HOROSCOP 2017-PESTI

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI – ANUL  2017
TRANZITE MAJORE

In anul 2017, Pestii continua sa mearga de mana cu Neptun ce va poate crea destule iluzii in viata de zi cu zi dar va poate si sfinti, Jupiter in Balanta va sustine prin banii partenerului, banii celuilalt, relatii de suflet, Uranus aduce schimbari imprevizibile in sectorul banilor, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al relatiilor voastre de prietenie, Saturn aduce blocaje si lectii de invat in cariera, ambitii profesionale.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn. Tot ce tine de prieteni, sperante, protectori, cariera, proiecte si ambitii profesionale, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Mercur retrograd aduce lectii legate de prieteni. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri, pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni, puteti cunoaste un om important ce poate sa va ajute in rezolvarea unor probleme. Atentie la modul de comunicare cu prietenii. Pe de alta parte, puteti simti ca trebuie sa stati mai departe de viata sociala pentru un timp, acest lucru se poate intampla prin alegere proprie sau este cauzat de anumite circumstante fara nici un control din partea voastra. Barfele si zvonurile pot face ravagii in prieteniile voastre, ar fi bine ca in urmatoarea perioada sa fiti mai atenti, sa nu va vorbiti de rau prietenii. Pana pe 8 ianuarie 2017, nu fortati lucrurile, acuma, povestea Penelopei devine o realitate “ce ziua lucreaza, noaptea desface”.

Si in anul 2017, identitatea voastra este colorata de Neptun, ghidul vostru planetar care se gaseste chiar in semnul vostru. Aceasta  energie are influente puternice asupra personalitatii voastre( in special asupra celor nascuti 28 februarie-5 martie), va sporeste sensibilitatea, deveniti extrem de intuitivi, mistici chiar puteti sa descoperiti ca aveti capacitati de clarvedere. Neptun poate aduce si unele  probleme asupra carora domneste o oarecare confuzie, iluzie, chiar mister. Acestea pot  aparea prin cineva cunoscut  sau chiar voi va puteti  insela cu privire la fel de fel de probleme si ar trebui ca deciziile importante sa nu le luati fara a analiza foarte bine “ ansamblul deciziei “ cu exceptia cazurilor cand sunteti foarte siguri ca detineti toate datele problemei. Incercati sa va canalizati atentia spre valorile personale, numai aceasta abordare evita erori grave si va poate proteja in fata intamplarilor pe care nu le puteti controla. Fiti atenti in orice fel de afaceri, in lumea politica, in activitatile sociale, in relatiile voastre.

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta aduce beneficii in tot ceea ce tine de casa VIII astrologica : finante comune, resuresele financiare ale apartenerului de viata, credite, taxe, sexualitate, intimidate, cercetare, psihologie. Puteti acumula avere daca va gestionati bine resursele, este o perioada buna pentru strategii financiare. Jupiter aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui parteneriat in care intrati sau in care sunteti deja, creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup, favorizeaza situatiile in care puteti munci intr-un grup, autotransformare, stapanire de sine,  un nivel mai mare de intelegere, intuitie, compasiune, intelepciune. In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de bani, partener, credite, cheltuieli, intimitate. Pot aparea fel de fel de piederi sau blocaje in tot ce tine de bunuri, bani castigati nemeritat, pot aparea unele probleme cu creditetele, banii unei afaceri.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, bani, valoare personala. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, agresiv, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Berbec/Pesti –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare.

In perioada 31 iulie-26 august 2017, Venus va tranzita casa iubirii si farmecul natural se poate transforma intr-un magnet, comunicarea cu ceilalti se imbunatateste, este un timp al norocului in dragoste, sansa in speculatii, succes in activitati artistice, sansa va surade, imaginea publica are foarte mult de castigat.

Dar trebuie sa fiti extrem de atenti in perioada  5 septembrie-22 octombrie  2017 cand Marte va tranziteaza casa relatiilor. “ Care pe care” poate aduce destule necazuri, deci nu actionati agresiv. Puteti simti din plin influenta acestei energii -prin nerabdare si enervare din orice, conflicte cu semenii, lupte ale carei consecinte pot scapa de sub control si ar putea provoca o prabusire a intereselor personale.

Cele trei perioade de retrogradare ale lui Mercur pot cauza unele neplaceri in familie, camin, relatia cu parintii. Fiti mai atenti in perioada 9 aprilie -3 mai,  12 august-5 septembrie,  3 -22 decembrie 2017.

Si in 2017, Pluto in Capricorn continua transformarea voastra prin prieteni, devine judecatorul modului in care dati viata dorintelor voastre, cum va integrati intr-un anturaj, ce prieteni aveti. Este un timp in care prieteniile voastre vor fi supuse transformarii, pot fi eliminati oamenii negativi din viata voastra, din anturajul vostru, sunteti ajutati in definirea unui nou concept a relatiilor de prietenie, de anturaj, deasemenea sunteti ajutati in stabilirea adevarului legat de sperantele, visele voastre, idealurile voastre. Pluto vrea sa renuntati la anumite idei fixe, sa invatati sa va bazati mai mult pe voi si mai putin pe ceilalti, sa intelegeti ca sperantele voastre cele mai arzatoare legate de viitor nu se vor indeplini decat daca va transformati complet si daca va clarificati scopurile creatoare, adaptandu-le la nevoile sociale.

