MARTE RETROGRAD IN LEU -20 DECEMBRIE 2009

mars

Gradul 19:38 Leu este destul de “ fierbinte “ datorita stationarii lui Marte pe acest grad pana pe 9 ianuarie 2010 cand incepe miscarea aparent retrograda ( calatorie in trecut). O planeta stationara accentueaza destul de mult indoiala, sovaiala , balansul necontrolat al evenimentelor , comportament capricios si plin de toane , treceri rapide de la euforie la pesimism, este o stare ce adesea nu prea poate fi controlata , intrebandu-ne de ce ?

Singura intrebare importanta pe care aceasta energie martiana  vrea sa ne-o punem fiecare  este “ Ce vreau, ce dorinte am ?”

Raspunsul il gasim chiar in modul in care ne folosim energia dar si in modul in care actionam asupra dorintelor noastre , putem sa obtinem ceea ce vrem prin vizualizare , pipaind drumul spre dorintele noastre , uramandu-ne dorintele ca pe o cale de auto-educare .

Cititi despre Marte retrograde in Leu decembrie 2009-martie 2010 aici:

You may also like

4 Comments

 1. buna Adriana,

  am mai ‘vb’ cu tine in urma cu cateva luni si raspunsul tau la aceea vreme a fost extraordinar de precis.
  vreau sa te rog daca poti sa…nu stiu..clar ce anume am nevoie, insa daca poti sa imi spui te rog, ce tendinte/aspecte indica astrograma mea natala, ptr ca din vara se intampla foarte mult schimbari (ok, de multa vreme, insa abia de 3 ani am inceput sa constientizez si sa pot face legaturile), de am senzatia in unele momente ca nu prea mai pot tine pasul, si nu sunt tocmai genul de pers care sa nu pot duce situatii grele, ca la ce ‘bagaj’ karmic am avut..si se pare ca inca am, viata/mediul m-a pus in situatii in care am fost nevoita sa iau cam toate pragurile de sus pana am reusit sa devin automona cu respect fata de mine insami si fata de cei din jur.
  data nasterii este 01.10.1978, bucuresti, intervalul orar intre 20h30 – 21h30.

  multumesc mult,
  J

  ps. nu gasesc articolul la sectiunea ‘lectia de viata’ cu nodul nord in pesti, poate fi gasit pe site?

 2. buna adriana,as vrea daca se poate sa stiu cum va fi anul 2010 din toate punctele de vedere dar mai ales sentimental si profesional,data nasterii 22.04.1967 intre orele 22:30-23:30

 3. buna adriana! ti-am mai scris si la celalalt articol despre retrogradarea lui marte. te intrebam eu la ce sa ma astept in continuare (avand in vedere ca tot singura sunt si ca si profesional nu sunt intr-o situatie prea grozava, adica nu sunt in locul in care imi doream eu sa lucrez) ptr ca am in harta natala marte retrograd in varsator gradul 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.