LUNA NOUA IN PESTI SI ZODIILE-6 MARTIE 2019

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Dar Mercur este retrograd tot in semnul Pesti si poate intarzia, incurca noile oportunitati. Mercur retrograd ne spune ca “ noul “ nu poate inca veni la noi pana nu reparam, revizuim, reconsideram anumite evenimente si erori din trecut.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor mutabile Pesti, Gemeni, Fecioara, Sagetatori ( cei nascuti in jurul datei de 6 ) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, casa partenerului, casa carierei, in jurul gradului 15 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate.  Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Deci, nu fortati lucrurile, mai degraba odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa re-examinati unele proiecte si documente din trecut, ceea ce credeti despre lume. Poate fi o perioada de trei saptamani destul de confuza care va complica existenta, va puteti insela sau puteti fi inselati, problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu, mesajele primite le puteti interpreta eronat, deci mare atentie. Unele documente, un proiect de munca, trebuiesc rediscutate, rearanjate, redirectionate. Este cea mai buna perioada pentru inalturarea fantomelor si necazurilor care va deranjeaza. Vorbiti cat mai putin si iertati cat mai mult. Obtineti o noua perspectiva asupra unui comportament, document, act din trecut, care au adus tristete in viata voastra.
Iar Vesta in Pesti, gardianul acestei lunatii va poate lumina drumul catre adevaratul plan divin al sufletului vostru.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Activitatile cu copiii cresc. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa eliminati conexiunile care nu va mai servesc, sa descoperiti cine sunt adevaratii vostri prieteni, ce cercuri sociale va fac bine si va ajuta sa va atingeti scopurile. Cum casa XI este conectata la obiectivele si sperantele voastre, este posibil ca Mercur retrograde in Pesti sa fie un ghid catre un vis pierdut pe drum, catre un prieten abandonat, catre un obiectiv ce face parte din viitorul  vostru. Este un timp pentru a obtine noi perspective asupra prietenilor, obiectivelor si ambitiilor voastre, pentru formarea unor relatii publice interesante si pentru recoltarea unor beneficii din trecut intr-o forma noua.
Iar Vesta in Pesti, gardianul acestei lunatii va poate lumina drumul catre adevaratul plan divin al sufletului vostru.Fiti atenti la vocea divina din voi.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Pesti influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este foarte greu sa va ascundeti acuma asa ca, incercati sa fiti corecti, drepti. Fiti mai atenti in legatura cu obiectivele profesionale realiste, poate fi o perioad? de bun augur pentru o crestere, o promovare sau pentru a incepe o noua cariera. Totusi, Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, utilizati aceasta perioada a lui Mercur retrograd pentru a vedea daca sunteti multumiti de cariera voastra, de relatia cu sefii vostri, aveti grija de activitatile din trecut pe care nu le-ati finalizat, fiti mai atenti cum comunicati la locul de munca. Rabdarea si o abordare precauta a carierei voastre sunt necesare acuma.
Iar Vesta in Pesti, gardianul acestei lunatii va poate lumina drumul catre adevaratul plan divin al sufletului vostru.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Luna Noua in Pesti, intr-un semn de apa, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa re-examinati ceea ce credeti despre lume, viata si sa va ganditi la cum va ajuta crezurile voastre sa va construiti viitorul. Tot acuma, tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta in viata voastra sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri in planurile voastre de calatorii, obstacole sau calatorii anulate, descoperirea unor secrete, puteti gasi un document important, puteti reface o legatura importanta cu un strain sau cineva plecat in strainatate. Cultivati adevarul.
Iar Vesta in Pesti, gardianul acestei lunatii va poate lumina drumul catre adevaratul plan divin al sufletului vostru.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete, viata intima. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaz?, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Experientele aduse de aceasta lunatie sunt intense. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. Simtul afacerilor este destul de confuz, pot aparea unele ciudatenii legate de banii unei afaceri, de plata anumitor credite, de plata unor impozite. Nu este cel mai bun timp pentru hotarari legate de un partener de afaceri, pentru  diverse imprumuturi, atentie mare in comunicarea cu partenerii de afaceri, cu persoana iubita. Este timpul revizuirii atitudinii voastre fata de o pierdere importanta din trecut, scuturati namolul de pe suflet care va impiedica sa vedeti noile oportunitati.
Iar Vesta in Pesti, gardianul acestei lunatii va poate lumina drumul catre adevaratul plan divin al sufletului vostru.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Luna Noua in Pesti, relatiile voastre, afacerile, partenerii de afaceri, rivalii, dusmanii, concurentii, sunt in centru atentiei. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre. Cultivati pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa re-examinati si redefiniti problemele dintr-o relatie importanta, din cariera sau un proiect personal trebuie reverificat. Pot aparea provocari si lucruri incurcate, puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de cariera voastra, de viata voastra sociala. Problemele relationale vechi, ciudate, se pot intoarce la voi acuma intr-o forma noua. Va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati.
