8-VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 23 IANUARIE 2018-PACE VOUA….

“Dupa opt zile, ucenicii lui Isus erau iarasi in casa; si era si Toma impreuna cu ei. Pe cand erau usile incuiate, a venit Isus, a stat in mijloc si le-a zis: “Pace voua!” Ioan 20:26

Luna: ianuarie este luna 1-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2018 =1+11=12=1+2=3
Vibratia energetica universala pentru ziua
23 ianuarie 2018=2+3+3= 8

                   Vibratia energetica a numarului  8 este adesea destul de controversata, vorbeste despre bani, putere, spiritualitate, afaceri, lupte ascunse pentru putere, autoritati, materialism pronuntat, controlul celorlalti, ridicari si caderi spectaculoase in viata. 8 este simbolul infinutului pe verticala, asta arata ca bogatia nu este un dar pamantesc ci un dar ceresc.
In Biblie, 8 reprezinta un nou inceput, o noua ordine , “cel nascut din nou”.
In acelasi timp, atributul principal al lui 8 este echilibrul, marele egalizator karmic, o forta care creeaza la fel de usor cat distruge. Cand ne intalnim cu vibratia 8 ( zi universala, zi personala, destin, nume, etc.) intelegem ca exista o plata, un bonus, culegem ce am semanat.

Este o zi in care banii vorbesc, toate aspectele legate de cariera, putere, autoritate si finante aduc agresivitate, lacomie, ostentatie. Aceasta zi de vibratie 8 poate fi ca un camp de lupta in care succesul se combina atat de bine cu pierderi, pericole, sacrificii, violenta, ispite, karma. In acelasi timp, aceasta zi poate fi o cheie secreta ce poate deschide portile cerului si asta printr-o lupta constanta de a ne elibera de dorinte lumesti. Vibratia 8 este o forta puternica ce indeamna la echilibru, incredere, generozitate, iertare. Provocarile acestei vibratii energetice tin de manipulare, lacomie, manie si judecata. Aceasta zi de vibratie 8 este confortabila in domeniul material daca alegem sa dezvoltam conexiunea spirituala, intuitia naturala, compasiunea, intelepciunea.

8 este o vibratie de echilibrare karmica, ea da doar ce este de drept si ia inapoi tot ce este castigat pe nedrept. Da, vibratia karmica a lui 8 regleaza lucrurile intr-un mod spectaculos, pot exista unele vesti bune dar pot aparea si pierderi. Intr-un fel, 8 este aducator de recunoastere, recompense. Cum 8 are legatura si cu cariera, aceasta zi aduce preocupari legate de cariera. Elementul cheie al acestei zile 8 este puterea dar nu cea care vine cu furie si agresiune ci puterea care aduce pace in suflet, rabdare in indeplinirea dorintelor.

Uitati-va la  numarul 8, este infinitul pe verticala, este iubirea infinita, energia infinita, timpul infinit, prosperitatea infinita …. Cu alte cuvinte, reprezinta abundenta fara sfarsit cand ne conectam cu divinitatea, cand intelegem sa facem un echilibru intre ceea ce este sus cu ceea ce este jos, intre material si spiritual.

Adesea 8 este un raspuns divin la eforturile de imbogatire materiala sau spirituala. Lacomia va conduce cu siguranta la pierderi,

Iar numarul 23 care contribuie la formarea vibratiei universale 8, este special in multe feluri si este considerat unul dintre cele mai norocoase numere.
In numerologie exista patru vibratii regale care protejeaza pamantul nostru, acestea sunt 23, 37, 51 , 65. Puterea suprema a lui 23 se vede in politica, in afaceri si ofera un statut social inalt, renume, afaceri profitabile, infrangerea adversarilor cu usurinta.

Este o zi benefica celor nascuti pe 8, 17, 26 sau care au vibratia nasterii 8, vibratia numelui 8. Vibratia numarului 1 este prietenoasa cu un 8, ambele numere sunt puternice si ambitioase, deci poate fi o zi benefica si pentru un 1, 19, 28.Pentru cei nascuti pe 23, aceasta zi poate fi aducatoare de succes.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

4 Comments

 1. Adriana, ma intreb daca s-ar putea face o asimilare a astrologiei in numerologie.
  Mai precis, asa cum in astrologie se intocmeste Revolutia Solara ce arata tendintele pe un an,si in numerologie sa se aplice influentele, pe un an,ale vibratiei zilei Revolutiei Solare.

  Este o teorie! I-as spune ” Si daca! ”
  Descoperiri s-au facut tocmai pentru ca oamenii si-au pus aceasta intrebare. Apoi au cercetat!

  Multumesc infinit pentru Optul zilei!
  Sarutari!

 2. Asa cum am mai scris, poti calcula multe cu numerologia, de la zi personala la zi universala, de la an personal la an universala, la ora favorabila, etc.
  Multa Lumina in suflet,
  Adriana astro

 3. Multumesc Adriana!

  Intre timp am incercat sa calculez….
  Pot spune ca am gasit semnificatia cifrei calculate in evenimentele anului respectiv.
  Multe din numere se repeta mai des.Cel care reprezinta anul acesta l-am intalnit doar in urma cu 19 ani !Sper ca am calculat corect…Iar in acel an a fost o intamplare ce a fortat linia destinului.
  Ideea enuntata anterior mi-a venit privind harta revolutiei solare.Unde ,din cat cunosc eu,imi pare ca se intrevede ceva …predestinat.Nu stiu in ce fel,nu ma hazardez in a emite ipoteze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.