MERCUR RETROGRAD IN RAC/GEMENI SI ZODIILE – 7 IUNIE – 1 IULIE 2014

imagine

Mercur retrograd este o parte naturala din fluxul vietii. Universul ne spune ca exista un timp pentru a initia lucruri noi, pentru a merge mai departe si un timp pentru a reflecta la cele vechi.
Prin acordarea mintii noastre cu intelepciunea universului, putem prospera, putem creste .O planeta retrograda poate pune in evidenta evenimente predestinate, probleme nerezolvate in trecut, actiuni gresite , modificari neprevazute, blocaje de tot felul, frustrari, agravari in unele domenii din viata. Nu trebuie uitat ca Mercur este “ghidul sufletului “ iar perioada de retrogradare ne poate arata calea catre sufletul nostru . Cuvintele cheie ale lui Mercur retrograd sunt : REVIZUIRE, REGANDIRE, REORGANIZARE, REEVALUARE, REVEDERE, REINTALNIRE, REDEFINIRE, REFINANTARE, REPROGRAMARE, REFLECTARE , RESCRIERE….

Simbolul Sabian pentru gradul 4 Rac, gradul de pe care Mercur isi incepe miscarea apparent retrograda:

“ O pisica flamanda argumentand unui soarece, inainte de a-l manca”.

Un argument este utilizat pentru a motiva, dovedi  o alta afirmatie, o concluzie, o solutie la o problema iar Mercur retrograd ne cere sa gasim aceste dovezi in trecut. Un argument  poate aduce in lumina un adevar sau un fals  si asta prin identificarea , reconstituirea si reevaluarea unei probleme de viata. Perioada lui Mercur retrograd ne va pune fata in  fata cu dovezi clare ce pot proba sau respinge o experienta, un om, o fapta dar pentru asta trebuie sa fim atenti, sa cautam   “ soarecele”. Poate fi o perioada destul de agresiva, obositoare, putem simti o anumita teama , hartuire, presiune exterioara.  Pisicile aduc mesaje de schimbare, flexibilitate , adaptabilitate. Cu acest simbol sabian, pisica este un mesaj pentru noi care ne zguduie rutinele  noastre obi?nuite si ne pregateste pentru unele modificari, ne cere sa fim mai flexibili in gandire. In mitologia celtica, pisica este gardianul Lumii de dincolo. Simbolul ei ne reaminteste ca atunci cand ne re-intoarcem in inimile, mintile, sufletele noastre, vom gasi intotdeauna argumentul, dovada clara a unei situatii de viata. Soarecii sunt conservatori desavarsiti amintindu-ne ca trebuie sa revizuim resursele noastre-energetice, mentale, financiare , emotionale, fizice, sa fim mai constienti de modul in care le folosim.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice ( domenii de viata ) ,este mai précis daca va cunoasteti semnul ascendentului; in acest caz, cititi mai intai la semnul ascendentului si apoi la semnul soarelui natal.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Cu Mercur retrograd in Rac se poate vorbi de un timp in care se pot ivi neintelegeri cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara. Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp de a gasi o solutie, de a gasi o cale de impacare. Este un timp bun pentru a face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei pe care sa le puneti in aplicatie dupa perioada lui Mercur retrograd, abordati cu intelepciune comunicarea cu membri familiei. Este o perioada buna de a face pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii. Cu Mecur retrograd  in Gemeni se pot reanaliza vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin, este posibil sa pierdeti anumite scrisori, documente, puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie.  Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, la ce cumparati  trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina, cu condusul masinii. Atentie la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei.  Modul de gandire , sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani, Atentie la masina daca conduceti, verificati-va masina ( acte ,ulei, apa , cauciucuri). Nu instalati programe noi in calculator, de preferat, daca aveti documente importante, asigurati-va o copie de rezerva a acestora. In comunicarile personale ,argumentele voastre pot fi cam difuze , nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta, nu spuneti  da atunci cand vreti sa spuneti nu si invers ,
Mercur retrograd guverneaza casa gandirii practice, a fratilor dar si casa muncii, colegilor, sanatatii, in consecinta pot aparea unele probleme si in aceste domenii din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate , redirectionate .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Cu Mecur retrograd  in Rac se pot reanaliza vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin, este posibil sa pierdeti anumite scrisori, documente , puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie.  Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, la ce cumparati  trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina, cu condusul masinii. Atentie la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei.  