HOROSCOPUL LUI JUPITER IN GEMENI-26 MAI 2024-9 IUNIE 2025: LA INCEPUT A FOST CUVANTUL….

“La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu.
El era la inceput cu Dumnezeu.
Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El.”Ioan 1:1-3

Din 26 mai 2024, ora 2:15, ora Romaniei, magnificul Jupiter se muta in Gemeni pana in 9 iunie 2025. Intrarea lui Jupiter in casa Gemenilor este unul dintre cele mai importante tranzite ale anului. Jupiter este cunoscut drept „ marele benefic”, este planeta asociata cu tot ceea ce este expansiv: crestere, optimism, bogatie,  abundenta, generozitate, intelepciune, credinta, etc. Cu alte cuvinte, aceasta planeta a belsugului are puterea de a creste serios vietile noastre. Jupiter petrece aproximativ 12 luni in fiecare zodie, asa ca de fiecare data cand schimba semnele, schimba si modul in care aduce oportunitati de crestere. In ultimele 12 luni, Jupiter a tranzitat semnul Taur. Intrarea lui Jupiter in Gemeni va fi o schimbare destul de vizibila! Gemenii sunt foarte diferiti de Taur, asa ca Jupiter in Gemeni va aduce o energie foarte diferita fata de Jupiter in Taur. Cu Jupiter in Gemeni, focalizarea si prioritatile noastre se vor schimba dramatic. Jupiter in Gemeni va extinde tot ceea ce este guvernat de Gemeni si a treia casa de comunicare: tineri, transport, vanzari, calatorii, promovare, marketing, mass-media, scriere, relatia cu rudele, comunitatile noastre, scolile, retelele sociale, mediul de lucru, practici de invatare si modul in care invatam abilitati.

Gemenii guverneaza comunicarea, procesul nostru de gandire si modul in care percepem lumea. De asemenea, guverneaza sistemele noastre de schimb de informatii, inclusiv o parte din tehnologia noastra. Gemenii sunt preocupati de familia noastra imediata si de cercul nostru interior de prieteni. Pana in iunie 2025, Jupiter in Gemeni ne sustine sa invatam lectii importante de cooperare, dialog, tact, sociabilitate, simplitate, comunicare din suflet, sa fim atenti la cuvinte, sa ne aducem aminte ca la inceput a fost Cuvantul:

“La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu
El era la inceput cu Dumnezeu.
Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El.” Ioan 1:1-3

Totusi, Jupiter este in „exil ” in Gemeni, ceea ce inseamna ca exista un usor disconfort pentru aceasta planeta speciala.

Semnul Gemeni, condus de Mercur, este un semn de aer cunoscut pentru curiozitate, adaptabilitate, versatilitate si accent pe comunicare, studii si activitati intelectuale. Pe masura ce Jupiter tranziteaza semnul Gemeni, se pune accent pe cultivarea curiozitatii, cultivarea adaptabilitatii si imbratisarea versatilitatii in gandire, comunicare si explorare a diverselor interese, idei si perspective care incurajeaza cresterea intelectuala, creativitatea si dezvoltarea personala.

Jupiter in Gemeni va comunica cu noi prin toate caile posibile. Aceasta energie ne va sustine sa gasim cuvintele potrivite, sa comunicam mai bine. Anturajul din imediata apropiere ne va oferi sprijin si reusita. Este o energie benefica studiilor, afacerilor in comunitatea in care traim, calatoriilor scurte. Castigurile mari pot veni prin comunicare,  prin abilitatile noastre intelectuale. Oamenii din jurul nostru pot fi mesagerii vestilor bune si aduc oportunitati de evolutie. Este, de asemenea, un tranzit benefic pentru a dobandi noi abilitati pe care le putem  aplica in viata de zi cu zi. Jupiter in Gemeni va incuraja o educatie bazata pe abilitati, care se aliniaza nevoilor actuale ale societatii. Dinamica sociala s-ar putea schimba.

