ECLIPSA DE SOARE IN RAC -22 IULIE 2009 ORA 05:35 -INTUNERICUL CARE FACE LUMINA ………

O Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Sorele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri , uneori aceste inceputuri pot fi radicale , este energia care te poate ajuta sa incepi sa scrii un nou capitol in viata ta ,sa alegi o noua directie, o noua viata . In cazul Eclipsei totala de Soare , Luna este foarte aproape de Pamant in aliniere perfecta cu Soarele , Luna este suficient de mare pentru a bloca in totalitate lumina de la Soare , este un lucru foarte rar, aceasta eclipsa dureaza 7 minute fiind considerata o eclipsa de durata mare , eclipsa este vizibila in India, Nepal, Bangladesch , Tibet , China , Japonia In astrologia veche se spune ca de obicei eclipsele se formeaza in zonele nelocuite de oameni , atunci cand calea eclipsei trece peste zone populate atunci se poate vorbi de un impact direct a energiei eclipsei asupra acestor zone.

Eclipsa totala de Soare din 22 iulie 2009 are loc in faza de Luna Noua in Rac ( Soarele in Rac este in conjunctie cu Luna in Rac) gradul 29:27 in apropierea Nodului Sud Lunar in Leu gradul 0:13. Gradul 29 este un grad Karmic , un grad de urgenta ce poate initia schimbari majore dar si pierderi majore . Nodul Sud lunar in Leu care sustine aceasta eclipsa accentueaza locurile in care salasluiesc majoritatea inchistarilor cu care trebuie sa ajungem la compromisuri daca dorim ascensiunea catre spiritualitate, indica intalnirile karmice care trebuiesc rezolvate pentru a ajunge la un mod de viata lipsit de razbunari personale , de furii reprimate , resentimente care blocheaza capacitatea de a privi alte orizonturi si de a trai in seninatate. Este bine sa stim ca o eclipsa este un proces dinamic care de multe ori coincide cu  schimbari importante , ea contine o imensa energie ce poate aduce destabilizare, activitatea ei se poate simti la scurt timp dupa producerea ei iar in unele cazuri chiar inainte de eclipsa . Pentru unii influenta eclipsei poate fi subtila in timp ce pentru altii poate fi destul de intensa indicand noi inceputuri, schimbari radicale , stiri neasteptate, surprize de tot felul. Aceasta eclipsa totala de Soare in Rac are o influenta deosebita asupra semnelor cardinale (cei nascuti la sfarsitul semnului zodiacal ); daca aveti planete intre gradele 27-1 Balanta –Scorpion, Berbec –Taur aceasta eclipsa poate aduce destule provocari in viata voastra, de voi depinde rezolvarea problemelor, daca aveti planete intre gradele 27-1 Capricorn-Varsator aceasta eclipsa poate aduce provocari ce pot fi rezolvate prin intelegerea ca aveti nevoie sa faceti destule compromisuri in relatia cu ceilalti sau ca puteti trece peste necazuri cu ajutorul cuiva; daca aveti planete intre gradele 27-1 Scorpion –Sagetator si Pesti –Berbec aceasta eclipsa favorizeaza schimbarile pozitive in viata voastra.

Ascendentul momentului maxim al Eclipsei de Soare este in Rac, vorbim de un ascendent cardinal de apa ce ne induce o energie ce poate fi folosita in actiuni precise, dar fiindca vorbim de semnul Racului , putem spune ca actiunile noastre vor fi cel mai mult legate de familie, trecut, traditii, copii. Este un timp al sensibilitatii, timiditatii, nerabdarii, nevoii de a ne proteja de actiunile lumii exterioare, este o energie ce ne ofera suficienta rezistenta si chiar daca vom fi “ loviti” vom sti atat de bine sa ne stapanim si sa nu aratam acest lucru, vom sti sa fugim ca racul dar si sa lovim pe neasteptate chiar daca acest lucru nu este necesar.Sensibilitate stapanita foarte bine, intuitie, rabdare , rezistenta sunt cateva cuvinte cheie pentru acest ascendent. Guvernatorul ascendentului este Luna in Rac gradul 29:27 in conjunctie cu Soarele in Rac (faza de Luna Noua in Rac ) si in conjunctie cu Nodul Sud Lunar in Leu gradul 0:13 ce formeaza momentul maxim al Eclipsei totale de Soare in Rac gradul 29 :27 . Asadar ,energia eclipsei totale de Soare in Rac este energiea cosmica ce va guverna urmatoarele luni , va nuanta ansamblul vietii noastre atat la nivel de experinte cat si la nivelul interactiunii cu cei din jurul nostru. Luna in Rac este in domiciliu, calitatile ei pozitive sunt accentuate, devenim plini de compasiune, sentimente materne pentru altii, vom fi interesati de familie, casa, calatorii.

