MARTE IN TRANZIT IN RAC PE GRAD ANARETIC-GRADUL 29 IN CONJUNCTIE CU GRADUL ECLIPSEI TOTALE DE SOARE DIN 22 IULIE 2009

Eclipsele aduc schimbari importante in vietile noastre , in jurul nostru, maturizeaza, invata , finalizeaza in bine sau rau situatiile care treneaza , eclipsa poate fi privita ca o mana a destinului ce corecteaza de cele mai multe ori o traiectorie , ne face sa intelegem mai bine anumite lucruri, maturizeaza prin evenimente bune sau rele ,prin sfarsituri sau inceputuri. O eclipsa este un process dinamic ce coincide cel mai adesea cu evolutii importante .

Gradul 29 :27 Rac al Eclipsei totale de Soare din 22 iulie 2009 ramane “ cald “ o perioada mare de timp din cauza influentei Nodurilor lunare, multe evenimente majore pot fi declansate atunci cand o planeta trece peste gradul eclipsei . Gradul eclipsei , in cazul nostru gradul 29 Rac pune in miscare evenimentele cerute de acesta eclipsa atunci cand este tranzitat de planeta Marte, cu alte cuvinte putem vorbi de evenimente ce se intampla foarte repede.

Marte pe grad anaretic poate aduce mari probleme referitoare la o  nevoie acuta de afirmare , cere sa invatam sa ne folosim curajul, vointa, sa invatam sa ne controlam agresiunea , sa invatam sa dam viata pasiunii suprimate . Este un timp al actiunii, adesea totul este incalcit , se elaboreaza multe planuri   existand destul de multa ingrijorare legata de ce este posibil sa se faca  si de directiile de urmat  ca in final sa se ia o decizie ce contravine tuturor planurilor  si deciziilor anterioare. Energia lui Marte pe grad anaretic devine destul de oscilanta  inducand mari dificultati in luarea deciziilor .

Cuvantul anaretic are o origine greceasca si inseamna “ distrugere, moarte a vechiului  “ , plecand de la aceasta definitie putem spune ca energia lui Marte pe grad anaretic actioneaza in directia sfarsitului “ vechiului” si actionarea in directia noului . Gradul anaretic este privit ca un grad karmic , asta inseamna ca energia lui Marte ne sustine in face schimbarile legate de soarta ,aduce probleme fundamentale carora trebuie sa le facem fata .

Adesea , o eclipsa ia ceva din viata noastra pentru a aduce ceva din trecut inapoi sau poate aduce ceva complet nou , in aceasta perioada,  Marte lucreaza in a da viata inca o data expresiei eclipsei solare din iulie 2009 dar o va face intr-un limbaj destul de intens .Sa nu uitam ca eclipsele aduc cel mai adesea schimbari permanente iar cu Marte pe gradul eclipsei suntem pusi sa lucram , sa actionam in aceasta directie.

Aceasta influenta a lui Marte asupra gradului eclipsei din iulie 2009 se va simti destul de mult timp , a inceput cam in jurul datei de 10 octombrie si va tine cam pana pe 19 octombrie 2009.

despre eclipsa de soare din 22 iulie 2009 puteti citi aici :

ECLIPSA DE SOARE IN RAC -22 IULIE 2009 ORA 05:35 -INTUNERICUL CARE FACE LUMINA ………

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. uau! exact asta face marte acum in cazul meu .
    eclipsa din iulie pt mine a insemnat o relatie ingropata si o alta noua innodata .
    Chiar zilele astea s-a intamplat ceva frumos in legatura cu noua relatie ,de fapt o reeditare a unei discutii ce a avut loc in preajma eclipsei . un fel de reload .

  2. am inteles din articolul despre eclipsa ca la mine casa a V-a a fost cea atinsa de eclipsa. asta ce legatura ar avea cu ce se intampla acum cu marte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.