Jupiter in Gemeni ne spune intr-un limbaj clar ca “ ne face bogati material si spiritual” doar prin puterea magica si creativa a cuvintelor, a mintii. Puterea mintii devine incredibil de proeminenta in timpul acestui transit.

Cei mai favorizati de aceasta energie a lui Jupiter in Gemeni sunt cei nascuti in semnele de aer: Gemeni, Varsatori, Balante. Semnele de foc, Berbecii si Leii, vor simti si ei din plin aceasta energie binefacatoare.  Sagetatorii (Jupiter in tranzit in opozitie cu Soarele natal), Pestii si Fecioarele  ( Jupiter in tranzit in careu cu Soarele natal) vor avea parte de unele provocari in urmatorul an.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Jupiter in Gemeni  este mai pentru precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Pana in iunie 2025, Jupiter in Gemeni favorizeaza norocul si reusita prin comunicarea voastra, prin studiile voastre. Acest tranzit aduce relatii pozitive cu rudele, vecinii si prietenii vostri. Veti fi foarte sociabila si puteti atrage cu usurinta noi cunostinte. Oamenii din jurul vostru pot fi mesagerii vestilor bune. De asemenea, este momentul perfect pentru a dobandi noi abilitati pe care le puteti aplica in viata de zi cu zi. Este o perioada buna pentru a aborda acele conversatii dificile sau subiecte incomode, deoarece puteti vorbi mai usor despre orice. Jupiter in Gemeni aduce oportunitati unice de a va angaja in studii, calatorii. Fiecare dintre aceste activitati poate actiona ca un catalizator pentru largirea orizontului. Priviti aceste oportunitati ca pe niste cautari care va imbogatesc sufletul, care va sporesc gradul de constientizare si va adancesc empatia. S-ar putea sa descoperiti ca vechile modele de gandire si atitudini incep sa se dizolve, fiind inlocuite de o dispozitie mai generoasa si mai toleranta. Aceasta este o sansa de a revedea conflictele din trecut cu o perspectiva noua si o inima armonioasa. Ce bariere au stat in calea intelegerii adevarate in dinamica familiei voastre? Acesta este un moment pentru a darama acele ziduri cu bunatate si rabdare. Constiinta voastra se poate extinde si devine mai pozitiva, iar acest lucru va poate ajuta sa faceti imbunatatiri in alte domenii ale vietii voastre. Va puteti bucura in acest an de cresterea capacitatii de a asimila mai multe cunostinte, de a va exprima ideile cu mai mult entuziasm si ele sa fie bine primite. Acesta poate fi un moment excelent pentru tranzactii financiare, pentru a face planuri pentru viitor, pentru a face investitii, pentru a rezolva conflictele cu ceilalti si pentru a creste increderea in voi insiva.Aceasta energie expansiva poate prezenta si provocari. Evaluati-va  prioritatile si recunoasteti ca, uneori, mai putin inseamna mai mult. Concentrati-va pe ceea ce rezoneaza cu adevarat cu sinele vostru interior.

