MERCUR RETROGRAD IN BERBEC SI ZODIILE– 23 MARTIE -15 APRILIE 2018

Cu Mercur retrograd in Berbec, planurile sunt date peste cap fara nici un avertisment, nimic nu mai merge asa cum ne-am dori. Dar Mercur este in esenta mesagerul lui Dumnezeu si ne vrea binele, vrea sa scapam de aglomerarile psihice create de lucrurile incepute si nefinalizate sau de cele rezolvate intr-un mod gresit. Este cea mai buna perioada in care trebuie sa ne concentram pe silaba “RE-” adaugata tuturor activitatilor noastre: revizuire, revenire, reorganizare, reevaluare, revedere, reintalnire, redefinire, refinantare, reprogramare, reflectare, rescriere….

Nu trebuie uitat ca Mercur in Berbec aduce adesea o comunicare agresiva, impulsiva, spontana, adesea copilareasca. Timp de trei saptamani, Mercur retrograd in Berbec ne cere sa invatam sa ne stapanim agresivitatea, sa fim mai atenti la vorbe, oameni, lucruri. Zi de zi venim acasa si ca niste roboti, deschidem usa casei fara a da prea multa atentie acestui lucru. Majoritatea lucrurilor le facem ca niste roboti. Dar intr-o buna zi, venim acasa, incercam sa deschidem usa dar nu putem, ori cheia este problema, ori usa. Si asa, incepem sa ne uitam la usa, la cheie, cerem ajutorul unui vecin, etc. Asa se intampla si cu Mercur retrograd, trebuie sa ne oprim, sa fim mai atenti la noi, la ceea ce facem, la comunicare, etc.

Acuma, Mercur retrograd in functie de domeniul de viata energizat, ne obliga prin anumite blocaje sa ne oprim asupra acestor lucruri care trebuiesc re-analizate sau schimbate. De multe ori trecem destul de usor peste informatiile utile nestiind de ce anumite lucruri nu-si gasesc rezolvarea, acuma, Mercur retrograd ofera piesa lipsa in puzzle-ul unui domeniu de viata .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Mercur retrograd este mai  precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Cu Mercur retrograd in semnul vostru, sunteti in lumina reflectoarelor si ar fi bine sa nu va va lasati ademeniti in fel de fel de lupte, sa trageti concluzii pripite, sa va risipiti pe mai multe planuri. Este important pentru voi sa incetiniti ritmul, sa intelegeti ca aceasta perioada poate fi benefica doar daca aveti rabdare sa va analizati pe voi, relatiile voastre, atitudinea voastra, modul cum comunicati si cum luati decizii. Se poate ca unele actiuni din trecut nefinalizate sa revina in viata voastra in scopul re-analizarii si finalizarii lor. Tot ce tine de imagine personala, modul vostru de manifestare, relatiile voastre, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Luati in considerare o schimbare a modului in care comunicati, este cea mai buna perioada in care Mercur va preda despre puterea cuvantului.

Mercur guverneaza casa gandirii practice, a fratilor, vecinilor dar si casa muncii, colegi, sanatate, in consecinta pot aparea unele probleme si in aceste domenii din viata voastra.Mercur retrograd stie atat de bine sa aduca in lumina tot ce este ascuns si de care mai aveti nevoie.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Mercur retrograd in Berbec poate fi destul de confuz pentru voi, va poate complica existenta, va puteti insela sau puteti fi inselati. Problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu, mesajele primite le puteti interpreta eronat, deci atentie. Este cea mai buna perioada in care sa va ganditi la problemele vechi, la greselile voastre si sa veniti cu un plan de eliminare a bagajelor mentale construite in timp si care va fac rau. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, intelegeti ca singura putere se afla in gandurile voastre iar cand gandurile voastre sunt pozitive, puterea lui Dumnezeu le insoteste. Pentru unii dintre voi aceasta perioada poate amplifica nevoia de a fi singuri, retrasi ceea ce poate ingreuna comunicarea cu cei din jurul vostru dar in schimb s-ar putea sa deveniti mai constienti de vibratiile subtile, de prezenta divina. Fiti buni cu voi dar si cu cei din jurul vostru, iertati daca vreti sa fiti iertati.

Deoarece Mercur guverneaza domeniul banilor obtinuti prin talente personale dar si domeniul iubirii, speculatii, copii, si aici puteti descoperi anumite detalii peste care ati sarit in trecut. A venit timpul sa invatati ca mandria este cel mai mare pacat. Fiti atenti in legatura cu banii, la cumparaturi. Rabdarea e de aur acuma.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Fiecare perioada de retrogradare a lui Mercur va influenteaza foarte mult, doar este ghidul vostru astral. Pentru voi, Mercur retrograd anunta ca a venit timpul sa faceti curatenie in relatiile voastre de prietenie, sa eliminati conexiunile care nu va mai servesc sau care va tin blocati prin fel de fel de idei invechite.  Pot aparea neintelegeri cu un prieten, cu un grup de prieteni, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu, pe cine puteti conta. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri, pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni,  puteti cunoaste un om important ce poate sa va ajute in rezolvarea unor probleme. Atentie la modul de comunicare cu prietenii. Puteti intelege mai bine care idealuri pot fi realizate si care trebuie eliminate.