Slabiciunea noastra in aceasta perioada se naste din sensibilitatea noastra deosebita dar si din tendinta de a face din tot ce inseamna casa, familie scopul nostru suprem. Tulburarile de sanatate in aceasta perioada se pot naste din prea multa emotivitate, prea multe emotii care pot da uneori dureri de stomac, ficat, sistem digestiv.

Soarele este sursa vitalitati noastre de baza si puterea care ne permite sa ne revitalizam pentru a ne adapta la stresurile si cerintele vietii cotidiene , este “ combustibilul” care ne ajuta sa ne simtim vii. In semnul Racului, energia solara devine o energie dinamica ce da viata viselor, imaginatiei , sensibilitatii, instinctului matern, apartenentei la o familie , un clan. Aceasta energie solara hraneste spiritul intors spre interior, ne intoarce spre trecut , ne face adeseori tematori, ne da capacitate de a reactiona cu forta la stimulii exteriori mai ales daca acestia sunt perceputi ca amenintatori.

Eclipsa de Soare in Rac in casa I este o energie imensa ce ne poate ajuta in dezvoltarea personala , in recastigarea si dezvoltarea respectului fata de propria persoana , ne ajuta sa intelegem si sa admitem ca slabiciunile noastre sunt la fel de importante ca si recunoasterea calitatilor si fortei noastre personale , nimeni nu este perfect, nimeni nu are doar calitati , ceea ce accentueaza plasarea eclipsei solare in casa I este necesitatea de a ne recunoaste atat calitatile dar si slabiciunile si inarmati cu aceasta “ actualizare a fisei personale “ ne vom putem extinde orizonturile personale in special pentru cei care raspund pozitiv la aceasta cerinta, o reactie negativa la energiile acestei eclipse va conduce la aroganta si o stare de auto-multumire

Eclipsa de Soare in Rac in casa I este bine aspectata de Uranus in Pesti in casa IX , vorbim de energii ce favorizeaza creativitatea, imaginatia , ingeniozitatea in dobandirea independentei, deschidere la ocaziile de schimbare care se ivesc, eliberare de blocajele impuse adesea de o autodisciplina abuziva, putem vorbi de o energie ce va sti sa dea unora “bobarnacele “ necesare evolutiei.  Chiar daca Uranus este energia ce sprijina pozitiv aceasta eclipsa , este bine sa nu uitam ca energia lui Uranus nu poate fi clasificata in energie buna sau rea, de multe ori aceasta energie da forta necesara schimbarilor bruste , modificarilor instantanee ale nivelului de constiinta , idei noi si concepte originale, nu ofera stabilitate dar sigur da un aer revigorant ce deschide usa viitorului.

Descendentul in Capricorn ( casa VII , casa parteneriatelor ) arata ca dorinta de stabilitate indusa de ascendentul in Rac o vom putea realiza prin parteneriate serioase, durabile, trairi afective ascunse cu grija. Este perioada parteneriatelor cu persoane in care exista o mare diferenta de varsta, un mariaj realizat la maturitate, un parteneriat, o alianta din interes care sa asigure un anumit statut social. Guvernatorul Descendentului este Saturn , plasat in casa III, o casa ca are legatura cu fratii, surorile, cunostintele apropiate , dezvoltarea intelectului analitic, un intelect ce poate fi iscoditor si inventiv dar si viclean si subtil, cum comunicam cu cei din jur. Influenta lui Saturn in acest domeniu din viata noastra va reusi sa aduca griji inutile, insecuritate legata de propriile opinii, de profunzimea cunoasterii personale, Este perioada in care ni se da posibilitatea sa ne concentram asupra unor lucruri noi, deschiderea orizonturilor intelectuale, dezvoltarea unor talente noi. Eforturile noastre vor fi facute in directia invatatutii, imbunatatirtii metodelor de a invata , de a preda dar si a modului de exprimare a ideilor. Dar,  pericolul vine de la aspectul de actiune ( careu) dintre Saturn in Fecioara si Venus in Gemeni , o asociere marcata de incompatibilitatea calitatilor si proprietatior lor, este un aspect al sacrificiilor dar si al suferintei Apar indoieli in parteneriate , in iubiri, este un aspect ce poate da suferinta acolo unde alegerile in trecut au fost gresite punand aceste relatii la incercare , lanturile insuportabile ale unei alegeri gresite se pot rupe in aceasta perioada . Luna Neagra in casa VI in conjunctie cu descendentul accentueaza si ea testele in parteneriate , Lilith actioneza intr-un mod dual, plasarea ei in casa VI va pune in discutie locul de munca, colegii, cum muncim, cat muncim, este un test in care contradictia , nesupunerea, fuga de munca sau muncile suplimentare conduc la epuizare si la o slabire a organismului , poate fi accentuata munca pana la istovire ce conduce la boli ce ne pot scoate temporar de la locul de munca, poate sa fie o munca in plus din cauza unui coleg care si-a dat demisia sau este bolnav, poate fi un timp al revoltei impotriva ordinii, rutinei de la locul de munca

