MARTE RETROGRAD IN FECIOARA SI ZODIILE -24 IANUARIE 2012-14 APRILIE 2012

Marte intra in miscare retrograda la fiecare 26 de luni , pe 24 ianuarie 2012 , ora 2: 54,  Marte  isi incepe miscarea aparent retrograda  in semnul Fecioarei  pe gradul 23 :06  ajungand la sfarsitul acestei miscari aparent retrograde pe gradul 3:41 Fecioara in data de 14 aprilie 2012, apoi  strabate  pentru a treia oara gradele 3-23 Fecioara , perioada in care suntem invitati sa devenim mai constienti de actiunile noastre , de pasiunile si de puterea de influenta asupra celorlalti , sa constientizam intr-un mod clar care actiuni sunt destinate esecului si care pot simplifica  , imbunatati ,vindeca viata noastra . Influenta lui Marte retrograd a inceput pe  19 noiembrie 2011 , moment in care Marte a trecut  pentru prima data peste gradul 3 Fecioara , putem vorbi de perioada 19 noiembrie 2011-24 ianuarie 2012 ca de o perioada de “ umbra “  in care pot fi puse in evidenta problemele cu care ne vom confrunta in perioada de retrogradare . Casa astrologica activata de aceasta energie martiana devine un domeniu extrem de important , aceasta necesita cu siguranta reevaluari , revizuiri a modului in care raspundem provocarilor vietii, cum ne folosim energia , curajul, puterea , dorinta sexuala . Este o perioada ce cere multa rabdare  , este un timp al planificarii actiunilor viitoare , de cele mai multe ori nu putem avea nici un control aspra evenimentelor aduse de o planeta retrograda.
Prudenta poate aduce rezultate practice in viata noastra .
Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor mutabile :Fecioara, Pesti, Gemeni , Sagetatori dar si asupra Berbecului si Scorpionului deoarece vorbim de guvernatorul  acestor semne .
Verbul caracteristic Fecioarei este : “ a analiza “, “ a servi “  iar Marte actioneaza in conformitate cu verbul “ cine sunt “ dar si “ ce doresc” ,  cu marte in semnul fecioarei , calea dorintei este plina de detalii si se hraneste cu energie mentala , clasifica , cauta perfectiunea ,  analizeaza , serveste, vindeca .
Marte in Fecioara ne indeamna sa fim atenti la dorintele noastre.
Urmeaza-ma , fii atent la detalii , la puritatea dorintelor tale ,eu te voi ajuta .
Esenta energiei martiene retrograde ( o energie foarte puternica) este de a gasi modalitatile cele mai bune de a ne folosi energia, vointa ,  eliminand tot ce nu ofera rezultate concrete , clare .
Este o perioada in care trebuie sa ne inarmam cu multa , mult prea multa rabdare  deoarece proverbul “ graba strica treaba “ devine un limbaj puternic al energiei martiene . Atunci cand Marte (vitalitatea , energia noastra, adrenalina ) este retrograd , vitalitatea noastra este minima , este la cote de avarie , din acest motiv , nu este un  timp al initierii unor activitati , cine initiaza poate pierde un nou proiect , o dragoste , un proces , o afacere, un prieten , rareori un marte retrograd aduce “ la altar “ o dragoste inceputa in aceasta perioada ,  rareori, un proiect inceput in aceasta perioada merge spre succes , spre excelenta. Orice lucru inceput are dese intreruperi iar acest lucru va provoca destule frustrari , iritari . Nu este cel mai bun timp sa cumparati masini , calculatoare .O planeta retrograda este asociata cel  mai adesea cu lectii de invatat sau de refacut , este o energie puternica si dominanta in viata noastra , este provocatoare si poate conduce la comportamente si reactii irationale . Marte este asociat cu actiunea , initiativa , lupta , in aceasta perioada de retrogradare , marte va tranzita un domeniu din viata noastra , asta in functie de harta  fiecaruia , unii pot experimenta o slabire a interesului , initiativei , entuziasmului fata de acest domeniu de viata . In timp ce Marte este retrograd , pot exista unele pierderi , refaceri a unor activitati legate de domeniului  respectiv ,este o  perioada de REVIZUIRE, REFACERE, RECONSTRUCTIE ,  entuzismul este la cote minime DAR SUFICIENT  pentru ACTIVITATILE CE AU PUSE IN fata  “RE” ,  si nu pentru noi activitati . Adesea , un Marte retrograd intr-un domeniu de viata ( casa astrologica) aduce in prim plan orice ati ignorat, suprimat sau evitat ( dar de care aveati nevoie ) , acuma trebuie tratate ca atare si nu refuzate . Cei care au Berbecul sau Scorpionul puternice in horoscopul natal pot fi influentati in mod dramatic de aceasta noua schimbare de directie a guvernatorului lor natural , berbecii pot avea probleme cu agresivitatea lor in timp ce Scorpionii nu mai stiu cum sa controleze lucrurile .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Marte retrograd este mai pentru précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Marte retrograd in casa VI poate fi un timp cu provocari si obstacole in domeniul  muncii, rutinei zilnice, relatiei cu colegii, cu sefii dar si cu propria sanatate . Poate aparea in aceasta perioada o scadere a vitalitatii datorita eforturilor imense de la locul de munca dar poate aparea si a scadere a interesului fata de munca , fata de proiectele in care nu mai aveti incredere . Este o accentuare a activitatilor practice si a problemelor de munca care cere revizuire , reorientare . Este o perioada buna de a restructura rutina de zi cu zi cu un accent deosebit pe ceea ce va poate imbunatati sanatatea fizica dar si psihica . Datorita faptului ca Marte este guvernatorul semnului vostru se poate vorbi de o influenta deosebita a acestei energii asupra voastra .
Deasemenea ,  energia martiana va poate afecta in mod deosebit imaginea, personalitatea, corpul fizic, relatia cu ceilaltim, este cel mai bun timp de imbunatatire a propriei imagini, a scopurilor personale, a stilului personal.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Marte retrograd in  tranzit prin casa V  poate sa va afecteze relatia  cu iubitul , iubita , cu copii. Puteti fi nemultumiti de modul in care v-ati investit energia intr-un anumit proiect creativ , puteti deveni nemultumiti de modul cum v-ati investit energia in educarea copiilor vostri. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative , a modului de folosire a energiei mentale. Atentie la speculatii, la distractii. Este o sansa pentru a va descoperi darurile creative “ nefolosite “ dar pe carte trebuie sa le exprimati . Este posibil sa apara provocari legate de o noua relatie de iubire , aveti mare grija , Marte va poate face sa va pierdeti “ capul “ , sfatul meu este sa fiti atenti deoarece puteti ignora usor relatiile serioase fiind atrasi mai mult de relatii frivole . Puteti descoperi noi inspiratii pentru proiectele voastre creative. Deasemenea , energia martiana poate instala si ingrijorari legate de ceva facut in trecut ce va pot afecta foarte mult ,  este o energie ce va poate ajuta sa faceti pace cu trecutul cu tot ce are adunat acolo.  Dusmanii secreti , tacticile ascunse pot submina eforturile voastre , deci atentie . 

