MARTE IN MERS DIRECT IN SCORPION -30 IUNIE 2016, ORA 02:39, ORA ROMANIEI- “JUSTITIA DIVINA ”

dike 1

Marte ca zeu al razboiului guverneaza pur si simplu utilizarea creativa a puterii noastre. In astrologie, Marte este energia care ne ajuta sa ne indeplinim dorintele, este o energie ce pune in functie “ razboinicul “ din noi, este puterea noastra, dar, vrea sa folosim aceasta energie in mod concentrat si direct, sa luam toate masurile pentru a pune in practica dorintele noastre.

Marte nu se gandeste cata energie trebuie sa cheltuim pentru a face un lucru, nu este o energie prea obiectiva, nu, este o energie ce vrea pur si simplu sa fie exprimata.

Din 17 aprilie 2016, timp de 75 de zile, miscarea aparent retrograda a lui Marte a fost o oportunitatea de a face pasi in trecut si de a constientiza mai bine unde gresim, cum gresim in actiunile noastre, ne-a ajutat sa investigam mai profund dorintele noastre, ne-a pus sa analizam modul in care ne folosim energia, sa reexaminam unele dorinte din trecut, sa incercam sa finalizam actiunile neterminate.

Despre Marte retrograd cititi aici.

Pe 30 iunie 2016, Marte intra in mers direct pe gradul 23:03 Scorpion si energizeaza casa VII dar de mana strans cu asteroidul 99 Dike pe gradul 23:38 Scorpion -Justitia divina.

Marte in Scorpion poate parea linistit si supus dar de fapt el observa totul cu prudenta si cu dorinta de a controla totul, este promt si vrea sa cunoasca secretele celuilalt, iubeste provocarile, se intoarce tot timpul pentru razbunare dar intr-un mod in care, oricat te-ai pregati, ceva scapa, si, punct ochit, punct lovit. Energia bruta a lui Marte in Scorpion este impresionabila si de neuitat, cere adevar, onestitate si loialitate. Lui Marte in Scorpion nu-i plac jocurile ascunse cu toate ca el este un maestru jucator si manipulator. Daca el banuieste ceva ascuns intr-o relatie( indiferent ce relatie este), el va astepta pana cand sunt date cartile pe fata iar neincrederea lui nu poate fi reparata cu nimic. Daca Marte in Scorpion banuieste ca ascunzi ceva, el va cauta dovezile asemeni unui detectiv experimentat, le va gasi si isi va sustine cu dovezi adevarul. Tradarea este cosmarul lui Marte in Scorpion dar cu siguranta nu va uita si se va razbuna cand stie el cel mai bine. Marte in Scorpion este totul sau nimic  iar in casa VII, aceasta energie va pune un accent deosebit pe casnicii, relatii, uniuni, aplicarea legii, relatiile externe, tratate si /sau dispute, relatii de afaceri, avocati, dusmani stiuti. Relatiile sunt in centrul atentiei, deci mare atentie, conflictele pot incepe usor si se pot termina prost.

Marte intra in mers direct asistat de asteroidul 99 Dike.

In Grecia antica, Dike, personificarea dreptatii, a fost, potrivit lui Hesiod, fiica lui Zeus si a lui Themis. Ea este unul din cei trei gardieni ai vietii numiti de catre Themis, ale caror nume sunt Eunomia (asteroidul 15 , ordine), Dike (pedeapsa), Irene (asteroidul 14, pace). Ea este Zeita justitiei, o zeita mare, venerata de toti si negata de nimeni. Ea a urmarit faptele oamenilor, ea a fost vrajmasul minciunii si protectoarea administrarii unei justitii intelepte.
Ea este numita in mod frecvent consilierul lui Zeus, apare ca o divinitate care pedepseste sever greselile, vegheaza asupra aplicarii legilor justitiei, strapunge inimile celor rai cu sabia facuta pentru ea de Aesa. Ea nu este numai pentru a pedepsi nedreptatea ci si pentru a recompensa virtutea. Ea poarta o coroana de stele si este intotdeauna asociata cu zeita Astraea, obisnuia sa traiasca pe pamant dar a plecat in timpul epocii de fier, fugind de rautatea si lacomia oamenilor. Este ultima zeitate care paraseste pamantul ( ea tot a avut sperante ca omenirea nu va degenera atat de grav) iar potrivit legendei mitologice, Astraea(Dike) va veni intr-o zi inapoi pe pamant aducand cu ea Epoca de aur a carui ambasador este. Ea este descrisa ca o fiind o femeie cu aripi care transporta o torta, o balanta si uneori este portretizata si cu fulgere in mana ( il ajuta pe Zeus-Jupiter in luptele lui ). Calitatea ei principala este principiul dreptatii in toate lucrurile. In astrologie, Dike-Astraea reprezinta un aspect subtil al principiului karmei ( ea face dreptate, echilibreaza lucrurile ), dezvaluie ceea ce trebuie adus in echilibru, pedepseste nedreptatea, induce ordine, corectitudine, moralitate.
Marte in mers direct in Scorpion in fuziune cu asteroidul 99 Dike pedepseste nedreptatile, acest aspect amplifica justitia karmica in relatii, uniuni, relatiile externe, tratate sau dispute, relatii de afaceri( casa VII).

Influenta majoraa acestui moment astral va fi asupra semnele fixe: Taur, Scorpion, Leu , Varsator, va recomand mare atentie pana pe 30 iunie( in aceasta zi ar fi bine sa cultivati pacea).

astro_2gw_416_marte_direct_2016.66166.28235

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. multumesc Adriana
    sper sa fie momentul mult asteptat pt mine
    Dumnezeu sa iti ajute

  2. multumim Adriana!!! te rog frumos, un interval orar – de joi, ora lui Jupiter, dar dupa-amiaza, spre seara? multumesc frumos!

  3. Buna Adriana! Imi ppti spune te rog frumos ce influenta va avea reintrarea in mers direct a lui Marte avand in vedere ca am ascendentul in scorpion? Ma poate afecta in plan personal- relational? 27.08.1989 ora 13:15 , Bucuresti. Multumesc din suflet !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.