MARTE IN MERS DIRECT IN FECIOARA –14 APRILIE 2012 ORA 6:53 , ORA ROMANIEI

Pe 14 aprilie 2012 , Marte isi reia mersul  direct . Marte reprezinta impulsul de actiona si de a obtine ceea ce dorim , este energia bruta , dorinta , hotararea , afirmarea de sine . Semnul si aspectele lui Marte dicteaza daca vom avea parte de conflicte sau de satisfactii  , nu ca Marte ar crea aceste situatii , ci, pur si simplu modul nostru de a actiona  si de a folosi energia martiana poate conduce la miscari gresite , suparari, neintelegeri . Dupa 80 de zile de mers incetinit ( miscarea aparent retrograda a inceput pe 23 ianuarie 2012 ) in care vitalitatea noastra redusa ne-a putut crea destul disconfort , propriul potential , propria energie nu am putut-o folosi asa cum am vrut , acuma parca reinviem . Poate nu intamplator , Marte retrograd isi reia mersul direct chiar in preajma Sarbatorii Invierii Domnului .Vom incepe in sfarsit sa iesim din “ garaj” , sa avansam intr-un mod practic, realist . Marte ne vorbeste despre pasiune , actiune,  sex , razboi , dorinte ,furie ,teroare iar in semnul Fecioarei in mers retrograd , aceasta energie ne-a indemnat sa analizam care dintre dorintele noastre ne fac rau, ne terorizeaza , ne infurie si care ne pot imbunatati sanatatea . Care dintre dorinte, pasiuni te supara ,te  infurie , pentru ce vrei sa iti folosesti energia , adrenalina , sa te ridici in picioare ,ce ai vrea sa incepi sau ce ai inceput ?

Cam astea sunt intrebarile “ profesorului martian “ iar in semnul Fecioarei ,un semn care ne spune ca fiecare detaliu conteaza, Marte retrograd a accentuat foarte mult lipsa unor detalii din ceea ce ne inflacareaza , ne atrage , ne energizeaza . In mers direct ,Marte in Fecioara ne va ajuta sa luptam pentru lucrurile fine ,  rafinate , sanatoase ,concrete  fara sa mai pierdem timpul pe lucruri inutile  ( in mers retrograd , marte ne-a adus in prim plan tot ce este inutil in viata noastra ,asta in functie de harta natala a fiecaruia ) . Marte isi reia mersul direct de pe gradul 3:41 Fecioara iar Simbolul Sabian pentru gradul 4 Fecioara este :

“ Copii negri se joaca cu baieti albi , inconstienti de diferentele rasiale “ . Este un grad destul de sugestiv care arata ca prin echilibrarea mintii rationale  cu sensibilitatile noastre si intuitia noastra , prin unirea constiintei masculine si feminine ,prin echilibrarea tuturor fortelor opuse din noi , putem aborda viata mai usor , mai senin . Este  un grad ce ne vorbeste despre depasirea tuturor prejudecatilor ,in special a celor socio- culturale  . Toti suntem  egali in fata lui Dumnezeu ,indiferent de culoare , sex   iar intelegerea acestor lucruri ne fac mai buni .

Iesind din retrogradare , Marte in Fecioara face un aspect de opozitie cu Neptun in Pesti ,este un aspect ce aduce motivatii puternice dar confuze in special in domeniul relatiilor ,iubirii .Pot aparea destule piste false in aceasta perioada ,recomand cu tarie sa nu va grabiti inca sa luati anumite decizii deoarece va puteti  insela , iluziona . Exista in aceasta perioada o nepotrivire totala intre posibilitatile momentului  si lupta pe care vrem sa o castigam . Echilibrul il putem atinge prin spiritualitate , rugaciune , puritatea dorintelor , prin intuitie , prin puterea gandului .

Despre Marte retrograd in Fecioara cititi aici .

Adriana Tudosa

 

You may also like

7 Comments

  1. Bine ca se termina cu retrogradarea ca asa devitalizata ca acum nu m-am simtit de mult (sunt nativ Fecioara, iar Marte natal este in aspect de cuadratura cu Soarele natal).
    Sarbatori cu lumina, liniste si sanatate iti doresc tie, celor care iti sunt dragi si tutuor navigatorilor de pe acest site!
    Cu drag Marinela

  2. Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca mai multa putere de a crede, a spera, a ierta si a iubi, iar LUMINA SFANTA sa va aduca in suflet pace si bucurie.

  3. ,,…LUMINA INVIERII SA NE LUMINEZE CALEA,MINTEA SI INIMILE NOASTRE…HRISTOS A INVIAT…!SA FIM IMPACATI CU LUMEA SI CU D-ZEU,asa spunea si ISUS …pacea inseamna fericire si iubirea , Dzeu….!Sa aveti credinta mare si nu uitati sa cereti lui D-zeu si EL va v-a da , totul e sa ai rabdare si intelepciune…!Si asa va spun ,,PACE VOUA,,!cum spunea si ISUS credinciosilor lui..SARBATORI FERICITE TUTUROR si in special Adrianei care ne lumineaza de fiecare data…Sa auzim de bine!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.