PESTII SI ANUL 2018

  PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI – ANUL  2018
TRANZITE MAJORE

In anul 2018, Pestii continua sa mearga de mana cu Neptun ce poate crea destule iluzii in viata de zi cu zi dar va poate si sfinti, deveniti una cu zeii stelelor, Jupiter in Scorpion va urca in avion, va trimite la scoala, Uranus aduce schimbari imprevizibile in sectorul banilor dar si in comunicare, relatia cu rudele voastre. Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al relatiilor voastre de prietenie iar Saturn vine cu regulile lui rigide dar reale in tot ce tine de relatii, protectii, idealuri.  

Pestii sunt cea mai sensibila zodie si trebuie sa invete cum sa-si regleze frecventa radioului propriu, ca sa nu fie deranjati de alte posturi. Sunt guvernati de Neptun, zeul viselor, al viziunilor, al imaginatiei si al iluziei. Ei trebuie sa invete sa traiasca prin credinta si intuitie iar daca fac asta, se afla pe drumul cel bun.

Si in anul 2018, identitatea voastra este colorata de Neptun, ghidul vostru planetar ce continua sa strabata intr-un ritm destul de lent semnul vostru unde el se simte cel mai bine. Aceasta  energie are influente puternice asupra personalitatii voastre( in special asupra celor nascuti intre 5-9 martie), va sporeste sensibilitatea, deveniti extrem de intuitivi, mistici, chiar puteti sa descoperiti ca aveti capacitati de clarvedere, ca sunteti una cu lumea zeilor. Neptun poate aduce si unele  probleme asupra carora domneste o oarecare confuzie, iluzie, chiar mister. Va puteti  insela cu privire la fel de fel de probleme si ar trebui ca deciziile importante sa nu le luati fara o analiza atenta cu exceptia cazurilor cand sunteti foarte siguri ca detineti toate datele problemei.

Incercati sa va canalizati atentia spre valorile personale, numai aceasta abordare evita erori grave si va poate proteja in fata intamplarilor pe care nu le puteti controla. Fiti atenti in orice fel de afaceri, in lumea politica, in activitatile sociale, in relatiile voastre. Negativitatea neptuniana se manifesta in viata voastra prin dorinta de a scapa sau fugi de probleme, frica si anxietate interioara, barfa, invidie, critica, situatiii incurcate, haotice. Incearcati sa fiti cat mai realisti, folositi-va imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ, acestea va pot ajuta sa va traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Cu casa familiei si casa partenerului de viata guvernate de Mercur, ar trebui ca in perioadele de retrogradare din 2018  ( 22 martie -15 aprilie 2018, Mercur retrogradeaza in semnul Berbec, 26 iulie -19 august 2018, Mercur retrogradeaza in semnul Leu, Mercur retrograd in Scorpion din perioada 16 noiembrie -6 decembrie 2018) sa fiti extrem de atenti, nu va pripiti. Aceste perioade pot aduce confuzie in parteneriate, asocieri, afaceri, familie, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica. Problemele nerezolvate in trecut legate de familie, de partener pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, o cale de impacare. Puteti fi pusi in situatia de a regandi detaliile unui parteneriat esuat, puteti sa va ganditi la refacerea unei relatii rupte, pot iesi in lumina secrete ale unui partener, asociat.

In perioada 5 octombrie -16 noiembrie 2018, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Scorpion /Balanta, afectandu-va relatiile, afacerile, calatoriile, banii care vin prin diverse acorduri semnate, credite.
Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, agresiv, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd poate cunoaste incercari, ea poate continua sau se poate sfarsi. O relatie de iubire inceputa acuma are un ton karmic, si in general, nu este de durata. “N-a dansat decat o toamna ” este romanul lui Venus retrograd, deci atentie.

In perioada 19 mai -13 iunie 2018, Venus va tranzita casa iubirii si farmecul natural se poate transforma intr-un magnet, comunicarea cu ceilalti se imbunatateste, este un timp al norocului in dragoste, sansa in speculatii, succes in activitati artistice, sansa va surade, imaginea publica are foarte mult de castigat.

Eclipsa de Soare in Rac din 13 iulie 2018 (ora 5:48) aduce oportinutati sortite in iubire, poate fi un copil, va puteti bucura de un proiect creativ, de realizarile deosebite ale unui copil, poate fi o vacanta speciala. Influenta acestei eclipse va fi simtita mai mult de cei nascuti in preajma zilei de 13 martie.