Modul de gandire , sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani, Atentie la masina daca conduceti ,  verificati-va masina ( acte ,ulei, apa , cauciucuri). Nu instalati programe noi in calculator , de preferat , daca aveti documente importante , asigurati-va o copie de rezerva a acestora . In comunicarile personale ,argumentele voastre pot fi cam difuze , nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta ,nu spuneti  da atunci cand vreti sa spuneti nu si invers. Cu Mecur retrograd in Gemeni sunteti ajutati in repararea unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Este cel mai bun timp de a reflecta la anumite investitii deoarece puteti sa fiti ajutati sa revizuiti  un plan de afaceri, sa va ganditi cum sa va valorificati mai bine  valorilor personale , sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor  pentru a face bani.  Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Este cea mai buna perioada sa va ganditi la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata voastra , ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre . Evitati achizitiile majore, examinati  cu atentie conturile bancare, chitantele financiare, bonurile la cumparaturi.
Mercur guverneaza  casa II –casa banilor , valorilor personale dar si casa V-casa iubirii, copiilor , in consecinta poate sa apara un iubit din trecut , puteti restabili o legatura mai buna cu copii vostri, puteti sa va ganditi cum trebuie sa va folositi valorile personale pentru a face mai multi bani, pentru a obtine securitate si stabilitate financiara si emotionala .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Cu Mecur retrograd in Rac  sunteti ajutati in repararea unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite investitii deoarece puteti sa fiti ajutati sa revizuiti  un plan de afaceri, sa va ganditi cum sa va valorificati mai bine valorilor personale, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor  pentru a face bani.  Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Este cea mai buna perioada sa va ganditi la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata voastra, ce vreti cu adevarat , ce credeti ca merita eforturile voastre . Evitati achizitiile majore, examinati-va cu atentie conturile bancare, chitantele la orice fel de cumparaturi . Cu Mercur retrograd in Gemeni se poate vorbi de punerea in prim plan a unor greseli privind relatiile voastre, modul in care va folositi propria individualitate, cum va exprimati personalitatea , cum va percep cei din jur .
Atentie la modul de comunicare cu partenerul, cu asociatul, aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe, atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate. Poate fi un timp in care neintelegerile cu partenerul de viata se pot ivi dintr-o dorinta de a fi singuri, de a va pune in evidenta propria individualitate si de a se tine seama de ea. Abordati cu intelepciune comunicarea cu partenerul de viata, cu cei din jur. Luati in considerare o schimbare a imaginii pe care o aratati celor din jur, asteptati sa treaca aceasta perioada de trei saptamani si daca nu sunteti multumiti de voi , schimbati-va look-ul , tunsoarea, modul de a va imbraca.
Mercur guverneaza casa I –casa corpului fizic, a personalitatii dar si casa familiei, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra , puteti fi mai nelinistiti , pot aparea in lumina unele secrete legate de familia voastra.Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a guvernatorului vostru, de aceea, va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Puteti gasi modalitati noi de a  da viata unor  dorinte “ aruncate sub pres”.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Mercur retrograd in Rac se poate vorbi de punerea in prim plan a unor greseli privind relatiile voastre, modul in care va folositi propria individualitate, cum va exprimati personalitatea, cum va percep cei din jur.Atentie la modul de comunicare cu partenerul, cu asociatul, aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe, atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate. Poate fi un timp in care neintelegerile cu partenerul de viata se pot ivi dintr-o dorinta de a fi singuri, de a va pune in evidenta propria individualitate si de a se tine seama de ea. Abordati cu intelepciune comunicarea cu partenerul de viata, cu cei din jur. Luati in considerare o schimbare a imaginii pe care o aratati celor din jur, asteptati sa treaca aceasta perioada de trei saptamani si daca nu sunteti multumiti de voi, schimbati-va look-ul , tunsoarea, modul de a va imbraca. Cu Mercur retrograd in Gemeni, se poate vorbi de o perioada mai tulbure  in care puteti  simti nevoia de singuratate, de izolare, subtilitatea, intuitia, imaginatia sunt armele voastre in aceasta perioada, arme pe care le puteti folosi in favoarea voastra, in rezolvarea unor probleme in afaceri, in rezolvarea unor probleme din trecutul vostru, probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a lui mercur intr-o casa denumita simbolic “ casa a izolarii “, am putea vorbi de o energie destul de confuza care va poate complica existenta, va puteti insela sau puteti fi inselati , problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu, mesajele primite le puteti interpreta eronat, deci atentie.