Mercur guverneaza casa corpului fizic, a personalitatii voastre dar si casa familiei, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra, puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de familia voastra. Si daca aveti unele planuri secrete, nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Mercur retrograd anunta o curatenie de primavara in cariera voastra, in imaginea voastra publica. Poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, in comunicarea cu sefii, cu colegii. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia, cu parintii. Rabdarea si o abordare prudenta chiar sunt necesare in aceste trei saptamani. Folositi acest timp pentru a va analiza realizarile si esecurile profesionale. Unele proiecte incepute, unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit, a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra. Nu uitati ca Mercur retrograd poate scoate la iveala toate secretele. Aveti grija de activitatile din trecut pe care nu le-ati finalizat, fiti mai atenti cum comunicati la locul de munca, cu autoritatile. Rabdarea si o abordare precauta a carierei voastre sunt necesare acuma.

Deoarece Mercur guverneaza casa fratilor, rudelor, calatoriilor scurte dar si casa secretelor, karmei, puteti sa fiti destul de nerabdatori in comunicarea cu rudele voastre, in calatorii. Pot iesi in lumina anumite secrete, pot aparea in prim plan probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni, dusmanii.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Pentru voi, Mercur retrograd poate incurca drumurile voastre, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice. Nu este cel mai bun timp pentru decizii, incercati sa aveti mai multa rabdare cu detaliile unei idei marete, se poate sa intelegeti in sfarsit ca lucrurile mici construiesc lucrurile mari. Utilizati aceasta perioada de trei saptamani pentru revizuirea crezurilor voastre, pentru revizuirea unor invataturi din trecut sau pentru a va face un plan pentru a merge la scoala din nou. Atentie mare la drumuri, la cum conduceti masina. Mercur retrograd in acest domeniu de viata va poate pune sa re-examinati ceea ce credeti despre lume, viata si sa va ganditi la cum va ajuta crezurile voastre sa va construiti viitorul. Sunteti multumiti cu viata voastra actuala, este adevarata viata pe care v-o doriti ? Tot ce tine de morala, etica, adevar sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri, obstacole in planurile voastre de calatorii.

Mercur guverneaza casa valorilor personale, a banilor castigati prin forte proprii dar si casa prietenilor, sperantele voastre, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Nu uitati ca Mercur retrograd are marele dar de a aduce in lumina secretele voastre sau tot ceea ce este rezolvat gresit.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Perioadele de retrogradare ale lui Mercur sunt foarte importante pentru voi. In urmatoarele trei saptamani, Mercur retrograd poate aduce in lumina secretele trecutului legate de afaceri, banii partenerului de viata, relatii triunghiulare, planuri de manipulare. Mercur va va invata ca razbunarea si ura se intorc impotriva celui care le da viata.  De mana cu Mercur retrograd, veti parcurge o cale a umbrelor voastre aratandu-va ce trebuie sa iertati, sa schimbati sau sa acceptati asa cum este. Aceasta perioada poate fi un pic mai grea, incercati sa stati departe de conflicte, evitati comunicarea agresiva, cultivati bunatatea. Simtul afacerilor este destul de confuz, pot aparea necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite, cu anumite planuri de a va dovedi valoarea. Secretele si lucrurile ascunse pot fi dezvaluite acuma. Este cea mai buna perioada pentru o transformare mentala, pentru o cercetare atenta a unor experiente care v-au marcat sufletul in trecut. Renuntati la razbunari, la comunicarea agresiva, la invinuiri, analizati-va pe voi intai, este cea mai buna cale. Mercur este si planeta carierei voastre. In consecinta, nu trebuie sa va mire provocarile  in tot ce tine de cariera, imagine publica, ambitii profesionale. Probabilitatea de a fi intelesi gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare acuma, de aceea, va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Mercur retrograd in Berbec poate aduce destula agitatie in relatiile voastre, casnicie, parteneriate de orice fel, inclusiv parteneri de afaceri, chestiuni juridice, dusmani, concurenti, rivali. Neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, fiti mai rabdatori si atenti in comunicare. Puteti descoperi un secret legat de casnicia voastra, de un partener de viata sau de un partener pierdut pe drum, trecutul poate reinvia ajutandu-va sa gasiti acea piesa care sa va echilibreze viata din nou. Mercur retrograd va poate ajuta sa intelegeti ca diferentele de opinie cu ceilalti, cu partenerul de viata, nu trebuie sa conduca neaparat la lupte. Ar fi bine sa nu semnati contracte in aceasta perioada, daca este posibil, amanati aceasta problema timp de trei saptamani. Axati-va mai mult pe contractile deja facute, pe rezolvarea unor probleme in casnicia voastra sau cu un partener de afaceri. Mercur guverneaza casa studiiilor mari, calatorii,  credinta, lege, strainatate dar si casa secretelor, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Pot aparea in lumina unele secrete legate de trecutul vostru care pot cauza greutati destul de mari. Poate fi un timp al provocarilor legate de aspectele juridice, invatamant, legi, drumuri, calatorii lungi, relatia  cu strainii dar  se poate vorbi si de  confuzie , nevoie de singuratate, de izolare.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Pentru voi, Mercur retrograd in Berbec poate agita lucrurile, comunicarea la locul de munca. Pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie si instabilitatea in munca. Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioadaiar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii. Comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada. Nu fortati nota la locul de munca, nu luati hotarari decisive legate de munca voastra. Pot aparea unele probleme din trecut  ce trebuiesc reexaminate, catalogate, etichetate. Mercur retrograd va cere sa invatati sa fiti mai flexibili, sa renuntati la critica excesiva care va scade imunitatea dar aduce si probleme cu cei din jur. Este cea mai buna perioada in care sa intelegeti ca mintea cu tot ce are adunat in ea va influenteaza starea de sanatate. Repetati cat de des puteti:”pacea lui Dumnezeu imi cuprinde mintea si intreaga fiinta” , veti vedea schimbarile ce apar. Aceasta perioada ar putea aduce o perspectiva noua intr-o problema de sanatate veche. Este cel mai bun moment pentru a gasi o noua abordare a tuturor problemelor de sanatate, probleme de munca.