Vorbind de casa parteneriatelor, putem spune ca Nodul Nord in varsator ( destinul, soarta ) energizeaza acest domeniu cerand de la noi sa punem un accent deosebit pe cooperarea cu ceilalti , este lectia in care trebuie sa invatam despre detasarea de ideile egocentriste combinata cu sansa care ni se ofera de a ne imparti puterea, cunostintele cu ceilalti , regula de aur a nodului nord in varsator in casa parteneriatelor este compasiunea , intelegerea , sacrificiul , consideratia in raport cu celalalt. Blocajul poate aparea in momentul in care scopurile unui parteneriat nu sunt destul de ferme, cooperarea si armonia fiind de fapt doar notele false intr-o abordarea ori prea egocentrica in care ideea este buna doar daca vine de la un partener ori un partener se lasa prea usor influentat de celalalt.

Jupiter retrograde in momentul eclipsei energizeaza casa VIII, o casa a transformarii, regenerarii, banilor in parteneriate aducand blocaje in jurul puterii detinute in asocieri, blocaje in chestiunile financiare , pierderi prin asocieri.Jupiter retrograd ne pune la dispozitie energiile necesare reexaminarii proiectelor, relatiilor pentru a vedea unde trebuie sa mai lucram si daca are rost continuarea lor , ni se cere sa analizam corectitudinea morala , sa reparam nedreptatile , sa sanctionam actiunilor ilegale , sa reparam erorilor datorate unei estimari gresite . Este un timp plin de obstacole , intarzieri in proiecte , afaceri , locuri de munca , este o energie ce vrea sa ne calculam limitele reale prin replanificare , revizuire , in cazul lui jupiter retrograd trebuie sa invatam ca limita unei “expansiuni” este doar realitatea concreta.

Casa IV in Balanta arata stradanii in legatura cu gasirea echilibrului si armoniei in viata de familie, nehotararile in decizii au totusi o influenta foarte mare dand astfel destule atitudini divergente , crize materiale , rupturi, procese , divorturi, depresii nervoase. Guvernatorul casei IV este Venus in Gemeni in casa XI, un Venus slabit ce complica relatia cu prietenii, amplifica geloziile pe realizarile prietenilor , indeparteaza cunostinele , popularitatea poate fi distrusa in special prin intermediul femeilor , prieteniile fara valoare pot avea o influenta nefasta in aceasta perioada, asadar mare atentie la acestea .

Casa X in Berbec este propice acelora care inarmati cu initiativa si putere de actiune pot ajunge in varful ierarhiei sociale dar poate fi si o energie care va ajuta la pierderi bruste a unor”ranguri sociale “ fie prin actiuni necugetate , incidente vilolente, falimente. Guvernatorul casei X este Marte in Gemeni in casa XI aspectat pozitiv de Mercur , putem vorbi de prietenii spontane , sentimente generoase fata de acestia , dispute amicale , ambalari irationale ce pot conduce la rupture in dicerce amicitii.

Eclipsa de Soare in Rac deci intr-un semn cardinal va conduce la actiuni spontane , este timpul in care trebuie sa incercam sa lasam deoparte trecutul ce inca ne mai bantuie si sa modificam si sa regeneram sistemele noastre de convingeri , sa profitam de aceasta lumina stralucitoare ce poate actiona ca si un catalizator in deciziile majore, poate aduce intelegerea adevaratului caracter al persoanelor din jurul nostru, din apropierea noastra, poate ajuta in renuntarea pur si simplu la alegerile din trecut , alegeri care nu fac parte din destinul nostru . Dezordinea , haosul apare cand drumul in viata este gresit si in acelasi timp incapatanareea formeaza o intrega orchestra ce te face sa te afunzi si mai mult in directii gresite, aici eclipsa va actiona destul de dur , va aduce in lumina secretele multor afaceri dubioasa , va face lumina intre partenerii care vor sa profite unul de celalalt, va aduce in lumina multe din actiunile trecute ale liderilor politici aducand schimbari majore in acest domeniu.

Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,stie atat de bine sa corecteze traiectoria destinului nostru, ne poate face sa intelegem anumite lucruri, ne pot rasplati dar si pedepsi. Nu actionati in timpul sau sub influenta eclipsei, reactionati la evenimente dar nu initiati proiecte sub mantia intunericului, in trecut se spunea ca nimic inceput in timpul unei eclipse, inaintea unei eclipse sau dupa eclipsa nu va avea rezultatele dorite.