TAUR / ASCENDENTUL  IN TAUR

Pana in iunie 2025, Jupiter in Gemeni activeaza casa valorilor, un domeniu ce vorbeste de averea personala, bunuri, salariu, valori personale. Este una dintre cele mai norocoase locatii pentru voi cand vine vorba de abundenta! Exista o oportunitate de aur aici de a folosi aceasta energie pentru a va extinde averea si pentru a va creste veniturile. Pentru a accepta toata aceasta abundenta care vine in calea voastra, trebuie sa credeti in voi ca sunteti demni si ca meritati sa primiti mai mult. Frica si convingerile de sine limitate vor sta in cale, asa ca folositi aceasta energie pentru a le elimina si pentru a va sarbatori valoarea! Daca aveti nevoie de ajutor pentru a face acest lucru, Jupiter in Gemeni va fi de partea voastra si  va trimite profesorii si vindecatorii potriviti in calea voastra-trebuie doar sa faceti  primul pas! Este un  timp  benefic extinderii si dezvoltarii, fiti atenti la oportunitatile care apar, poate fi un nou loc de munca mai bine platit, poate fi un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani. Deci, pana in iunie 2025,  Jupiter in Gemeni poate fi un noroc in buzunarele voastre, nu  trebuie sa va asteptati la sume fabuloase dar cu siguranta, pentru cei cu probleme, Jupiter va poate ajuta sa va rezolvati problemele financiare. Dar trebuie sa stiti ca Jupiter este, de asemenea, predispus sa va faca sa cheltuiti la fel de mult pe cat de mult castigati. Si poate marea lectie a acestui an pentru voi este despre cheltuirea cu intelepciune a banilor. Jupiter este planeta abundentei la fel de mult ca si planeta intelepciunii. Deoarece acest val de noroc nu apare in fiecare an (apare doar la fiecare 12 ani, de fapt), veti dori sa gasiti modalitati de a multiplica banii fie prin investitii, fie printr-un proiect personal care ar putea aduce mai mult profit in viitor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Pana in iunie 2025, Jupiter in Gemeni va tina de mana iar acest lucru se intampla destul de rar, doar o data la doisprezece ani si va aduce noi oportunitati si experiente benefice evolutiei voastre. Va ajuta sa depasiti problemele. Va veti concentra mai mult pe viitorul vostru si veti fi hotarati sa lucrati pentru dezvoltarea voastra. Jupiter va influenteaza pozitiv obiectivele si aspiratiile voastre, asa ca este si un moment bun pentru a incepe sa faceti ceva care sa va aduca un sentiment de fericire si satisfactie. Este posibil sa calatoriti mai mult. Extinderea influentei lui Jupiter in timpul acestui tranzit nu se limiteaza la sfera personala; se poate extinde si la interactiunile si conexiunile voastre sociale. Este posibil sa atrageti in mod natural oameni care se aliniaza cu viziunea voastra pozitiva si impartasesc viziunea voastra optimista asupra lumii. Acest lucru poate duce la colaborari fructuoase, oportunitati de creare de retele si la consolidarea relatiilor existente. Feriti-va de egocentrism si aveti grija la ceea ce mancati pentru ca ati putea fi predispusi la cresterea in greutate in timpul acestui tranzit. Acest tranzit este adesea asociat cu noroc si oportunitati care va apar in cale. Se poate manifesta ca noi oportunitati de angajare, promovari, castiguri financiare sau alte circumstante favorabile. Este un moment in care usile se pot deschide pentru voi, asa ca este important sa fiti receptivi la noile posibilitati. S-ar putea sa aveti ocazia sa invatati sau sa-i luminati pe alti oameni, incurajandu-le credinta si optimismul. Acesta este un moment minunat pentru a calatori, în special pe distante lungi, pentru a explora locuri noi si a intalni oameni care sunt foarte diferiti de voi.