LEU / ASCENDENTUL IN LEU-ANUL 2019

“Pazeste, de asemenea, pe robul Tau de mandrie, ca sa nu stapaneasca ea peste mine! Atunci voi fi fara prihana, nevinovat de pacate mari.
Primeste cu bunavointa cuvintele gurii mele si cugetele inimii mele, Doamne, Stanca mea si Izbavitorul meu!Psalmul 19:13-14

La Multi Ani!

Si in anul 2019,  Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare, aduce schimbari imprevizibile in cariera, viata sociala, ambitii profesionale, relatii. Neptun in Pesti continua cu iluziile si lectiile de viata in lupta pentru putere,  bani prin fel de fel de parteneriate. Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al locului de munca iar Saturn in Capricorn continua si el sa va arate care sunt limitele voastre in munca, loc de munca, sanatate. Punctul forte al anului 2019 este Jupiter în Sagetator, ce aduce oportunitati legate de iubire, copii, creatii personale, afaceri.

CARIERA, MUNCA SI FINANTE

Cele mai reprezentative evenimente ale anului 2019 vizeaza cariera si asta datoria intoarcerii lui Uranus in Taur in data de 6 martie.
Nu este neobisnuit ca Uranus sa aduca schimbari neasteptate in ceea ce priveste cariera si viata voastra. Prin urmare, fiti mai atenti la modificarile pe care le faceti. Aveti de partea voastra o energie ce va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi si va tine pe loc in cariera, familie, asocieri. Mai afectati sunt Leii nascuti la inceputul semnului ce vor simti invitatia neobisnuita spre libertate si independenta a lui Uranus.Veti fi curprinsi de un exces de nerabdare, de intoleranta, de iritare fata de tot ce va constrange sau este resimtit ca o piedica in calea libertatii  Sunteti gata sa va asumati orice risc iar, schimbarile neasteptate de existenta, personalitate, destin, fac parte din limbajul acestei energii. Pe de alta parte, puteti obtine o promovare, o crestere spectaculoasa in cariera, va vede lumea in aceasta perioada atat prin realizarile frumoase profesionale cat si prin schimbarile imprevizibile ce afecteaza si familia.
Schimbarile majore in cariera se vor intampla brusc si in mod neasteptat. Favorizeaza o cariera mai libera si o viata mai independenta. Pot exista multe schimbari in compania in care munciti care intr-un fel va deranjeaza si va forteaza sa va schimbati cariera.

Anul 2019 incepe in forta pentru voi cu schimbari sortite generate de Eclipsa de Soare in Capricorn incadrata de cei doi titani astrali, Saturn si Pluto in Capricorn. Aceasta Eclipsa solara din 6 ianuarie vorbeste pentru voi in zona muncii, sanatate, proiecte de munca, colegi, sefi, rutine zilnice. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 2-10 august, vor fi in centrul atentiei, vor simti mana soartei la locul de munca, in proiectele personale. Dar aceasta Eclipsa este asociata cu Nodul Sud lunar in Capricorn si poate arata o recompesa a eforturilor trecutului sau o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care va tin pe loc.

Si in anul 2019, Pluto in Capricorn continua sa fie judecatorul muncii voastre.  Energia plutoniana aduce de obicei o transformare majora in domeniul de viata pe care il energizeaza, in cazul vostru, Pluto se ocupa de munca cea de toate zilele si nu trebuie sa va mire schimbarile profunde, modificarile in activitatile voastre zilnice, demisii, concedieri sau schimbarea locului de munca. Pot aparea tensiuni cu colegii dar in special cu sefii vostri, ati putea fi obligati sa cautati un alt loc de munca din cauza acestei probleme. Puteti schimba destul de des locul de munca in timpul acestui tranzit, dar, de fapt aceasta energie va va conduce mai aproape de un loc de munca care sa raspunda nevoilor voastre. Pluto este planeta familiei voastre iar prezenta sa in casa muncii si sanatatii arata ca armonia sau dizarmonia familiala are o influenta imensa asupra sanatatii voastre.Deci, daca apar probleme, aduce?i aceste zone in armonie cat mai rpede posibil. Starea de spirit trebuie pastrata pozitiva si constructiva.