Adriana Tudosa

You may also like

25 Comments

 1. Aceata eclipsa vine intr-un moment de luna noua. Luna noua marcheaza noi inceputuri. Dar ati scris: “Nu actionati in timpul sau sub influenta eclipsei, reactionati la evenimente dar nu initiati proiecte sub mantia intunericului, in trecut se spunea ca nimic inceput in timpul unei eclipse, inaintea unei eclipse sau dupa eclipsa nu va avea rezultatele dorite.” Asta inseamna ca aceasta luna noua trebuie tratata diferit ? Ea nu mai este un bun moment pentru a incepe o actiune tocmai pentru ca e insotita de eclipsa?

 2. vreau sa te felicit ptr articolele tale, cel putin din ce ai scris pana acum m-am regasit si eu (fiind un pic pasionata de astrologie)
  daca nu te deranjez prea mult as vrea sa te rog daca ai putea sa-mi spui si mie cum ma influenteaza eclipsa de soare (mai bine zis in ce domeniu al vietii), eu sunt nascuta in 29.08.1971 ora 19 in caracal
  multumesc mult

 3. nineta
  Trebuie sa stii ca ai soarele pe gradul 5:42 Fecioara si ai ascendentul in Pesti , daca tinem seama ca ascendentul arata ceea ce trebuie sa dezvolti in aceasta viata in legatura cu personalitatea ta, corpul tau fizic, imaginea ta in exterior, atunci putem spune ca acest ascendent mutabil te face destul de schimbatoare , dispozitia ta este formata adesea din alternante continui intre veselie , distractie urmate de momente de depresie si neplacere emotiva , oscilezi intre un sentiment de simpatie fata de lume si sacrificiul personal. Eclipsa de soare din 22 iulie 2009 iti energizeaza casa V o casa ce are legatura cu creativitatea , copii , iubitii,
  ” Eclipsa de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va poate aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune”

 4. mihaela
  Eclipsa de soare se formeaza in faza de luna noua ( noi inceputuri), de fapt putem vorbi de energii mult mai mari decat la o luna noua obisnuita , este bine sa nu actionam in zilele cand are loc eclipsa ci dupa cateva zile .

 5. Citesc cu mare atentie tot ce scrii si tin sa-ti multumesc pentru fiecare articol. Daca se poate as dori si eu sa stiu ce ma asteapta dupa aceasta eclipsa. Sunt nascuta pe 17.09.1976, ora 02.00 am, Galati. Sper din suflet sa-mi gasesc perechea potrivita, m-am saturat sa fiu singura. Multumesc si toate cele bune!

 6. angi
  eclipsa de soare in rac din 22 iulie 2009 energizeaza casa XII , o casa karmica: poate urma un timp in care poti decide sa traiesti mai izolata, atentia ta se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in tine toate raspunsurile de care ai nevoie , vei simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa devii parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala.
  Deoarece eclipsa de soare in rac pe gradul 29:27 face un aspect de sextil ( oportunitati) cu jupiter natal gradul 1 gemeni care se afla in casa carierei, asadar putem vorbi de un timp al increderii si optimismului , un vis de-al tau poate capata forma dar se poate si extinde ( Jupiter este planeta expansiunii, generozitatii, norocului si sansei) , poate fi un loc de munca mai bun, pot fi castiguri materiale , poate fi o promovare . Datorita influentei acestei eclipse de Soare ( o luna noua de zece ori mai puternica iar luna noua este asociata cu noi inceputuri ) , trebuie sa profiti de aceste momente in a da viata oricaror proiecte dar trebuie sa fii dispusa sa depui toate eforturile in aceasta directie, poti atrage tot ce este mai bun pentru tine , obstacolele pot sta departe de tine .

  Deoarece Saturn iti va trece peste Soarele natal care pentru o femeie reprezinta barbatul , se poate spune ca poti cunoaste o persoana mai matura care nu-ti ofera un romantism exagerat in schimb iti va da stabilitate , angajamentele in legatura cu un barbat in aceasta perioada le vei lua dupa indelungi analize , iti pui multe intrebari , te indoiesti de tine , te intrebi mereu cine sunt eu, care este calea mea , iti pui multe intrebari in raport cu imaginea barbatului , acest aspect iti cere un proces inevitabil de maturizare si distantarea fata de imaginea masculina romantata sau prefabricata , devii mai chibzuita, mai secretoasa , mai atenta la ceea ce este esential pentru tine , mai lucida .

