LUNA NOUA IN RAC SI ZODIILE – 29 IUNIE 2022

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Iar tema acestei lunatii in Rac este despre spatiul privat, un loc de refugiu, o casa, traditii si angajamente, mama, tara de origine, confortul domestic, legaturi de familie, patriotism, relatii care ofera siguranta si securitate sufletului, despre copii si bucuria copiilor( toti suntem intr-un fel copii), despre suflet, legaturi profunde, relatia cu mama biologica, pamantul-acasa.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta ( cei nascuti in jurul datei de 29 iunie,septembrie, decembrie, martie, plus, minus trei zile) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, casa partenerului, casa familiei, casa carierei, in jurul gradului 8 din orice semn zodiacal.

Simbolul Sabian al gradului 8 Rac, gradul lui Lunii Noi este:”Iepuri in vesminte omenesti ireprosabile defileaza cu demnitate “.

Iepurele este un simbol al sensibilitatii, creativitatii, diplomatiei, sireteniei, fertilitate, abundenta, noi inceputuri. Are o natura timida, chiar fricoasa, fiind destul de sensibil la vibratii si energii pe care noi nu le putem intelege. Este un simbol al  intuitiei, al non-violentei, stie sa se ascunda in conditii de siguranta si securitate. Prin acest simbol, aceasta lunatie ne invata cum sa ne oprim, sa privim si sa ascultam, astfel incat sa putem evita orice dificultate. Ne aminteste sa examinam si sa folosim instrumentele pe care le avem in noi insine, asa putem straluci cu adevarat. La polul opus, putem imita incercand sa ajungem intr-o ordine mai inalta, dar acest drum nu duce nicaieri, ne poate vulnerabiliza in timp. Asadar, “iepurele” activat de aceasta lunatie este un semn pozitiv pentru un nou inceput in viata noastra sau oportunitatea de a incepe din nou ceva. Desi sensibilitatea poate fi simtita uneori ca o povara, este important sa ne amintim ca este intr-adevar un dar. Iepure este si un simbol al blandetii, iar aceasta lunatie ne aminteste ca trebuie sa-i tratam pe ceilalti cu empatie si compasiune. Fiecare dintre noi are luptele lui de dus si nu ar trebui sa mai contribuim si noi cu inca o lupta. In acelasi timp, iepurele ne reaminteste sa ne tratam pe noi insine cu blandete, sa fim buni cu noi. Ori de cate ori iepurasul isi face aparitia, poate  fi necesar sa examinam si alimentele pe care le consumam. Este cel mai bun moment pentru a ne gandi la zonele vietii noastre pe care am dori sa le vedem crescand si sa trimitem o rugaciune Universului pentru ca acest lucru sa se intample. Putem depasi temerile noastre prin urmatoarele cuvinte: “Totul imi sta in putere datorita giganticei forte a subconstientului.” Detinem  mereu puterea de a alege. Sa alegem deci bunastarea, sanatatea si fericirea.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cei din familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceata luna noua este provocata de Jupiter in Berbec, asta arata ca puteti fi indusi in eroare cu usurinta de ceilalti sau de propriile voastre asteptari exagerate. Pot aparea dificultati si conflicte datorate unor imprudente in cariera voastra, in realizarea unor ambitii profesionale.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatia voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte, prin puterea gandului. Aceasta lunatie va invita sa va amintiti ca Cuvintele voastre au putere. Vocea voastra conteaza. Repetati-o, ca pe o mantra, pana cand credeti acest lucru. Acesta este mesajul cel mai important  pe care cosmosul il are pentru voi in timpul acestei Luni Noi. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, din mintea voastra. Aceata luna noua este provocata de Jupiter in Berbec, si ar fi bine sa fiti mai atenti la planurile facute in spatele usilor inchise. Acesta este un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Rugaciunea, meditatia si locurile linistite, va pot fi deosebit de utile acum, deoarece va regenereaza si va revigoreaza spiritual.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ intr-un mod care sa raspunda sufletului vostru si nu dorintelor celorlalti. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Aceata luna noua este provocata de Jupiter in Berbec, si ar fi bine sa va asigurati ca intentiile voastre sunt realiste iar prietenii sunt prieteni si nu profitori. Pot aparea inselaciuni din partea unor oameni pe care ii considerati prieteni, din partea unor colaboratori. Este posibil sa fiti mai creduli in acest moment, deci este mult mai usor sa fiti inselati. Trebuie sa distingeti promisiunile goale de lucrurile reale, deoarece acesta este unul dintre testele acestui moment astral.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine” pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Aceata luna noua este provocata de Jupiter in Berbec, si  trebuie sa fiti realisti si moderati in procesul de luare a deciziilor voastre, in tot ce tine de cariera, ambitii profesionale. De asemenea, ar trebui sa evitati sa va lasati condusi de mandrie si aroganta deoarece veti invata pe propria piele ca mandria merge inaintea caderii. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine” pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, dusmani ascunsi, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut in bine sau in rau, asta in functie de faptele bune sau rele din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Aceata luna noua este provocata de Jupiter in Berbec, si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu strainii, o afacere cu strainii, sa respectati legea, sa cultivati adevarul, sa fiti atenti in calatorii. Nu credeti orice promisiune.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, se afla in mesajul acestei lunatii. Aceata luna noua este provocata de Jupiter in Berbec, si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu contractele care vorbesc de bani, o afacere, un partener de afaceri, o relatie secreta. Trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati, sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Acest aspect ameninta interesele voastre financiare, adesea prin greselile partenerului, asociatului, lupta ascunsa pentru putere.  

