MERCUR RETROGRAD IN GEMENI SI ZODIILE -30 MAI-23 IUNIE 2021

“Intoarce-te, ai pierdut ceva esential la prima intalnire. “

Timp de trei saptamani, Mercur retrograd ne permite sa vedem si sa experimentam anumite lucruri dintr-o perspectiva cu totul diferita. Pentru a putea merge inainte trebuie totusi mai intai “sa mergem in trecut si sa clarificam lucrurile”. Acuma, Mercur retrograd in functie de domeniul de viata energizat, ne obliga prin anumite blocaje sa ne oprim asupra acestor lucruri care trebuiesc re-analizate sau schimbate. De multe ori trecem destul de usor peste informatiile utile nestiind de ce anumite lucruri nu-si gasesc rezolvarea. Acuma, daca suntem atenti, Mercur retrograd ofera piesa lipsa in puzzle-ul unui domeniu de viata.

Urmeaza o perioada in care activitatile noastre trebuie sa inceapa  cu “re-revizuire, reevaluare, reflectare, reeditare, refinantare, recede, reflectare….

Influenta majora a acestui tranzit va fi asupra semnelor mutabile : Gemeni, Sagetatori, Pesti, Fecioare.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice ( domenii de viata ) de catre Mercur retrograd este mai precis daca va cunoasteti semnul ascendentului; in acest caz, cititi mai intai la semnul ascendentului si apoi la semnul soarelui natal.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Mercur retrograd in Gemeni va re-testeaza in tot ce tine de comunicare. Va trebui sa va revizuiti corespondenta si documentele cu un pieptene fin, precum si relatiile cu fratii, vecinii si apropiatii vostri. Trebuie sa fiti mai atenti acuma deoarece modul vostru de comunicare poate fi interpretat gresit sau este posibil sa nu va puteti exprima in mod adecvat, ceea ce va provoca obstacole in sarcinile voastre precum si destule discutii contradictorii.Veti fi pusi in situatia de a pune stop unui model agresiv de comunicare si sa lucrati la imbunatatirea abilitatilor voastre de comunicare. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, este timpul sa invatati despre puterea cuvantului. Atentie in calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei.  Modul de gandire, sistemul nervos, sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani. Mercur guverneaza si casa muncii,  in consecinta pot aparea unele probleme si in acest domeniu din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate, redirectionate.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Mercur retrograd in Gemeni va re-verifica portofelul, contul bancar, valoarea personala. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite investitii deoarece puteti sa revizuiti un plan de afaceri, sa va ganditi cum sa va valorificati mai bine talentele personale, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor pentru a face bani. Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Este cea mai buna perioada sa va ganditi la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata voastra , ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre. Evitati achizitiile majore, examinati cu atentie conturile bancare, chitantele financiare, bonurile la cumparaturi.
Mercur guverneaza si casa iubirii, speculatii, copii, in consecinta pot aparea unele probleme si in acest domeniu din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate, redirectionate. Puteti restabili o legatura mai buna cu copii vostri.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Mercur retrograd in Gemeni va poate incurca dar si descurca anumite actiuni personale. Greselile in relatiile voastre, in planurile personale, sunt evidentiate acuma cu rolul de a le rezolva. Atentie la modul de comunicare cu partenerul, cu asociatul, aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe, atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate. Luati in considerare o schimbare a imaginii pe care o aratati celor din jur, asteptati sa treaca aceasta perioada de trei saptamani si daca nu sunteti multumiti de voi , schimbati-va look-ul, tunsoarea, modul de a va imbraca, modul de a comunica.
Probabilitatea de a fi intelesi gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati.
Mercur guverneaza si casa familiei, parinti, afaceri imobiliare, radacinile voastre,in consecinta, pot aparea unele probleme si in acest domeniu din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate, redirectionate