 7. M-am nascut pe 13.05.1968 si pot sa spun ca pana acum am avut si noroc ,dar si ghinion…
  Pot sa spun ca viata nu ma lasa sa ma plictisesc,dar de multe ori simt ca ma copleses problemele…
  Va rog sa-mi spuneti daca sunt sau nu GHINIONISTA?
  Va multumesc!!!

 8. Adriana, pe langa faptul ca m-am regasit in tot ce mi-ai scris, m-ai ajutat sa-mi recapat increderea in mine si in actiunile mele. Multumesc din suflet !!

 9. Bravo Adriana pentru acest articol, de cateva zile cautam ceva despre eclipsele solare si lunare si influenta lor asupra personalitati.
  Sunt la inceputurile mele in astrologie si as vrea sa stiu cat mai multe. M-ar interesa si pe mine ce influenta a avut eclipsa de luna de pe data de 7 iulie si evident aceasta eclipsa solara din 22 iulie. Eu sunt nascuta in 8 iulie 1073 ora 4:45 dim. in iasi.
  Multumesc mult!

 10. Julia
  Rac cu soarele pe gradul 15:48 iar ascendentul este tot in rac gradul 19:07 ceea ce inseamna un ascendent favorabil , o fata rotunda , palida, cu frunte lata , ochii mari , corpul mai puternic in partea superioara , o privire timida, nerabdatoare , sensibila ( sensibila la puterea n), un suras foarte amabil si simpatic , frumusete si vivacitate . Inteligenta si cu o iubire imensa fata de apa, mare ,te protejezi tot timpul de oameni prin construirea unei “ cochilii proprii” (exact ca si racul) , multa sensibilitate dar pe care stii sa o controlezi foarte bine si nu o vei arata nimanui , iti vei constru un scut in spatele caruia te vei retrage si vei sti sa rezisti cu orice pret la “pumnii soartei”, . Daca tinem seama ca ascendentul arata ceea ce trebuie sa dezvolti in aceasta viata , ne vorbeste despre personalitatea , individualitatea ta , este energia ce te individualizeaza , atunci cu ascendentul in rac vei sti sa-ti construiesti o duritate aparenta dar destul de usor de ranit pe dinauntru, , vei avea o multime de susceptibilitati dar vei sti sa apreciezi luminile cele mai subtile ale celorlalti si ale spiritului, vei sti sa fugi ca racul dar sa si lovesti pe neasteptate chiar daca acest lucru nu este necesar. Cu acest ascendent viata ta poate avea un traseu cu multe urcusuri si coborasuri , putini copii, , vei avea prietene printre femei si o mostenire din casatotie, Acest ascendent guverneaza somacul , procesele de digestie si nutritie , da o placere deosebita pentru repaus si viata sociala , dintre sporturi doar inotul este preferat . Hrana reprezinta un adevarat ritual , o comunicare , aduce un inalt simt familial, de fapt familia este foarte importanta .
  Cu acest ascendent vei atage un partener mai matur, responabil, rabdator si ambitios , uneori casatorie tarzie. Incapacitate de comunicare, timiditate inascuta sau un interes acordat afacerilor; cu casa parteneriatelor in Capricorn poti atrage un partener fata de care exista o mare diferenta de varsta, un mariaj realizat mai tarziu, o casatorie din interes, relatiile umane se pot dovedi dificile mai ales in domeniu intim , in problemele tale multe in casnicie vei ceda mai mult de dragul lealitatii si credintei decat afectiunii, de multe ori , cu aceasta casa a parteneriatului in Capricorn casatoria poate fi cu un partener mofturos, posomorat si plin de toane , de multe ori vei simti nevoia sa definesti casnicia “ o singuratate in doi” . Guvernatiorul acestei case VII-CASA PARTENERULUI in Capricorn este Saturn plasat in casa XII ceea ce arata ca iti doresti sa impartasesti viata interioara si experienta evolutiei cu acesta, iti place sa fii misterioasa, secretoasa iar partenerul tau sa iti descopere sufletul sensibil , cel care nu va sti sa faca acest lucru te va deceptiona, ai nevoie de un loc linistit in care sa poti medita , sa fii lasata in pace iar partenerul trevbuie sa iti respecte aceasta dorinta a ta, cu cat te vei indoi mai mult de fidelitatea partenerului tau cu atat viata ta va fi mai grea, mai bine ai gandi mai pozitiv in legatura cu partenerul, cu valoarea nevoilor pertenerului si reusita intr-o uniune va fi asigurata .
  Eclipsa de luna din 7 iulie 2009 ti-a energizat casa XII, “ Luna eclipsata este in casa XII poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au afectat pe altii sau chiar pe voi. Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele blocate , secretele si visele voastre . “
  Eclipsa de Luna care se formeaza in faza de luna plina cu Luna in Capricorn gradul 15:24 in opozitie cu soarele in rac gradul 15 :24 iar soarele tau natal pe gradul 15 :45 rac face o conjunctie destul de stransa cu soarele care formeaza eclipsa , poate arata mari modificari personale , emotii puternice, schimbari radicale legate de anumite obiceiuri, esti fortata intr-un anumit fel sa te urci la” volanul masinii vietii tale “( chiar daca nu stii sa conduci va trebui sa inveti, asta metaforic vorbind) atragand atentia asupra ta , soarele simbolizeaza barbatii, puterea, straluciurea, asadar esti ajutata de aceasta eclipsa sa cunosti persoane influente, persoane puternice, un barbat special, un barbat inscris in cartea destinului tau care sa te ajute “ sa stralucesti”, de multe ori energia imensa a unei eclipse te pune in postura de a lua decizii importante legate de destin, soarta.