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Aceata luna noua este provocata de Jupiter in Berbec, si ar trebui sa fiti atenti in tot ceea ce vreti sa faceti prin relatiile voastre, nu credeti orice, nu incercati marea lovitura acuma ca va cam amagiti. Casatoria sau traiul cu cineva, alte parteneriate (inclusiv afacerile, relatiile juridice, medicale, politice) pot aduce fel de fel de exagerari, comunicari gresite, neintelegeri. Cultivati armonia si stati departe de tot ce se abate de la reguli si legi.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, straini, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii internationale. Daca sunteti intr-un process pentru orice motiv, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Aceata luna noua este provocata de Jupiter in Berbec, si ar trebui sa fiti atenti si sa nu va lasati dusi de val in proiectele de munca. Odihniti-va mai mult, fiti atenti la locul de munca, la documente si la cei cu care munciti. Nu va asumati proiecte pe care nu le puteti rezolva.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii, jocuri ascunse pentru putere, obligatii financiare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut, o afacere, un  contract de munca nou. Aceasta casa este legata de tot ce este ascuns, karma rea, razbunare, gelozie, trucuri murdare iar o Luna Noua in casa VIII poate fi de multe ori un punct de cotitura critic ce va marcheaza viata. Aceata luna noua este provocata de Jupiter in Berbec, si ar trebui sa fiti atenti in relatiile de iubire, cu copii, la speculatii, puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar. Nu luati decizii importante in aceste zile, nu credeti orice. Fiti foarte precauti in legatura cu unele promisiuni mari, cercetati cu atentie toate detaliile. Puteti sa va supraevaluati abilitatile, puteti sa luati proiecte care sunt prea mari sau puteti gasi ca resursele pe care v-ati bazat nu sunt prea solide.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Aceata luna noua este provocata de Jupiter in Berbec, si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu proiectele legate de familie, parinti, tara, relatii. Lucrurile nu sunt de obicei ceea ce par a fi in acest moment, asa ca relatiile voastre, speculatiile si investi?iile ar trebui tratate cu mare precautie. Evitati deciziile importante acuma, graba strica treaba. Fiti atenti in legatura cu detaliile unor acorduri, nu va legati prea mult de sentimentul atat de frecvent intalnit sub acest aspect ca totul poate fi bine.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Aceata luna noua este provocata de Jupiter in Berbec, si sub aceasta influenta astrala, puteti exagera tot ce tine de munca, rude, frati, surori, anturaj. Nu credeti orice. Fiti atenti in legatura cu detaliile unor acorduri, nu va legati prea mult de sentimentul atat de frecvent intalnit sub acest aspect ca totul poate fi bine.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala . Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.
Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat.
Aceasta Luna Noua va ajuta sa decideti “ce si cine “ va face fericiti, este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale. Aceata luna noua este provocata de Jupiter in Berbec, si sub aceasta influenta astrala, puteti exagera toate aspectele practice, finantele, valorile in general. Fiti atenti in legatura cu detaliile unor acorduri, nu va legati prea mult de sentimentul atat de frecvent intalnit sub acest aspect ca totul poate fi bine.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.