Mercur guverneaza casa transformarii, banii veniti din alta parte, viata intima, credite, parteneri toxici, obesii ar si casa prietenilor, sperantele voastre, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Nu uitati ca Mercur calatoreste in toate cele trei lumi si poate aduce in lumina multe lucruri ascusne.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Timp de trei saptamani, Mercur retrograd se va concentra pe viata voastra romantica, pe placerile voatre, pe creatiile si copiii vostri. Abordati cu intelepciune orice comunicare cu persoana iubita, cu copii, reexaminati problemele de comunicare cu acestia deoarece este un timp in care puteti vedea destul de clar unde sunt problemele si ce trebuie sa faceti. Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada. Poate fi un moment minunat pentru a va reconecta cu copiii vostri, ii puteti intelege mai bine daca deveniti mai rabdatori si deschisi in comunicarea cu ei. Un iubit din trecut poate sa reapara acuma.

Mercur guverneaza casa partenerului  dar si casa carierei, vietii sociale, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra . Confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu copii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, deci atentie. Pot iesi in lumina anumite secrete legate de partener, asociat, avocat, cariera, seful vostru, ambitiile voastre profesionale.

CAPRICORN /ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cu Mercur retrograd in Berbec se poate vorbi de un timp in care se pot ivi neintelegeri cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara. Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, o cale de impacare. Este un timp bun pentru a face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei dar pe care sa le puneti in practica dupa perioada lui Mercur retrograd. Problemele vechi de familie, copilarie par a fi lipite de mintea voastra acuma si ar trebui sa faceti pace cu trecutul vostru.

Mercur  guverneaza casa muncii, colegi, sanatate dar si casa studiilor mari, calatorii, strainatate, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, fiti foarte atenti cum comunicati. Este cea mai buna perioada pentru rezolvarea problemelor legate de munca, scoala, strainatate, puteti descoperi anumite secrete in aceste directii.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Timp de trei saptamani, Mercur retrograd poate amplifica comunicarea agresiva, disputele cu cei din jurul vostru, cu un frate, cu o sora, cu un vecin, in trafic, la cumparaturi. De aceea, cel mai bun sfat este rabdarea, cultivati calmul si incercati sa nu raspundeti la provocari.  Ar trebui sa fiti atenti si la documente, acte. In alta ordine de idei, daca in trecut ati pierdut un document este posibil ca acuma sa-l gasiti. Puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie. Modul de gandire, sistemul nervos, sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani, deci mare atentie. Odihniti-va mai mult, fiti atenti la cumparaturi, in trafic.

Mercur guverneaza casa iubirii, copii, creativitate personala dar si casa transformarii, banii partenerului de viata, credite, viata intima, in consecinta, pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Confuzia poate insemna ca aveti nevoie de informatii suplimentare iar timp de trei saptamani le puteti primi daca sunteti atenti. Nu faceti promisiuni pe care nu le puteti onora, nu spuneti da atunci cand vrei sa spuneti nu si invers. Este cea mai buna perioada sa rezolvati o problema spinoasa cu un frate, o sora.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Mecur retrograd in Berbec sunteti ajutati sa faceti o adevarata curatenie de primavara in obiectivele voastre financiare, in veniturile personale. Este cel mai bun timp  pentru a reflecta la anumite investitii fiind ajutati sa revizuiti un plan de afaceri, sa intelegeti modul corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani. Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Timp de trei saptamani sunteti ajutati sa intelegeti ce este cu adevarat valoros pentru voi, ce va da siguranta materiala si emotionala. Pot aparea unele vesti bruste despre veniturile ce au legatura cu munca voastra.

Mercur guverneaza casa familiei, parinti dar si casa partenerului, in consecinta, pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Cum Mercur retrograd poate scoate la iveala lucrurile ascunse, pentru voi, acestea tin de familie, camin, partener de viata, avocat, concurenti.

Adriana Tudosa

 

 

 

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.