  Eclipsa de soare din 22 iulie 2009 pe gradul 29:27 energizeaza in harta ta natala casa I ,
  “Eclipsa de Soare in casa I aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei eclipse pune un accent deosenbit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai eficient.”
  Aceasta imensa energie pusa la dispozitia ta chiar in casa personalitatii , aspectului fizic , corpului fizic face un aspect pozitiv ( sextil) cu Pluto natal din casa IV o casa a radacinilor familiei, traditiei, caminului, asadar se poate vorbi de schimbari radicale legate de viata personala, camin, familie, iti este pusa la dispozitie o imensa energie pentru a uita trecutul si a face loc la ceva nou in viata ta personala, in viata de familie, cu Pluto in aspect cu aceasta energie trebuie sa inveti ca pentru a deschide o usa spre ceva nou trebuie sa lasi trecutul sa moara, sa dispara . Modificarile aduse de aceasta eclipsa sunt permanente si de durata .

 11. multumesc mult ptr raspuns, sunt exact asa cum m-ai descris (insa incerc sa-mi controlez cat mai mult aceste stari emotionale)
  as vrea sa te mai intreb daca efectul eclipsei este doar ptr o perioada scurta sau mai lunga

 12. Buna Adriana…de 2 saptamani imi merge tare rau, la birou si acasa comunicarea a inceput sa scartie… nu ma pot face inteleasa, nu stiu ce sa fac! incerc sa ma abtin, sa nu ma enervez, sunt trista…nu ma mai recunosc, este cumva de la eclipsa de soare din 22 iulie? Adriana imi place f mult cum scrii, as dori daca se poate sa-mi spui mai multe despre cum ma va afecta eclipsa… sunt nascuta pe 13.01.1978, ora 14.45 in bucuresti. iti multumesc din suflet si te astept cu mare interes!

 13. felicitari pt. articolele tale! sunt foarte interesante! datorita tie am putut afla cum ne influenteaza astrele! si eu sunt pasionata de astrologie. daca nu te deranjeaza si este cu putiinta sa imi spui si mie te rog frumos cum influenteaza aceste eclipse relatia mea cu logodnicul? eu sunt nascuta pe 09.03.1989 ora 18:30 iar el este nascut pe 28.09.1988 ora 00:15. multumesc frumos!

 14. capricorn cu soarele pe gradul 23 , ai ascendentul in gemeni , iar daca tinem seama ca ascendentul arata ceea ce trebuie sa dezvolti in aceasta viata , ne vorbeste despre personalitatea , individualitatea ta , este energia ce te individualizeaza , atunci cu ascendentul in gemeni un semn mutabil poti fi destul de schimbatoare , poti trece destul de repede de la o stare la alta , atenta la mai mulkte lucruri , minte ascutita , calitati intelectuale. daca vei ceda schimbarilor si diversitatilor atunci poti fi asemeni unei pasari nelinistite si nerabdatoare , este foarte important sa incerci sa-ti controlezi gandurile contradictorii, tendinta spre nestatornicie. Pot spune ca esti tare superstitioasa iar in plan sentimental esti urmarita de ambitii nemasurate care daca nu se indeplinesc dai intr-o stare profunde de depresie.
  Casa VII , casa parteneriatului este in Sagetator si arata ca ai nevoie de independenta si libertate intr-o casatorie, sau poti face o casatorie cu cineva din strainatate . Idealista, sincera si sensibila in iubirile tale te poti manifesta de parca ai trai doua vieti paralele , si, sigur nu vei accepta sa fii cu cineva pe care tu il consideri mai putin inteligent decat tine. Guvernatotul casei VII , Jupiter este in casa personalitatii ceea ce arata ca iti doresti sa te identifici cu partenerul, cauti tot timpul aprobarea altuia pentru a dobandi increderea in tine , ai mult farmec si un magnetism cu care greu te poti lupta.
  Eclipsa totala de soare din 22 iulie 2009 iti activeaza casa II :”Eclipsa de Soare in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala . Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale , valorile materiale dar si cele personale.”

