LUNA NOUA IN GEMENI SI ZODIILE-22 MAI 2020

In semnul Gemeni, Luna Noua capata forta prin cuvinte, comunicare, calatorii mici, scris, frati, vecini, tineri, idei si cunostinte practice. Este o energie ce stie atat de bine sa dea putere magica si creativa cuvintelor.

Semnul Gemeni, gazda acestei lunatii noi este totul despre mintea noastra, despre magia cuvantului, despre binele si raul construit prin gand si cuvant. A venit timpul sa invatam ca singura putere se afla in gandurile noastre iar cand acestea sunt divine, puterea lui Dumnezeu le insoteste. Repetati cat puteti de des:”’De acum inainte practic regula de aur, care inseamna ca gandesc, vorbesc si actionez asupra celorlalti asa cum as dori ca ei sa gandeasca , sa vorbeasca si sa actioneze asupra mea. Merg linistit pe calea mea si sunt liber, deoarece acord libertate tuturor. Doresc cu sinceritate pace, prosperitate si succes tuturor. Sunt mereu calma si echilibrata. Pacea lui Dumnezeu imi cuprinde mintea si intreaga fiinta.”

Cu Luna Noua in Gemeni pe gradul 3, cei nascuti in jurul datei de 22 iunie, septembrie, decembrie, martie, ( semnele mutabile: Gemeni,  Fecioare, Sagetatori, Pesti ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala pe gradele 3 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua ar trebui sa aduca oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Dar Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu Venus retrograd in Gemeni si pot intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, cumparaturi, trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina. Atentie la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei. Este cel mai bun timp pentru reevaluarea si rezolvarea unor probleme legate de locul de munca, proiecte de munca, strainatate, afaceri cu strainii, credinta. Pozitiv, poate fi un timp benefic refacerii unor legaturi rupte din trecut cu fratii, surorile, alte rude, puteti sa va dati seama de adevarata valoare a unei idei, pot fi rezolvate problemele legate de studii, examene. Este o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele( rude, cartierul in care traiti, calatorii scurte, familie si parinti) care dureaza de ceva timp.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua ar trebui sa aduca oportunitati financiare, sa gasiti o noua forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Intr-un fel,  aspectele financiare, valorile voastre, stabilitatea voastra financiara, vin in centrul atentiei. Dar Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu Venus retrograd in Gemeni si pot intarzia, incurca, reaseza oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, piedicele din urmatoarea perioada au rolul de a regandi si revizui un plan de afaceri, sa va ganditi cum sa va valorificati mai bine talentele personale, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor  pentru a face bani.  Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Evitati achizitiile majore, examinati  cu atentie conturile bancare, chitantele financiare, bonurile la cumparaturi. Veniturile voastre pot cunoaste fluctuatii, reduceri, din cauza unor circumstante deosebite. Cum Venus este seful vostru astral, se poate ca unele planuri personale sa fie revizuite. Aveti ocazia sa invatati ceva nou despre valorile voastre. Pot aparea unele corectii aici. Nu luati hotarari decisive legate de munca, nu faceti investitii, nu cumparati lucruri de valoare, nu va cheltuiti banii acuma, va puteti insela. Este o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele( bani, rude, contracte semnate, munca, relatia cu sefii si colegii, familie) care dureaza de ceva timp.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Noua in semnul vostru ar trebui sa fie o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Dar Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu Venus retrograd in Gemeni si pot intarzia, incurca, reaseza, roformula oportunitatile acestei luni noi.Va puteti amagi destul de usor acuma, in consecinta, nu luati inca decizii radicale legate de munca, de parteneriatele voastre, de familie, camin, casa, tara. Marea greseala in aceasta perioada poate avea o legatura directa cu modul eronat in care concepeti relatiile, valoarea voastra dar si a celor cu care colaborati. Pozitiv, aceasta perioada poate fi un timp in care puteti evalua corect ce va doriti cu adevarat pentru voi, pentru relatiile voastre, pentru stabilitatea voastra financiara. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Este o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele( planuri personale, valori, relatii, comunicare, documente) care dureaza de ceva timp.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua ar trebui sa vina cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete, din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Deci, nu fortati lucrurile, mai degraba odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu Venus retrograd in Gemeni si pot intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa re-examinati unele proiecte si documente din trecut, ceea ce credeti despre lume. Poate fi o perioada destul de confuza care va complica existenta, va puteti insela sau puteti fi inselati, problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu, mesajele primite le puteti interpreta eronat, deci mare atentie. Unele documente, un proiect de munca, trebuiesc rediscutate, rearanjate, redirectionate. Ascultati-va intuitia, este un glas al sufletului ce va salveaza  acuma.Vorbiti cat mai putin si iertati cat mai mult. Obtineti o noua perspectiva asupra unui comportament, document, act din trecut care au adus tristete in viata voastra. Este o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele( afaceri personale, familie, casa, prieteni) care dureaza de ceva timp.