CIFRA OBIECTIVELOR DIN DATA DE NASTERE

numerologie

In fiecare data de nastere se ascunde o alta cifra importanta, cifra obiectivelor ce arata ceea ce putem realiza efectiv, catre ce anume ne indeamna cifra destinului(se aduna fiecare cifra din data de nastere).

De obicei, atunci cand refuzam sa luam in considerare “obiectivele” noastre, incep sa se manifeste laturile negative ale numarului sub influenta caruia ne aflam.

Cifra obiectivelor se calculeaza adunand fadic cifra zilei de nastere cu luna nasterii, reducand astfel rezultatul la o singura cifra.

De exemplu, pentru o persoana nascuta pe 19 iulie obtinem cifra obiectivelor 8( 1+9+7=17=1+7=8).

In continuare, va prezint descrierea sumara a vibratie cifrei obiectivelor de la 1 la 9,11,22:

Cifra obiectivelor 1 – Scopul in viata este preluarea conducerii, sa iese in evidenta printre ceilalti, sa duca o viata activa, originala si independenta, sa nu se lase niciodata dominat nici urmarit de nimeni.

Cifra obiectivelor 2 – Scopul in viata este prietenia, sa fie de folos, sa ajute, sa colaboreze, sa ocroteasca, sacrificii pentru persoanele dragi, sa arbitreze si sa medieze situatiile dificile, sa insufleteasca si sa dea speranta celui care are nevoie.

Cifra obiectivelor 3 – Scopul in viata este manifestarea creativitatii, sa fie de folos celorlalti dar nu in sensul de a munci si de a se sacrifica, ci aducand armonie, optimism, speranta, sfatul bun, povestea de urmat. Pentru a-si indeplini aceast obiectiv al sufletului, acestia sunt daruiti cu o inteligenta si un spirit dintre cele mai stralucitoare , mai luminoase si libere din toata scara numerologica. Extraordina imaginatie, talentul si indemanarea artistica ii vor conduce catre o cariera artistica ce va bucura de multe ori sufletele celor impovarati sau al celor care nu stiu sa se bucure de viata. El vor castiga afectiunea si simpatia celorlalti indeplinindu-si misiunea, vor atinge prin ricoseu succesul si popularitatea.

Cifra obiectivelor 4 – Scopul in viata consta in realizari practice, stabilitate economica, bunastarea persoanelor care depind de ei, construirea unei societati mai corecte si mai bune. Datorita harniciei, seriozitatii, onestitatii, corectitudinii si intelepciunii, dar mai ales capacitatii de munca, isi organizeaza ordonat si sistematic, atat propria viata cat si pe cea a persoanelor care au incredere in ei. Pentru ca sunt dusmanii dezordinii si improvizatiei, a te lasa condus de acesti oameni inseamna a merge la sigur. Isi pot organiza viitoarele etape ale vietii, nimic neprevazut nu ii vor surprinde.

Cifra obiectivelor 5 – Scopul in viata este libertatea, actiunea, aventura, este o vibratie dificila ce isi gaseste echilibrul interior dominandu-si forta exploziva si temperamntul care le-a fost dat prin nastere. Temperamentul cere actiune, noutate, miscare, trebuie sa duca o existenta care sa ofere aceste necesitati, sa le asigure libertatea necesara organizarii vietii astfel incat niciodata sa nu le lipseasca stimulul si dinamismul pe care sufletul le cere. Este o vibratie de incercare care ii va obliga sa se confrunte deseori, cu experiente si situatii diferite.Pot fi asemeni unui magnet ce atrage probleme de tot felul, de multe ori, fara ca ei sa fie cauza, sau sa le merite, aceasta este amenintarea. Maturizarea lor spirituala( sa traga invataminte utile in urma acestor incercari) este obiectivul principal al sufetului lor.

Cifra obiectivelor 6 – Scopul in viata este acceptarea responsabilitatilor, idealuri exclusive umanitare. Pentru a reusi, dispun de calitati umane si morale deosebite: bunatate, intelegere, sensibilitate, milostivire, si mai presus de toate, de dragoste. Sensibili la frumusete si gratie, dispun de mult talent care le poate oferi o cariera artistica. Familia, bunastarea familiei este scopul principal in viata iar daca familia lasa timp si pentru altceva, ei se pot implini prin cariere artistice, consilieri, tot ce vine in slujba oamenilor, a bunastarii lor.