 15. Adriana, simt ca am gasit site-ul tau, exact in clipa in care sufletul meu nu-si mai poate da singur raspunsuri.

  Luna iulie a fost pentru mine…o zdruncinatura puternica si imi doresc din suflet sa ma ajuti sa fac putina lumina in viata mea.

  Nu am putut nici o clipa sa-mi explic ce se intampla cu mine, pana cand nu am aflat despre influenta eclipselor asupa vietii noastre.

  Sunt nascuta pe 28.10.1988 , ora 4:45 in Craiova.

  De pe 1 iulie am simtit ca nu mai sunt eu, iar pe 13 iulie m-am despartit de iubitul meu, cu care aveam o relatie de 2 ani si jumatate.

  El a devenit de nerecunoscut in luna iulie si a marturisit ca nu stie ce se intampla cu el . Am simtit ca pierdem complet legatura.

  Totul s-a intamplat extrem de rapid.

  El este nascut pe 20.04.1979, ora 23: 15 (ora de vara) in Constanta.

  Din articolele tale mi-am dat seama ca esti un om rabdator si iti face placere sa aduci lumina in sufletele celor care au nevoie.

  Te rog din suflet, daca ai putea, sa imi spui cate ceva despre compatibilitatea noastra, despre ce ne-a adus impreuna dpdv astral si ce urmari va avea in relatia noastra ceea ce s-a intamplat dpdv astrologic luna aceasta.

  De asemenea, as dori sa stiu ce zodie este (Berbec /Taur) si ce ascendent are el exact( Capricorn / Sagetator), pentru ca siteurile au raspunsuri diferite la aceasta intrebare, datorita orei la care este nascut.

  Iti multumesc anticipat, si inca o data felicitari pentru rabdarea si cunostiintele tale.

 16. ELISA -Tu -28 octombrie 1988
  Scorpion cu acendentul in balanta ( cred ca esti foarte frumosa, delicata dar destul de nehotarata iar cu mercur in casa personalitatii si tot in balanta tot timpul intorci orice cuvant pe toate fetele si pana te hotarasti poti pierde multe ocazii bune , fii mai hotarata ) Ascendentul in Balanta te inzestreaza cu o frumusete “ echilibrata “ un corp elegant bine dezvoltat si conturat, miscari gratioase, cauti echilibrul si dreptatea , cauti echilibru intre ratiune si sentimente , cantaresti tot timpul amble laturi ale unei probleme, adesea esti nehotarata cantarind exact ca o balanta plusurile si minusurile unei probleme, unei decizii, unui om. Esti destul de diplomata , un bun negociator si mediator, ai un spirit inalt al justitiei si corectitudinii, ai respect pentru lege , justitie , autoritate . Fiind un ascendent in Balanta care este un semn cardinal , aceasta cardinalitate a ascendentului mai elimina din fixitatea scorpionului , ascendentul in Balanta te face mai plina de initiativa , un caracter intreprinzator , mult dinamism , te face “ un veritabil deschizator de drumuri’. Cu cat inaintezi in varsta cu atat te vei exprima mai mult prin energiile si limbajul ascendentului in Balanta , de fapt , ascendentul poate fi privit ca printr-un antrenament pentru persoana care vei deveni tinzand astfel la crearea unor relatii si parteneriate egale, sa inveti despre relatii , pateneriate de pe pozitii egale , nu trebuie sa definesti cine esti ci cu cine esti; nevoia de companie , de a avea un partener este echilibrata de dorinta ta de corectitudine , pace , echilibru, armonie iar dupa ce vei intalni o dragoste satisfacatoare va putea interveni nevoia de dreptate sociala.
  Nota : ascendentul arata cum fuzionezi cu viata pur si spontan in timp ce semnul Soarelui arata modul in care intelegi si asimilezi experientele traite .
  Cu acest ascendent vei atrage un partener ( descendentul este in berbec ) activ, plin de viata dar destul de sensibil pe interior, dominator . Adesea , acest descendent arata ca te poti pripi in a face o casatorie care de multe ori se poate dovedi in timp o eroare( deci nu te grabi in aceasta directie). Guvernatorul casei partenerului este marte ceea ce arata ca viata ta in comun cu partenerul poate fi un camp deschis de lupte , este ca si cum ai fi intr-o competitie continua , vrei un partener puternic , ambitios si care sa stie sa ofere pasiune , adrenalina in viata de cuplu. Adesea , cu marte guvernator al casei partenerului pot aparea destule certuri, sa nu uitam ca planeta marte este “ razboinicul “ zodiacului, prin urmare , parteneriatele tale se pot inscrie in aceasta directie .
  Cu marte in casa VI , iti poti gasi parteneriul la locul de munca, in domeniul sanatatii , puteti lucra impreuna dupa casatorie , uneori partenerul poate fi mai fragil din punct de vedere al sanatatii.

