LUNA NOUA IN SAGETATOR SI ZODIILE-13 DECEMBRIE 2023, ORA 1:32, ORA ROMANIEI

“In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.”Ioan 16:33

Luna Noua pe gradul 21 Sagetator din 13 decembrie 2023, ora 1:32, ora Romaniei, serveste drept punct de plecare pentru eliberarea convingerilor limitative si concentrarea asupra celui mai bun scenariu. Ofera ajutor divin pentru proiecte si activitati care ne extind mintea, ne inalta sufletul. Intrucat Sagetatorul este un semn de foc care sustine curajul si onestitatea, aceasta lunatie este un moment frumos pentru a tinti si a trage sageata (simbolul sagetatorului) spre lucrurile pe care le dorim. Aceasta aliniere cosmica ne incurajeaza sa pasim in necunoscut, sa ne extindem orizonturile si sa imbratisam noi experiente. Sub aceasta influenta, putem simti un val de entuziasm, un apel de a initia proiecte interesante si curajul de a ne urmari visele.

Singura avertizare este ca Mercur incepe miscarea retrograda la cateva ore dupa luna noua, asa ca nehotararea noastra poate incurca intentiile bune ale acestei lunatii. In acelasi timp, Jupiter, ghidul cosmic al acestei lunatii in Sagetator, isi continua miscarea retrograda pana pe 31 decembrie 2023, oferindu-ne suficient timp pentru a reflecta la ceea ce ne face cu adevarat fericiti, impliniti si multumiti. Jupiter in Taur nu este prea darnic, ne spune ca: ” te voi face bogat pe masura eforturilor depuse”. Reevaluarea prioritatilor noastre va fi importanta in urmatoarea perioada.

Si fara provocari, nu invatam nimic. Iar Luna Noua in Sagetator in aspect provocator cu Neptun in Pesti amplifica obsesiile, iluziile, insatisfactiile, tensiunile emotionale, complicatiile in relatiile sociale, mai ales cele afective. Multe pot fi haotice si confuze iar emotiile destul de coplesitoare. Adesea, naivitatea este cel mai puternic dar al acestui aspect si nu putem distinge cu usurinta adevarul de fantezie. Exista adesea o linie fina intre adevar si iluzie, iar obiectivele extrem de idealiste pot fi supuse deziluziei acum. Sa evitam riscurile si speculatiile, deoarece pierderile sunt sigure. Sa nu credem orice promisiune, sa mergem mai bine pe promisiunile divine, pe credinta, acestea sunt cele sigure, celelalte sunt doar amagiri acuma

Riscul cu elementul foc ce imbraca aceasta lunatie( la care se adauga si energia de foc a lui Marte in Sagetator) este nerabdarea, impulsivitatea. Se recomanda un pic de retinere inteleapta si prudenta.

Indiferent de provocari, aceasta Luna Noua ne cere sa fim indrazneti, sa credem in scopul divin al vietii noastre, sa credem in maretia fiintei noastre, sa urmam ceea ce bunul Isus ne spune: “In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.”Ioan 16:33

Cand totul pare fara speranta, Sagetatorul se ridica, lupta, depaseste provocarile cu zambetul pe buze. Cultivati calitatile sagetatorului –optimismul, bucuria, entuziasmul, sarbatoriti viata, cereti intelepciune si calauzire.

Cu Luna Noua in Sagetator pe gradul 21, cei nascuti in jurul datei de 13 din semnele Gemeni, Sagetatori, Pesti, Fecioara, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 21.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin studii, strainatate, calatorii mari, credinta, sprijin divin. Aceasta aliniere cereasca va ofera energia necesara pentru a explora noi zone de confort si inspiratie. Va sporeste vitalitatea, pasiunea si dorinta de actiune. Puteti avea oportunitati noi legate de un curs in strainatate, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti calatori mai mult, poate fi si o oportunitate legata de familia voastra. Neptun in Pesti este provocatorul acestei lunatii si ar fi bine sa fiti atenti la noile oportunitati. Acesta este un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR 