Mercur guverneaza casa III –domeniul gandirii practice, frati, rude , drumuri scurte dar si casa XII –casa secretelor ,  a platii karmice . In aceste domenii din viata voastra , Mercur retrograd se vrea un judecator drept ce poate sa va invete ca totul cere un echilibru dar si o plata . Se pot ivi neintelegeri cu fratii, surorile, vecinii, se pot pierde documente , se pot pierde informatii pretioase, puteti sa va inselati la cumparaturi, deci , atentie marita . Se poate vorbi de o perioada mai tulbure  in care puteti  simti nevoia de singuratate, de izolare , subtilitatea, intuitia, imaginatia sunt armele voastre in aceasta perioada, arme pe care le puteti folosi in favoarea voastra, in rezolvarea unor probleme in afaceri , in rezolvarea unor probleme din trecutul vostru . Minciuna , falsul, secretele ies in lumina in aceasta perioada.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Cu Mercur retrograd in Rac se poate vorbi de o perioada mai tulbure  in care puteti  simti nevoia de singuratate, de izolare, subtilitatea, intuitia, imaginatia sunt armele voastre in aceasta perioada, arme pe care le puteti folosi in favoarea voastra, in rezolvarea unor probleme in afaceri , in rezolvarea unor probleme din trecutul vostru , probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a lui mercur intr-o casa denumita simbolic “ casa a izolarii “, am putea vorbi de o energie destul de confuza care va poate complica existenta,va puteti insela sau puteti fi inselati , problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu, mesajele primite le puteti interpreta eronat, deci atentie. Mercur retrograd in Gemeni aduce lectii legate de prieteni. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri , pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni,  puteti cunoaste un om important ce poate sa va ajute in rezolvarea unor probleme. Atentie la modul de comunicare cu prietenii. Pe de alta parte , puteti simti ca trebuie sa stati mai departe de viata sociala pentru un timp , acest lucru se poate intampla prin alegere proprie sau sunt cauzate de anumite circumstante fara nici un control din partea voastra. Barfele si zvonurile pot face ravagii in prieteniile voastre, ar fi bine ca in urmatoarea perioada sa fiti mai atenti, sa nu va vorbiti de rau prietenii. Cum casa XI este conectata la obiectivele si sperantele voastre, este posibil ca Mercur retrograd sa fie un ghid catre un vis pierdut pe drum, catre un prieten abandonat, catre un obiectiv ce face parte din viitorul  vostru.Mercur  guverneaza casa valorilor personale , a banilor castigati prin forte proprii dar si casa prietenilor ,sperantelor ,in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra ,orice problema aparuta trebuie redefinita , reajustata pentru a fi pe placul acestei energii retrograde . Mercur retrograd poate aduce in prim plan probleme legate de banii personali, de folosirea inadecvata a valorii personale , a anumitor talente in castigarea sigurantei materiale dar  pot aparea anumiti prieteni din trecut, puteti constata ca un prieten nu este nici pe departe asa cum credeati, puteti fi inselati de prieteni.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Cu Mercur retrograd in Rac se poate vorbi de neintelegeri cu un prieten, cu un grup de prieteni, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu, pe cine puteti conta. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri , pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni,  puteti cunoaste un om important ce poate sa va ajute in rezolvarea unor probleme. Atentie la modul de comunicare cu prietenii. Pe de alta parte, puteti simti ca trebuie sa stati mai departe de viata sociala pentru un timp, acest lucru se poate intampla prin alegere proprie sau sunt cauzate de anumite circumstante fara nici un control din partea voastra . Barfele si zvonurile pot face ravagii in prieteniile voastre , ar fi bine ca in urmatoarea perioada sa fiti mai atenti, sa nu va vorbiti de rau prietenii . Cum casa XI este conectata la obiectivele si sperantele voastre , este posibil ca Mercur retrograd sa fie un ghid catre un vis pierdut pe drum, catre un prieten abandonat , catre un obiectiv ce face parte din viitorul  vostru. Mercur retrograd in Gemeni poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, puteti constata ca in aceasta perioada  comunicarea cu sefii, cu colegii  este destul de confuza, aici pot aparea destule necazuri. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia. Unele proiecte  incepute, unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit, a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra . Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns in domeniul carierei, vietii sociale. Utilizati aceasta perioada a lui Mercur retrograd pentru a vedea daca sunteti multumiti de cariera voastra, de relatia cu sefii vostri, aveti grija de activitatile din trecut pe care nu le-ati finalizat , fiti mai atenti cum comunicati la locul de munca. Rabdarea si o abordare precauta a carierei voastre sunt necesare acuma.
