere.Se poate ca gandirea si strategia voastra financiara sa nu fi fost realista iar aceasta eclipsa in Rac va va arata lucrurile asa cum sunt in tot ce tine de casa, familie, bani investiti in chestiuni imobiliare. Aceasta eclipsa poate aduce cheltuieli sau pierderi neplanificate, modificarile pe care trebuie sa le faceti vor fi bune pe termen lung dar acest proces poate fi neplacut, va sensibilizeaza extem de mult. Eclipsa poate fi privita ca o mana a destinului ce corecteaza de cele mai multe ori o traiectorie, va face sa intelegeti mai bine anumite lucruri, maturizeaza prin evenimente bune sau rele,prin sfarsituri sau inceputuri.

Mercur, ghidul vostru astral  este un indicator important in viata voastra iar cele trei perioade de retrogradare vor aduce destule probleme .

In perioada 5 -28 martie 2019, Mercur, ghidul vostru planetar va fi in miscare aparent retrograda in semnul Pesti activand pentru voi sectorul carierei, viata sociala, ambitii profesionale. Aceasta calatorie mercuriana  poate fi o oportunitate pentru voi pentru a va redefini aspiratiile profesionale , sociale. In cazul in care ambitiile voastre nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu adevarul din inima voastra, pot aparea unele modificari ale obiectivelor voastre, chiar poate fi si legat de destinul vostru.

In perioada 7 iulie-1 august  2019,  Mercur  va fi retrograd in semnele Leu/Rac  activand pentru voi sectorul banilor, auto-valoarea voastra , modul cum va comportati in relatii,comunicare. Fiti foarte atenti la ceea ce propagati prin cuvintele voastre. Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiri banii in aceasta perioada. Acest tranzit  poate complica comunicarea, relatia cu rudele, fiti atenti in calatorii. O stire ce dezavaluie ceva din trecut va poate destabiliza.

In perioada 31 octombrie -20 noiembrie, Mercur  va fi retrograd in semnul Scorpion in sectorul diagramei voastre ce vorbeste despre munca cea de toate zilele, rutine, proiecte de muncaa, colegi, sanatate. Nu fortati nota la locul de munca, fiti mai atenti si la sanatate.Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati.

Perioada voastra de putere

3 iunie 2019, ora 13:03, vine cu o Luna Noua in Gemeni favorabila unor noi inceputuri,  in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semintelor noi plantate acuma se vor vedea in preajma zilei de 12 decembrie cand este Luna Plina in Gemeni.

Mercur va tine de mana in perioada 21 mai-4 iunie, si este una dintre cele mai bune perioade pentru voi .

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 8 iunie si 3 iulie, cand va tranziteaza casa iubirii intre 14 septembrie -8 octombrie. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. Cand Venus tranziteaza casa partenerului intre 1-25 noiembrie, ofera oportunitati pentru iubire, bat clopotele pentru o casnicie, o nunta, o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

In perioada 4 octombrie -19 noiembrie,  Marte va tranziteaza casa iubirii. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru iubire si dragoste, pentru vacante deosebite, pentru intalnirea iubirii.

Din 2 decembrie 2019, credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza prin trecerea lui Jupiter in semnul Capricorn. Oportunitatile tin de afaceri, bani celuilalt, viata privata, parteneri de afaceri.

15 decembrie 2019 este o zi in care Jupiter abia intrat in Capricorn se amesteca in mod favorabil cu Uranus in Taur iar cei nascuti la inceputul zodiei vor avea o sansa aparent de nicaieri care le poate schimba viata in mod semnificativ.Puteti primi bani neasteptati sau chiar o promovare la locul de munca. Rasucirile surprinzatoare si transformarile de soarta sunt comune cu acest aspect si, in general, au un rezultat benefic.

Anul 2019 incepe cu o Eclipsa de Soare in Capricorn si se termina cu o Eclipsa de Soare in Capricorn pe 26 decembrie. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testament, sunt puternic energizate in bine sau in rau. Jupiter ofera un sprijin important in schimbarile pe care trebuie sa le faceti. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.