CONJUNCTIA JUPITER -URANUS IN ASPECT DE CAREU CU VENUS NATAL

Acest aspect provocator( careu ) dintre Jupiter -Uranus in Berbec si Venus in Rac din harta mea natala mi-a adus o surpriza foarte frumoasa ,am primit un dar minunat ,o excursie de 8 zile in Grecia , am fost ” pe urmele mitologiei,am trait alaturi de zeii din Legendele Olimpului “.

Cand am scris despre acest aspect Jupiter si Uranus in Berbec ( citeste aici :http://adriana-astro.com/conjunctia-jupiter-–uranus-in-berbec-iunie-2010-surprize-de-tot-felul), stiam ca voi primi ceva deosebit , asteptam sa se intample ceva frumos in viata mea ,exact in momentul in care incepea sa se formeze aspectul de careu, am primit un telefon: ” mergi in Grecia , totul este platit , doar trebuie sa spui daca mergi sau nu “. Aici trebuie sa recunoastem atat stilul lui uranus, o energie care vine ca un fulger dar si stilul energiei  jupiteriene  care favorizeaza calatoriile indepartate. Venus , o  energie ce guverneaza frumosul, placerea ,relatiile de orice fel, a stiut sa ” impacheteze ” intr-un mod cat mai frumos acest dar surpriza . Aceste trei energii combinate mi-au oferit  timp de 8 zile capacitatea de a ma bucura din plin de frumusetea Greciei,de povestile mitologice care fac parte din viata noastra, de zeii pe care trebuie sa invatam sa-i avem alaturi de noi .

Aici sunt la DELFI, la Templul lui Appolo:

Adriana Tudosa

You may also like

7 Comments

 1. Buna, Adriana!
  Tu faci referire la un careu, aspect negativ, tensionat, dupa cum bine se stie. In pofida acestui lucru iata ca aspectul a adus ceva minunat, acea frumoasa calatorie de care spui. Cum facem diferenta intre consecintele placute si cele mai putin placute ale unui aspect de acest gen (careu in cazul de fata)? Iti multumesc.
  Gabriela

 2. aspectele de careu ,opozitie ,anumite conjunctii sunt privite de multe ori cu teama ,trebuie sa intelegem ca acestea ne pun fata in fata cu anumite provocari ,important este cum le abordam ; de exemplu un aspect provocator cu Mercur il poti folosi in a te certa cu toata lumea,in a-ti pune piedica singur pe strada sau il poti folosi in a scrie un roman,tu alegi cum poti folosi aceasta imensa energie pusa la dispozitie de un aspect provocator.
  Cuadraturile si opozitiile stiu atat de bine sa ne ajute sa devenim constienti de energiile si dorintele noastre,chiar avem nevoie de cuadraturi si opozitii in viata de toate zilele deoarece putem sesiza provocarile dar putem beneficia si de energiile necesare pentru a face fata acestora ( unele persoane nu au in harta natala aspecte de opozitie ,din aceasta cauza nu prea stiu cum sa se poarte cu celalalt).
  Pentru mine a fost o provocare aceasta excursie ,am fost pentru prima data cu avionul( am simtit din plin teama specifica unui aspect de careu ), au fost si alte lucruri negative dar peste care am trecut usor .

 3. Iti multumesc din nou, Adriana. Mi-a atras atentia articolul publicat de tine intrucat harta mea natala e “inrosita” de o multime de careuri si simt din plin energia provocatoare a acestora; nu am opozitii insa (cu exceptia unora facute de Chiron). Intr-adevar, lipsa aspectelor de opozitie m-a facut de multe ori sa nu stiu sa ma port cu cei din preajma mea, de fapt una simt si alta arat ca simt (la asta contribuie probabil si careul Soare-Luna din natala).
  Iti doresc numai bine si cat mai multe surprize placute oferite de imprevizibilul Uranus.

 4. alex
  opozitia dintre jupiter si venus apare ca o lupta intre doi benefici ( jupiter este marele benefic,venus este micul benefic),aceasta lupta poate conduce la insatisfactie afectiva ,apare acel ” ceva ” care face ca fericirea sa nu fie deplina ,relatiile pot trece prin crize ,neintelegeri,fisurile unei relatii sunt insotite de jigniri ,apare un decalaj intre ceea ce simti si ceea ce ofera realitatea. Acest aspect pune un accent deosebit pe selectivitate ,cine vrea prea mult ramane cu foarte putin sub influenta acestei energii,de cele mai multe ori aceasta energie iti poate sopti subtil ca mai bine este sa stai singur decat intr-o companie proasta ,undeva ai ales gresit iar acuma aceasta energie iti arata acest lucru.
  adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.