ZODIACUL CHINEZESC-MISTRETUL

mistretul

Mistretul este al doisprezecelea semn , este Yin ,    element fix de foc
4 feb 1935 – 23 ian 1936 – LEMN
22 ian 1947 – 9 feb 1948 – FOC
8 feb 1959 – 27 ian 1960 – PAMANT
27 ian 1971 – 15 feb 1972 – METAL
13 feb 1983 – 1 feb 1984 – APA
31 ian 1995 – 18 ian 1996 – LEMN
18 feb 2007 – 7 feb 2008 – FOC
5 feb 2019 – 24 ian 2020 – PAMANT

Echivalent: zodia Scorpion

Piatra norocoasa:Rubin

Cele mai bune ore :9-11pm

Sezon : Toamna , luna noiembrie

Culori norocoase :negru, rosu

Motto: eu  perseverez

Directia norocoasa :Nord /Nord -Vest

Compatibilitate maxima : Pisica , Capra

Mistretul  este un model de sinceritate ,puritate , toleranta,  cinste . Persoana nascuta sub acest semn este atenta , vrea sa faca totul bine ,stie sa cedeze in fata altora ,  stie sa dea si sa serveasca pe altii. Sincer vorbind, majoritatea oamenilor profita de natura blanda a acestuia  dar si lui ii place acest lucru. Loial si credincios, mistretul este o  companie spendida ,  are o  mare sete de cunoastere . Manierele , bunul gust sunt de o importanta enorma pentru acest om, adora produsele alimentare . In relatii , este sensibil,  naiv si grijuliu , romantic,posesiv , gelos si exclusivist. Este sincer si se va simti vinovat pentru cea mai mica eroare , este indulgent si iertator . Accepta greselile sale cu calm iar pentru greselile altora este tolerant si iertator .  Oricare ar fi ambitiile lui,  indiferent de sarcinile si obiectivele lui,elisi va face datoria cu toata puterea , odata luata o hotarare , nimic nu-l poate opri de la realizarea acesteia . Lucrator neobosit,  poate reusi in cariera lui mai ales daca este propriul lui sef, ii place sa acumuleze fel de fe de obiecte , scopul  lui este de a trai in abundenta relativa cu familia lui .Mai presus de toate,porcul este indulgent ,  senzual, adora mamcarea, dulciurile , placerile fizice . Cu simplitatea sufletului lui , mistretul  cauta tot timpul o relatie personala autentica si senzuala , poate  fi de multe ori inselat, dezamagit in dragoste . Are un noroc fantastic si va beneficia de ajutorul celor din jur , fapt care compenseaza credulitatea sa, facandu-l sa se descurce in situatii dificile pe care s-ar presupune ca nu le poate rezolva. Este modest si muncitor, poate fi usor influentat si va avea de patimit de pe urma inocentei si naivitatii,  precum si a parerii bune pe care o are despre toti oamenii. Datorita norocului sau ,scapa de necazuri,  este genul de om pe care este greu sa te superi si ii ierti orice greseala , pentru ca este sincer si deschis,  adoptand tactica unui copil innocent care sustine ca nu a stiut ce face si ca este adevarat ce spune el. Este un model de curatenie si eleganta , traieste din plin toate placerile vietii. Este intelligent si mereu bine informat  , dar inclinat spre lene si neglijenta .Este unul  din semnele norocoase din zodiacal chinezesc, ii place foarte mult sa-si tina inteligenta invaluita in mister, ii place compania altora si adora barfa .

Anul 2010-anul Tigrului este un an plin de provocari , modificari dar si munca grea pentru oamenii nascuti sub semnul porcului. Ar putea sa apara  anumite presiuni financiare , dar cultivarea prudentei va poate scoate din necazuri.  Porcul este un suflet prea deschis si de incredere , dar in acest an va trebuie prudenta ,  este posibil ca barfa sa va cauzeze suparari si necazuri in acest an, ar fi bine sa stati cat mai departe de aceste tentatii. Acest an poate sa va creasca interesul fata de spiritualitate ,  pot aparea oportunitati de a studia si explora acest domeniu. Trebuie sa fiti foarte atenti la problemele juridice , la documentele pe care le semnati, trebuie sa stiti in cine sa aveti incredere si in cine nu. In ansamblu, anul 2010 poate fi un an norocs pentru voi, in special in dragoste .

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. multumesc mult. sa stii ca in mare parte caracterizarea este adevarata. iar in ceea ce priveste capitolul iubire in sfarsit sper sa rasara soarele si pe strada mea.

  2. buna. data de 16 ianuarie 1988 nu am reusit sa o gasesc. urmeaza sa lucrezi la partea aceasta?
    ps: mi-ai fost recomandata de o colega, careia in urma unui mail cu cateva date i-ai trimis o analiza amanuntita, care, spre surprinderea ei, s-a implinit foarte mult…ma faci curioasa….:) se poate sa vb pe mail?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.