Saturn in Capricorn in preajma acestei Eclipse de Soare poate accentua si mai mult platile karmice. Saturn in Capricorn ramane si in anul 2019 in casa muncii, sanatatii.
Vreti nu vreti, va inscrieti la cursul realitatii, seriozitatii saturniene ce poate aduce mai multe responsabilitati iar daca munciti din greu va vede Saturn si va premiaza. Saturn este considerat stapanul karmei iar pentru voi, aceste lectii karmice tin de munca, colegi, sefi, rutine zilnice, obiceiuri , crize existentiale, sanatate.
Cu Saturn si Pluto in Capricorn, cu Eclipsele de Soare  si Luna pe axa Capricorn-Rac, munca voastra, credinta voastra, sunt zone active ale acestui an .
Atat Saturn cat si Pluto in Capricorn se vor opune Nodului Nord in Rac-calea de evolutie si multe relatii dificile vor fi date deoparte ca parte a unui proces necesar de crestere personala. Invatati sa va bazati pe voi insiva, pe puterea imensa din voi, cultivati iertarea si o abordare mai umila fara de ceilalti.

Din 14 februarie si pana pe 31 martie, Marte in Taur va tine de mana in domeniul carierei. Acuma, aveti suficienta energie pentru indeplinirea ambitiilor profesionale, pentru fel de fel de intalniri sociale, va vede lumea mult mai bine acuma. Incercati sa nu-i provocati pe ceilalti, incercati sa va aveti “bine” cu autoritatile.

Luna noua in Taur din data de 5 mai 2019 poate fi un bonus special in cariera voastra.

In perioada 15 mai-8 iunie, Venus tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense,  puteti gasi iubirea la locul de munca.

Cea mai buna perioada in finantele voastre este sfarsitul lunii august si aproape toata luna septembrie, aveti de partea voastra energia solara in Fecioara ce va lumineaza si mai bine valoarea voastra. Acesta este momentul in care finantele si posesiunile personale primesc atentia maxima. Fiti atenti totusi la cheltuielile si achizitiile inutile.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Pana in decembrie 2019, Jupiter va tranzita semnul Sagetator, un semn benefic lui. Jupiter este asociat cu norocul, sansa , bunavointa , generozitatea, toleranta iar Jupiter in Sagetator , in propriul domiciliu, favorizeaza toate trasaturile acestei energii in mod pozitiv. Jupiter in Sagetator, deci intr-un semn de foc prieten cu semnul vostru, va aduce multe oportunitati de crestere, evolutie.  Oportunitatile acestui tranzit prietenos tin de iubire, copii, creativitate personala, calatorii, strainatate, afaceri. Speculatiile sunt favorabile, dar cosmosul are multe modalitati de a aduce prosperitate in viata voastra. Este un moment excelent pentru investitii si speculatii. Relatiile de dragoste merg fara probleme sau ar putea exista o noua dragoste in viata voastra. Este de asemenea, un an fericit pentru copiii vostri. Aspectul prietenos al lui Jupiter cu Soarele vostru natal sugereaza incredere  si energie creativa. Este un moment bun pentru a face noi planuri , pentru a va rezolva problemele pe care le-ati avut în trecut, este, de asemenea, un moment potrivit pentru negocieri de afaceri sau achizitii financiare.

Perioada 10 aprilie -11 august 2019 cand Jupiter este in miscare aparent retrograda in Sagetator poate fi mai grea pentru Leii nascuti intre 2-14 august. O iubire din trecut poate sa va tulbure din nou viata, puteti sa va implicati mai mult in viata copiilor vostri sau puteti repara o legatura cu unul din copii. Este o perioada de reflectare si reparare a relatiilor voastre de familie, copii, iubire .