  El 20.04.1979
  Taur ( are soarele pe gradul 0:11 in taur ) cu ascendentul in sagetator.
  Pentru el eclipsa totala IN SEMNUL RACULUI din 22 iulie a energizat casa VII –CASA PARTENERULUI :
  “Eclipsa de Soare in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti, simtul fundamental al cooperarii cu ceilalti , cooperare ce serveste unui anumit scop. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afacere. , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege.”

  Pentru tine aceasta eclipsa totala de soare din 22 iulie a energizat casa X;
  “ Eclipsa de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii.”
  Inainte de a se forma eclipsa totala de soare in 22 iulie, soarele in tranzit in rac a trecut peste luna ta natala ceea ce arata ca trebuie sa te pregatesti pentru modificari, schimbari importante , lucrurile devin dintr-o data instabile , nimic nu se mai bazeaza pe nimic. Femeile, mama ta pot jca un rol activ in viata ta.Utilizata pozitiv , aceasta eclipsa aduce modificari de destin importante , aceste modificari le vei simti in timp ca benefice pentru tine .
  Ai rabdare si vei vedea ca energiile acestei eclipse au fost de fapt “ acel bun prieten care a stiut sa te ia de mana si sa-ti arate drumul bun”, in alta ordine de idei nu incerca sa schimbi ceea ce a ales destinul pentru tine, cu cat te vei impotrivi mai mult cu atat viata ta poate deveni mai grea fiind posibil sa te si imbolnavesti, accepta aceasta schimbare , fii pozitiva si optimista si vei vedea ca viata ta capata un alt sens.Succes.

 17. Adriana, nu am cuvinte sa iti multumesc! Ma simt atat de linistita acum, aveam nevoie de raspunsul tau, care prin ceea ce a reunit, mi-a dat acceptul de a fi increzatoare in viitor si zambitoare, asa cum imi doream din suflet.

  Ai perfecta dreptate cand vorbesti despre influenta eclipsei asupa noastra, eu chiar am simtit din adancul meu o dorinta profunda de afirmare in cariera si o ambitie mult mai mare.

  Cu toate ca am pus tot sufletul meu in aceasta relatie care s-a terminat, acum ma simt impacata si eliberata.

  Sunt sigura ca asa cum spui si tu, aceasta decizie a fost cea mai buna, si ii voi multumi lui Doamne Doamne mai tarziu pentru ea.

  Vreau sa iti mai spun ca in descrierea ta asupra partenerului, tinand cont ca am Marte in casa VI, este exact ceea ce imi doresc. Un partener alaturi de care pot lucra, alaturi de care ma pot dezvolta.
  Amuzant este ca, fostul iubitul meu, chiar activa in domeniul sanatatii fiind doctor.

  Este atat de recomfortant sa citesc lucrurile acestea si sa observ cum cineva, care nu ma cunoaste, poate spune atatea adevaruri despre mine.
  Cu riscul de a ma repeta, iti multumesc din suflet, pentru rabdarea si empatia ta.

  Nu as vrea sa te deranjez, caci stiu ca primesti destule intrebari, insa mi-as dori sa stiu cum pot proceda pe viitor avand in vedere ca guvernatorul casei partenerului este Marte?
  Eu caut in relatii echilibrul, pacea si iubirea…iar certurile sunt cele de care fug cu tot sufletul. Ma fac sa ma inchid in mine efectiv.

  Visez la un partener calm cu care sa ma inteleg din priviri.
  Astrele chiar imi “prezic” turbulente continue in viata de cuplu? Nu pot face nimic sa schimb asta?

  Iti multumesc si iarta-mi insistenta de a afla atatea, caci, cu toate ca esti o persoana deosebita, stiu ca si tu ai tot doua maini, si ziua are tot atatea ore si pentru tine, Adriana.

 18. Foarte interesante articolele pe care le-ai scris….am gasit multe lucruri care mi-au fost de folos…si se pare ca nu numai mie vazand numarul mare de comenturi pe care le-am vazut…. http://www.iavion.ro
  Fly Your Dream

 19. Fetita mea a fost nascuta in aceasta zi, 22 iulie 2009 ora 13:50. Imi puteti spune cateva lucruridespre aceasta? A fost nascuta in Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.