7- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII APRILIE 2019-DE CATE ORI SA IERT?

“ Atunci Petru s-a apropiat de El si I-a zis: “Doamne, de cate ori sa iert pe fratele meu cand va pacatui impotriva mea? Pana la sapte ori?”
Isus i-a zis: “Eu nu-ti zic pana la sapte ori, ci pana la saptezeci de ori cate sapte.” Matei  18:21-22

Luna: aprilie este luna a 4-a
Anul : 2019 ( numerologie =2+0+1+9=12-1+2=3)
Vibratia energetica universala pentru luna aprilie 2019 =4+2+1+9=16-1+6=7

              Numarul 7 este un numar profund spiritual, un numar de transformare si crestere prin ceea ce ofera soarta, credinta, singuratatea, odihna, cunoasterea inalta. Dumnezeu s-a odihnit in a 7-a zi iar sufletul nostru instinctiv are nevoie de odihna, relaxare, vacanta, meditatie asupra vietii si asupra legilor universale. Este bine sa incercam sa incetinim ritmul, asa ne putem acorda la aceasta frecventa universala care devine benefica pentru noi, altfel, indisciplina poate crea schimbari dramatice ale starilor sufletului nostru. Cel mai adesea, o luna de vibratie 7 este o luna in care putem reflecta mai mult la “ povestea noastra”, sa ne cunoastem mai bine, sa gasim raspunsuri mai profunde la semnificatiile vietii, sa intelegem conceptiile spirituale, sa-l intelegem pe Dumnezeu si adevarul Lui si nu al nostru. Intr-un fel, ni se preda despre suflet ci ceea ce putem face pentru cunoasterea si vindecarea unor rani mai vechi, avem acces la o intelepciune autentica ce permite ca lumina noastra sa straluceasca mai puternic decat niciodata. Este cea mai buna luna in care trebuie sa ne aducem aminte de noi, de sufletul nostru, de originea noastra divina.

O luna universala 7 ofera o mare intuitie care ne ajuta sa luam decizii sau sa lamurim lucrurile necunoscute. Pot aparea momente de neliniste si poate aparea sentimentul ca asteptam ceva. Timiditatea pare a fi instrumentul acestei vibratii iar din acest motiv, aceasta luna poate amplifica aceste emotii in preajma oamenilor necunoscuti. Acuma, putem fi mai atenti si selectivi in alegerea oamenilor pe care vrem sa-i avem in preajma noastra. Din punct de vedere relational, aceasta luna universala poate aduce un sentiment de raceala, distanta, indiferenta. Poate fi o luna delicata in ceea ce priveste sanatatea, atentie deci la depresiunile nervoase, uneori suferinta in aceasta luna poate fi cauzata de o schimbare, o pierdere, o despartire de cineva drag.

Este o luna in care putem avea experiente noi si interesante.
Chiar daca sapte nu este prea interesat de ambitii, de preocupari materiale, de bani, uneori o luna sapte poate aduce castiguri neasteptate pe care destinul le aseaza in calea noastra. Este bine sa ascultam de vocea interioara, este cea mai sigura voce acuma.

Partea umbrita a lui 7 tine de critica, judecata, manipulare, frici, inselaciuni. Asa ca, trebuie sa fim mai atenti cu aceasta tendinta de a-i judeca pe cei din jur, de a ne judeca prea aspru pe noi, facandu-ne mult rau. Este timpul sa fim blanzi si iertatori, sa invatam ca doar ego-ul judeca in timp ce sinele nostru divin iarta. Repetati continuu:”Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa fiu bun cu mine, sa ma accept asa cum sunt, aleg sa-i iubesc pe cei din jur asa cum sunt, sa le accept deciziile.” 