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Pana in iunie 2025, Jupiter in Gemeni va lucra pentru voi ca o protectie puternica impotriva oricaror dificultati. Credinta, rugaciunea, meditatia, studiile spirituale,  aduc mari beneficii in viata voastra. Exista oportunitati  nelimitate dar probabil ca nu toate vor veni imediat. Ghidarile spirituale, meditatia, sunt toate dornice sa va ajute sa va conectati cu puterea infinita a subconstientului vostru. “ Intelepciunea infinita si eterna a subconstientului meu ma ghideaza in tot ceea ce fac, doar legea armoniei actioneaza in corpul meu, in sufletul meu, in spiritul meu”, este cea mai buna mantra acuma, repetati-o cat mai des. Unele probleme de sanatate sunt de natura spirituala si au rolul de a va plati unele datorii karmice. O problema, o dusmanie de lunga durata, se pot termina, eliberandu-va sufletul, inima si mintea. Este cea mai buna perioada pentru a invata ca generozitatea jupiteriana lucreaza pentru voi prin iertarea dusmanilor, rivalilor dar si a voastra. Iertati-va dusmanii, iertati-va si iubiti-va asa cum sunteti, este cea mai buna alegere pana pe 9 iunie 2025 cand Jupiter va intra in semnul vostru si vrea sa va gaseasca purificati, vindecati si dornici sa primiti binecuvantarea lui. Cu Jupiter in tranzit prin aceasta casa veti simti nevoia sa va retrageti, sa fiti tacuti, sa meditati, sa fiti atrasi de rugaciune, de Dumnezeu. Veti descoperi ca sensul vietii, adevarul vietii nu este de gasit in evenimente externe sau realitati ci mai degraba in voi insiva. Energia lui Jupiter in casa XII lucreaza pentru voi ca o protectie puternica impotriva oricaror dificultati, este ca un talisman magic ce-l veti purta pana in iunie 2025.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Pana in iunie 2025, Jupiter in Gemeni favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor, proiecte de grup, idei unice, asociatii profesionale, cluburi, scopuri elevate, politica, astrologie.Va poate duce  pe un teren mai inovator cand vine vorba de prieteni, grupuri sociale, binefacatori, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, venituri suplimentare, sperantele voastre. Cercul social va creste considerabil, puteti intalni si forma prietenii importante cu oameni din alte tari, din culturi foarte diferite. Ideile, dorintele si obiectivele pentru viitor vor fi o parte importanta din viata voastra in acest an. Mai toleranti decat de obicei, puteti sa aveti un interes deosebit fata de astrologie, spiritualitate, tot ceea ce va poate oferi o noua viziune asupra vietii voastre. Un vis poate deveni realitate acuma. Este important acuma sa aveti obiective marete. Va puteti realiza visele si aspiratiile, puteti castiga bani din activitati legate de cariera. Cum casa XI este o casa a castigurilor, veniturile pe care le obtineti din cariera ar trebui sa se extinda si va puteti astepta la o asistenta financiara de la prieteni si asociati. Va puteti intalni sufletul pereche prin intermediul retelelor sociale. Cum Jupiter inseamna expansiune, in casa XI, aceasta energie inseamna bogatie, cresterea veniturilor, castiguri uriase. Sunteti binecuvantati cu tot ceea ce da confort vietii-proprietati, mijloace de transport, lux, respect si onoare din partea societatii.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cariera voastra ia avant odata cu intrarea lui Jupiter in Gemeni pe 26 mai 2024( si dureaza pana in iunie 2025). Ambitiile, cariera, obiectivele de afaceri si reputatia voastra, cresc si se dezvolta. Talentele si abilitatile voastre sunt recunoscute. O mare parte din munca grea pe care ati depus-o incepe sa aduca recompense, sau cel putin sa fie recunoscuta. Sunteti in lumina reflectoarelor intr-un fel acuma. Avansarea in atingerea unui obiectiv important poate avea loc in acest moment al vietii voastre. Pot exista imbunatatiri semnificative ale reputatiei sau imaginii voastre profesionale. Nu este vorba de munca de zi cu zi; este vorba despre misiunea voastra,  chemarea voastra. Jupiter va ajuta sa o descoperiti si va pune in contact cu oamenii potriviti la momentul potrivit. Daca va iubiti munca, atunci Jupiter o poate extinde printr-o pozitie de lider, o crestere semnificativa sau sansa de a va lansa propria afacere. Jupiter in casa carierei este un semnal clasic al succesului si expansiunii carierei. De asemenea, ar trebui sa evitati sa va lasati condusi de mandrie si aroganta deoarece veti invata pe propria piele ca mandria merge inaintea caderii. Puteti straluci ca o cometa, atragand atentia unor oameni de seama care vor fi bucurosi sa va stimuleze perspectivele.