Mercur guverneaza casa I –casa corpului fizic,a personalitatii dar si casa carierei , vietii sociale, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra ,puteti fi mai nelinistiti ,pot aparea in lumina unele secrete legate de cariera voastra , de viata voastra sociala .Poate fi un timp al provocarilor in domeniul carierei,  imagine publica,  vietii sociale, confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a guvernatorului vostru, de aceea, va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Mercur retrograd in Rac poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, puteti constata ca in aceasta perioada  comunicarea cu sefii, cu colegii  este destul de confuza, aici pot aparea destule necazuri. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia. Unele proiecte  incepute ,unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit , a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra . Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns in domeniul carierei ,vietii sociale. Utilizati aceasta perioada a lui Mercur retrograd pentru a vedea daca sunteti multumiti de cariera voastra , de relatia cu sefii vostri ,  aveti grija de activitatile din trecut pe care nu le-ati finalizat , fiti mai atenti cum comunicati la locul de munca. Rabdarea si o abordare precauta a carierei voastre sunt necesare acuma . Mercur retrograd in Gemeni poate incurca drumurile voastre, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice . Nu este cel mai bun timp sa luati decizii, sa intrerupeti anumite cursuri, sa rupeti anumite relatii , parteneriate cu strainatatea . Atentie mare la drumuri, la cum conduceti masina. Mercur retrograd in acest domeniu de viata va poate pune sa re-examinati ceea ce credeti despre lume, viata si sa va ganditi la cum va ajuta crezurile voastre sa va construiti viitorul. Sunteti multumiti cu viata voastra actuala , este adevarata viata pe care v-o doriti ? Poate aceasta perioada a lui Mercur retrograd va va raspunde daca veti merge la cursul acestui ghid astral . Tot acuma, tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta in viata voastra sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri in planurile voastre de calatorii, obstacole sau calatorii anulate. De fapt, acest lucru se intampla deoarece Mercur vrea sa fiti mai atenti si clari in legatura cu locul in care vreti sa mergeti.Mercur guverneaza casa IX  –casa studiiilor mari, calatoriilor ,  strainatatii  dar si casa secretelor , in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra . Atentie in calatorii, pot aparea in lumina unele secrete legate de trecutul vostru care pot cauza greutati destul de mari. Poate fi un timp al provocarilor legate de aspectele juridice, invatamant, legi, drumuri, calatorii lungi, relatiile cu strainatatea, cu strainii dar  se poate vorbi si de  confuzie , nevoie de singuratate, de izolare,de  rezolvarea unor probleme in afaceri, de  rezolvarea unor probleme din trecutul vostru.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Mercur retrograd in Rac poate incurca drumurile voastre, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice . Nu este cel mai bun timp sa luati decizii, sa intrerupeti anumite cursuri, sa rupeti anumite relatii, parteneriate cu strainatatea. Atentie mare la drumuri, la cum conduceti masina. Mercur retrograd in acest domeniu de viata va poate pune sa re-examinati ceea ce credeti despre lume, viata si sa va ganditi la cum va ajuta crezurile voastre sa va construiti viitorul. Sunteti multumiti cu viata voastra actuala, este adevarata viata pe care v-o doriti ? Poate aceasta perioada a lui Mercur retrograd va va raspunde daca veti merge la cursul acestui ghid astral. Tot acuma, tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta in viata