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua ar trebui sa vina cu oportunitati legate de prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. Relatiile, prieteniile, protectiile, grupurile, ocupa un loc important. Dar Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu Venus retrograd in Gemeni si pot intarzia, incurca, reaseza, reformula oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa eliminati conexiunile care nu va mai servesc, sa descoperiti cine sunt adevaratii vostri prieteni,  ce cercuri sociale va fac bine si va ajuta sa va atingeti scopurile. Urmatoarele saptamani va pot reconectata la obiectivele si sperantele voastre, va pot ghida catre un vis pierdut pe drum, catre un prieten abandonat, catre un obiectiv ce face parte din viitorul  vostru. Este un timp pentru a obtine noi perspective asupra prietenilor, obiectivelor si ambitiilor voastre, pentru . formarea unor relatii publice interesante si pentru recoltarea unor beneficii din trecut intr-o forma noua. Este o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele( prieteni, banii carierei, proiecte de grup, proiecte profesionale, rude, calatorii) care dureaza de ceva timp.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Noua ar trebui sa aduca oportunitati legate de cariera, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Dar Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu Venus retrograd in Gemeni si pot intarzia, incurca, reaseza, reformula oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, utilizati aceasta perioada pentru a vedea daca sunteti multumiti de cariera voastra, de relatia cu sefii vostri, aveti grija de activitatile din trecut pe care nu le-ati finalizat, fiti mai atenti cum comunicati la locul de munca. Rabdarea si o abordare precauta a carierei voastre sunt necesare acuma. Poate ca unele lucruri blocate in cariera voastra pot fi rediscutate, reasezate. Nu este recomandat sa luati decizii acuma, asteptati sa treaca aceasta perioada care poate amplifica crizele profesionale. Este o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele(cariera, statut social, venituri, calatorii, studii, strainatate) care dureaza de ceva timp.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Noua in Gemeni ar trebui sa aduca oportunitati legate de cunoastere, studii superioare, cariera, prieteni, calatorii, straini si strainatate. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu Venus retrograd in Gemeni si pot intarzia, incurca, rediscuta, reformula, oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa re-examinati ceea ce credeti despre lume, viata si sa va ganditi la cum va ajuta crezurile voastre sa va construiti viitorul. Tot acuma, tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta in viata voastra sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri in planurile voastre de calatorii, obstacole sau calatorii anulate, descoperirea unor secrete, puteti gasi un document important, puteti reface o legatura importanta cu un strain sau cineva plecat in strainatate. Cum Luna este planeta guvernatoare a carierei voastre, urmatoarele saptamani pot evidentia si problemele carierei voastre  si modul lor de rezolvare. Este o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele( strainatate, rude aflate in strainatate, afacere personala, mosteniri) care dureaza de ceva timp.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua ar trebui sa vina cu oportunitati legate de bani, afaceri, banii care vin prin fel de fel de contracte semnate, imprumuturi, credite, viata intima. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un timp in care se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur. Dar Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu Venus retrograd in Gemeni si pot intarzia, incurca, reaseza oportunitatile acestei luni noi. Simtul afacerilor este destul de confuz, pot aparea unele ciudatenii legate de banii unei afaceri, de plata anumitor credite, de plata unor impozite. Nu este cel mai bun timp pentru hotarari decisive legate de un partener de afaceri, un contract semnat. Un proiect sau un acord de munca pot fi reformulate. Marea lectie a urmatoarelor saptamani este sa invatati ca lumea nu este controlata de oameni. Puteti intelege mai bine ca nu puteti controla oamenii, faptele celuilalt, relatiile ci singurul lucru pe care il puteti controla sunteti voi,  comportamentul vostru, gandirea voastra, modul de a relationa. Este cea mai buna perioada pentru a intelege ce este cu adevarat de valoare in viata voastra, ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre. Este o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele( contracte semnate, bani, mosteniri, relatii, rivali) care dureaza de ceva timp.

 SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in Gemeni ar trebui sa aduca noi oportunitati legate de relatiile voastre, afaceri, partenerii de afaceri, rivali, concurenti. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre.  Cultivati pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra, trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu Venus retrograd in Gemeni si pot intarzia, incurca, reformula, reaseza, oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa re-examinati si redefiniti problemele dintr-o relatie importanta, din cariera sau un proiect personal trebuie reverificat. Pot aparea provocari si lucruri incurcate, puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de cariera voastra, de viata voastra sociala. Problemele relationale vechi, ciudate se pot intoarce la voi acuma intr-o forma noua. Urmeaza o perioada care va cere sa fiti mai atenti la vorbele voastre, la ceea ce propagati prin gandirea voastra, sa invatati ca ceilalti sunt oglinzi pentru voi care va arata ce trebuie sa vindecati si purificati in voi. Va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Este o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele(relatii, afaceri, bani, prieteni) care dureaza de ceva timp.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua ar trebui sa vina cu noi oportunitati legate de munca, proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, sanatate. Dar Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu Venus retrograd in Gemeni si pot intarzia, incurca, reformula, reaseza oportunitatile acestei luni noi. Aceasta perioada aduce regandirea modului de abordare a unui loc de munca, a modului de colaborarea cu sefii, cu colegii, nu este un timp bun pntru hotarari decisive in aceste directii. Abordati cu multa intelepciune comunicarea cu colegii, cu sefii, pot aparea  “ probleme din trecut “ in acest domeniu, probleme pe care trebuie sa le reexaminati, catalogati, etichetati. Aceasta perioada ar putea aduce o noua perspectiva asupra unei ingrijorari vechi de sanatate sau ar aduce confuzii in diagnosticarea unor probleme actuale de sanatate. Incercati sa gasiti o noua abordare a tuturor aspectelor de sanatate, a aspectelor de munca, colaborare cu ceilalti, obiceiuri zilnice. Este o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele(munca, sanatate, cariera, ambitii profesionale) care dureaza de ceva timp.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in Gemeni ar trebui sa aduca noi oportunitati legate de iubire, copii, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima, o relatie de iubire, un hobby. Dar Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu Venus retrograd in Gemeni si pot intarzia, incurca, reaseza, reformula oportunitatile acestei luni noi. Este o perioada mai buna pentru  revizuirea legaturilor romantice, a relatiei cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative. Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada. Fiti mai atenti la prieteniile voastre, la anumite promisiuni ce au legatura cu un contract, la banii care trebuie sa vina de la ceilalti. Probabil ar trebui sa fiti mai atenti cu investitiile voastre mai riscante, sa le reevaluati, si, sa vedeti daca puteti castiga mai multi bani in urmatoarea perioada. Este o perioada care incetineste totul, deci nu fortati lucrurile, nu fortati investitiile. Incercati sa gasiti modalitati mai bune de a comunica si relationa cu copiii vostri. Este o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele( investitii, speculatii, iubire, familie, calatorii, strainatate) care dureaza de ceva timp.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua ar trebui sa aduca noi oportunitati legate de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea, inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile.Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu Venus retrograd in Gemeni si pot intarzia, incurca, reformula, oportunitatile acestei luni noi, In consecinta, nu fortati lucrurile. Acuma, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara, de un proiect de munca, imagine publica, o relatie importanta. Confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu copii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala. Neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, deci atentie. Pot iesi in lumina anumite secrete legate de partener, asociat, avocat, cariera, seful vostru. O problem? veche de familie ar putea aparea din nou. Este o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele(familie, munca, rude, calatorii scurte) care dureaza de ceva timp.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.