HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BERBEC DIN 16 OCTOMBRIE 2016

eris-1

Luna Plina din 16 octombrie 2016 are loc cu Luna pe gradul 23:14 Berbec si Soarele pe gradul 23:14 Balanta cu un maxim in jurul orei 07:22, ora Romaniei.
Influenta majora a acestei Luni Pline in Berbec va fi asupra semnelor cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, in special asupra celor nascuti in jurul datei de 16 (plus,minus trei zile ) dar si asupra celor care au planete in termen de trei grade de gradul 24 Rac, Capricorn, Balanta , Berbec.

Domeniul de viata din harta natala energizat de aceasta Luna Plina devine furtunos datorita lui Uranus iar Eris –zeita discordiei nu face decat sa ne inarmeze cu un mar otravitor daca nu suntem atenti si daca vrem sa fim “impotriva a ceea ce toata lumea face”.

Simbolul Sabian al gradului 24 Berbec, gradul Lunii Pline si a lui Eris in Berbec este :”O perdea de fereastra suflata catre interior, a luat forma unui corn al abundentei “.

Acest simbol sabian este in acord deplin cu limbajul fazei de Luna Plina, sacul este plin acuma ( cornul abundentei) dar darul este legat de ceea ce a dezvoltata sufletul de-a lungul timpului, daca rautatea a fost propagata atunci cornul abundentei este plin de rautati, daca bunatatea a fost plantata, intretinuta si crescuta, atunci cornul abundentei rasplateste la fel. De fapt, subconstientul nostru este in legatura mereu si mereu cu intelepciunea divina si eterna, este un corn al abundentei nelimitat si ar trebui ca in fiecare moment sa facem apel la aceasta bogatie  sadita in noi.”Imi sta in puteri sa fac orice prin forta incredibila a subconstientului meu “ este calea cea mai sigura de a rezolva orice problema aparuta in viata noastra.

