LUNA PLINA IN TAUR SI ZODIILE -4 NOIEMBRIE 2017, ORA 7:23–ORA ROMANIEI

Luna Plina din 4 noiembrie 2017 are loc cu Luna pe gradul 11:59 Taur in opozitie cu Soarele pe gradul 11: 59 Scorpion cu un maxim in jurul orei 7 :23, ora Romaniei. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Taur din 26 aprilie 2017.

Influenta cea mai mare a acestei energii o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 4 ( plus, minus trei zile ) in semnele fixe: Taur, Scorpion, Leu, Varsator dar  o vor simti si  cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 12 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre financiare, a buzunarului vostru, a portofelului voastru, a valorii voastre si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2017 cand a fost Luna Noua in Taur. Poate fi un triumf profesional, puteti obtine bani prin valorificarea unui talent nativ, un imprumut bancar, o mostenire. Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral prin cultivarea bunavointei, compasiunii, spiritualitatii, iertare si intelegere fata de cei care gresesc. A venit timpul sa intelegeti ca  perfectiunea nu exista aici pe pamant, deci nici voi nu sunteti perfecti. Iar Minos in aspect provocator cu Luna Plina in Taur arata ca dorinta de putere excesiva, jocurile secrete pentru putere, manipularile din umbra, atrag mania zeilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru, relatiile voastre, contractele semnate. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii. Acuma, astrele va sustin si ofera oportunitati pentru tot ceea ce va ajuta in dezvoltarea personala, o imagine noua, o atitudine noua, o intelegere profunda legata de ceea ce puteti face prin voi.  Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2017 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele muncii voastre dar puteti fi mandri si plini de satisfactie in aceasta perioada. Reflectoarele astrale sunt pe voi, culegeti ce ati semanat, talentele voastre native sunt acuma cantarite si rasplatite. Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata protectie prin cunoastere, astrologie, prieteni, idei revolutionare, activitati umanitariste, integrarea intr-un grup nou, o speranta de-a voastra se poate in sfarsit indeplini. Poate aparea sansa unor castiguri financiare neasteptate, relatiile de familie se pot imbunatati, puteti indeparta obstacolele care va impiedicau sa fiti fericiti, situatiile critice se pot rezolva aproape de la sine, exista cu siguranta ceva magic in aceasta energie iar aceasta magie lucreaza pentru voi prin Neptun. Iar Minos in aspect provocator cu Luna Plina in Taur arata ca abuzurile in casnicie, asocieri, lege si aplicarea legii, atrag mania zeilor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit  si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2017 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca un secret de-al vostru poate fi luminat dar in acelasi timp puteti descoperi un lucru ascuns, un secret legat de o problema veche ce va macina sufletul. Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca treceti cu bine peste acest examen astral daca cultivati bunavointa si compasiunea in cariera voastra, in functiile pe care le detineti, in viata sociala. Altfel, situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destuli de tulburi in cariera si viata voastra sociala. Iar Minos in aspect provocator cu Luna Plina in Taur arata ca locul de munca, relatia cu colegii vostri, diverse proiecte profesionale folosite abuziv atrag mania zeilor.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi interzis, socant pentru voi. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2017 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in relatia cu un prieten, un grup de oameni dar puteti avea success, faima prin efortul, munca in echipa la un proiect important. Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin credinta, cunoastere, intelegeri spirituale si intuitive, activitati umanitare. Pericolul poate aparea prin iluzii, prin incercarea ta de a sta ascunsi sub o ceata deasa fara a da voie credintei sa va ajute. Iar Minos in aspect provocator cu Luna Plina in Taur arata ca iubirea, mandria, creativitatea personala, distractiile, folosite abuziv atrag mania zeilor.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera, viata voastra sociala, familie si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2017 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in cariera dar puteti avea succes, faima prin activitatile voastre profesionale, va vede lumea in aceasta perioada. Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin renuntarea la jocurile secrete pentru putere, prin sustinerea neconditionata a asociatilor vostri, prin intelegerea mistrelor vietiii. A venit timpul sa intelegeti ca nu exista secrete pentru lumea divina iar acuma acestea pot fi dezvaluite. Iar Minos in aspect provocator cu Luna Plina in Taur arata ca abuzurile in familie, camin, in relatia cu parintii, atrag mania zeilor.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, calatorii, mass-media, internet,  puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre , pe moralitatea voastra si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2017 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea voastra, in relatia cu strainii, o munca in strainatate, comunicare, internet, mass-media, dar puteti avea valuri de inspiratie, viziuni. Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin prin sustinerea neconditionata a partenerului de viata, asociat, prin iertarea dusmanilor vostri. A venit timpul sa renuntati la metodele incorecte pentru rezolvarea unor probleme, trebuie sa intelegeti ca sunteti sub controlul cerului in permanenta. Iar Minos in aspect provocator cu Luna Plina in Taur arata ca abuzurile in comunicare, in relatia cu rudele, in mediul apropiat, atrag mania zeilor.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  banii si resursele in comun cu un partener de viata, cu un asociat, banci, o mostenire, viata intima si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2017 cand a fost Luna Noua in Taur.  Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea  unei afaceri, a unei tranzactii imobiliare, lupta ascunsa pentru putere, secrete, dar puteti primi aprobarea unor noi angajamente financiare. Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin munca bine facuta, prin credinta, prin compasiune si intelegere fata de cei cu care munciti, prin ingrijirea celorlalti, prin metodele alternative de sanatate, prin sensibilitate fata de animalele de companie. Iar Minos in aspect provocator cu Luna Plina in Taur arata ca abuzurile fata de bani, bunuri materiale, atrag mania zeilor.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, pe partenerul vostru de suflet, dusmanii vostri, chestiuni judicare, si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2017 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea unei relatii, a unei afaceri, a unui angajament dar puteti constientiza necesitatea acestora in viata voastra. Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin iubire neconditionata, prin sustinerea unui copil, prin renuntarea la mandria excesiva, prin renuntarea la a mai cauta un salvator cand de fapt salvarea o puteti gasi chiar in voi, in interiorul vostru, in scanteia divina din voi. Neptun va bate noaptea la geam si va spune ca iubirile pot implica multa fantezie iar din cauza nevoii voastre de” teatru “ puteti adesea sa vedeti lucrurile, iubirea, iubitul, doar asa cum vreti voi sa le vedeti ( cam in ceata de multe ori, intr-un mod destul de ireal ). Perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteti atrage  persoane neobisnuite, secretoase, misterioase in viata voastra de iubire , puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati, deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea. Iar Minos in aspect provocator cu Luna Plina in Taur arata ca abuzurile in relatii, lipsa cumpatarii in actiunile voastre, atrag mania zeilor.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate , gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2017 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul muncii dar puteti primi anumite bonusuri financiare. Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin sustinerea neconditionata a familiei voastre, prin iertarea celor din familia voatra, prin credinta si compasiune.Oricum, Neptun aduce destula confuzie si neintelegeri in viata de familie. Puteti idealiza viata de familie sau aceasta poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Pot aparea mutari frecvente, puteti fi  mai secretosi in raport cu familia, parintii, sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba. Iar Minos in aspect provocator cu Luna Plina in Taur arata ca abuzurile din trecut, jocurile secrete, tradarea, vinovatiile,atrag mania zeilor.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii si creativitatea voastra, si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2017 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul iubirii, a relatiei voastre cu copii, prieteni, protectori dar puteti avea realizari importante prin fel de fel de speculatii si prin ghizi spirituali. Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin sustinerea neconditionata a rudelor voastre, prin intelegerea comunicarii, prin iertare, compasiune si credinta. Oricum, Neptun poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati , anturaj, puteti fi atrasi de spiritualitate, misticism. Este un cadou minunat aceasta energie neptuniana in sensul ca va sporeste imaginatia, inspiratia , intuitia , mintea voastra  poate fi asemanata cu un “ burete “ ce absoarbe tot felul de informatii, puteti simti ca aveti  puterea de a “ citi mintea unui om “. Iar Minos in aspect provocator cu Luna Plina in Taur arata ca abuzurile fata de prieteni, un grup de care apartineti, lipsa omeniei, atrag mania zeilor.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2017 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul familiei, cariera, ambitii profesionale dar puteti avea si realizari importante prin parinti, afaceri imobiliare, cariera. Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin imaginatia si intuitia voastra, puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce haos, inselaciuni , deci, mare atentie. Iar Minos in aspect provocator cu Luna Plina in Taur arata ca abuzurile in cariera, viata sociala, functii inalte, atrag mania zeilor.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi  aceste finaluri tin de transport, calculatoare, telefoane, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat ,fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe rudele voastre, frati, surori, calatorii scurte, comunicare, comert si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2017 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul comunicarii, comert, rude, strainatate, dar puteti avea realizari importante prin tot ce tine de comunicare, rude, strainatate. Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin intuitie, credinta, compasiue. ‘Iarta-te si iarta” si mergi mai departe este indemnul lui Neptun pentru voi. Pe parte negativa, aceasta energie poate determina confuzie, dorinta de a scapa sau fugi de probleme, frica si anxietate interioara, barfa, invidie, critica, situatiii incurcate, haotice. Folositi-va  imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ, acestea va pot ajuta sa traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti. Iar Minos in aspect provocator cu Luna Plina in Taur arata ca abuzurile in tot ce tine de straini, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, atrag mania zeilor.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. Buna ziua Adriana, imi cer scuze daca va parea foarte personal mesajul meu…nu sunt nici o cunoscatoare, nici o pasionata de astrologie, citesc astfel de previziuni doar in momentele in care ma simt sovaitoare in viata. un astfel de moment traversez acum,poate cel mai complicat, iar intelegerea trecutului si viitorului vine cu greutate. cuvintele si prezentarile dvs mi-au atras atentia pentru ca purtati grija si legaturii cu Dumnezeu, nu doar astrelor. V-as ruga, daca aveti timp, sa incercati sa-mi aduceti putina lumina…25.04.1977; ora 13,00; lat 46.28 long 23.06

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.