CARIERA  SI BANI

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn in Sagetator activeaza casa carierei, viata sociala, ambitii profesionale. Ochiul critic al lui Saturn vede tot ce se afla dincolo de suprafata si veti fi nevoiti sa faceti o adevarata curatenie de primavara in cariera voastra. Poate fi o perioada in care sunteti fortati sa va asumati mai multe responsabilitati, frustrarea poate aparea in legatura cu necesitatea de a face fata unor indatoriri neplacute, este cel mai bun moment de a lucra alaturi de Saturn la redefinirea ambitiilor in cariera voastra , poate fi un apogeu in cariera voastra, puteti obtine recunoasterea celor din jur.  In acest domeniu de viata, energia saturniana va poate ajuta sa deveniti realisti cu alegerile si scopurile carierei voastre. Saturn se simte bine in aceasta casa ceea ce arata ca puteti deveni mai structurati, disciplinati, responsabili cu cariera . Exigenta de la locul de munca poate sa va sensibilizeze foarte mult, puteti avea discutii contradictorii cu sefii vostri, puteti avea conflicte in familie sau cu unul din parinti, toate aceste cer de la voi sa evitati discutiile inutile, sa incercati sa dati prioritate carierei dar fara a-i neglija pe cei dragi. Este cel mai bun timp sa deveniti realisti cu scopul vostru, sa va cunoasteti limitele. Cariera, locul in societate, reputatia sunt recompensate sau amendate de energia saturniana, asta in functie de faptele cu care dovediti realizarile voastre in acest domeniu. Disconfortul acestei perioade apare doar ca urmare a fugii de realitate sau a unei imagini false a carierei voastre pe care continuati s-o imbratisati. Pentru Pestii nascuti dupa 12 martie, Saturn in tranzit prin Sagetator face ca totul sa devina mult prea greu, dintr-o data nu mai sunteti siguri de nimic, nici chiar de voi. Puteti fi pusi fata in fata cu conditii de munca si viata neplacute, in situatii iritante sau pline de pericole constatand ca nu aveti deplina libertate de actiune. Este o perioada insotita de probleme in cariera, viata sociala , familie, sacrificii deosebite dar si probleme de sanatate. Indignarea va insoteste in aceasta perioada iar din aceasta cauza puteti lua hotarari inoportune iar aerul de nemultumire va face sa interveniti in desfasurarea evenimentelor uitand ca trebuie sa aveti rabdare. Este important sa intelegeti ca nu este cel mai  bun moment sa actionati si sa adoptati o atitudine de calm in fata vietii.
Fiti foarte atenti in perioada de retrogradare a lui Saturn si asta este intre 5 aprilie si 25 august 2017. Puteti trece prin diverse pierderi, probe sau corectii in cariera voastra, urmeaza o perioada de timp ce va fi resimtita ca o perioada de frustrare sau anxietate in special acolo unde sunteti nevoiti sa faceti fata unor indatoriri neplacute. Scopurile personale si idealurile sociale care produc frustrare sunt accentuate in aceasta perioada cu rolul de a va da seama ca nu ati facut alegerea cea mai buna, fiind necesara o reanalizare a ambitiilor personale, a carierei voastre.

BANII au un ton uranian si in anul 2017. Uranus in Berbec  este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra sustine castiguri de neinteles sau norocoase. Este un an in care trebuie sa va asteptati la “ neasteptat “ in problemele financiare, tot ce tine de bani, valori, securitate financiara pot cunoaste modificari. Nesiguranta financiara este cuvantul cheie in acest an, nu va faceti planuri prea mari legate de resursele financiare deoarece ele pot cunoaste schimbari care nu pot fi controlate de voi . Un om prevenit face cat doi intr-o oarecare masura, prin urmare, ar trebui sa fiti atenti in legatura cu banii vostri, valorile voastre. Totusi , Uranus in Berbec continua sa revolutioneze modul vostru de abordare a finantelor, este important sa fiti inovatori, deschisi acestei energii care de fapt va cere sa va folositi abilitatile naturale intr-un mod nou, unic.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri, stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 23 februarie-1 martie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul ce tine de relatiile voastre, comportamentul vostru, iubire, munca, colegi, sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celuilalt, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul  28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe locul de munca, sanatate, cariera, valori, cu influenta deosebita asupra celor nascuti in jurul datei de 17-20 martie.

6 septembrie 2017 vine cu o Luna Plina in Pesti, este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre. Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua in Pesti din 26 februrie 2017,  o  nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi, depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului, este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este casa iubirii intre 31 iulie-26 august, cand venus tranziteaza casa partenerului intre 20 septembrie-14 octombrie.In perioada 1-25 decembrie, Venus  tranziteaza casa carierei , asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.