O ZI MAGICA -12 APRILIE 2023, ORA 1:07, ORA ROMANIEI – SOARELE IN CONJUNCTIE CU JUPITER PE GRADUL 21:45 BERBEC

 

12 aprilie 2023 poate fi considerata o ziua a miracolelor. Dupa 12 ani, Soarele in Berbec se intalneste cu Jupiter in Berbec. Conjunctiile sunt vremuri ale noilor începuturi. In astrologie, Soarele, care creeaza viata, reprezinta mintea noastra constienta. Reprezinta dorinta noastra de a trai si vitalitatea noastra. Soarele este legat de regalitate, generozitate si simtul umorului. Jupiter este o planeta mare si benefica in sistemul solar. Este considerat a fi binefacatorul abundentei, intelegerii, norocului, cresterii si optimismului. Conjunctia acestor doua planete enorme stimuleaza imaginatia, norocul si optimismul in treburile de zi cu zi. Acest aspect aduce deseori succes material, calatorii norocoase, extinderea cunostintelor, extinderea perspectivei a ceea ce este posibil. Aduce o perspectiva pozitiva asupra vietii. Este de maxima importanta ca in aceste  momente sa nu lasam emotiile negative sa ne controleze. Nu spuneti niciodata: “nu pot, ma simt rau, etc”. Depasiti aceste temeri si inlocuiti aceste vorbe cu urmatoarele cuvinte: “Totul imi sta in putere datorita giganticei forte a subconstientului meu”.

Simbolul sabian al gradului 22 Berbec, gradul conjunctiei Soarelui cu Jupiter este :Poarta catre gradina tuturor dorintelor implinite.

Prin acest simbol, aceasta conjunctie cosmica rara ne spune ca avem ocazia sa descoperim poarta, usa, mesajul, persoana, ideea, rugaciunea, mentorul, ghidul, catre o viata mai fericita, cu mai multe recompense, frumusete, bucurie, iubire, pace si eliberare. Credinta, increderea in ingerul pazitor si in ideea ca toti suntem de vita divina, invierea lui Isus in noi insine, eliminarea problemelor din trecut care nu mai functioneaza, sunt chei pentru deschiderea acestei porti prin care divinitatea ne sprijina in intelegerea si implinirea scopurilor noastre. Trebuie sa avem incredere ca universul ne sprijina sa transformam visele, viziunile si ideile in realitate. Este un mesaj al optimismul cosmic care ne invaluie si pe noi. Suntem in pragul unui miracol.

Influenta acestei conjunctii rare asupra fiecarui semn zodiacal:

Berbec/  Ascendentul in Berbec

Cu Jupiter de mana cu Soarele in casa voastra, veti deveni mai increzatori in voi si veti atrage oportunitati de a va trai viata in propriile voastre conditii. Acesta este inceputul unui nou capitol al vietii voastre. Va puteti astepta la oportunitati in toate domeniile vietii voastre. Acest aspect este bun si pentru sanatarea voastra,  calatorii, studii, credinta care face minuni.

Taur/Ascendentul in Taur

Cu Jupiter de mana cu Soarele in Berbec, veti fi mai interesati decat de obicei de subiectele spirituale. Pelerinajele, practicile spirituale, vindecarea energetica, mantrele vindecatoare, se pot dovedi a fi in  favoarea voastra. In acelasi timp, viata voastra  poate fi influentata de factori karmici asupra carora aveti putin control. Acesta este momentul sa va conectati cu intuitia voastra-vocea sfanta din voi ,pentru a obtine indrumari direct de la sursa.  Descoperirile spirituale care se intampla vor schimba situatia financiara si cea profesionala spre bine. Chiar si situatia familiei se va imbunatati din cauza asta.

Gemeni/Ascendentul in Gemeni

Cu Jupiter de mana cu Soarele in Berbec, viata voastra sociala devine mai aglomerata. Afacerile profesionale si financiare pot avea succes in acest timp. Oameni interesanti si puternici vor intra in viata voastra. Puteti sa va transformati viziunea pe termen lung in realitate, dar pentru aceasta, trebuie sa va inconjurati de tipul potrivit de oameni. Va puteti alatura unor noi grupuri bazate pe interesele voastre.

