MERCUR IN MERS DIRECT IN SAGETATOR -14 DECEMBRIE 2011 ORA 03: 43 , ORA ROMANIEI

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 3 : 51 Sagetator ,  dar , pana pe 1 ianuarie 2012 cand ajunge pe gradul 21 Sagetator  inca mai suntem sub influenta puternica a lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale 3-21 Sagetator  pentru a treia oara. Este o perioada in care  unele probleme intalnite sub influenta energiei lui Mercur pot deven mai clare , putem asemana urmatoarea perioada ca o trezire dupa un somn mai lung de aceea nu este prea bine sa ne grabim , trebuie mers incet pentru a vedea mai clar cum putem trai cu “ ceea ce am vazut la microscopul lui Mercur”,ce detalii am vazut si cum le putem ansambla .  Putem profita in urmatorea perioada de analizele facute , de detaliile gasite in domenii importante din viata noastra ( asta in functie de casa astrologica  pe care Mercur a strabatut-o) , suntem ajutati sa facem ordine in faptele noastre, in munca noastra de zi cu zi, iubirile analizate la microscop au fost deja etichetate in” utile sau bune de aruncat “, de fapt , putem vorbi de “ o digerare a trecutului , a faptelor din trecut “ ramanand cu adevaruri crude dar care in timp se vor dovedi benefice pentru noi, sa nu uitam ca Mercur retrograd  se poate dovedi cel mai bun prieten al nostru atunci cand ne straduim sa-i ascultam mesajele  si sa-i urmam sfaturile .

Stresul adunat in timpul miscarii retrograde poate fi eliberat in urmatoarea perioada prin punerea in practica a ceea ce am descoperit sau chiar invatat la ‘Scoala lui Mercur Retrograd”.

Iesind din miscarea aparent retrograda, energia lui Mercur in Sagetator face un frumos triunghi regal cu Luna in Leu gradul 2:08 si cu Uranus in Berbec gradul 0:39 , este un aspect ce aduce sansa , energia curge liber , oportunitati dar ca de obicei , binele poate induce si comoditate , lene . Un triunghi major de foc  format odata cu reintoarcerea lui Mercur in mers direct care este una din energiile principale in aceasta configuratie astrala , poate aduce multa vitalitate , inspiratie , dinamism , ambitie , gustul puterii , aventurii .

Daca timp de trei saptamani  am putut intampina fel de fel de blocaje in anumite domenii de viata , acuma , odata cu reintoarcerea lui Mercur in Sagetator in mers direct , putem vedea ca totul poate avea un alt ritm , o alta rezolvare , o alta intelegere .

Despre Mercur retrograd in Sagetator puteti citi aici

Succes

Adriana Tudosa

 

You may also like

5 Comments

  1. buna dimineata Adriana!multumesc frumos pentru articol.i-ti doresc o zi frumoasa cu multa liniste in suflet. cu respect Antonia

  2. Draga Adriana,te urmaresc de multa vreme si am avut mereu tentative de a-ti pune intrebari dar am considerat ca poate altii au probleme mai mari.De data aceasta te rog sa ma ajuti si pe mine cu un raspuns daca se poate.Am ramas fara loc de munca si ma bate gandul sa plec afara.Sa fac acest pas? sau sa mai astept aici, poate se iveste ceva.Astele ce spun?Multumesc anticipat. loc nastere Campulung_mold.08.30 06.04.1963.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.