MERCUR RETROGRAD IN FECIOARA SI ZODIILE -20 august -13 septembrie 2010

mercur

Este o perioada in care suntem ajutati sa punem ordine in faptele noastre, in munca noastra de zi cu zi, putem analiza viata noastra cu tot ce are ea,de la loc de munca, colegi,sanatate,iubire si iubiti la parinti,viata sociala,prieteni ( etc.), le putem analiza la  “microscopul lui  Mercur” etichetandu-le  in” utile sau bune de aruncat “, este o perioada dulce,cruda , amaruie,o combinatie “ incalcita “ careia nu-i putem da o definitie clara ,vorbim de  “ o digerare a trecutului , a faptelor din trecut “ ramanand cu adevaruri crude dar care in timp se vor dovedi benefice pentru noi, sa nu uitam ca Mercur retrograd  se poate dovedi a fi cel mai bun prieten al nostru atunci cand ne straduim sa-i ascultam mesajele  si sa-i urmam sfaturile .Daca fizic nu ne putem intoarce in trecut ,energia unei planete aparent retrograde ne poate ajuta  “sa ne intoarcem in trecut “ unde am pierdut ceva esential.

Acest horoscop facut in functie de energizarea domeniilor din viata noastra-casele astrologice , este mai précis daca va cunoasteti ascendentul,cu alte cuvinte , cititi intai la semnul ascendentului  si apoi la semnul soarelui .

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Cu Mercur retrograd in Fecioara   pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie , instabilitate in munca . Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii, comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada Regandirea modului de abordare a unui  loc de munca, a modului de colaborarea cu sefii, cu colegii sunt posibile in aceasta perioada, nu este un timp bun de a lua hotarari decisive in aceste directii. Abordati cu multa intelepciune comunicarea cu   colegii, cu sefii ,pot aparea  “ probleme din trecut “ in acest domeniu,probleme pe care trebuie sa le reexaminati , catalogati,etichetati . Atentie la sanatate.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Cu Mercur retrograd  in Fecioara  se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, cu copii. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative , a modului de folosire a energiei mentale si creative. Regandirea modului de comunicare cu  iubitul , cu copii sunt posibile in aceasta perioada  dar trebuie evitate hotararile in aceste domenii din viata voastra. Abordati cu intelepciune orice comunicare cu  iubitii, copii , reexaminati problemele de comunicare cu acestia deoarece este un timp in care puteti vedea destul de clar unde sunt problemele si ce trebuie sa faceti.Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Cu Mercur retrograd in Fecioara  se poate vorbi de un timp in care se pot ivi neintelegeri cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara . Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp de a gasi o solutie , de a gasi o cale de impacare . Este un timp bun pentru a face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei pe care sa le puneti in aplicatie dupa perioada lui Mercur retrograd, abordati cu intelepciune comunicarea cu membri familiei , cu iubitul , cu copii. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Mecur retrograde in  Fecioara  se pot reanaliza vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin , este posibil sa pierdeti anumite scrisori, documente , puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie.  Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, la ce cumparati  trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina, cu condusul masinii. Atentie la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei.  Modul de gandire , sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani,deci mare atentie.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Cu Mecur retrograd in  Fecioara  sunteti ajutati in repararea unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Este cel mai bun timp da a reflecta la anumite investitii fiind ajutati in revizuirea unui plan de afaceri, in revizuirea valorilor personale , in intelegerea modului corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani.  Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiri banii.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Cu Mercur retrograd in Fecioara se poate vorbi de punerea in prim plan a unor greseli privind relatiile voastre, modul in care va folositi propria individualitate.Nu este cel mai bun timp de a face investitii, de a cumpara lucruri “ valoroase”, in schimb sunteti ajutati in descoperirea unor investitii proaste, in descoperirea unor greseli in unele hotarari luate in legatura cu banii  unei afaceri.  Atentie la modul de comunicare cu partenerul , cu asociatul , aici pot aparea destule neclaritati , se pot intelege gresit anumite vorbe ,atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru. , atentie la sanatate. Poate fi un timp in care neintelegerile cu partenerul de viata se pot ivi dintr-o dorinta de a fi singuri, de a va pune in evidenta propria individualitate si de a se tine seama de ea. Abordati cu intelepciune comunicarea cu partenerul de viata, cu cei din jur.
Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Cu Mercur retrograd in Fecioara se poate vorbi de o perioada mai tulbure  in care puteti  simti nevoia de singuratate, de izolare , subtilitatea, intuitia, imaginatia sunt armele voastre in aceasta perioada, arme pe care le puteti folosi in favoarea voastra, in rezolvarea unor probleme in afaceri , in rezolvarea unor probleme din trecutul vostru , probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a lui mercur intr-o casa denumita simbolic “ casa a izolarii “,am putea vorbi de o energie destul de confuza care va poate complica existenta,va puteti insela sau puteti fi inselati ,problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu, mesajele primate le puteti interpreta eronat, deci atentie .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Mercur retrograd in Fecioara se poate vorbi de neintelegeri  cu un prieten, cu un grup de prieteni, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu , pe cine puteti conta. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri , pot aparea in viata voastra prieteni din trecut,puteti fi inselati de prieteni,  puteti cunoaste un om important ce poate sa va ajute in rezolvarea unor probleme.Atentie la modul de comunicare cu prietenii.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Mercur retrograd in  Fecioara  poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, puteti constata ca in aceasta perioada  comunicarea cu sefii, cu colegii  este destul de confuza, aici pot aparea destule necazuri. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Mercur retrograd in Fecioara  poate incurca drumurile voastre, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice .  Nu este cel mai bun timp sa luati decizii  , la intreruperea unui curs, la ruperea unui parteneriat cu strainatatea. Atentie mare la drumuri, la cum conduceti masina.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Mercur retrograd in Fecioara  poate sa va dea de lucru in orice initiativa financiara legata de un plan de afaceri, se poate vorbi de intarzieri legate de calatorii, transport, sprijin financiar, imprumuturi. Este un timp in care va puteti da seama ca nu va puteti baza pe banii unui partener, puteti fi inselat de un partener, puteti rupe o relatie de afacere , puteti descoperi ca partenerul de afaceri nu este chiar asa de “ sfant”. Simtul afacerilor este destul de confuz, putem vorbi de necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite. Nu este cel mai bun timp de a lua hotarari legate de un partener de afaceri, de a face diverse imprumuturi, atentie mare in comunicarea cu partenerii de afaceri, cu persoana iubita.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Mercur retrograd in Fecioara  se poate vorbi de un timp al confuziilor in parteneriate , neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, pot aparea frustrari legate de un partener, de vorbe ce  pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese. Este o perioada buna pentru regandirea unui angajament partenerial dar nu si pentru hotarari legate de ruperea unui parteneriat sau intrarea intr-o noua relatie parteneriala  , cel mai bine ar fi sa fiti mai atenti in comunicarea cu partenerul  , sa reexaminati problemele cuplului vostru.Poate fi o perioada in care un ex-partener revine,problemele mai vechi revin in forta in acest domeniu din viata voastra cerand reexaminarea lor .