13 ianuarie, 16 iunie sau 21 septembrie 2019 sunt date cheie pentru tranzitul lui Jupiter in Sagetator deoarece este provocat de Neptun in Pesti. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal. Fericirea si tristetea vin de la oamenii pe care va bazati. Daca puteti sa acceptati oamenii asa cum sunt ei, chiar daca nu-i intelegeti initial, puteti profita mult de aceste aspec

Neptun  in Pesti continua si in anul 2019 sa creeze destula ceata in pasiunile voastre, in viata intima, in resursele comune, in acordurile semnate pentru bani. Ideea de iubire si romantism ar putea fi atragatoare dar practic, o relatie cu prea multe reguli poate fi sufocanta pentru voi. Poate fi o perioada in care visati la iubirea ideala, cu greu puteti vedea defectele unui partener, puteti simti ca destinul, karma va lega de o persoana. Trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati, sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Aceasta energie va poate da o perceptie extrasenzoriala puternica dar si o dorinta idealista de a-i ajuta pe altii. Partenerul de viata poate cunoaste anumite probleme cu locul de munca iar din aceasta cauza puteti vedea ca el este cel care va creaza probleme financiare.

Din 19 noiembrie si pana la sfarsitul anului, Marte intra in casa voastra. Este posibil sa va folositi o parte din energia voastra in casa, activitati in familie, construirea unei case, redecorarea unei case, sustinerea unui parinte. In acelasi timp, puteti deveni mai conflictuali si ar fi bine sa evitati disputele in familie sau in numele familiei.

Venus va tranziteaza casa familiei in perioada 8 octombrie-1 noiembrie si pot aparea oportunitati pentru familie, puteti cumpara casa mult visata, puteti descoperi ca veti deveni parinti, va puteti asuma intemeierea unei familie.
28 octombrie 2019 vine cu o Luna Noua in Scorpion in casa familiei si poate aduce o noutate importanta in familia voastra,  un proiect personal, o noua abordare a unei afaceri de familie.

Perioada voastra de putere

1 august 2019(ora 6:12) vine cu o Luna Noua in Leu favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semintelor noi plantate acuma se vor vedea in februarie 2020 cand va fi Luna Plina in Leu.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 28 iulie-21 august.Toata  atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale. In perioada 1-25 noiembrie, Venus va tranziteaza casa iubirii. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. Din 20 decembrie, Venus tranziteaza casa partenerului si ofera oportunitati pentru iubire, bat clopotele pentru o casnicie, o nunta, o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

In perioada 2 iulie-18 august, Marte tranziteaza semnul Leu si poate fi cel mai bun moment pentru a incepe ceva nou, pentru a da viata unor proiecte personale care sa va consume abundenta de energie. Deveniti mult mai impulsivi, competitivi si ar trebui sa nu treceti in viteza peste tot si toate ca va puteti rasturna. Este cea mai buna perioada pentru a va revizui aspectul, modul cum priviti viata, cum actionati, cum rezolvati probleme majore ale vietii.

Din 2 decembrie 2019, credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza prin trecerea lui Jupiter in semnul Capricorn. Oportunitatile tin de munca, sanatate, afaceri.

15 decembrie 2019 este o zi in care Jupiter abia intrat in Capricorn se amesteca in mod favorabil cu Uranus in Taur iar cei nascuti la inceputul zodiei vor avea o sansa aparent de nicaieri care le poate schimba viata in mod semnificativ.Puteti primi bani neasteptati sau chiar o promovare la locul de munca. Rasucirile surprinzatoare si transformarile de soarta sunt comune cu acest aspect si, in general, au un rezultat benefic.

Anul 2019 incepe cu o Eclipsa de Soare in Capricorn si se termina cu o Eclipsa de Soare in Capricorn pe 26 decembrie. Aceasta Eclipsa solara vorbeste pentru voi tot in zona muncii, sanatate, proiecte de munca, colegi, sefi, rutine zilnice. Jupiter este un asistent important al acestei Eclipse si ofera un sprijin important in schimbarile pe care trebuie sa le faceti.

Sa fiti binecuvantati!
Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.