LEU / ASCENDENTUL IN LEU – ANUL 2013

 

LEU / ASCENDENTUL IN LEU – ANUL  2013   

   TRANZITE MAJORE

 
Anul 2013 incepe cu Jupiter ( ghidul, norocul, sansa ,  ) in tranzit prin semnul Gemenilor , un semn asociat in harta voastra solara cu prietenii , sperantele voastre , protectorii . Pana pe 25 iunie 2013 , Jupiter favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor , prietenia este speranta ce genereaza protectie. Bunastarea, prosperitatea pot fi obtinute din plin prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, profesor, politician, astrolog, orice profesie ce da sansa de a conduce un grup de oameni. Indiferent de grup, Jupiter in aceasta casa va cere sa promovati cresterea si expansiunea pentru tot grupul , pentru toti cei implicati. Energia lui Jupiter in Gemeni face un aspect benefic cu Soarele vostru natal si  poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila  planurilor cu bataie lunga  in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala .

Incepand cu 25 iunie , Jupiter intra in semnul Racului , un semn asociat in harta voastra solara cu casa secretelor , incercarilor , recompenselor trecutului , plati karmice .

Jupiter in Rac este in exaltare si aduce oportunitati pentru toata lumea , prin urmare , pana la sfarsitul anului 2013 , aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce  poate lucra pentru voi  ca un prieten ce va scoate din necazuri , atenuand consecintele unor  dificultati si oferind in acelasi timp o implinire de prestigiu. Jupiter in aceasta casa va face puternici asupra dusmanilor. Veti fi inclinati de a da prea mult prietenilor, cunoscutilor, strainilor si apoi sa fiti raniti de ingratitudinea si egoismul  ce-l veti primi in schimb, acest lucru poate provoca o balansare in cealalta extrema refuzand sa ajutati pe altii, acceptand un anumit fel de izolare. Energia lui Jupiter in Rac  lucreaza pentru voi ca o protectie puternica impotriva oricaror dificultati, este ca un talisman magic ce-l veti purta din iunie 2013 pana in iunie 2014. Este cea mai buna perioada pentru inchiderea datoriilor karmice prin iertare , compasiune , bunavointa . Puteti sa va vindecati ranile trecutului sau puteti plati intr-un mod mai putin aspru greselile facute in trecut .
Munca , serviciul vostru continua sa fie transformate de Pluto in Capricorn

Energia plutoniana aduce de obicei o transformare majora in domeniul de viata pe care il energizeaza , in cazul vostru , Pluto devine judecatorul prezent la locul vostru de munca . Este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniul , schimbarile profunde au legatura cu munca voastra , cu colegii vostri , cu sanatatea voastra . Pluto in acest domeniu de viata va sta destul  de mult , aceasta energie puternic transformatoare poate sa va aduca modificari in activitatile voastre zilnice , concedieri sau schimbarea locului de munca . Pot aparea tensiuni cu colegii dar in special cu sefii vostri , ati putea fi obligati sa cautati un alt loc de munca din cauza acestei probleme. Puteti schimba destul de des locul de munca in timpul acestui tranzit , dar ,  de fapt aceasta energie va va conduce mai aproape de un loc de munca care sa raspunda nevoilor voastre .

Perioada de timp in care Uranus face un aspect provocator cu Pluto ( intre 20 mai si 1 noiembrie 2013 ) va poate pune fata in fata cu alegeri dificile  legate de munca , relatii, strainatate , invatamant superior , calatorii .

Caminul , familia voastra sunt in centru atentiei in acest an .