Cifra obiectivelor 7 – Scopul in viata este intelepciunea si cunoasterea de sine.Interesul pentru misticism si filozofie ii diferentiaza de ceilalti, parand uneori rupti de realitate. Introspectivi si introvertiti, considera timpul si singuratatea necesare pentru a studia, medita la tainele vietii si rolul pe care il au in schema cosmica.Curiozitatea intelectuala le permite sa detina mai multe cunostinte si intelepciune decat oricare alta persoana  iar prudenta si principiile scrupuloase ii fac buni sfatuitori. Pot sa analizeze si sa disece orice problema care ridica solutionari logice si intelepte.

Cifra obiectivelor 8 – Scopul in viata este  succesul material. Scopuri foarte ambtitioase prin afirmarea personalitatii in fata celorlalti, obtinand un statut important prin merite proprii. Dispun de multa vointa, perseverenta, capacitate de a depasi greutatile, nu conteaza cat de umile si dificile sunt experientele, ei le vor depasi. Nu s-au nascut ca sa se distreze, nici sa-si ocoleasca responsabilitatile, cei care se vor lasa dominati de aceste debilitati, vor regreta  si vor plati pentru asta cu o mare frustrare, pentru ca ei trebuie sa se inalte foarte sus si sa nu accepte pozitii intermediare. Au o mare tarie morala, infrunta cu mult curaj adversitatile si au insusirea de a transforma esecul in success. Au respect pentru bunuri materiale si spirituale dar nu sunt avari, nici meschini, mai degraba isi doresc o viata libera pentru a se bucura de cei care depind de ei din punct de vedere familial sau social. Sunt persoane tari, hotarate care sunt un sprijin deosebit pentru cei neajutorati. Mintea lucida si hotarata, ambitia, indrazneala, ii vor ajuta sa realizeze orice obiectiv deoarece sunt muncitori neobositi, eficace si responsabili. Adevarati conducatori, au scopul, datoria de a-i indruma pe ceilalti catre o viata mai buna.

Cifra obiectivelor 9 – Scopul in viata este exprimarea iubirii universale, sa ajute si sa apere pe ceilalti. Senzitivi, intelegatori, generosi si compatimitori, gasesc in actiunea de a-i ajuta pe ceilalti, adevarata fericire si realitatea tuturor idealurilor. Aceasta vibratie elevata si exigenta, ii face sa fie constienti de scopul lor si stiu intuitiv ca evolutia si perfectionarea spiritului  sunt strans legate de proportia in care isi vor duce la indeplinire aceasta obligatie. Cine nu-si respecta datoria va plati prin depresiune, neliniste, descurajare si frustrare atunci cand nu isi vor indrepta eforturile catre binele tuturor. Au nevoie de o profesie prin care sa se dedice celorlalti, sa fie in contact cu natura, sa cutreiere prin lume.

Cifra obiectivelor 11, 22 –Scopul in viata este sa ilumineze, ghideze viata celorlati. Vizionari, idealisti, intuitivi si clarvazatori, sunt acordati la Vibratii cosmice inalte, inca de tineri sunt constienti de rolul lor important pe care trebuie sa-l joace in viata. Scopul care le dirijeaza existenta este sa ii ajute pe ceilalti sa atinga un nivel de viata mai bun.

Adriana Tudosa

You may also like

9 Comments

 1. Cum se obtin cifrele 11 si 22? Eu sunt nascuta pe 31 iulie.
  Asta inseamna 3+1+7=4+7=11 sau adun si finalul 1+1=2?
  Multumesc frumos!

 2. Este 11(o vibratie inalta, pretentioasa, cere foarte mult) dar in general nu toti se ridica la inaltimea acesteia si merg pe (1+1=2).
  Adriana astro

 3. Buna ziua!
  Daca am adauga si anul nasterii la calculul deja facut (ziua+luna), am obtine cifra destinului?
  Care este primordial de urmat dintre cele doua (cifra obiectivelor sau cifra destinului, daca aceea se obtine prin adaugarea anului)?
  Va multumesc frumos!

 4. Sunt nascuta pe 22 noiembrie, 1967, prin urmare eu as fi un 33…

  sau 6

  Deci… draga Adria, poti sa-mi spui ceva despre “33”?

  Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.