Vibratia 7 a lunii aprilie este radacina lui 16 (4+2+1+9= 16), un numar karmic ( plati datorate abuzurilor in relatii, dualitatea dragostei, relatii triunghiulare, comunicare defectuoasa) ce ne avertizeaza sa acordam o mare atentie vorbelor pe care le rostim, alimentelor pe care le consumam, cuvintelor pe care le auzim si actiunilor pe care le intreprindem. Numarul 16 este un simbol al iubirii, al desavarsirii prin intelegerea iubirii lui Dumnezeu si aplicarea iubirii neconditionate in relatiile noastre, in viata de zi cu zi:

“ Isus i-a raspuns: “Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau si cu tot cugetul tau.”
Aceasta este cea dintai si cea mai mare porunca.
Iar a doua, asemenea ei, este: “Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.”
In aceste doua porunci se cuprinde toata Legea si Prorocii.”Matei 22:37-40.

A 16-a litera a alfabetului nostru este P si corespunde literii ebraice “ Pe “ care inseamna gura, ceea ce inseamna ca vorbele nepotrivite pot crea greutati, karma( datorii).
Poate fi o luna ciudata si neobisnuita cu evenimente extraordinare chiar socante. Datoriile vechi se cer a fi platite in momentele cele mai neadecvate iar din punct de vedere emotional, poate fi un timp dificil.
De asemenea, aceasta luna ne poate ajuta sa evaluam corect tot ceea am primit, talentele pe care le avem, momentele bune din viata noastra, momentele care au adus pierderi si confuzie. Indiferent de momentele bune sau rele, trebuie sa invatam sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce avem deja, sa multumim lui Dumnezeu pentru darurile primite.
Tot ceea ce se intampla in viata noastra are drept scop sa ne faca mai buni si sa actionam in acord cu legile divine si nu cu legile pamantesti. Asa ca trebuie sa acceptam ca punctele noastre de vedere nu sunt intotdeauna corecte iar legile destinului sunt prea complicate daca nu ne lasam calauziti de divinitate, de spiritul nostru divin. Trebuie sa acceptam aceasta calauzire, sa facem acest lucru cu multa iubire si nu cu ura. Credinta este puntea de legatura cu divinitatea, ne ajuta sa trecem cu bine prin experientele grele inscrise in destinul nostru. O luna 16/7  exploreaza cauzele tuturor problemelor iar adevarul poate deveni dureros. Provocarea este sa rezistam acestor adevaruri, sa le acceptam,  sa le iubim, asa ne putem schimba. Este o sansa pentru un nou inceput, sa fim flexibili, curiosi, sa cultivam vointa proprie si increderea in noi.

Numarul 7 iubeste schimbarea, calatoriile, calculatoarele, stiinta, cercetarea, arta, ocultismul. Contracarand temerile si problemele de singuratate, vibratia 7 a lunii aprilie aduce lucruri bune prin familie, prin gesturile afectuoase ale celor dragi. Trebuie sa ne ferim de minciuna si fals, sa fim sinceri cu noi si cu cei din jur, sa fim atenti la documentele pe care le semnam. Vocea noastra interioara este deosebit de puternica si ne poate indruma catre urmatorul pas important.

Intr-o luna de vibratie 7 ne putem imbunatati karma prin compasiune si sprijin neconditionat, sa incercam sa nu dispretuim comportamentul celorlalti, sa invatam sa ne stapanim  temerile ( de abandon, ca nu sunteti apreciam asa cum ar trebui, etc.)

Aceasta luna de vibratie universala 7 poate fi benefica pentru cei nascuti pe 7, 16, 25, cei care au vibratia numerologicala 7 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au vibratia numelui 7( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 16/7 sunt:

Vibratia 1(3, 12, 21, 30 aprilie 2019) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie .

Vibratia 2 ( 4, 13, 22 aprilie 2019): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 5, 14, 23 aprilie 2019): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(6, 15, 24 aprilie 2019): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 7, 16, 25 aprilie 2019): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 8, 17, 26 aprilie 2019): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7( 9, 18, 27 aprilie 2019): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (1, 10, 28 aprilie 2019): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere. O zi de plati karmice, intalniri sortite.

Vibratia 9(2, 11, 29 aprilie 2019):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

“Doamne, da-mi taria sa te iubesc pe Tine si intreaga Ta opera.               Doamne, implineste-ti vointa, chiar impotriva vointei mele; calauzeste-ma acolo unde vrei. Amin.”

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.