VARSATORUL SI ANUL 2018

  VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR – ANUL 2018
TRANZITE MAJORE

In anul 2018, Varsatorii au suportul generosului Jupiter in domeniul carierei, Uranus aduce schimbari imprevizibile in relatia cu fratii, rudele, familia, Neptun va poate crea destule iluzii in sectorul banilor, aduce lectii de viata prin bani si valoare personala. Pluto continua sa fie judecatorul trecutului vostru iar seriosul Saturn este un ajutor de neinlocuit in asezarea vietii voastre in limitele reale.

Idealisti, inventivi, liberi si originali, Varsatorii pot parea usor distanti. Tendinta lor de a merge impotriva curentului ii separa de ceilalti. Orice iese din obisnuit este atractiv pentru acest semn care refuza sa fie  clasificati. Condusi de Uranus,  sunt predispusi la inovatii, schimbare dar si inadaptare ori excentricitate. Adesea, pot fi extrem de inchistati in parerile lor.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

In ultimii sapte ani, Uranus, ghidul vostru astral si-a facut datoria in casa a treia a comunicarii si informarii oferindu-va sansa de a urma fel de fel de studii inedite. Uranus in Berbec a venit in viata voastra cu idei inspirate, originale iar intalnirile de zi cu zi cu vecinii, rudele, prietenii au fost destul de imprevizibile. Acest ton uranian se pastreaza si in primele luni ale anului.
In perioada 6 noiembrie 2018 si 6 martie 2019, Uranus este in miscare retrograda in Berbec (peste 84 de ani va mai tranzita semnul Berbec) aruncand o ultima privire asupra modului vostru de informare, comunicare, cum  invatati, relationati cu cei din imediata voastra apropiere. Puteti utiliza aceasta perioada pentru a rezolva intr-un mod inedit orice problema in comunicare, cu rudele voastre, cu vecinii.

Uranus, paraseste semnul Berbec si intra in semnul Taur pe 15 mai 2018, in zona familiei voastre, perturband intr-un mod unic linistea voastra. Uranus in Taur poate aduce schimbari si perturbari in familia voastra, puteti cumpara o casa mai mare, puteti schimba locuinta sau chiar tara. Se poate ca spiritul libertatii care va cuprinde sa va dea impulsul de a rupe o relatie si de a va muta in alta casa, dorind sa traiti singuri.
Perioada 15 mai -6 noiembrie 2018 aduce primele adieri revolutionare in familia voastra, este ca o avanpremiera, va spune cu ce trebuie sa lucrati pana pe 26 aprilie 2026.
Intrarea lui Uranus in Taur vine la pachet cu Luna Noua in Taur din 15 mai 2018  si poate aduce oportunitati prin si pentru familie.

In perioada 26 iunie -27 august 2018, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnele Varsator/Capricorn. Cu Marte retrograd chiar in semnul vostru, pot aparea necazuri legate de modul in care va folositi energia, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile sunt de evitat in aceasta perioada, va pot consuma energia fara a obtine rezultatele dorite, de aceea, cel mai bine ar fi sa invatati ca actiunile minutios planificate, munca de finete, ofera siguranta. Nerabdarea dar si activitatile ce necesita multa forta in aceasta perioada pot sa va destabilizeze sanatatea, sunt posibile fel de fel de accidente, de aceea,  prudenta dar si “ mersul incet “ sunt armele voastre in aceasta perioada. Eforturile voastre trebuie sa fie indreptate catre stapanirea agresivitatii, a excesului de energie, a mandriei. Sunteti cei care pot incepe din senin un “razboi” deci mare atentie la agresivitatea si furia voastra. Puteti descoperi  anumite secrete legate de cei din jur,  sunteti ajutati sa renuntati la anumite vicii.

Eclipsa totala de Luna in Leu din 31 ianuarie 2018 va aduce schimbari sortite in relatiile voastre, in special pentru Varsatorii  nascuti in jurul datei de 31 ianuarie. Acuma puteti culege roadele unor schimbari importante aduse de Eclipsa totala de Soare in Leu din august 2017. Este o nota de plata sortita ce poate aduce castiguri sau pierderi, depinde de eforturile depuse in aceasta perioada, este timpul culesului, este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni. Poate fi o schimbare imprevizibila, un bumerang in relatiile voastre.

O Eclipsa de Soare in Leu se formeaza in data de 11 august 2018 si favorabila unor noi inceputuri in relatiile voastre, partener de viata, va puteti casatori. Este posibil sa lasati o relatie toxica, sa renuntati la un asociat din afaceri sau sa decideti brusc sa va casatoriti. In privinta schimbarilor, ar fi  bine sa  asteptati sa se termine retrogradarea lui Mercur in Leu in jurul datei de 18 august.

CARIERA SI BANI

Vestea buna a anului 2018 este adusa de Jupiter in Scorpion care va aduce multe oportunitati in cariera, in viata sociala, proiecte si ambitii profesionale. Pot aparea posibilitati de extindere profesionala si evolutii pozitive in cariera ta. Aceasta energie poate sa va  puna in lumina reflectoarelor, sa primiti  anumite bonusuri pentru recunoasterea muncii voastre, puteti participa la evenimente care va  extind viata intr-o directie pozitiva. Accentul se pune pe profesie, cariera, statut, reputatie, creste increderea in voi, puteti calatori mai mult iar aceste calatorii tin de cariera. Puteti primi ajutor din partea unor persoane influente, acesta va fi un an de crestere cu succes si onoare in profesia voastra.
Totusi, trebuie sa fiti realisti si moderati in procesul de luare a deciziilor voastre. De asemenea, ar trebui sa nu va lasati condusi de mandrie si aroganta deoarece veti invata pe propria piele ca mandria merge inaintea caderii.