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Mercur retrograd in Gemeni va cere ca timp de trei saptamani sa veniti cu un plan de eliminare a bagajelor mentale construite in timp si care va fac rau. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, intelegeti ca singura putere se afla in gandurile voastre iar cand gandurile voastre sunt pozitive, puterea lui Dumnezeu le insoteste. Pentru unii dintre voi aceasta perioada poate amplifica nevoia de a fi singuri, retrasi, ceea ce poate ingreuna comunicarea cu cei din jurul vostru dar in schimb s-ar putea sa deveniti mai constienti de vibratiile subtile, de prezenta divina. Fiti buni cu voi dar si cu cei din jurul vostru, iertati daca vreti sa fiti iertati.
Mercur guverneaza si casa comunicarii, fratilor, rudelor, calatoriilor scurte, in consecinta, pot aparea unele probleme si in acest domeniu din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate, anulate, redirectionate.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Mercur retrograd in Gemeni va anunta ca a venit timpul sa faceti curatenie in relatiile voastre de prietenie, sa eliminati conexiunile care nu va mai servesc sau care va tin blocati prin fel de fel de idei invechite. Pot aparea neintelegeri cu un prieten, cu un grup de prieteni, cu copii, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu, pe cine puteti conta. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri, pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni, puteti cunoaste un om important ce poate sa va ajute in rezolvarea unor probleme. Atentie la modul de comunicare cu prietenii. Acuma, puteti intelege mai bine care idealuri pot fi realizate si care trebuie eliminate.
Mercur guverneaza si sa banilor facuti prin valorificarea talentelor natural,  in consecinta, pot aparea unele probleme si in acest domeniu din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate, redirectionate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Mercur retrograd in Gemeni anunta o curatenie de vara in cariera voastra, in imaginea voastra publica. Poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, in comunicarea cu sefii, cu colegii. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia, cu parintii. Rabdarea si o abordare prudenta chiar sunt necesare in aceste trei saptamani. Folositi acest timp pentru a va analiza realizarile si esecurile profesionale. Unele proiecte  incepute, unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social, pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit, a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra.
Probabilitatea de a fi intelesi gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati, in modul cum relationati.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Pentru voi, Mercur retrograd in Gemeni poate incurca drumurile voastre, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, calatorii, vacante, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice. Nu este cel mai bun timp pentru decizii, incercati sa aveti mai multa rabdare cu detaliile unei idei marete. Cel mai mare dusman al vostru acuma este credinta ca ati gasit totul, ca puteti detine doar voi adevarul uitand ca si ceilalti au adevarul lor. Marea lectie a lui Mercur retrograd este sa invatati despre toleranta si iubire, acceptarea crezurilor celorlalti, sa va conduceti viata dupa legile divine si nu dupa propriile legi. Utilizati aceasta perioada pentru revizuirea crezurilor voastre.
Tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta in viata voastra sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri, obstacole in planurile voastre de calatorii. Atentie mare la drumuri, la cum conduceti masina.
Mercur guverneaza si casa secretelor, plati si legaturi karmice, dusmanii ascunse, in consecinta, pot aparea unele probleme si in acest domeniu din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate, redirectionate.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Mercur retrograd in Gemeni poate aduce in lumina secretele trecutului legate de afaceri, putere, banii partenerului de viata, relatii triunghiulare, planuri de manipulare, mosteniri. Mercur va va invata ca razbunarea si ura se intorc impotriva celui care le da viata. De mana cu Mercur retrograd, veti parcurge o cale a umbrelor voastre aratandu-va ce trebuie sa iertati, sa schimbati sau sa acceptati asa cum este. Aceasta perioada poate fi un pic mai grea, incercati sa stati departe de conflicte, evitati comunicarea agresiva, cultivati bunatatea. Simtul afacerilor este destul de confuz, pot aparea necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite.  Secretele si lucrurile ascunse pot fi dezvaluite acuma. Este cea mai buna perioada pentru o transformare mentala, pentru o cercetare atenta a unor experiente grave din trecut. Renuntati la razbunari.