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

 1. Adriana, ce trebuie sa fac pentru a obtine o astrograma si interpretarea ei? 16 iunie 1971 Podu Iloaiei, Iasi. Nu cunosc ora nasterii, este undeva dupa amiaza. Multumesc.

 2. Buna Adria,

  Ne poti spune cum ii afecteaza acest tranzit pe cei care au planeta Mercur retrograda in harta natala?

  Multumesc,

 3. mai intai de toate vreau sa ti spun ca santeti o femeie foarte inteligenta stiti asa de multe scrieti asa de frumos si mai ales de adevarat zilnic va urmaresc as avea o intrebare daca puteyi sa mi raspunde ti sant zodia gemeni ascendent in leu cum ma influenteaza pe mine mercur in fecioara m am despartit de un an de barbatul pe care il iubesc mult si acum am plecat din casa lui si am lasat tot acolo tot ce am strins in 2 ani sa fie oare sa am iar probleme din cauza asta am venit cu hainele de pe mine si atat sincer nu mi as dori sa am necazuri imi puteti raspunde va rog

 4. ania
  da-mi datele ca sa ridic eu harta ,sa vad exact cum sunt asezate planetele ;
  dupa cum spui tu,cu ascendentul in leu,mercur retrograd in fecioara iti tranziteaza casa banilor munciti de tine, asta inseamna ca poti fi ajutata sa faci ordine in modul cum iti folosesti propria valoare pentru a crea valori,poti intampina anumite probleme financiare .
  Este o energie ce devine prietenoasa aunci cand vei fi dispusa sa repari anumite greseli din trecut legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Este cel mai bun timp de a reflecta asupra valorilor personale ,in intelegerea modului corect in care trebuie sa iti folosesti anumite talente pentru a face bani. Ar trebui sa fii atenta la toate deciziile referitoare la bani si la cum cheltui banii.

 5. Buna Adria,
  Apreciez previziunile astrologice pe care le faci ca fiind precise si pline de intelepciune.Sunt nascuta pe 18-10-1965 ora 2,in loc. Husi si as dori daca se poate sa-mi spui ce sanse de izbanda are relatia de colaborare pe care am initiat-o si daca este posibil sa-mi schimb serviciul.Multumesc!

 6. sant nascuta in 21 mai 1968 ora 11 30 dimineata acestea sant datele mele sant f abatuta de un an parca sa instalat asa in sufletul meu un fel de tristete ca o boala am suferit mult f mult si nici acum nu mi e bine poate ca va veni si pe strada mea un pic de bucurie oricum nu mai pot crede in nimic doar in DUMNEZEU el m a scapat sa nu ajung mai rau de atat daca esti draguta sa mi scrii as fi f multumita chiar daca e de rau m am obisnuit deja cu de toate chiar daca la varsta mea as fi trbuit sa fiu altfel stii cum e o vorba la noi in BIHOR NICI CU SARACIA NU I GREU DOAR PANA TE OBISNUIESTI E GREU TE PUP SI TI DORESC TOT BINELE DIN LUME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.