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Pana in iunie 2025, Jupiter in Gemeni va deschide mintea pentru intelegerea tuturor lucrurilor si reducerea acestora la proportii ce pot fi dirijate. Credinta favorizeaza norocul vostru in acest an. Jupiter in Gemeni va stimuleaza intelectul, va da vitalitate, entuziasm, intuitie, vise care se realizeaza, reusita prin calitati morale si credinta. Jupiter in Gemeni aduce pentru voi o abordare mai optimista si usoara a vietii si va trezeste partea generoasa. Trezirea religioasa sau spirituala este, de asemenea, mai mult decat posibila. Aceasta energie va trezeste dorinta de a calatori, de a vedea lumea si de a va largi orizonturile spirituale, emotionale si fizice. Jupiter favorizeaza calatoriile in alte tari, puteti gasi un loc de munca in strainatate, va puteti spori cunostintele, va puteti casatori cu o persoana dintr-o tara straina. Veti da deoparte prejudecatile vechi si veti explora mai profund spiritualitatea, legatura cu Dumnezeu. Acest an va fi deasemenea foarte bun pentru rezolvarea unor probleme juridice. Activitatile de promovare sunt extrem de favorizate si ar putea fi o cheie importanta in succesul vostru, in afacerile cu strainii. Veti simti o mai mare protectie si indrumare divina, veti fi la locul potrivit si in momentul potrivit. Calatoriile sunt foarte benefice, va pot ajuta sa va extindeti bucuria dar si cunostintele intr-un mod important.Acesta este un moment minunat pentru a lucra la extinderea proiectelor si la promovarea propriilor obiective.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Pana in iunie 2025, Jupiter in Gemeni favorizeaza castigurile financiare prin afaceri, parteneriate, posibilitatea unor mosteniri; de fapt puteti obtine avantaje prin banii altora. Veniturile comune, investitiile comune sunt favorizate. Dispuneti de o abilitate deosebita de a iesi din diverse impasuri financiare. Puteti deveni in acest an un operator fin ce poate lucra destul de bine cu energiile fine, subtile, cu alte cuvinte, aveti incredere in marea voastra intuitie ce va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit si la momentul potrivit. Jupiter  aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui parteneriat in care intrati sau in care sunteti deja, creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup. De asemenea, puteti experimenta trezirea spirituala si un nou mod de a gandi despre viata voastra prezenta si trecuta. Adevarurile care v-au fost ascunse anterior vor iesi acum la suprafata. Veti obtine claritate asupra indoielilor voastre cu privire la credintele spirituale si religioase si va va oferi liniste sufleteasca. Este cea mai buna perioada pentru regenerarea voastra spirituala. Daca va simtiti pierduti sau tulburati, luati in considerare explorarea literaturii oculte sau mistice. Astfel de studii pot actiona ca un ghid, ajutandu-va sa navigati prin aspectele mai obscure ale lumii voastre interioare.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Pana in iunie 2025, Jupiter in Gemeni aduce binecuvantari si prosperitate prin relatiile voastre. Acest oaspete maret in casa relatiilor voastre va poate binecuvanta cu beneficii prin casatorie,  parteneriate de afaceri, negocieri si acorduri contractuale. Un partener dintr-un mediu cultural diferit va poate extinde viziunea asupra vietii acum. Relatiile incheiate acum sunt in general de succes si fericite. Daca aveti de-a face cu probleme sau dispute legale, acestea vor fi rezolvate. In acest timp, Jupiter promoveaza expansiunea, profunzimea si progresul. Valorile spirituale si morale sunt importante atunci cand se formeaza noi relatii. Acesta este un moment favorabil pentru a va concentra pe construirea relatiilor, pentru a comunica deschis si onest cu partenerii si pentru a investi timp si efort in cultivarea si intarirea legaturilor. Puteti fi inspirati sa aprofundati relatiile existente, sa urmariti noi parteneriate si sa colaborati cu altii pentru a atinge obiective comune si crestere reciproca. De asemenea, va puteti simti obligati sa promovati  echilibrul si armonia in parteneriate, sa imbratisati diferentele si sa lucrati  impreuna pentru a depasi provocarile si a construi o baza solida pentru relatii de lunga durata si implinitoare. Cei  blocati in casatorii proaste pot avea sansa ruperii acestei legaturi, cei care si-au gasit persoana cu care sa petreaca restul vietii, aceasta perioada este ideala pentru a face un plan pentru casatori. Aceast tranzit este excelent pentru asocieri de succes, pentru semnarea unor contracte de afaceri  profitabile .