Mercur guverneaza si casa prietenilor, relatii ciudate, copiii celorlalti, in consecinta, pot aparea unele probleme si in acest domeniu din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate, redirectionate.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Mercur retrograd in Gemeni poate aduce destula agitatie in relatiile voastre, casnicie, parteneriate de orice fel, inclusiv parteneri de afaceri, chestiuni juridice, dusmani, concurenti, rivali. Neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, fiti mai rabdatori si atenti in comunicare. Puteti descoperi un secret legat de casnicia voastra, de un partener de viata sau de un partener pierdut pe drum, trecutul poate reinvia ajutandu-va sa gasiti acea piesa care sa va echilibreze viata din nou. Mercur retrograd va poate ajuta sa intelegeti ca diferentele de opinie cu ceilalti, cu partenerul de viata, nu trebuie sa conduca neaparat la lupte. Ar fi bine sa nu semnati contracte in aceasta perioada, daca este posibil, amanati aceasta problema timp de trei saptamani. Axati-va mai mult pe contractele deja facute, pe rezolvarea unor probleme in casnicia voastra sau cu un partener de afaceri. Mercur guverneaza si casa carierei, ambitii profesionale, imagine profesionala, in consecinta pot aparea provocari, probleme si in acest domeniu din viata voastra. Este cel mai bun timp sa rezolvati aceste probleme astfel incat sa nu le mai carati cu voi dupa 23 iunie.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Pentru voi, Mercur retrograd in Gemeni poate agita lucrurile, proiectele de munca, comunicarea la locul de munca. Pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie si instabilitatea in munca. Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii. Comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada. Nu fortati nota la locul de munca, nu luati hotarari decisive legate de munca voastra. Pot aparea unele probleme din trecut  ce trebuiesc reexaminate, catalogate, etichetate. Mercur retrograde va cere sa invatati sa fiti mai flexibili, sa renuntati la critica si mandria excesiva care va scade imunitatea dar aduce si probleme cu cei din jur. Este cea mai buna perioada in care sa intelegeti ca mintea cu tot ce are adunat in ea va influenteaza starea de sanatate. Aceasta perioada ar putea aduce o perspectiva noua intr-o problema de sanatate veche. Este cel mai bun moment pentru a gasi o noua abordare a tuturor problemelor de sanatate, probleme de munca.
Mercur guverneaza si casa studiilor mari, calatorii mari, strainatate, in consecinta pot aparea provocari si probleme si in acest domeniu din viata voastra. Este cel mai bun timp sa rezolvati aceste probleme astfel incat sa nu le mai carati cu voi dupa 23 iunie.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Mercur retrograd in Gemeni va viziteaza casa iubirii, copiilor, creativitatii personale iar confuzia in comunicare in aceste directii chiar nu trebuie sa va mire. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative. Mandria creeaza destule probleme acuma, incercati toleranta fata de defectele celuilalti, invatati ca nimeni nu este perfect aici pe pamant, axati-va mai mult pe corectarea defectelor voastre. Evitati toate preocuparile speculative cel putin in aceasta perioada. Mercur guverneaza si casa afacerilor, banii partenerului de viata, banii primiti prin diverse parteneriate, credite, in consecinta pot aparea provocari si probleme si in acest domeniu din viata voastra. Este cel mai bun timp sa rezolvati aceste probleme astfel incat sa nu le mai carati cu voi dupa 23 iunie.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Mercur retrograd in Gemeni se ocupa de familia voastra, de radacinile voastre, de casa voastra, de ceea ce va da siguranta si stabilitate emotionala. Este un timp bun pentru a face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei pe care sa le puneti in aplicatie dupa finalizarea perioadei lui Mercur retrograd. Problemele legate de familie, casa, parinti, afaceri in familie, nerezolvate in trecut, pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare. Este o perioada buna pentru a face pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii. Mercur guverneaza si casa partenerului de viata, asociat, concurent, rival, in consecinta pot aparea provocari, probleme, si in acest domeniu din viata voastra. Este cel mai bun timp sa rezolvati aceste probleme astfel incat sa nu le mai carati cu voi dupa 23 iunie.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.