BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA – ANUL 2013

BALANTA  / ASCENDENTUL IN BALANTA – ANUL  2013   

                TRANZITE MAJORE
 

Anul 2013 incepe cu Jupiter ( ghidul, norocul, sansa ,  ) in tranzit prin semnul Gemenilor , un semn asociat in harta voastra solara cu casa  studiilor inalte, calatorii mari, strainatate , credinta .
Pana pe 25 iunie 2013 , Jupiter  va stimuleza intelectul , va  ofera intuitie si vise care se realizeaza , reusita prin calitati morale, succes prin studii superioare, prin straini , calatorii.
Incepand cu 25 iunie , Jupiter intra in semnul Racului , un semn asociat in harta voastra solara cu  casa carierei , viata sociala .
Jupiter in Rac este in exaltare si aduce oportunitati pentru toata lumea , prin urmare , pana la sfarsitul anului 2013 , aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati in cariera , in viata sociala . Realizarile pot proveni prin oportunitati favorabile , prin entuziasm si ambitie .

Energia lui Jupiter in Rac face totusi un aspect provocator cu Soarele natal in Balanta ( pentru cei nascuti in primele 15 zile ale semnului Balanta ) ,  in consecinta se poate vorbi de o perioada in care in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,   puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada . Folosita conctructiv, aceasta energie poate sa va ajute , sa va dea sansa sa jucati “ rolul “ cel mare , un rol in care puterea sociala trebuie sa fie in mod transparent demonstrata si aclamata , daca ati depus eforturi mari in cariera in ultimii ani, acum Jupiter va da sansa sa va bucurati de recunoasterea acestui efort.

 
In parteneriate , iubire , Uranus in Berbec va revolutioneaza . In harta voastra solara , casa partenerului, asociatului este asociata cu semnul Berbec , un semn colorat de Uranus dar care guverneaza si casa iubirii , copiilor . Uranus in acest domeniu din viata voastra va indeamna catre relatii ce pot soca , imprevizibilul este in viata voastra , puteti realiza brusc si rapid un mariaj cu un partener original, pot aparea complicatii in asociatii.  Cu Uranus in opozitie cu Soarele natal, cei nascuti in primele zile ale semnului au experimentat deja influenta lui Uranus , anul 2013 ofera alegeri originale pentru Balantele nascute pana pe data de 5 octombrie .
Excesul de intoleranta ,de iritatie,  de nerabdare  va fi simtit fata de tot ce apare ca o piedica in calea libertatii voastre . Sunteti gata sa va asumati orice risc pentru a decide asupra alegerilor pe care le aveti de facut . Poate fi o schimbare neasteptata de existenta, personalitate , destin, poate fi vorba de un viraj de 180 grade legat de decizia unei alte persoane sau la fel de bine , de o alegere a voastra cu consecinte greu de asumat .
 

Atat in parteneriate , casnicie, relatii de iubire cat si in domeniul familiei, parinti, camin ,   perioada de timp in care Uranus face un aspect provocator cu Pluto ( intre 20 mai si 1 noiembrie 2013 ) va poate pune fata in fata cu alegeri dificile, schimbari pe termen lung in viata personala si privata, o perspectiva noua asupra vietii voastre.
Pluto continua sa fie judecatorul, transformatorul vostru in domeniul familiei, caminului, parintilor, afacerilor imobiliare .
Este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniul , schimbarile profunde au loc prin intermediul modului in care invatati despre siguranta voastra emotionala , fara a avea nevoie de altii . Rolul lui Pluto in acest domeniu  este imens , este o energie ce va poate ajuta sa va dezvoltati propria bunastare , autoritatea ,individualitatea , sa gasiti o cariera sau o slujba corespunzatoare , sa deveniti maturi din punct de vedere emotional . Pluto in Capricorn continua sa provoace Soarele vostru natal , in special pentru cei nascuti la sfarsitul lui septembrie si inceputul lui octombrie . Efectele acestui aspect astrologic  vor fi  mai evidente in familie , relatia cu parintii, dar si cu cariera  . Pluto in careu cu Soarele natal este o energie ce poate aduce pierderea puterii ,  a unei functii  importante , a unei persoane importante in viata voastra ,  crize de identitate , probleme de sanatate . Ar fi bine sa va va dati seama ca daca va ganditi numai la voi , numai la interesele proprii si la cum sa castigati putere, atunci acest tranzit poate deveni destul de dificil de gestionat , deveniti de fapt propriul vostru dusman .

 
Saturn si Nodul Nord al Lunii ( Capul Dragonului , destinul ) sunt in Scorpion de-a lungul intregului an 2013 in timp de Nodul Sud al Lunii ( Coada Dragonului , vieti trecute , fapte din trecut, pedeapsa in viata ) este in Taur . Asocierea dintre Saturn si Nodul Nord in Scorpion este destul de contradictorie , in timp ce Saturn restrictioneaza, limiteaza , aduce teste si lectii de invatat , Nodul Nord aduce expansiune , oportunitati pentru viitor .

