MARTE IN LEU IN MERS DIRECT -10 MARTIE 2010 ORA 19:09-ORA ROMANIEI

mars

Pe 20 decembrie 2009, Marte a intrat in mers aparent retrograd de pe gradul 20 Leu . In  astrologie ,  Marte este energia ce ne ajuta sa ne indeplinim dorintele si intentiile noastre, este o energie ce pune in functie “ razboinicul “ din noi , este puterea noastra , dar , vrea sa folosim aceasta energie in mod concentrat si direct , sa luam toate masurile pentru a pune in practica dorintele noastre .

Marte nu se gandeste cata energie trebuie sa cheltuim pentru a face un lucru , nu este o energie prea obiectiva , nu, este o energie ce vrea pur si simplu sa fie exprimata.
Din cand in cand este bine sa ne intrebam “ ce vrem, de ce dorim sa facem anumite lucruri “, perioada de retrogradare a lui marte ne-a  ajutat sa investigam mai profund dorintele noastre , ne-a pus sa analizam modul  in care ne folosim energia , sa reexaminam actiuni ,dorinte din trecut,sa incercam sa finalizam actiunile neterminate,sa analizam dorintele noastre legate de o relatie .

Despre Marte retrograd cititi aici.

Pe 10 martie ,Marte isi reia mersul direct, urmeaza o perioada in care putem pune in practica hotararile noastre ,putem in sfarsit sa vedem unele rezultate ale actiunilor noastre  Marte in Leu este o energie incitanta , induce pasiune,  entuziasm, romantism. Pana in iunie ( 7 iunie ) cand Marte intra in semnul Fecioarei, suntem inca sub actiunea lui marte in leu dar in mers direct,vorbim de o energie abundenta , generoasa ,  creativa,  dramatica.
Elementul de Foc al lui Marte este destul de accentuat, vom fi destul de generosi, entuziasmul si talentul dramatic al fiecaruia dintre noi vor  lucra exact ca un magnet. Totusi, va exista si o tendinta spre ipocrizie, vanitate, aventuri indraznete sau violente.
Pe langa clementa si bunatate putem sa fim nerabdatori , existand riscul de a ne propune obiective prea idealiste , care raman cumva in sertar , neimplinite.
Marte in leu este o energie concentrata si controlata , iubeste sa conduca ,este pana la urma o energie extrem de creativa  si inspirara , ofera fidelitate ,  generozitate dar si corectitudine, onoare,  cinste . Ceea ce este interesant in acest moment de intoarcere a lui Marte in mers direct este conjunctia dintre punctul Eclipsei de Soare din 22 iulie 2009-gradul 29 :27 Rac si gradul 0:17 Leu de stationare a lui Marte . Gradul 29 :27 Rac al Eclipsei totale de Soare din 22 iulie 2009 ramane “ cald “ o perioada mare de timp din cauza influentei Nodurilor lunare, multe evenimente majore pot fi declansate atunci cand o planeta trece peste gradul eclipsei .Datorita conjunctiei dintre gradul Eclipsei si energia lui Marte in Leu putem vedea inca o data cum expresia eclipsei solare ia  viata ,dar intr-un limbaj destul de intens. Nu trebuie uitat ca o Eclipsa aduce in general schimbari permanente  iar cu un Marte ce amplifica din plin energia eclipsei suntem pusi sa lucram , sa actionam in aceasta directie . Despre Eclipsa de Soare in rac cititi aici.

Cand dansam cu Marte in Leu suntem conectati la o energie puternica , creativa, dramatica, intensa care ne poate cali  calitatile neinfricarii,  curajului, mersului direct la tinta . Dorintele nu salasluiesc in sufletele si in inimile noastre pentru ca ele sa nu se implineasca , dorintele ne pot  conduce spre destinul nostru iar Marte insista sa tinem cont de dorintele noastre .
Putem sa invatam cum sa obtinem ceea ce vrem prin vizualizare ,  prin pipairea caii de acces spre dorinta noastra , simpla concentrare asupra imaginii unei realitati  dorite , timp de cateva minute pe zi , implica manifestarea acelei realitati Daca ne lasam cuprinsi de sentimentul succesului in ceea ce urmarim, acesta ne magnetizeaza spre obtinerea reusitei. Ocupandu-ne de dorintele noastra, Marte ne devine un aliat de nadejde .

Succes

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. buna adriana! sper ca nu m-ai uitat si pe mine cu raspunsul despre revolutia solara.
    si mai am o intrebare pentru tine: ce se intampla pe 16 martie cand este si luna noua si o conjunctie de 4 planete (luna, soare, uranus si mercur)? la mine de exemplu cum ma afecteaza toate acestea avand in vedere ca sunt in casa I in pesti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.