Rac/Ascendentul in Rac

Cu Jupiter de mana cu Soarele in Berbec in casa X, cresc oportunitatile in cariera voastra. Puteti avea beneficii financiare si profesionale acuma. Este posibil sa veniti cu concepte noi de afaceri. Lucrul cu grupurile mari sunt ideale in acest moment. Poate fi o noua cariera sau o noua directie de viata care este mai aliniata cu adevaratul vostru scop. Veti da peste noi oportunitati de munca. Din punct de vedere al afacerilor, profiturile bune vor veni in calea voastra.

Leu/Ascendentul in Leu

Soarele si Jupiter vor tranzita casa a noua in acest moment. Veti beneficia din punct de vedere financiar si profesional de pe urma acestui lucru. Cand vine vorba de atingerea obiectivelor voastre, acesta poate fi un moment foarte avantajos. Interesul pentru activitatea religioasa poate  fi fara precedent. Poate fi un nou scop, o noua perspectiva, un nou sens in viata voastra. Puteti gasi  un profesor sau un mentor, puteti calatori mai mult. Intrucat Soarele este ghidul vostru,  aceasta perioada poate aduce  rezultate favorabile. Prosperitatea va fi acolo pentru cei care vor sa calatoreasca.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Soarele si Jupiter vor tranzita casa a opta in acest moment. Puteti avea beneficii prin afacerile voastre, prin contracte semnate, prin banii altora, prin veniturile partenerului de viata. Feriti-va de a lua decizii pripite in legatura cu finantele voatre. Aceasta energie va arata ca lumea este un loc cu oportunitati infinite si, asa cum distrugerea si pierderea fac parte din viata, abundenta infinita este si ea o parte a vietii. Vei descoperi ca aveti mai  multa putere decat stiati si veti invata cum sa o folositi intr-un mod sanatos. Investitiile, oportunitatile de afaceri si parteneriatele vor deveni mai abundente decat de obicei.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Soarele si Jupiter vor tranzita casa a saptea in acest moment. Apar oportunitati minunate prin partenerul de viata, prin rudele din strainatate. Casa a 7-a este, de asemenea, casa „dusmanilor deschisi” sau a „conflictului”, astfel incat aceasta energie combinata ar putea aduce reconcilieri si decizii corecte in litigiile voastre. Multe oportunitati de crestere, extindere si acorduri financiare prin relatii, munca, proiecte profesionale, prieteni, ghizi spirituali.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Soarele si Jupiter vor tranzita casa a sasea in acest moment. Veti fi mai motivati sa va imbunatatiti sanatatea si forma fizica, asa ca veti lua masurile necesare. Succesul este de asteptat in afacerile profesionale. Folositi intelept  resursele pentru a va creste avantajele financiare. Aveti oportunitati de a gasi o munca profitabila. Pentru a face lucrurile sa se intample, va trebui sa profitati de aceste oportunitati si sa nu le lasati sa scape.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Soarele si Jupiter vor tranzita casa a cincea in acest moment. Acest aspect ar putea oferi un inceput bun in toate aspectele vietii voastre. Oportunitati minunate prin persoana iubita, prin copii vostri, printr-un proiect creativ, un hobby, o vacanta. Intrucat Jupiter este ghidul vostru,  aceasta perioada poate aduce rezultate favorabile.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Soarele si Jupiter vor tranzita casa a patra in acest moment. Puteti avea beneficii prin familie, parinti, afaceri imobiliare. Acesta este, de asemenea, un bun tranzit pentru a va extinde casa, a cumpara o proprietate noua sau a va muta. Este un moment bun pentru a cauta un imprumut pentru o afacere. Uneori indica o mostenire.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Soarele si Jupiter vor tranzita casa a treia in acest moment. Puteti avea beneficii prin rude, tineri, comunicare, comert. Este un mare tranzit pentru dezvoltarea personala si pentru dobandirea de noi abilitati, pentru a invata lucruri noi, pentru a va imbunatati abilitatile de comunicare, a incepe un blog sau a scrie o carte. 

Pesti/Ascendentul in Pesti

Aceasta conjunctie Soare-Jupiter va avea loc in a doua  casa si va fi destul de benefica. A doua casa influenteaza finantele, valorile si  bogatia, iar odata cu aceasta conjunctie, conditiile voastre financiare vor incepe sa se imbunatateasca. Va va spori stima de sine si increderea in voi si, ca urmare, va puteti  asuma mai multe sanse si riscuri decat in mod normal. Cheia succesului este implicarea in acele activitati care sunt aliniate cu cele mai inalte valori ale voastre.

Multumesc pentru lectura acestui articol.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.