Este un timp in care energia saturniana lucreaza pentru voi in domeniul banilor , valorilor voastre native . Energia lui Saturn in acest domeniu de viata actioneaza lent dar sigur. Sunteti sprijiniti in eforturile facute pentru a va  construi noi structuri financiare  si de securitate  , ceea ce construiti  in aceasta perioada va va  aduce beneficii multi ani la rand de acuma inainte . Tranzitul lui Saturn prin aceasta casa nu se limiteaza doar la aspectele materiale , dar acesta este segmentul de viata cel mai energizat  ; la fel de bine se poate vorbi de  acumulari lente  dar sigure a tot felul de resurse  , deopotriva materiale si psihologice  care contribuie la amplificarea increderii in voi , da , energia lui Saturn in tranzit prin aceasta casa  da forta talentelor voastre dar nu o forta trecatoare ci una care pe zi ce trece devine destul de puternica. Saturn va cere sa invatati “valoarea “ banilor ,trebuie sa stiti ca aceasta energie poate aduce destule restrictii si pierderi cand veti tinde sa credeti ca banii ii puteti obtine usor si fara eforturi .

Nodul Nord in Scorpion in tranzit prin casa II si Nodul Sud in Taur in casa VIII  va  spune ca trebuie sa descoperiti  si sa stabiliti clar ce este important pentru voi ca si valoare , importante sunt propriile valori si ceea ce puteti castiga  prin ele .   In aceast an aveti  mult de invatat in privinta sistemului de valori al altuia , puteti  dezvolta o mare afacere personala ,puteti  obtine  reusita sociala . Este posibil sa aveti mari schimbari in modul de manifestare a sentimentelor voastre cele mai  intime , cum le oferiti si cum  le primiti. Nodul Nord al Lunii in Scorpion aduce oportunitati sa faceti voi banii in timp ce Nodul Sud in Taur ( obisnuinta ) va poate tine legati de banii celorlalti , de resursele altora , de credite . La mijlocul lunii septembrie , Venus in tranzit prin semnul Scorpionului se intalneste cu Saturn dar si cu Nodul Nord in Scorpion , este o perioada benefica dezvoltarii unui sens profund al valorilor proprii  precum si oportunitatile care apar prin acestea .

Din 18 februarie si pana in 7 iulie , Saturn intra in mers aparent retrograd in semnul Scorpionului . Saturn aduce destule incercari acolo unde banul a fost obtinut incorect, administrat incorect, sunt posibile lipsuri si pierderi financiare cu rolul de a invata care este adevarata valoare a banilor. Experientele din aceasta perioada  pot accentua un sentiment de teama fata de ziua de maine, frustrarile si restrictiile au o legatura directa cu invatarea responsabilitatii banului muncit ,  castigat prin eforturi proprii, Este un timp favorabil regandirii modului de folosire a  resurselor  materiale si psihologice care pot contribui la amplificarea increderii in voi .

Intre 20 august si 10 septembrie , Venus in tranzit prin Balanta se alatura Soarelui vostru natal . Este o perioada  benefica imbunatatirii aspectului fizic , al manierelor , al relatiilor voastre .  Acest lucru va sporeste magnetismul, atrageti iubirea  dar si beneficii de toate felurile .

Munca voastra in anul 2013 are un iz Neptunian . Aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati cand vine vorba de gestionarea treburilor de zi cu zi , a problemelor de servici , puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice , Puteti adopta o filozofie personala in legatura cu tot ce inseamna loc de munca, activitate zilnica , relatia cu colegii , cu sefii ,  acest lucru poate crea de multe ori confuzie ,haos dar si un sentiment de vinovatie , deci mare atentie , Neptun poate atat de usor sa  va faca sa credeti altceva decat ceea ce este real. In legatura cu sanatatea , este posibil sa apara fel de fel de boli misterioase greu de diagnosticat , puteti fi mai sensibili la medicamente .  Din acest motiv , poate aparea  un interes puternic fata de metodele alternative de sanatate  iar unii dintre voi puteti deveni extrem de sensibili fata de animalele de companie .

In perioada 25 februarie -20 martie , Venus  tranziteaza semnul Pestilor , asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica la locul de munca ce se poate materialize prin fel de fel de bonusuri , prime , relatiii bune cu cei de la locul de munca . Sanatatea voastra se poate imbunatati.

Anul 2013 poate aduce schimbari imprevizibile in relatiile voastre . In acelasi timp , acest an  va indeamna sa invatati despre  bani si cum pot fi acestia obtinuti prin eforturi personale .

 

You may also like

2 Comments

  1. Deci o sa am un an greu!!! deja il simt:(:(:( Insa nu prea am inteles ce trebuie sa fac ca imi platesc datoriile din trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.