9- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII AUGUST 2017- …SE FACE CURATENIE…IARTA-TE SI IARTA SI MERGI MAI DEPARTE ..”

Luna: august este luna a 8-a
Anul : 2017 ( numerologie =2+0+1+7=10=1+0=1)
Vibratia energetica universala pentru luna august 2017 =8+1=9
sau 8+2+0+1+7=18=1+8=9

9 este o vibratie masculina, profunda, sacra, compusa din 3 trinitati (3×3). Numarul 9 este ultimul in scara numerologica de baza ( numerologia se bazeaza pe primele 9 cifre) iar din punct de vedere energetic, vibratia lui 9 vorbeste despre fraternitate, generozitate, sfarsituri, profunzime, altruism, dragoste universala, intuitie si capacitate spirituala in acord cu esenta naturii cosmice. In numerologie, numarul 9 este simbolul intelepciunii si initierii, deschide calea cunoasterii mistice. Numarul 9 are calitatile tuturor numerelor 1-8 iar daca adunam 1+2+3+4+5+6+7+8=36, obtinem tot 9=3+6 .

                          Vibratia 9 a lunii august 2017 este vibratia radacina a numarului 18 (8+2+0+1+7=18) care in Tarot este asociat cu Luna care pare sa doarma, se incrunta, este deranjata de un vis urat dar in acelasi timp lumineaza o carare strajuita de doua turnuri. Acuma, confuzia mentala creata duce la judecati indoielnice, greseli in actiune, ingrijorare in privinta drumului ales, nesiguranta, intelegeri gresite. Prudenta este necesara deoarece intunericul ascunde inselatorii, capcane ascunse, dusmanii, pericol dar si unele informatii care ar trebui cunoscute iar intuitia este cel mai bun ghid.

Iar 9 este Eremitul, batranul ce tine in mana dreapta un felinar iar in mana stanga, un toiag. Discernamantul, studiul, invataturile secrete, chibzuinta, moderatia, practicarea auto-controlului( sunt calm si perfect echilibrat, ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe ceilalti asa cum sunt, le accept deciziile, ma las ghidat de forta subconstientului meu care stie cel mai bine sa ma ajute sa rezolv orice problema din viata mea cu calm si cu rabdare, etc) sunt ajutoarele noastre in aceata luna. Negativ, un 9 aduce ascunderea adevarului, afaceri dubioase, tradari, intrigi, abuzuri, duplicitate.

Numarul 9  pare sa se afle intr-o legatura directa cu esenta cosmosului si a sufletului uman, aduce un indemn pentru studiile oculte, generozitate, noblete sufleteasca, neliniste, entuziasm, irascibilitate si aroganta. Aceasta vibratie ne da curaj, franchetea pare sa devina dusmanul nostru cautand conflictele si confruntarile. Cuvintele pot musca in aceasta luna, disputele verbale sunt pe valul energetic al acestei vibratii. Spiritul de dreptate este amplificat aducand in lumina orice abuz, nedreptate. Aceasta energie protejeaza oamenii lipsiti de aparare, ii indeamna sa lupte pentru drepturile lor.

O luna de vibratie 9 aduce realizari si finalizari, nu ai unde sa te ascunzi de aceasta vibratie ce va face curatenie in viata noastra indiferent daca vrem sau nu vrem. Provocarea lui 9 ne cere sa nu cedam inertiei si lipsei de speranta si sa avem incredere absoluta in intuitie si credinta noastra. Cea mai importanta lectie adusa de aceasta vibratie este aceea ca trebuie sa intelegem ca nimic nu se intampla fara sens, totul este sortit, facut sa se intample. Ar fi bine sa nu incepeti proiecte mari inainte de septembrie 2017( o luna de vibratie universala 1 intr-un an universal 1), acestea nu vor fi de durata,” nici nu incepi ca se si termina” .

Aceasta vibratie 9 afecteaza oamenii in diferite moduri, dar un lucru este sigur, tot ce este uzat sau nu mai este de folos in viata noastra, va fi probabil eliminat. De obicei, emotiile sunt pe val pentru ca subconstientul stie ca exista o schimbare majora si in curs de desfasurare. Vom fi sensibili dar si intuitivi iar ceea ce este foarte important intr-o luna sau an 9 este forta gandirii, ar trebui sa gandim pozitiv, forta gandirii face foarte mult acuma.

Acesta este inceputul sfarsitului, dar nu numai, este timpul pentru a lega lucrurile neterminate, este timpul pentru a finaliza lucrurile incepute si sa renuntam la anumite asteptari. Exista un sentiment de goliciune, acuma este momentul sa incepem sa devenim confortabili cu necesitatea de a schimba ceea ce trebuie schimbat in viata noastra. Modificarile aduse de aceasta luna universala 9 implica atat viata personala, profesionala cat si cele ce tin de tara, mediul in care traim, credinte spirituale, angajamente, precum si alte aspecte ale vietii. Se poate ca procesul de selectare a ceea ce trebuie sa ramana in viata noastra sa fi inceput deja. Aceasta luna face tranzitia catre un nou inceput si este cel mai bun moment pentru a ne elibera de tot ceea ce nu adauga valoare, bucurie, vietii noastre. Bunatatea, generozitatea, iertarea, recunostinta sunt cai minunate pentru a atrage tot ceea ce este bun in viata. Fiti receptivi la schimbare si transformare, la iluminarea subtila, la informatiile pretioase care le primiti, multumiti-i lui Dumnezeu pentru tot ceea ce aveti in viata voastra.

Aceasta luna de vibratie universala 9 poate fi benefica pentru cei nascuti pe 9, 18, 27, cei care au vibratia numerologicala 9 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au vibratia numelui 9( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume).Persoanele nascute pe 1, 3, 10, 12, 19, 21 si 30 pot fi norocoase in aceasta luna.

Culoarea rosie si toate nuantele de rosu, albastru, galben dar si albul cu un pic de culoare rosie, sunt favorabile in aceasta luna universala 9. Coralul rosu este cea mai norocoasa bijuterie pentru vibratia 9.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Iar zilele universale ale acestei luni universale 9 sunt:

Vibratia 1(1, 10, 28 august  2017) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (2, 11, 29 august  2017): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 3, 12, 21,30 august 2017): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(4, 13,22,31 august 2017): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 5, 14, 23 august 2017): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 6, 15, 24 august  2017): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(7,16,25 august  2017): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (8,17,26 august  2017): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (9, 18, 27 august 2017):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. interesante, sunt nascuta 3 pe si am 9 cifra dstinului, nici nu ma mir ca ma simt ca batuta de tornada sau ca in rai…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.