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

 

Pana in iunie 2025, Jupiter in Gemeni aduce binecuvantari si prosperitate prin munca voastra.Este posibil sa aveti oportunitati bune la locul de munca, s-ar putea sa obtineti un nou loc de munca sau conditiile postului existent se pot imbunatati. Colegii sau partenerii de afaceri va pot oferi oportunitati bune. Jupiter va poate ajuta, de asemenea, sa gasiti acea slujba de care are nevoie sufletul vostru. Este un moment ideal pentru a rambursa toate datoriile. Acest tranzit va poate ajuta sa va ganditi la un stil de viata sanatos si la obiceiuri alimentare bune. Urmeaza o perioada in care veti dispune de o capacitate enorma de a munci dar si capacitatea de a va indeplini sarcinile zilnice la locul de munca. Veti avea destula intuitie si chiar veti da viata unei abordari spirituale a vindecarii fiind destul de procupati de propria sanatate si de a intelege toate mesajele primite de la corpul vostru. Daca nu aveti un loc de munca sau daca vreti sa va gasiti un loc de munca mai bun, cu Jupiter in Gemeni, puteti avea mai multe oportunitati, important este sa fiti atenti la sansele ce pot aparea in acest domeniu din viata voastra.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Odata cu intrarea lui Jupiter in Gemeni pe 26 mai 2024( si dureaza pana in iunie 2025), oportunitatile acestui tranzit prietenos tin de iubire, copii, creativitate personala, calatorii, strainatate, afaceri. Relatiile de dragoste merg fara probleme sau ar putea aparea o noua dragoste in viata voastra. Este de asemenea, un an fericit pentru copiii vostri. Sansele speculative sunt prezente in acest an, deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent, atentie totusi la excese. In acest an puteti fi destul de originali in exprimarea voastra, este foarte posibil ca proiectele creative sa functioneze mai bine, si pot aduce, eventual, aprecieri sau recompense intr-o forma sau alta. Puteti pleca intr-o vacanta exotica.Veti simti o mai mare protectie si indrumare divina, veti fi la locul potrivit si in momentul potrivit. Calatoriile sunt foarte benefice, va pot ajuta sa va extindeti bucuria dar si cunostintele intr-un mod important.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI . 

Odata cu intrarea lui Jupiter in Gemeni pe 26 mai 2024( si dureaza pana in iunie 2025), sunteti sustinuti sa prosperati prin familia voastra, o munca la domiciliu, afaceri de familie, afaceri imobiliare. Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce avantaje imobiliare, renovarea casei, cumpararea unei case. Puteti mosteni o casa, puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul. Relatia cu parintii se poate imbunatati, pot aparea oportunitati de a vinde sau de a cumpara un imobil, puteti sa va mutati intr-o locuinta mai mare. Problemele familiale de lunga durata se pot rezolva acum. Relatiile cu parintii si alti membri ai familiei merg bine. Va intereseaza mai mult securitatea si bunastarea pe termen lung pentru voi si familia voastra. Ar putea avea loc o reuniune de familie magica in urmatoarea perioada. Parintii vostri va pot sustine financiar sau este posibila o mostenire. Tranzitul lui Jupiter prin Gemeni ofera o perioada transformatoare si prospera axata pe extinderea vietii de acasa, cresterea bunastarii emotionale, consolidarea legaturilor de familie, promovarea unui sentiment de apartenenta si securitate in mediul de acasa.

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.