voastra sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzierile, obstacolele in planurile voastre de calatorii, multe calatorii pot fi anulate. De fapt, acest lucru se intampla deoarece Mercur vrea sa fiti mai atenti si clari in legatura cu locul in care vreti sa mergeti. Mercur retrograd in Gemeni poate sa va dea de lucru in orice initiativa financiara legata de un plan de afaceri, se poate vorbi de intarzieri legate de un sprijin financiar, imprumuturi. Este un timp in care va puteti da seama ca nu va puteti baza pe banii unui partener, puteti fi inselat de un partener, puteti rupe o relatie de afacere, puteti descoperi ca partenerul de afaceri nu este chiar asa de “ sfant”. Simtul afacerilor este destul de confuz, putem vorbi de necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite. Nu este cel mai bun timp pentru a lua hotarari legate de un partener de afaceri, de a face diverse imprumuturi, atentie mare in comunicarea cu partenerii de afaceri, cu persoana iubita.
Mercur guverneaza casa VIII   –casa transformarii , banilor  veniti din alta parte , creditelor , mostenirilor dar si casa prietenilor, sperantelor ,in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra , atentie la sanatate , la banii veniti din alta parte , este un timp in care va puteti da seama ca nu va puteti baza pe banii unui partener, puteti fi inselat de un partener, puteti rupe o relatie de afacere , pot aparea anumiti prieteni din trecut, puteti constata ca un prieten nu este nici pe departe asa cum credeati, puteti fi inselati de prieteni.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Mercur retrograd in Rac poate sa va dea de lucru in orice initiativa financiara legata de un plan de afaceri, se poate vorbi de intarzieri legate de un sprijin financiar, imprumuturi. Este un timp in care va puteti da seama ca nu va puteti baza pe banii unui partener, puteti fi inselat de un partener, puteti rupe o relatie de afacere, puteti descoperi ca partenerul de afaceri nu este chiar asa de “ sfant”. Simtul afacerilor este destul de confuz, putem vorbi de necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite. Nu este cel mai bun timp de a lua hotarari legate de un partener de afaceri, de a face diverse imprumuturi, atentie mare in comunicarea cu partenerii de afaceri, cu persoana iubita. Cu Mercur retrograd in Gemeni se poate vorbi de un timp al confuziilor in parteneriate , neintelegerile  si frustrarile legate de partenerul de viata se pot intensifica,  diverse parteneriate pot fi energizate de vorbe ce  pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese. Este o perioada buna pentru regandirea unui angajament partenerial dar nu si pentru hotarari legate de ruperea unui parteneriat sau intrarea intr-o noua relatie parteneriala, cel mai bine ar fi sa fiti mai atenti in comunicarea cu partenerul, sa reexaminati problemele cuplului vostru.
Mercur guverneaza casa VII   –casa partenerului  dar si casa carierei, vietii sociale , in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra . Confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu copii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, deci atentie .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cu Mercur retrograd in Rac se poate vorbi de un timp al confuziilor in parteneriate , neintelegerile  si frustrarile legate de partenerul de viata se pot intensifica,  diverse parteneriate pot fi energizate de vorbe ce  pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese. Este o perioada buna pentru regandirea unui angajament partenerial dar nu si pentru hotarari legate de ruperea unui parteneriat sau intrarea intr-o noua relatie parteneriala , cel mai bine ar fi sa fiti mai atenti in comunicarea cu partenerul, sa reexaminati problemele cuplului vostru. Cu Mercur retrograd in Gemeni pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie, instabilitate in munca. Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii, comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada.Aceasta perioada aduce regandirea modului de abordare a unui  loc de munca, a modului de colaborarea cu sefii, cu colegii, nu este un timp bun de a lua hotarari decisive in aceste directii. Abordati cu multa intelepciune comunicarea cu colegii, cu sefii, pot aparea  “ probleme din trecut “ in acest domeniu, probleme pe care trebuie sa le reexaminati, catalogati, etichetati. Atentie la sanatate.
