LUNA NOUA IN RAC SI ZODIILE – 27 IUNIE 2014

pasari

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Simbolul Sabian al gradului 6 Rac –gradul Lunii Noi : “ Multimi de pasari sunt ocupate sa-si captuseasca cuiburile cu pene”.

Pasarile sunt un simbol al fortelor spirituale ocupate sa cladesca noi actiuni, noi cai pentru viitor. Un nou val de viata este indus iar aceasta Luna Noua in Rac ne pregateste pentru ea. Pasarile sunt un simbol al schimbarii, al libertatii, penele simbolizeaza ascensiunea si evolutia spirituala. Toti avem nevoie de un cuib dar si sufletul nostru trebuie sa se simta bine in casa lui ( corpul fizic) iar aceasta Luna Noua in Rac este o protectie pentru tot ceea ce facem in directia sigurantei noastre fizice si sufletesti. Este un simbol ce  arata ultimile retusuri in construirea sigurantei noastre, aduce speranta, bucurie, armonie, libertate spirituala, eliberare psihologica, eforturi prospere, noi oportunitati, cautari interioare. Cum penele sunt adesea un pasaport pentru taramurile angelice, protectia oferita de aceasta Luna Noua in Rac trebuie cautata in spiritualitate, rugaciune, Dumnezeu.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta ( cei nascuti in jurul datei de 27 ) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, descendentul in jurul gradului 6 din orice semn zodiacal.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in  casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia, se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei, in special probleme care au radacini in trecut. Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Va puteti cumpara o casa, va puteti schimba resedinta.Este posibila instalarea unei stari meditative, de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita.
Este o perioada buna de a face pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii. Mercur continua sa va bruieze in comunicare, puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie.  Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, la ce cumparati  trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina, cu condusul masinii. Modul de gandire , sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani,deci mare atentie. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 martie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. 