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Cu Marte retrograd in casa IV se  poate vorbi de un timp in care se pot ivi neintelegeri cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara .Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp de a gasi o solutie , de a gasi o cale de impacare . Este cel mai bun timp pentru a  face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei pe care sa le puneti in aplicatie dupa perioada lui Marte retrograd. Sunt posibile fel de fel de accidente casnice, asadar, mare atentie . Energia lui Marte retrograde poate fi folosita in mod pozitiv in tot ceea ce tine de casa, camin, membrii familiei, parinti, este un timp ce obliga la reconsiderarea tuturor activitatilor care se refera la familie. In acelasi timp poate aparea si o lipsa de energie sau de entuziasm in tot ce tine de acest domeniu din viata voastra . Marte retrograd va este de un real folos in “ restructurarea cuibului vostru” , facand din acesta un loc care sa va ajute sa va dezvoltati puterea personala . Caracteristile agresive ale lui Marte nu se amesteca foarte bine cu viata de familie, camin, in consecinta, pot aparea dezacorduri, ingrijorari , relatiile de familiie pot deveni mai agitate , turbulente , schimbatoare . Energia martiana poate aduce in acelasi timp probleme in prieteniile voastre , in sperantele voastre ,  in dirijarea eforturilor voastre in aceasta directie fiind cea mai buna perioada de a revizui modul de investire a energiei personale in acest domeniu din viata voastra .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Marte retrograde in casa III  se pot reanaliza  disputele  cu un frate, cu o sora, cu un vecin , lipsa de logica si reactiile incapatanate pot dezvolta ostilitatea in raporturile cu anturajul. Lipsa de rabdare dar si necesitatea de a va impune in fata celor apropiati pot da nastere la discutii severe . Este o perioada in care trebuie sa invatati sa va controlati energia si dorinta de a domina , de a fi primul, este necesar sa fiti foarte atenti “ pe unde calcati” si cum conduceti masina , sa fiti atenti la cumparaturi.  Este un timp in care puteti descoperi falsul dintr-un  document ,  atentie mare  la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua. Casa a treia are de a face cu transportul, comunicarea , studiile de baza , in consecinta pot aparea mai multe probleme , sa evitati discutiile contradictorii , sa fiti extrem de atenti la tot ce tine de transport, masini. Este cel mai bun timp sa restructurati modul in care gestionati informatiile , atat pe cele pe care le primiti dar si pe cele pe care le oferiti , barfa dar si conversatiile fara noima pot fi taxate de un marte retrograd cu rolul de a “ va rafina rolul de mesager “. Sunt posibile si provocari in cariera, viata sociala, ambitii, reputatie , toate aceste provocari sunt adevarate semnale de a va reorganiza energia si entuziasmul in aceste directii.


LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Cu Marte retrograd in casa II  , toate actiunile legate de construirea unei stabilitati financiare nu vor da rezultatele scontate , pot aparea fel de fel de amanari in plata eforturilor voastre. Pot aparea cheltuieli neprevazute in aceasta perioada , lipsa de ordine financiara dar si reactiile financiare impulsive pot cauza pierderi si grave neplaceri in viata voastra . Este o perioada in care trebuie sa va perfectionati conduita morala si sa renuntati la “ mirajul banilor”, sa discerneti atenti actiunile pozitive si justificate moral, de actiunile distructive. Banii si problemele de securitate financiara sunt foarte importante pentru voi dar acestea nu se pot rezolva atat de simplu in aceasta perioada ,  este un timp de revizuire, reconsiderare , reorganizare a eforturilor voastre de a face bani, a modului in care va folositi talentele naturale in a face bani, a propriei valori. Pot aparea conflicte legate de finante , important este sa folositi aceasta perioada in a epura ceea ce este nu este util si de valoare . Conditiile financiare sunt obiectul acestui tranzit martian , pot aparea obstacole severe in obtinerea unor castiguri , munca voastra s-ar putea sa nu mai fie asa profitabila , pot aparea chetuieli neprevazute .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Cu Marte retrograd in casa I pot aparea necazuri legate de modul in care va folositi energia, deveniti irascibili , nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile . Actiunile neasteptate si imprevizibile sunt de evitat in aceasta perioada, va pot consuma energia fara a obtine rezultatele dorite , de aceea , cel mai bine ar fi sa invatati ca actiunile minutios planificate ,  munca de finete ofera siguranta . Este un timp in care trebuie sa invatati sa va dozati cat mai exact energia si sa actionati constructiv , acest lucru il  puteti face doar printr-o munca perseverenta de autoeducare . Nerabdarea dar  activitatile ce necesita multa forta in aceasta perioada pot sa va destabilizeze sanatatea , sunt posibile fel de fel de accidente, de aceea ,  prudenta dar si “ mersul incet “ sunt armele voastre in aceasta perioada .  Eforturile voastre trebuie sa fie indreptate in stapanirea agresivitatii, excesului de energie ,  mandriei, deciziilor in fel de fel de dispute, deasemenea ,  aspectul fizic poate deveni destul de important in aceasta perioada  fiind cel  mai bun timp de a-l imbunatati , de a va schimba stilul. Intarzierile , obstacolele in orice veti dori sa intreprindeti sunt de asteptat in aceasta perioada , este un timp de revizuire , reorganizare a planurilor voastre personale .


BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Cu Marte retrograd in casa XII pot aparea probleme de natura psihilogica, lipsa vitalitatii, izolare de oameni evitand astfel orice fel de actiune directa . Este un timp al reactivarii dusmanilor  de toate ordinele, puteti risca sa cunoasteti rataciri involuntare , adeversitate , dusmanii ascunse chiar periculoase . Natura casei XII este oarecum incompatibila cu natura energiei martiene, totusi, in perioada retrogradarii, aceasta energie martiana poate fi folosita cu success in proiectele care necesita o concentratie profunda si lucru in singuratate , puteti descoperi  anumite secrete legate de cei din jur,  sunteti ajutati sa renuntati la anumite vicii. Este o perioada in care puteti lucra la recapatarea increderii in propria persoana  intelegand valoarea energiei dar si necesitatea ajutorarii celorlalti printr-o implicare directa . Atentie la sanatate , energia pe care o acumulati stand de unul singur si refuzand orice colaborare cu ceilalti va poate destabiliza sanatatea . Obsesia tuturor problemelor personale dar si ingrijorarile legate de ceva facut in trecut pot sa va afecteze foarte mult , temerile si nelinistile sunt adevarate rutine in aceasta perioada. Feriti-va de conflictele care par sa nu aiba nici un motiv palpabil , pot aparea destule probleme de sanatate daca veti nega sau ignora sentimentele de agresiune , incercand sa afisati o stare de liniste . Puteti folosi aceste energii in munca fizica , in dezvoltarea unui proiect , in confruntari daca este nevoie fara a lasa ca aceste energii “ sa fiarba “ in voi si sa va faca rau . Deasemenea,  pot aparea afectari si in relatiile voastre parteneriale, in negocieri, pot aparea certuri dar si o scadere a interesului in viata voastra parteneriala fiind cea mai buna perioada de a va  analiza modul in care va investiti energia personala in acest domeniu din viata voastra .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Marte retrograd in casa XI pot aparea destule probleme, obstacole in activitatile de grup, in prietenii, in sperantele voastre , ambiguitatea instalata in aceasta perioada poate duce la reevaluarea prieteniilor , eforturilor si obiectivelor mai mari . Sunt extrem de probabile certuri dese, presiuni tiranice, debordari pasionale sau rivalitati in intrecere ,  in batalia cu prietenii si anturajul.  Disputele amicale sau ambalarile irationale pot conduce la pierederea unor prieteni , de aceea , acest timp este benefic revizurii , reorganizarii energiei voastre in legatura cu prieteniile voastre, sperantele voastre . Deasemenea,  pot aparea afectari si in relatiile voastre parteneriale, in negocieri, pot aparea certuri dar si o scadere a interesului in viata voastra parteneriala fiind cea mai buna perioada de a va  analiza modul in care va investiti energia personala in acest domeniu din viata voastra . Deasemenea, energia martiana poate sa va afecteze activitatile zilnice de la locul de munca, relatia cu sefii , cu colegii dar si cu sanatatea , este o energie ce va forteaza sa revizuiti si acest domeniu al vietii voastre .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Marte retrograd in casa X poate aduce incetiniri in cariera , in activitatile publice , pot aparea destule probleme si obstacole in activitatile profesionale , agresivitatea poate conduce la rivalitati profesionale , la reputatie discutabila ,  pozitia sociala construita prin lupte brutale , egoism cinic si situatii critice vor fi subminate din aceleasi motive ( “ cine ridica sabia , de sabie va fi taiat “). Reorientarea, revizuirea modului de folosire a energiei si puterii personale devine necesara in aceasta perioada ,  nu trebuie uitat ca Marte in aceasta casa poate cauza caderi din functii dar si accidente destul de grave, asadar, mare atentie . Fiind o casa unghiulara , evenimentele care