Saturn si Nodul Nord al Lunii ( Capul Dragonului , destinul ) sunt in Scorpion de-a lungul intregului an 2013 in timp de Nodul Sud al Lunii ( Coada Dragonului , vieti trecute , fapte din trecut, pedeapsa in viata ) este in Taur . Semnul Scorpionului este asociat in harta voastra solara cu familia , radacinile voastre,  parintii , afacerile imobiliare , puterea emotionala . Asocierea dintre Saturn si Nodul Nord in Scorpion este destul de contradictorie , in timp ce Saturn restrictioneaza, limiteaza , aduce teste si lectii de invatat , Nodul Nord aduce expansiune , oportunitati pentru viitor . Este un timp in care energia saturniana va  testeaza increderea in propria persoana , rabdarea , poate crea destule probleme interne astfel incat fericirea devine o marfa rara. Este un timp al conflictelor la domiciliu dar si la locul de munca , rudele pot deveni adevarati dusmani sau poveri , ceea ce ar putea crea destule tensiuni interioare .Circumstantele se pot dezvolta in asa fel incat pot sa va  perturbe interesele voastre  provocand o schimbare in comportamentul vostru , pedepsele si amenzile lui Saturn au o legatura directa cu lucrurile pe care le-ati  neglijat in trecut .  Saturn in Scorpion va poate afecta si cariera  , imaginea publica , relatia cu sefii, cu figurile autoritate . Nodul Nord in Scorpion indica faptul ca trebuie sa va concentrati mai mult pe viata voastra privata , casa , familie, parinti , probleme interne , deoarece aceste lucruri ofera beneficii mari . Saturn va spune ca responsabilitatile pot creste in domeniul familiei in timp ce Nodul Nord va promite beneficii imense daca dati prioritate acestui domeniu . Nodul Sud in Taur (cunoscut ca si pedeapsa sau rasplata pentru actiunile din trecut ) este asociat in harta voastra solara cu zona carierei , vocatiei , ceea ce aratati oamenilor prin munca voastra . Veti fi tentati sa mergeti mai mult pe Nodul Sud care este obisnuinta , dar anul 2013 va spuna ca viata de familie , viata privata , parintii trebuie sa fie centrul vietii voastre . Asta nu inseamna ca nu puteti sa va ocupati si de cariera , de viata voastra profesionala doar ca acestea nu fac parte din prioritatile astrale , deci nici din viata voastra .
Pentru Leii  nascuti in primele zece zile ale semnului , Saturn in tranzit prin Scorpion face un aspect provocator cu Soarele natal , aceasta energie face ca totul sa devina mult prea greu , viata devine grea , dintr-o data nu mai sunteti siguri de nimic , nici chiar de voi . Tot ce tine de autoritati , parinti, sefi se poate dovedi dificil de abordat si gestionat gasind ca acestia nu sunt receptivi la planurile si sugestiile voastre ,  aveti nevoie  de o mare rabdare in urmatoarea perioada . Puteti fi pusi fata in fata cu conditii de munca si viata neplacute , in situatii iritante sau pline de pericole constatand ca nu aveti deplina libertate de actiune . Este o perioada insotita de probleme in familie , sacrificii deosebite dar si probleme de sanatate . Indignarea va insoteste in aceasta perioada iar din aceasta cauza puteti lua hotarari inoportune  iar aerul de nemultumire va face sa interveniti in desfasurarea evenimentelor uitand ca trebuie sa aveti rabdare . Este important sa intelegeti ca nu este cel mai  bun moment sa actionati si sa adoptati o atitudine de calm in fata vietii.

Banii  au o nuanta neptuniana pentru voi .

Casa banilor care vin prin acorduri semnate este in Pesti iar cu Neptun aici , trebuie sa fiti destul de atenti in ce acorduri va bagati , sa nu va bazati prea mult pe ceilalti .
Aceasta energie va  poate da o perceptie extrasenzoriala puternica dar si o dorinta idealista de a-i ajuta pe altii . Partenerul de viata poate cunoaste anumite probleme cu locul de munca iar din aceasta cauza puteti vedea ca el este cel care va creaza probleme financiare . In plus , energia acestei case ne vorbeste si despre intimitate , uniune sexuala , fidelitate si loialitate , puteti descoperi ca aceste domenii pot fi cumva pline de ceata . Ideea de iubire si romantism ar putea fi atragatoare dar practic , o relatie cu prea multe reguli poate fi sufocanta pentru voi . In urmatoarea perioada , aceasta energie poate aduce destula confuzie , dificultati , deceptii in legatura cu banii partenerului, asociatului ,  cu impozitele , asigurarile . Neglijenta si idecizia pot atrage situatii financiare confuze , deci atentie .