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala, cu mari disponibilitati in comunicare; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Daca vreti sa va plimbati, sa faci calatorii scurte, urmatoarele doua saptamani sunt benefice pentru voi, comunicarea prin telefon, mail poate creste, puteti achizitiona un nou autovehicol, calculator, telefon. Mercur continua sa va bruieze in tot ce tine de bani, valoare personala, bunuri personale. Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani, cum va cheltuiti banii, cum va “vindeti talentele”. Problemele financiare de astazi au radacini in trecut, poate a sosit momentul sa intelegeti cum trebuie sa va folositi talentele native ca sa faceti bani. Fara munca, fara planuri clare, nu faceti nimic.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 aprilie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materiale. Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile, apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Este cel mai bun timp da a reflecta la anumite investitii fiind ajutati sa intelegeti  modul corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani. Mercur continua sa va bruieze relatiile, modul de manifestare, sanatatea. Probabilitatea de a fi intelesi gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a guvernatorului vostru, de aceea, va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Puteti gasi modalitati noi de a  da viata unor  dorinte vechi.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 mai,  aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna noua in  semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii unor actiuni, proiecte noi care sa va aduca siguranta pe care o cautati.
Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile,trecutul va tine pe loc in timp ce o abordare noua a modului de a vedea viata, familia, cariera, va ajuta sa va puneti in lumina individualitatea. Mercur continua sa scoata in lumina secretele din trecutul vostru, sunteti ajutati sa rezolvati problemele ce tin de  minciuna, fals, inselaciuni. Mercur retrograd se vrea un judecator drept ce poate sa va invete ca totul cere un echilibru dar si o plata.
Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 27 iunie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in casa XII, o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat, cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Mercur continua sa bruieze relatiile voastre de prietenie, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu, pe cine puteti conta. Atentie la modul de comunicare cu prietenii.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 iulie, apectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in  casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar, caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente  care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Mercur continua sa va bruieze cariera, poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala. Comunicarea cu sefii, cu colegii  este destul de confuza, aici pot aparea destule necazuri. Unele proiecte  incepute,unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit , a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra . Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns in domeniul carierei ,vietii sociale.
Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 27 august, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in  casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este o energie ce va ajuta sa va gasiti acea cariera care sa va aduca siguranta, protectie. Tot ce tine de cariera voastra dar si de familie, parinti, domiciliu, afacerii imobiliare, sunt evidentiate in acest moment. Mercur retrograde poate incurca drumurile voastre, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate aduce probleme la examene, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice. Poate fi un timp al provocarilor legate de aspectele juridice, invatamant, legi, drumuri, calatorii lungi, relatiile cu strainatatea.
Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 27 septembrie,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa IX vorbeste despre invatamant superior, credinta, calatorii pe distante lungi, probleme juridice, publicatii, internet.
Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, sa mergeti la scoala, sa calatoriti , sa invatati o limba straina. Mercur continua sa va bruieze afacerile, banii obtinuti prin fel de fel de asocieri. Secretele si lucrurile ascunse legate de bani, putere, manipulare sunt aduse in lumina.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 octombrie , aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa VIII energizeaza tot ce tine de impozite, banii celuilalt, afaceri, banii partenerului, credite, viata intima, divorturi .Pot aparea si castiguri financiare prin diverse parteneriate. Puteti intelege instinctiv nevoile si dorintele celorlalti. Mercur continua sa va bruieze relatiile, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, frustrarile in casatorie, diverse parteneriate pot fi energizate de vorbe ce  pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 noiembrie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in  casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare, este timpul reanalizarii relatiilor de asociere, de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Poate fi un timp de refacere  a unor relatii importante, parteneriate bune in  afaceri. Puteti sa va casatoriti, sa gasiti partenerul de suflet.Mercur continua sa va bruieze activitatile de la locul de munca, pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie , instabilitate in munca . Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii, comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 decembrie,opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VI energizeaza activitatile legate de  serviciu, sanatate, colegi, relatii de munca. Este un timp al concentrarii pe munca, proiecte, de fapt tot ce este legat de locul de munca, de sanatate este amplificat, de aceea este foarte bine sa dati o mai mare atentie acestor lucruri. Mercur continua sa va bruieze relatia cu iubirea, copii. Abordati cu intelepciune orice comunicare cu  iubitii, copii, reexaminati problemele de comunicare cu acestia deoarece este un timp in care puteti vedea destul de clar unde sunt problemele si ce trebuie sa faceti. Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 ianuarie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa V energizeaza iubirea, placerile, copiii,  potentialul creator. Este o energie ce amplifica viata sentimentala, posibila o noua relatie sentimentala,  o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, cu copii, puteti concepe un copil. Aceasta Luna Noua va ajuta sa decideti “ce si cine “ va face fericiti, este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale. Mercur este cel care bruiaza relatia cu familia, cu parintii.Postasul astral incurca destul de bine mesajele voastre catre familie, deci atentie.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 26 februarie,  aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

Adriana Tudosa

You may also like

10 Comments

  1. Multumiri Adriana, acest articol m-a incurajat enorm. Spun cu incredere si speranta ,,Doamne Ajuta”.

  2. Doamna Adriana este adevarat ca tranzitul unei planete ne influenteza in functie de decada zodiei in care ne aflam? Daca este vorba de un tranzit care dureaza 3 ani si eu sunt in decada a 3-a inseamna ca ma va influenta de abia spre sfarsitul tranzitului?

  3. Adriana, multumim pentru faptul ca esti mereu aproape de noi.

    Eu sunt fecioara, cu ascendentul in capricorn, pe 31 aug., si am Marte – Simbol Sabian 96, Pasarele captusindu-si cuiburile. Cum m-ar viza influenta acestei luni noi, tinand cont de aceste aspecte?Multumesc din inima.

  4. Multumim mult de tot!!!Ca intotdeauna esti cea mai tare din parcare cum se spune la noi la români 🙂 O zi minunata!!!

  5. Absolut minunat articolul.. l-am gasit abia acum dar a fost mesajul potrivit la momentul potrivit. Sunt un Capricorn cu ascendent in Fecioara; nascuta in 27 decembrie 🙂 .. Am simtit pe deplin aceasta Luna Noua in Rac, asa ca iti multumesc, Adriana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.