au loc in urmatoarea perioada , vor avea un impact deosebit asupra viitorului vostru , este un timp cand va pot fi recunoscute anumite realizari personale in domeniul carierei. Relatiile cu autoritatile pot fi mai sensibile , poate fi afectata imaginea publica , nerabdarea si lipsa controlului asupra obiectivelor voastre pot cauza destule necazuri . Este cel mai bun moment pentru planificari in cariera , pentru revizuirea relatiei cu sefii, autoritatile. Energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul creativitatii, copiilor, recreerii , divertismentului, iubirii ,  pot aparea probleme cu copii, cu iubitul /iubita , cu un proiect de creatie , aceasta energie va forteaza sa revizuiti si acest domeniu din viata voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Marte retrograd in casa IX  poate provoca indoieli asupra propriei valori, idei negre , fanatism, pot aparea probleme, obstacole in idealurile de viata , in studii,  in calatorii. Entuziasmul vostru poate fi la cote minime ,  unele proiecte ar putea fi abandonate din cauza lipsei de incredere . Este un timp  in care se cere revizuirea modului de folosire a energiei in acest domeniu din viata voastra, trebuie sa fiti foarte atenti in calatorii deoarece sunt posibile fel de fel de accidente. Toate activitatile legate de invatamant superior , credinta , capacitate de predare si instruire sunt aduse in prim plan pentru a fi revizuite daca este necesar . Pot aparea oportunitati legate de calatorii , o mutare, un transfer sau provocari in calatorii. Deasemenea , energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul familiei, caminului , securitatii personale , proiectele casnice pot incetini  fiind cel mai bun timp de a va revizui atitudinea fata de familie, camin, afaceri imobiliare , securitate personala.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Marte retrograd in casa VIII poate arata probleme, obstacole in proiecte comune , in modul de folosirea a banilor intr-un parteneriat,  ambiguitatea financiara este prezenta de la resurse comune la credite bancare , de la certuri in jurul unei mosteniri la delapidari intr-o asociere sau un parteneriat imprudent . Este un timp in care se cere revizuirea modului de folosire a energiei personale in acest domeniu din viata voastra , deasemenea casa VIII are legatura cu tot ce este intim in viata voastra putand aparea destule blocaje in modul de manifestare a energiei voastre intime , emotionale . Marte retrograd in casa VIII poate fi adesea legat de un timp de separare intre parteneri , cu divortul sau cu destramarea unui parteneriat de afaceri . Taxele , creditele , asigurarile pot fi o sursa de ingrijorare . Deasemenea, energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul comunicarii cu fratii, cu rudele , cu cei apropiati voua , calatoriile scurte pot cunoaste destule obstacole , cumparaturile pot provoca pagube,  aceasta energie martiana va indeamna  sa va revizuiti  modul  de folosire a energiei personale si in acest domeniu din viata voastra.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Marte retrograde in casa VII poate arata probleme , obstacole , rivalitati ,  lupte in parteneriatele voastre,  in negocierile voastre . Sunt posibile rupturi de contracte , de asocieri, divorturi, scene in casnicii, certuri si deceptii. Toate proiectele si initiativele legate de un parteneriat se cer revizuite , este cel mai bun timp da a va da seama daca ati ales bine un partener, un asociat, daca v-ati folosit energia in mod benefic in aceasta directie.  Deasemenea , energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul finantelor personale , venituri,  posesiuni , confort , valori, pot aparea motive de ingrijorare in acest domeniu din viata voastra cu rolul de a incerca sa va revizuiti modul  in care va investiti energia personala in acest domeniu .