Neptun in Pesti face aspecte armonioase atat cu Saturn in Scorpion cat si cu Jupiter in Rac in partea a doua a anului 2013 . Acest triunghi favorabil si armonios poate induce beneficii in aceasta parte a anului pentru toata lumea iar pentru voi , beneficiile vor fi simtite mai mult la nivel emotional , familial. Puteti deveni mai intelegatori fata de ceilalti , puteti deveni mai constienti de dimensiunea mistica a vietii voastre .

Eclipsele de pe axa Taur Scorpion din acest an 2013 au o influenta sortita asupra vietii voastre .

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusive probleme de sanatate .

25 aprilie  2013 vine cu o Eclipsa de Luna in Scorpion  pe gradul 5:46 ( ora 23,  ora Romaniei). Aceasta Eclipsa  de Luna poate aduce schimbari importante in familie , cariera , camin , parinti . Casa IV este o casa cardinala,  adica un loc in care incepe un proces  iar luna este guvernatorul natural al acestei case , deci, in aceasta casa, luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare , experiente din trecut tind sa iasa la lumina , toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi. Influenta acestei Eclipse va fi asupra celor nascuti in jurul datei de 25 iulie .

Prima Eclipsa de Soare din anul 2013 este pe data de 10 mai, ora 3:21 , este o o Eclipsa inelara  de Soare  in Taur asociata cu Nodul Sud Lunar in Taur , cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 10 august .  O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar , poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile , oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor , restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei .Aceasta Eclipsa  de Soare energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Pentru cei nascuti in jurul datei de  10 august ,  aspectul de careu dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.

Urmatoarea Eclipsa de Soare  din 2013 este pe data de 3 noiembrie ora 14:50 , este o Eclipsa totala de Soare in Scorpion gradul  11:16 asociata cu Nodul  Nord Lunar in Scorpion , este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor . Nodul Nord este viitorul, are  un “ ton pozitiv”  fiind asemanator lui Jupiter , reprezinta o cale in care lectiile de viata intalnite dar si metodele puse la dispozitie ne pot ajuta sa crestem, sa evoluam, sa traim in armonie . Aceasta Eclipsa de Soare energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa,tara.  Pentru cei nascuti in jurul datei de 3 august , aspectul de careu dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.
 

Anul 2013 ofera multe oportunitati dar si multe “ repetitii “ , asta in functie de harta natala a fiecarui nativ Leu  iar cu Eclipsele de Soare pe axa Tuar –Scorpion , provocarile anului 2013 au o nuanta sortita , sunteti in vizorul astrelor .

 

Adriana Tudosa 

You may also like

2 Comments

 1. Multumim realizatorilor pentru aceste predictii detaliate ale anului 2013.Este unul din cele mai responsabile si mai detaliate predictii pentru anul in curs din cite am citit pina acum.
  Eu fiind leu trec prin momente dificile si m-a ajutat foarte mult sa inteleg,sa integrez evenimentele si sa am rabdare.
  Va felicit,va doresc succes si am sa citesc cat mai des siteul dv.

 2. Buna ziua
  Sunt nascut pe 11.08.1978 ora 08.30 oradea.
  Vreau sa iau niste decizii majore asupra vietii mele personale si de familie ( sunt casatorit si am doi copii )… si asupra locului de munca.
  Vreau o schimbare personala.
  Credeti ca e ok momentul…. oare astrele ce spun????

  Multumesc. Anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.