Luna Noua in Sagetator aduce pentru voi un sentiment de aventura si curiozitate. Va incurajeaza sa acceptati schimbarea si sa explorati noi posibilitati. Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, prin afaceri,  puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare. Este un moment in care puteti deveni constienti de bagajul pe care il purtati cu voi ca urmare a altor persoane. Este cel mai bun moment sa va reincarcati bateriile prin post, prin ritualuri de curatare, prin credinta care va arata ca este bine sa scapati de lucrurile care va tarasc pe aleile trecutului. Aceasta lunatie va poate deschide usa pentru a avea acces la ceva ce nu ati avut inainte. Poate indica o schimbare a oportunitatilor financiare, la fel de mult ea poate indica o schimbare sau un eveniment neasteptat care are loc in viata cuiva cu care sunteti conectati. Noile inceputuri generate de aceasta luna noua pot fi incurcate de Neptun in Pesti, asa ca va recomand mai multa atentie. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin sot, amant, prieten, parteneri de afaceri, colegi, consilieri, lucru in echipa. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Este o perioada benefica semnarii sau negocierii unor contracte. Vi se aminteste ca tot ce aveti este relatia voastra cu sinele vostru si ca aceasta relatie se oglindeste in orice alta relatie pe care o experimentati. Aceasta lunatie este oportunitatea voastra de a armoniza relatia cu sinele vostru divin, astfel incat orice alta relatie pe care o experimentati sa fie o continuare a respectului, iubirii si generozitatii pe care vi le acordati. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si situatiile pot fi confuze si complicate in special in cariera, imagine profesionala. Deci mare atentie.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in Sagetator va incurajeaza sa explorati noi posibilitati in munca voastra, in activitatile si rutinele zilnice. Este timpul sa va extindeti orizonturile. Energia indrazneata a lunii noi reprezinta momentul perfect pentru a introduce noi obiceiuri si practici in ritualurile voastre zilnice. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Cum Luna este planeta voastra conducatoare, aceasta combinatie cosmica va incurajeaza sa iesiti din zona voastra de confort oferindu-va in acelasi timp sprijin emotional. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si ar trebui sa nu luati decizii importante in aceste zile. Asteptati sa se ridice ceata si veti vedea mai bine oportunitatile acestei lunatii. Fiti atenti in calatorii dar si la cumparaturile online.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin iubire, proiecte creative, copii, vacante. Va incurajeaza sa explorati noi posibilitati de a va manifesta focul creativ. Aceasta lunatie de foc permite focului vostru natural sa straluceasca si mai puternic. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, nastere, vine la voi acuma. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si auto-amagirea poate fi cel mai mare „dusman” al vostru acuma. Poate fi un timp de iluzii si confuzie sau poate fi un moment foarte inspirat.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin familie, parinti, camin, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, calatoriile, credinta, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Sunteti incurajati sa explorati noi posibilitati de a va manifesta in familie, in camin. Este timpul sa va comunicati ideile cu un entuziasm nou descoperit. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si s-ar putea sa fiti supusi unor confuzii cu privire la relatiile voastre. Atentie marita!

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte, prin activitati in comunitatea in care locuiti. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Aceasta luna noua va cere sa invatati sa fiti foarte atenti la ceea ce semanati prin mintea voastra deoarece roadele vor fi pe masura gandurilor si cuvintelor voastre. Cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, din comunicare, comert, informatii deosebite. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati cand vine vorba de gestionarea treburilor de zi cu zi, a problemelor de servici, puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin intelegerea profunda a valorilor materiale si spirituale, a rolului acestora in viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. A doua casa este despre valoarea proprie, despre veniturile proprii si de ceea ce puteti face doar prin valoarea voastra. Poate fi cea mai buna perioada in care puteti reflecta la ceea ce puteti face prin voi insiva, prin cultivarea si dezvoltarea valorilor si talentelor voastre. Sunteti incurajati sa explorati noi posibilitati financiare.Nu lasati parerile altora sa influenteze ceea ce stiti ca este adevarat despre voi. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment iar perceptiile voastre romantice nu vor fi prea clare. Atentie la speculatii, puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar.

SAGETATOR /ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este un moment de reinnoire si putere pentru voi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Este un moment minunat pentru auto-reflectie, pentru a vedea cat de departe ati ajuns cu obiectivele voastre si unde vreti sa mergeti mai departe. Este timpul sa va rasfatati, sa va pregatiti si sa va ganditi la cele mai bune misc?ri viitoare. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment iar viata de familie poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Familia, rudele, parintii, bunicii, va pot destabiliza acuma, incercati sa va detasati mai mult de probleme. Fiti mai atenti la tot ceea ce vine la voi acuma prin orice forma de comunicare

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra printr-o slujba in folosul celor multi, prin compasiune, credinta. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. O Luna Noua in casa a douasprezecea este despre a va face timp sa va odihniti, sa va vindecati si sa reflectati la calatoria de pana acum. Priviti unde ati fost si unde ati vrea sa ajungeti. Este vorba despre a incepe sa  eliberati tot ceea ce sta in calea fericirii si implinirii voastre. Poate fi un moment minunat pentru a va duce practica spirituala la un alt nivel. Mantrele, rugaciunea, ar putea fi toate modalitatii care ar putea aduce raspunsul, adevarul pe care il cautati. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si  poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, surori, anturaj. Fiti mai atenti la tot ceea ce vine la voi acuma prin orice forma de comunicare.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale, , a amicitiilor influente. Aceasta lunatie poate insamanta o noua alianta, un grup sau o prietenie care ofera o oportunitate. Este o Luna Noua a binefacatorilor, a bonusurilor neasteptate, a recunoasterii si a rentabilitatii investitiilor. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si ar fi bine sa fiti mai atenti cu finantele voastre. Este cel mai bun timp pentru a redefini ceea ce este important pentru voi in tot ce tine de bunuri si resurse materiale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Uneori indica o noua pozitie in viata, un nou statut, cum ar fi obtinerea unei promovari, schimbarea locului de munca. Aduce un nou capitol in povestea voastra profesionala. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment iar auto-amagirea poate fi cel mai mare „dusman” in aceasta perioada. Organismul vostru este mai sensibil si ar trebui sa fiti precauti cu medicamentele.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.