Adriana Tudosa

You may also like

20 Comments

 1. eu am deja marte retrograd in harta natala, in casa a XII-a. efectul resimtit acum va fi puternic? multumesc ptr articol.

 2. Buna Adriana. Te rog daca se poate ajuta-ma cu un sfat, trec printr-un moment dificil al vietii mele. Sunt nascuta pe data de 05.02.1981 la ora 18:40 in Cluj-Napoca si am o relatie cu un baiat nascut pe data de 09.11.1977 la ora 15:30 tot in CLuj-Napoca. Te rog daca se poate si ai timp, analizeaza si spune-mi daca relatia noastra va duce la casatorie. Te rog ajuta-ma. Cu mult drag Alina. Esti speranta mea.Alina

 3. Adriana, sa stii ca imi place foarte mult ce scrii tu!!
  Asteptam de mult un articol cu marte retrograd, daca se poate, imi poti da niste detalii ? Sunt nascuta pe data de 10.07.1993, ora 03.45 in Bucuresti si as fi super-multumita daca mi-ai spune niste chestii legate de asta.. Multumesc foarte mult, multa bafta in continuare!! :*

 4. Adriana,

  Poti te rog sa imi spui efectele pe care le-ar putea avea Pluto cand tranziteaza Descendentul in casa VI? Din cat m-am documentat acest aspect este karmic si as dori sa aflu daca este bine sa ma operez de tumora in urmatoarele 10 zile. (1 Februarie, 1975, ora 15, Arad)

  Pluto se afla si in conjunctie cu Marte natal.

  Multumesc mult.

 5. si o rugaminte…. ca nu ma descurc. Caut un articol mai complex pt anul personal 8. Stiu ca e si specialitatea ta numerologia. Ma poti ajuta?

 6. Anul personal 8

  Cuvinte cheie : bani, recompense

  Acesta este anul banilor, este un an de munca grea dar recompensata financiar, este anul cand culegi roadele pentru munca sustinuta din ultimul deceniu . Daca ai muncit putin , vei primi putin, chestiunile banesti tind sa iasa in cale, daca vei cumpara ceva , vei cumpara la cel mai bun pret. Daca vei vinde ceva , vei vinde la cel mai bun pret. Progresul, puterea, banii , succesul vor constitui recolta unei insamantari ce a durat 7 ani, imparte succesul cu ceilalti. In plan moral, daca ai respectat regula de aur a comportamentului uman , vei avea o constiinta linistita, in caz contrar, prin legea compensarii, pot surveni mari probleme si mari rupturi. Daca recolta ta nu este buna, pot interveni probleme financiare arzatoare care se pot rezolva nuimai apeland la intuitie si experienta.
  Este posibil sa primesti o functie de raspundere, este un an bun sa iti ceri drepturile, sa te evidentiezi , daca consideri ca esti pe nedrept subestimata, vei fi ascultata deoarece acuma,vibratiile puternice actioneaza in favoarea ta , poti conta pe sprijinul persoanelor influente. Este un an al banilor munciti, dar destul de usor , multi oameni in acest an ajung din varful piramidei destul de jos, exista pericolul de a va falimenta destul de spactaculos mai ales daca nu sunteti atenti. Intr-un an 8 este necesar sa inveti i nu numai sa primesti ci sa si dai, sa nu devii sclavul banilor. Un an 8 este un an cand sunt cantarite “eforturile , sufletul, calitatile morale “, aceasta vibratie ofera inapoi ceea ce ai dat , ai semanat in ultimii ani. Daca ai fost organizata , eficienta ,echitabila te poti astepta la recompense,arealizari. Egoismul ,alacomia sau nevoia de putere iti pot transforma viata, astfel ,aaceasta vibratie poate fi ca un condiment al dezamagirii si pierderii . Acesta este un cod nescris al naturii si nu trebuie incalcat . Este cu siguranta si sfarsitul unei relatii care nu ofera fericire personala , este anul cand cosmosul iti furnizeaza combustibil , forta pentru emanciparea ta ,pentru reparari sau plati karmice .
  adriana

 7. valentina
  asa cum am spus ,astrologia medicala nu ma atrage foarte mult ,deci nu-ti pot fi de folos.
  As vrea totusi sa-ti spun ca o operatie pe un Marte retrograd nu este intotdeauna ( prima si ultima ) necesitand cu siguranta si o a doua operatie ( ceva nu se face bine ) .
  adriana

 8. nineta
  vei intelege mult mai bine limbajul energiei martiene deoarece face parte din tine ,te-ai nascut cu aceasta energie iar din acest motiv,perioada de retrogradare a lui marte te poate ajuta .
  adriana

 9. draga Adriana as vrea sa te mai rog ceva legat de tranzitul lui marte. ce interpretare are conjunctia dintre marte de tranzit si pluto natal in casa a VII-a?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.