Iar Vesta in Pesti, gardianul acestei lunatii va poate lumina drumul catre adevaratul plan divin al sufletului vostru.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. Aceasta perioada aduce regandirea modului de abordare a unui loc de munca, a modului de colaborarea cu sefii, cu colegii, nu este un timp bun pntru hotarari decisive in aceste directii. Abordati cu multa intelepciune comunicarea cu colegii, cu sefii, pot aparea  “ probleme din trecut “ in acest domeniu, probleme pe care trebuie sa le reexaminati, catalogati, etichetati. Aceasta perioada de trei saptamani ar putea aduce o noua perspectiva asupra unei ingrijorari vechi de sanatate sau ar aduce confuzii in diagnosticarea unor probleme actuale de sanatate. Incercati sa gasiti o noua abordare a tuturor aspectelor de sanatate, a aspectelor de lucru.
Iar Vesta in Pesti, gardianul acestei lunatii va poate lumina drumul catre adevaratul plan divin al sufletului vostru.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Luna Noua in Pesti intr-un semn de apa prieten cu semnul vostru, deveniti extrem de sensibili, psihici. Aceata perioada amplifica potentialul  creator, viata sentimentala, o  iubire noua va bate la “usa’ . Mare atentie totusi, mirajul iubirii isi face treaba foarte bine acuma. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Un nou inceput poate fi legat de o afacere, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima, o relatie de iubire,un hobby poate cunoaste o schimbare importanta. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. Este o perioada mai buna pentru  revizuirea legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative. Evitati speculatiile financiare in aceasta perioada. Fiti mai atenti la prieteniile voastre, la anumite promisiuni ce au legatura cu un contract, la banii care trebuie sa vina de la ceilalti.
Iar Vesta in Pesti, gardianul acestei lunatii va poate lumina drumul catre adevaratul plan divin al sufletului vostru.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea, inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile.Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, nu fortati lucrurile. Acuma, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara, de un proiect de munca, imagine publica, o relatie importanta. Confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu copii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala. Pot iesi in lumina anumite secrete legate de partener, asociat, avocat, cariera, seful vostru. O problem? veche de familie ar putea aparea din nou.
Iar Vesta in Pesti, gardianul acestei lunatii va poate lumina drumul catre adevaratul plan divin al sufletului vostru.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte.Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati, puteti dezvolta o afacere cu o ruda sau in mediul local in care traiti. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca, oportunitatile acestei luni noi. Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, cumparaturi, trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina. Atentie la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei. Este cel mai bun timp si pentru reevaluarea si rezolvarea unor probleme legate de locul de munca, proiecte de munca, strainatate, afaceri cu strainii, credinta. Iar Vesta in Pesti, gardianul acestei lunatii va poate lumina drumul catre adevaratul plan divin al sufletului vostru.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Evitati totusi mirajul imbogatirii peste noapte. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca, oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, piedicele din urmatoarea perioada au rolul de a regandi si revizui un plan de afaceri, sa va ganditi cum sa va valorificati mai bine talentele personale, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor pentru a face bani.  Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Evitati achizitiile majore, examinati  cu atentie conturile bancare, chitantele financiare, bonurile la cumparaturi. Banii sau bunurile considerate pierdute se pot intoarce, sau veniturile voastre pot sa incetineasca din cauza unor circumstante deosebite. Este o perioada de trei saptamani buna pentru gasirea unor idei novatoare care valorificate, pot sa va creasca veniturile financiare.
Iar Vesta in Pesti, gardianul acestei lunatii va poate lumina drumul catre adevaratul plan divin al sufletului vostru.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Este timpul sa sculptati propria cale, sa profitati de oportunitatile care va ajuta sa va puneti in lumina identitatea voastra, sa dati viata scopurilor personale. Nu este cel mai bun timp pentru colaborari, munca in echipa ci pentru proiecte indraznete, pentru o abordare directa a vietii voastre. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. Cu Mercur retrograd in semnul vostru, va puteti amagi destul de usor acuma, in consecinta, nu luati inca decizii radicale legate de munca, de parteneriatele voastre, de familie, camin, casa, tara.Problemele nerezolvate in trecut legate de familie, de partener pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare. Iar Vesta in Pesti, gardianul acestei lunatii va poate lumina drumul catre adevaratul plan divin al sufletului vostru.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Buna Adriana, sunt nascuta chiar in ziua de 6 martie. (1968/Bucuresti/12:55). ma pot astepta la ceva extraordinar in viata de acum incolo? Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.