LILITH IN SAGETATOR -10 APRILIE 2008 – PULSUL ATRACTIEI SI RESPINGERII

Ingresul Lunii Negre-Lilith in Sagetator din 10 aprilie 2008 are un ascendant in Rac, un ascendant cardinal , de apa ce ne indeamna sa ne folosim puterea, energia, emotia in stabilizarea caminului, familiei; as putea vorbi aici de o perioada in care dupa ce ne-am irosit energiile in tot felul de experiente risipitoare , ne dorim o familie, de ce nu ,intemeierea unei familii, o slujba care sa aduca stabilitatea de care avem nevoie. Increzatori in puterea personala, in ceea ce ne ofera iubirea ,vom simti din plin un impuls spre a stabili relatii cu alte persoane , vom fi puternici in exterior dar in acelasi timp interiorul nostru va fi plin de indoieli..

Ne vom folosi inteligenta, sensibilitatea pentru a ne construi o cochilie ce ne va proteja de lume , vom fi capabili sa ne construim un scut in spatele caruia sa ne retragem , vom fi rezistenti putand usor folosi imensa intuitie de care vom dispune. Este o perioada in care putem profita de aceste simtiri ale noastre pentru a ne reaseza viata.

Descendentul in Capricorn arata ca aceasta dorinta de stabilitate , de asezare , indusa de ascendentul in Rac o vom putea realiza prin parteneriate serioase, durabile, trairi afective ascunse cu grija. Este perioada casatoriilor cu persoane in care exista o mare diferenta de varsta, un mariaj realizat la maturitate, o casatorie de interes care sa ne asigure un anumit statut social. De multe ori vom atrage un partener rece, banuitor, cu grija zilei de maine, adesea avar si incapabil de a comunica si cu o tendinta inascuta de timiditate.

O casa IV in Fecioara aduce pentru fiecare dintre noi analiza si critica de sine in raport cu familia , va exista o mare preocupare pentru imbunatatirea situatiei caminului , preocupare pentru dieta si sanatatea intregii familii dar in acelasi timp pot spune ca urmeaza o perioada in care copiii pot fi afectati de prea multa critica din partea mamelor , deci atentie.

Pestii pe MC in harta ingresului lui Lilith in Sagetator va favoriza deseori domeniul muzical, talentul artistic, putem diversifica activitatile noastre si in acelasi timp este perioada in care ne putem reface felul in care suntem vazuti de cei din jur , de societatea in care traim. Ne vom dori bani doar pentru a ne sti in siguranta si pentru a nu depinde de altii, mai bine spus pentru a ne intari sentimentul de securitate.

Un Ascendent in Rac intr-o conjunctie destul de stransa cu un Marte plasat in casa XII ne vorbeste de o tendinta de pacaleala, abordari tendentioase si chiar pripeala in ceea ce ne dorim, de aceea este bine ca orice alegere a noastra sa o analizam destul de bine si revin iarasi cu acea intuitie de care vom dispune si de care este bine sa tinem seama. Un Marte in Rac slab prin semn dar si plasat in casa XII ne poate face sa ne revoltam impotriva tuturor, de multe ori parca am fi condusi de forte care se afla dincolo de puterile noastre de control pentru a realiza ceva ce ne-am propus dar care in acelasai timp nu putem sa-l definim prea bine. Vom fi destul de aspri cu noi insine dar in acelasi timp putem profita de aceasta pozitie a lui Marte in dezvoltarea noastra prin intermediul devotiunii pentru idealul ales, al spiritualitatii, al ajutorului dezinteresat, toate acestea ajutandu-ne sa ne eliberam de un trecut care continue sa ne hraneasca mentalul.

Guvernatorul ascendentului in Rac este Luna plasata in Gemeni ce arata ca urmeaza o perioada in care ne vom apara prin multe, multe vorbe, iar plasarea Lunii in casa XII accentueaza iarasi dorinta de ordine, de siguranta, dorinta de a gasi pe acel “ ceva “ care sa asigure siguranta de care avem nevoie.

Momentul intrarii lui Lilith in Sagetator o plaseza intr-o casa V, O CASA A CREATIVITATII, A COPIILOR, A SPERANTELOR, A IUBIRILOR.

Pornind de la simbolul Sagetatorului, centaurul care tine in mana arcul si sageata, partea inferioara a centaurului este animal aratand partea instinctuala, salbatica, iar partea superioara a corpului este om care trage cu sageata in inaltimi , putem spune ca Lilith in acest semn zodiacal creste tensiunea intre aceste doua lumi, o tensiune intre dorintele animalice si nevoia de lucruri elevate in viata noastra. .Pentru barbati, luna neagra in Sagetator se poate manifesta prin dorinta de a cauta o femeie pasionala pe care astazi o iubeste dar maine o va dispretui , pedepsi; femeile vor alege de cele mai multe roluri de maicute cu perioade destul de scurte in care mai da voie in viata lor si barbatului.

Aceasta Luna Neagra accentueaza importanta religiei, credintei, dreptatii, cinstei, respectului; libertatea este cuvantul cheie intr-o relatie si orice lezare de acest lucru ne va face sa o luam la fuga; dar este bine de spus ca in cazul acestei Luni Negre libertatea nu trebuie privita intr-un sens rau.

Lilith in casa V accentueaza pofta de viata , creatia dar si copii, urmeaza o perioada in care ne dorim sa devenim creatori, originali, creativi, independenti, creste fecunditatea, adoptia dar si avortul. Dorinta si sexualitatea de multe ori ajung victimile reprimarii, important este sa intelegem ca dragostea are nevoie de bucurii, de spontaneitate, tot ce vom desconsidera si reprima se va intoarce impotriva noastra ca un blestem.

Marele test al lui Lilith in casa V sau mai bine spus incercarea adusa de Lilith are o stransa legatura cu modul cum ne folosim energiile pentru a crea, de fapt va fi ca si o oglinda a ceea ce lasam noi in urma noastra fie ca este vorba de copii, de o lucrare de arta sau literatura.

Este perioada in care vom invata destul de bine ca dragostea fara pasiune este uscata, bolnava , este ca un ritual golit de vraja , totul isi pierde culoarea iar dragostea se transforma intr-un “echipament de sport “.

Lilith revendica dreptate, aduce verdictul in relatiile in care partenerul nu mai corespunde imaginii fiintei la care aspiram; intalnirea cu Lilith are loc prin intermediul unui partener, ardem, pulsam de dorinta , suferim, ne indragostim..

Urmeaza o perioada in care Lilith din casa V va determina pentru fiecare dintre noi o transformare a personalitatii noastre, transformare indusa adesea de anumite evenimente exterioare , poate fi vorba de un eveniment ce ne aduce o reusita , sau poate fi vorba de un eveniment ce are o influenta deosebita asupra demnitatii , mandriei noastre.

Lilith in Sagetator ne va aduce o lume incredibil de bogata in imagini, important este sa le primim in viata noastra, sa dam voie “ sagetii” din noi sa nimereasca tinta si sa invatam si pe altii arta tragerii cu sageata.Lilith in acest semn zodiacal ne poate oferi bogatia ei si ar fi pacat sa risipim ceea ce ni se da, sa privim cu incredere si sa credem in ceea ce simtim si vedem si plini de forta sa ne ridicam din nou.

You may also like

2 Comments

  1. Felicitari pentru articol. E, de departe, cel mai bun pe care l-am citit pana acum despre acest subiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.