Mercur  guverneaza casa VI   –casa muncii , colegilor , sanatatii  dar si casa studiilor mari, calatoriilor , straintatatii, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra . Pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, puteti fi  nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel  instabilitate in munca . Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii, comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada , deci atentie .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Cu Mercur retrograd in Rac pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie , instabilitate in munca. Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii, comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada. Aceasta perioada aduce regandirea modului de abordare a unui  loc de munca, a modului de colaborarea cu sefii, cu colegii, nu este un timp bun de a lua hotarari decisive in aceste directii. Abordati cu multa intelepciune comunicarea cu   colegii, cu sefii, pot aparea  “ probleme din trecut “ in acest domeniu, probleme pe care trebuie sa le reexaminati, catalogati, etichetati. Atentie la sanatate. Cu Mercur retrograd  in Gemeni se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, cu copiii. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative , a modului de folosire a energiei mentale si creative. Regandirea modului de comunicare cu  iubitul , cu copii sunt posibile in aceasta perioada  dar trebuie evitate hotararile in aceste domenii din viata voastra. Abordati cu intelepciune orice comunicare cu  iubitii, copii, reexaminati problemele de comunicare cu acestia deoarece este un timp in care puteti vedea destul de clar unde sunt problemele si ce trebuie sa faceti. Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada.
Mercur  guverneaza casa V   –casa iubirii , copiilor ,creativitatii personale dar si casa VIII –casa transformarii , banilor primiti prin diverse parteneriate , credite, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, cu copii, poate aparea un iubit/ iubita din trecut . Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative , a modului de folosire a energiei mentale dar sunteti ajutati si in regandirea unui plan de afaceri, in analizarea si reorganizarea unui parteneriat in care banii sunt in prim plan.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Mercur retrograd  in Rac se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, cu copii. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative. Aceasta perioada aduce regandirea modului de comunicare cu  iubitul, cu copii dar trebuie evitate hotararile in aceste domenii din viata voastra. Abordati cu intelepciune orice comunicare cu  iubitii, copii, reexaminati problemele de comunicare cu acestia deoarece este un timp in care puteti vedea destul de clar unde sunt problemele si ce trebuie sa faceti. Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada. Cu Mercur retrograd in Gemeni se poate vorbi de un timp in care se pot ivi neintelegeri cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara, de radacinile voastre. Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp de a gasi o solutie , de a gasi o cale de impacare. Este un timp bun pentru a face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei pe care sa le puneti in aplicatie dupa perioada lui Mercur retrograd, abordati cu intelepciune comunicarea cu membri familiei , cu iubitul, cu copii. Este o perioada buna de a face pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii.
Mercur guverneaza casa IV   –casa familiei , parintilor dar si casa VII –casa partenerului , in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Putem  vorbi de un timp al confuziilor in parteneriate , neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, frustrarile in casatorie si in relatia cu familia sunt energizate de vorbe ce  pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese. Este o perioada buna pentru regandirea unui aranjament partenerial dar nu si pentru hotarari legate de ruperea unui parteneriat sau intrarea intr-o noua relatie parteneriala . Problemele nerezolvate in trecut legate de familie, de partener  pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp de a gasi o solutie , de a gasi o cale de impacare .

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. doamna Adriana,crucea cosmica se formeaza numai din planete sau poate fi formata si cu lilith,kiron?

    Va multumesc

  2. Multumiri deosebite,foarte profesionist / sper sa mai primim asemenea previziuni ample si mult mai exacte. Multa sanatate !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.