HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BALANTA DIN 6 APRILIE 2012

Luna Plina  din 6 APRILIE 2012 are loc cu Luna pe gradul 17:23 Balanta si Soarele pe gradul 17:23 Berbec cu un maxim in jurul orei 22:18, ora Romaniei . Simbolul Sabian pentru gradul 18 Balanta  este “Doi oameni arestati sunt adusi in fata curtii de judecata “ . Mesajul  acestui simbol al gradului 18 Balanta este in acord deplin cu aspectul Lunii pline  cu asteroidul 1866  Sisif ce poate lumina   acel efort greu al carui scop nu-l putem defini prea bine , este o pedeapsa pentru pierderea timpului , energiei pe lucruri inutile , plictisitoare . Nu toate activitatile au ceva nobil in ele iar repetarea lor nu duce nicaieri. Schimbarea este progresul in cazul unor actiuni inutile , neprofitabile . Acest grad aduce cu sine ideea de a fi legat de ceva , de cineva , de un ideal , corvoade , obligatii care nu sunt dorite ,  sunt legaturi fortate dar care in acelasi timp limiteaza libertatea celuilalt . Problema acestui grad implica un lacat ,o cheie iar Luna Plina in Balanta in conjunctie cu asteroidul 42 Isis ne poate oferi aceasta cheie ( piesa lipsa ) .

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in  Balanta  din 27 septembrie 2011.

Cu Luna Plina in Balanta gradul 18  , cei nascuti in jurul datei de 6 in semnele cardinale Berbec , Balanta ,Rac , Capricorn   vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC(casa carierei )  sau orice planeta personala in jurul gradului 18 Berbec , Balanta , Rac , Capricorn.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENT IN BERBEC
Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si  poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot conduce la confruntari cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, acest echilibru  poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizaia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Isis in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : partener , asociat, relatii stabile , responsabilitate fata de o relatie,

TAUR – ASCENDENT IN TAUR

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii si  poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Isis in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : munca voastra , relatia cu colegii si sefii , mod de gandire , obiceiuri legate de sanatate .

GEMENI –ASCENDENT IN GEMENI
Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si  poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este maxima, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Isis in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : iubit , copil ,iubire ,romantism,creativitate , risc, aventura, initiative artistice sau financiare.

RAC –ASCENDENT IN RAC
Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala ,poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Isis in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : familie , parinti , casa , putere emotionala ,incredere in propria persoana, imbogatire interioara.

LEU / ASCENDENT IN LEU
Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si  poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe  arata ca este necesar sa gasiti un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin. Isis in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : frate , sora , vecini , rude , comert, minte practica , calatorii scurte .

FECIOARA –ASCENDENT IN FECIOARA
Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor si  poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe  arata ca este necesar  sa gasiti un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care  sa va ajute la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale . Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Isis in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : bani ,valori ,talente native .

BALANTA –ASCENDENT IN BALANTA
Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.  Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti un echilibru in relatiile cu ceilalti iar acest echilibru  poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Isis in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : valoare individuala ,personalitate , cum sunteti vazuti de cei din jur , aspect fizic .

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii si poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara  o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Puteti  primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Isis in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : secrete ,  mistere spirituale, sanatate , caritate , birocratie , dusmani ascunsi , amagiri ,trecut , creativitate artistica , credinta .

SAGETATOR –ASCENDENT IN SAGETATOR
Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Isis in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : prieteni , sperante , dezvoltare viitoare , obiective personale.

CAPRICORN –ASCENDENT IN CAPRICORN
Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala si  poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare. Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera . Isis in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : cariera, viata sociala , ambitii ,rol jucat in societate ,autoritate personala ,responsabilitati , destin .

VARSATOR –ASCENDENT IN VARSATOR
Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii si poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Isis in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : calatorii lungi, studii inalte , colegiu , religie , mass-media , limbi straine , strainatate , alte culturi , iubirea de departe .

PESTI –ASCENDENT IN PESTI

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor si poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII  poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei . Isis in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : bunuri in comun sau primite din alta parte , intimitate, fidelitate , finante comune cu sotul, veniturile partenerului , comisioane , credite , incredere in partener .

 

 

Adriana Tudosa

 

You may also like

7 Comments

 1. se pare ca telepatia functioneaza extraordinar…
  SIMT cand postezi ceva…si simt si continutul postarilor, atunci cand e vorba de horoscop…
  exact ce-mi scrii la ascendent si zodie, exact asta simt de cateva zile…
  si nu doar in raport cu mine, ci si cu ceilalti care imi intersecteaza destinul…
  ITI MULTUMESC.

 2. eu am o nedumerire in legatura cu luna plina din balanta. eu am ascendentul in pesti dar luna plina este la mine pe axa I-VII. unde citesc? la pesti unde este vorba de axa II-VIII? sau la berbec unde este vorba de axa I-VIII? la fel si la fecioara. sunt fecioara cu ascendent pesti. te rog Adriana sa ma lamuresti si pe mine ca sa pot sa imi dau seama unde gasesc piesa lipsa din puzzle. multumesc mult pentru articol si pentru raspuns.

 3. am vrut sa spun axa I-VII la berbec. si are importanta ca luna plina este in conjunctie cu chiron la 13 grade berbec? sau ca am nodul sud in rac la gradul 14? te rog mult sa imi explici ce semnificatie au toate acestea.

 4. As vrea sa stiu daca intr-o viitoare postare vei scrie de
  Asteroidul Junona retrograd in Sagetator? Iti multumim pentru toate postarile tale, sunt foarte reusite. Mult respect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.