Si in 2018, Pluto in Capricorn continua transformarea si regenerarea voastra prin prieteni, anturaj. Pluto este in vizita in viata voastra inca din 2008 neintelegand de ce sperantele voastre, prietenii vostri, grupurile de care apartineti, proiectele la care lucrati in cadrul unui grup, aduc adesea lectii grele de viata. Prieteniile voastre vor fi supuse transformarii, pot fi eliminati oamenii negativi din viata voastra, din anturajul vostru, sunteti ajutati sa dati o definitie profunda sperantelor si idealurilor voastre.
Pluto vrea sa renuntati la anumite idei fixe, sa invatati sa va bazati mai mult pe voi si mai putin pe ceilalti, sa intelegeti ca sperantele voastre cele mai arzatoare legate de viitor nu se vor indeplini decat daca va transformati complet si daca va clarificati scopurile creatoare, adaptandu-le la nevoile sociale.
20 decembrie 2017 anunta intrarea lui Saturn in Capricorn iar in urmatoriii aproximativ, piatra de moara saturniana este aruncata in relatiile voastre, in obiectivele voastre viitoare. Aceasta energie va poate ajuta sa scapati de lucrurile, oamenii de care nu mai aveti nevoie, unii prieteni isi pot arata adevarata fata, deci, lasati-i sa plece. Acelasi lucru este valabil si pentru sperantele si dorintele voastre. Nu trebuie uitat ca beneficiile lui saturn nu vin prea usor, trebuie sa miscati “piatra de moara” prin puterea voastra in asociere cu ceilalti.

CARIERA  SI BANI

Casa carierei voastre este condusa de  Jupiter, cel de-al doilea ghid astral al vostru care pana pe 8 noiembrie 2018 calatoreste prin semnul Scorpion, un semn de apa prieten cu apa voastra, asa ca sunteti binecuvantati de ingerii jupiterieni. Oportunitatile acestui an vin de departe, din strainatate sau prin studiile voastre superioare, prin credinta in ceea ce puteti face. Jupiter este ascociat si cu calatoriile, credinta, asa ca, puteti face mai multe calatorii de vis in acest an, puteti sa va inscrieti la fel de fel de cursuri care sa va inalte mintea, cunoasterea, puteti intalni oameni deosebiti care devin pentru voi adevarati ghizi spirituali.
Pe 8 noiembrie 2018, Jupiter lasa Scorpionul si intra in semnul Sagetator si in zona carierei voastre si pana in decembrie 2019 sunteti pe cai mareti in cariera.
26 noiembrie 2018 poate fi una dintre cele mai benefice zile pentru voi  in zona carierei, statut social, proiecte profesionale deoarece Soarele merge de mana cu Jupiter in Sagetator si poate aduce oportunitati marete.

Luna Noua  in Sagetator din 7 decembrie 2018 poate indica un nou inceput magnific in viata voastra profesionala, sociala.

In ultimii sapte ani, genialul Uranus in Berbec a infierbantat zona financiara, a adus tot felul de fluctuatii in securitatea voastra financiara. Nu intamplator, Uranus este numit marele trezitor aducand noi experiente si schimbari bruste in casa pe care o ocupa.
Intrarea lui Uranus in Taur vine la pachet cu Luna Noua in Taur din 15 mai 2018 si anunta idei inspirate, originale in comunicare, comert, calatorii, masini, instrumente de comunicare. Viata  de zi cu zi cu vecinii, rudele, prietenii, poate deveni  destul de imprevizibila.
Perioada 15 mai -6 noiembrie 2018 aduce primele adieri revolutionare in modul in care comunicati, cum va informati, ce idei propagati, cum si ce studiati, va spune cu ce instrumente trebuie sa lucrati pana pe 26 aprilie 2026. In perioada 6 noiembrie 2018 si 6 martie 2019, Uranus este in miscare retrograda in Berbec (peste 84 de ani va mai tranzita semnul Berbec) aruncand o ultima privire in portofelul vostru. Fiti atenti cu banii vostri.

O Eclipsa de Soare in Leu se formeaza in data de 11 august 2018 favorabila unor noi inceputuri,schimbari de destin, oportunitati legate de munca  voastra, imbunatatirea sanatatii. In privinta schimbarilor, ar fi  bine sa  asteptati sa se termine retrogradarea lui Mercur in Leu in jurul datei de 18 august.

17 martie 2018 vine cu o Luna Noua in Pesti  pe gradul 26:53 ( ora 15:10, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru asa ca trebuie sa fiti atenti la oportunitatile oferite. Roadele acestor schimbari se vor vedea in preajma zilei de 26 august 2018 cand este Luna Plina in Pesti.

Eclipsa de Luna in Leu din 31 ianuarie 2018  poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate. Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca, dar sunt posibile si probleme de sanatate, deci atentie. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in august 2017 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Leu.

Eclipsa de Luna in Varsator din 27 iulie 2018  poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur. Sunt posibile probleme de sanatate, puteti deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi.  Acest intuneric sortit face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor vostri, in intelegerea greselilor trecutului, in relatiile toxice care va otravesc viata.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Multumim Adria pentru acest recital prin care ne-ai facut cunoscut sunetul ariilor cantate de planete in trecerea lor prin acest an.

    Pentru munca si daruirea ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.