Provocarile in cariera vin in  perioada 5 octombrie -16 noiembrie 2018, cand Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Scorpion /Balanta. Venus guverneaza  iubirea, frumusetea,valoarea proprie, valorile materiale, relatiile,  aceste domenii din viata voastra vor  cunoaste un ritm incetinit. Venus in mers aparent retrograd poate energiza dorinta de schimbare in cariera, dar, nu este cel mai bun timp pentru a lua o asemenea hotarare chiar daca imboldul acesta va fi destul de mare, asteptati pana ce trece perioada aceasta dificila. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. O relatie de iubire inceputa acuma are un ton karmic, si in general, nu este de durata. “N-a dansat decat o toamna ” este romanul lui Venus retrograd, deci atentie. Utilizati acest timp pentru a regandi si revizui proiectele voastre in cariera iar din 2 decembrie, odata cu Venus in mers direct in Scorpion, pot aparea oportunitati profesionale, diverse premii.

Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnul Scorpion in perioada 16 noiembrie -6 decembrie 2018 si ar trebui sa fiti atenti in toate deciziile legate de cariera.

Banii in anul 2018 continua sa aiba un iz neptunian ce va poate conduce la.neatentie fata de aspectele practice, bani, valori in general . Neptun stimuleaza imaginatia si intuitia voastra, puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare pot conduce la haos, inselaciuni, deci, mare atentie .

15 februarie 2018 vine cu o Eclipsa de Soare in Varsator ce poate aduce schimbari extrem de personale in viata voastra, in special pentru cei nascuti in preajma acestei zile. Roadele acestor schimbari se vor vedea in preajma zilei de 27 iulie cand este Eclipsa de Luna in Varsator. Eclipsele aduc evenimente majore de viata, ceva se termina, ceva incepe si asta in functie de ceea ce este prezent in viata voastra.

Cei doi titani astrali calatoresc prin casa 12 ajutandu-va sa distrugeti obiceiurile vechi, modelele toxice pe care tot le rostogoliti in timp. Inca din 2008, Pluto este prezent in casa secretelor si trecutului vostru ajutandu-va sa intelegeti “ ca , ce daca fac aia sau aia, nu ma vede nimeni” nu este adevarata, totul este controlat, analizat de legile vietii. Este o perioada in care trebuie sa va schimbati calitatea vietii emotionale prin aderarea la un sistem de convingeri  care sa va elibereze de emotiile confuze. Aceasta reorientare este adesea insotita de perioade mari de singuratate, retragere din lumea interactiunilor sociale in scopul aderarii la o atitudine spirituala bine definita fata de intreaga viata. Sunt posibile probleme de sanatate, frica, acutizarea simtului vinovatiei, remuscari, cosmaruri, toate acestea sunt necesare transformarii si vor disparea odata cu abordarea intelegerii si compasiunii fata de anumite rezultate negative din trecut. Cultivati compasiunea si iertarea atat fata de cei din jur cat si fata de voi, este singura metoda de a face fata mai usor lectiilor plutoniene.

Saturn in Capricorn face echipa cu Pluto in Capricorn pentru urmatorii aproximativ trei ani. Aceasta echipa astrala de rang inalt va ajuta sa creati ordine si stabilitate in interiorul vostru, sa va confruntati cu karma ( datorii) trecutului vostru, sa faceti curatenie in blocajele inconstiente, in inhibitiile si temerile voastre. Saturn va poate ajuta sa scapati de poverile inutile dar asta nu imediat, tot ce este vechi se dizolva pentru a face loc noilor orientari si noilor structuri ale vietii voastre. Ar fi bine sa aveti  mai multa rabdare, noul nu poate veni pana nu faceti ordine in tot ce este vechi si inutil in viata voastra, este cea mai buna perioada pentru a scapa de poverile inutile, de prietenii falsi. Puteti fi atrasi de subiecte spirituale, mistice si oculte care va pot raspunde la intrebarile voastre. Mare atentie la “ prietenii falsi”, nu spuneti oricui ce planuri aveti, aveti grija ce vorbiti si cui vorbiti.
Saturn in Capricorn aduce pentru voi sfarsitul unui ciclu de douazeci si noua de ani ajutandu-va sa dati deoparte persoane, experiente care odata v-au definit dar acuma trebuie sa plece, trebuie sa creati spatiu pentru ceva nou cand Saturn va intra in semnul vostru Varsator in decembrie 2020. Saturn va indeamna sa luati in serios aceasta munca, alfel, noul pregatit nu aveti unde sa-l primiti.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru intre 17 ianuarie si 10 februarie, cand Venus tranziteaza casa iubirii in perioada 24 aprilie-19 mai,

Pana pe 6 noiembrie 2018, Nodul Sud continua sa tranziteze  semnul Varsator. Cum Nodul Sud are o natura karmica, sortita, puteti simti aceasta influenta ca o pedeapsa sau un bonus special in viata, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod in care nu aveti nici un control.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

 1. Multumesc Adriana pentru vestea data in aceasta zi de sarbatoare aniversara, din punct de vedere astronomic!Este primul an cand imi dau seama ce inseamna acesta zi.

  Te sarut!
  Un Varsator

 2. În timp, mi-am v?zut drumul pe care l-am parcurs.
  Dar acest drum, ce mi-a fost dat s?-l v?d , s-a oprit în dreptul unei cl?diri ce p?rea d?râmat? în spate din cauza unui cutremur.
  Cl?direa am identificat-o u?or ?i de multe ori m-am gândit când ar putea fi cutremurul.
  Uite c? a fost, ceva ce a ” demolat” ceva ce p?rea foarte solid.

  S-ar putea ca de acum încolo s? pornesc pe ultimul drum, care nu l-am v?zut deloc.
  Pot spune c? e una din revela?iile zilei de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.