Simbolul Sabian al gradului 23 Balanta, gradul ocupat de Uranus retrograd este :” O femeie intr-o rochie de vara cara o greutate pretioasa, ascunsa”. Este fabulos acest mesaj, efortul de a ascunde anumite greutati, probleme, secrete, da gres. Acest simbol sabian lucreaza cu aceeasi masura ca si Uranus, “ da cartile pe fata”.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si poate indica probleme in relatii, parteneriate, cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana. Aceste probleme in relatii pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in casa I va face destul de vulnerabili, schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri, apogeul unei situatii de viata ( pozitive sau negative), acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta, totul capata un caracter inedit. Indiferent de planurile facute, de strategiile abordate, imprevizibilul face parte din viata voastra in special in modul vostru de manifestare, relatii, prieteni, organizatii, sperante. Mai presus de toate fiti atenti la sanatate si la nervii vostri. Nevoia de libertate va fi foarte puternica iar un partener sau un colaborator va pot provoca, va pot pune nervii la incercare. Cu Pluto si Marte in casa carierei, un sef sau o anumita autoritate pot fi destul de solicitanti, ordinele lor le puteti simti suparatoare sau abuzive sau voi deveniti avizi de putere, legea o faceti voi dar poate fi un bumerang acuma. Din acest motiv, ar fi bine totusi sa incercati sa fiti mai diplomati, sa nu va pierdeti capul. Cum Eris in Berbec este un mesager important al acestei lunatii,  se pare ca marul discordiei il aruncati in casa VII –casnicie, partener de viata. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi, pe modul vostru de manifestare, corpul fizic, potentialul vostru, temperamentul vostru si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Prezenta Lunii pline in  casa XII indica emotii schimbatoare, dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus in  XII, o casa ce are legatura cu secretele, ghinioanele, pierderile, frustrarile, pacatele savarsite, nu este ceva foarte usor, indica socuri emotionale, activarea dusmanilor. Uranus energizeaza tot ce este ascuns, tainuit, bizar, este un timp in care tot ce este perisabil trebuie aruncat iar separarea de orice reper care dadea siguranta vietii de zi cu zi va va induce o stare de deprimare simtind nevoia acuta de odihna, de relaxare. Poate fi sfarsitul unei relatii, cineva de la locul de munca va poate face rau sau puteti descoperi ca intentiile unui coleg nu sunt prea onorabile. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Cum Eris in Berbec este un mesager important al acestei lunatii, se pare ca marul discordiei il aruncati in casa VI –munca, colegi, sefi, acest lucru poate aduce crize existentiale de durata, de aceea, va recomand sa lasati marul discordiei in pom, nu puneti mana pe el, fiti calmi si totul va fi bine. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.Puteti  descoperi un lucru ascuns, un secret legat de o problema veche ce va macina sufletul.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva si poate aduce diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup, sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat. Este posibil ca un prieten sa actioneze intr-un mod imprevizibil iar acest lucru va poate tulbura foarte mult dar in acelasi timp va poate ajuta sa vedeti pe ce va puteti baza. Uranus este intotdeauna imprezizibil, aceasta energie informeaza prin soc iar un prieten, o iubire, mandria exagerata, un copil, va pot pune fata in fata cu situatii intolerabile din punctul vostru de vedere. O separare, o criza, sunt posibile acuma iar daca aceste relatii inseamna mult pentru voi, va recomand prudenta, fiti atenti cum actionati. Pluto si Marte in Capricorn in casa VIII va inarmeaza cu multa putere dar va atentioneaza si prin fel de fel de pierderi sufletesti. Cum Eris in Berbec este un mesager important al acestei lunatii, se pare ca marul discordiei il aruncati in casa V –iubire, copii, creativitate personala, acest lucru poate aduce crize existentiale de durata, de aceea, va recomand sa nu puneti mana pe mar ca nu stiti ce lupte aprindeti. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe aliantele voastre, pe dorintele voastre si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa a familiei si carierei si aprinde lumina in tot ce tine de cariera, ambitii personale, faima, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in casa X poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare. Este un timp benefic pentru luarea unor decizii in domeniul carierei. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus in casa X, poate lucra imprevizibil, neasteptat in tot ce inseamna cariera, statut social, este un timp in care putem vorbi de viraje la 180 grade legate locul de munca, intreruperi fortale ale carierei. Pluto de mana cu Marte in Capricorn in casa VII devin judecatorii relatiilor voastre si  pot sa aduca probleme emotionale dureroase, despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu. Indiferent de ceea ce vine, totul are un caracter aleator, imprevizibil, inedit adesea socant . Cum Eris in Berbec este un mesager important al acestei lunatii, se pare ca marul discordiei il aruncati in casa IV –familie, parinti, tara, camin, afaceri imobiliare, acest lucru poate aduce crize existentiale de durata, de aceea, va recomand prudenta, cultivati pacea. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera voastra, ambitii profesionale si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa III-IX, o axa a gandirii si poate energiza anumite probleme in  comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Prezenta Lunii pline in casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatia  cu strainatatea. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele. Luna Plina in conjunctie cu Uranus in casa IX indica schimbari imprevizibile legate de credinte, calatorii, afacerile cu strainatatea, prietenii din strainatate. Sunt posibile dificultati in calatoriile efectuate fara prea multa pregatire, atentie in general la calatoriile cu masina, cu avionul. Casa IX se refera si la acorduri juridice, cazuri in instanta, ar fi intelept sa evitati anumite acorduri noi in aceasta perioada. Pluto si Marte in Capricorn din casa muncii, sanatatii, pot  poate aduce schimbari profunde ce au legatura cu munca voastra, cu colegii vostri, cu sanatatea voastra. Cum Eris in Berbec este un mesager important al acestei lunatii, se pare ca marul discordiei il aruncati in casa III–rude, tineri, vecini, calatorii. Puteti arunca cu usurinta marul discordiei prin comunicare de aceea va recomand prudenta, fiti un mesager al binelui in aceasta perioada. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe studiile voastre, relatia cu strainii, moralitate, corectitudine si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor si poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei imense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute, probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele, probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat. Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale, o piesa importanta din puzzle-ul relatiei voastre cu banii poate fi luminata, descoperita. Aceasta energie in aceasta casa astrologica poate aduce “ venituri intrerupte sau neregulate “, schimbari bruste in finantele comune cu partenerul, legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica. Puteti  primi deasemenea o mostenire, poate veni de unde nu va asteptati, relatiile voastre pot trece printr-o transformare neasteptata. Cu Uranus, tot ce tine de bani, venituri, credite, nu poate fi anticipat. Prin natura ei, o Luna Plina aduce sfarsitul unei situatii in bine sau in rau, acuma definitia acestui sfarsit este  imprevizibila, inedita. Pluto si Marte in Capricorn  in casa V amplifica mandria, lupta pentru putere dar aduc si situatii complicate, pot aparea cheltuieli suplimentare intr-un proiect creativ sau pot aparea cheltuieli suplimentare cu un copil. Cum Eris in Berbec este un mesager important al acestei lunatii, se pare ca marul discordiei il aruncati in casa II–tot ce tine de bani, valori materiale si native.
Puteti arunca cu usurinta marul discordiei prin  utilizarea incorecta a resurselor voastre, de aceea va recomand prudenta. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  jocurile ascunse ale puterii, bani prin fel de fel de parteneriate, viata intima si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat. Aceasta energie lucreaza ca un fulger in relatiile voastre, arata schimbari imprevizibile in orice fel de parteneriat, relatii afective instabile, surprize in afaceri, schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente. Cu Uranus activat, este inutil sa incercati sa ghiciti noutatile sau sa va faceti planuri. Este cel mai bine sa fiti atenti la tot ce se intampla in jurul vostru. Cum Eris in Berbec este un mesager important al acestei lunatii, se pare ca marul discordiei il aruncati in casa I–modul vostru de manifestare, relatiile voastre. Puteti arunca cu usurinta marul discordiei prin neincrederea in voi, prin parerile voastre diferite, prin tot ceea ce propagati  impotriva a “ ceea ce toata lumea face”. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe relatiile voastre, casnicie, partener de viata, actiuni judecatoresti  si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii si poate  indica probleme legate de munca,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa va reorganizati viata de zi cu zi astfel incat  detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat. Poate indica surprize de tot felul la  locul de munca, diverse probleme de sanatate, o schimbare radicala in raport cu colegii de munca, cu felul de a trata problemele la locul de.munca. Problemele de sanatate si problemele locului de munca sunt destul de frecvente si neobisnuite in aceasta perioada. Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale, o piesa importanta din puzzle-ul relatiei voastre cu munca, colegii, sanatatea voastra, poate fi luminata si descoperita. Totul este neasteptat iar cu Pluto si Marte in casa IV, neasteptatul poate avea in definitie si anumite probleme legate de familie, parinti, camin , securitate emotionala, tara de origine. Cum Eris in Berbec este un mesager important al acestei lunatii, se pare ca marul discordiei il aruncati in casa XII–dusmani, secrete, pacatele trecutului.
Puteti arunca cu usurinta marul discordiei prin lipsa iertarii, prin mentinerea unei atitudini de ura si de a nu lasa trecutul in pace cu tot ce este adunat acolo.” Iarta-te si iarta “ pare a imblanzi si transforma marul lui Eris in ceva benefic pentru voi. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, colegi, rutine zilnice, crize existentiale, sanatate si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat. Poate arata schimbari neobisnuite  in relatiile afective, posibile certuri cu copii, schimbari radicale in domeniile creative. Este o zona plina de surprize, totul se intampla brusc, fara nici o atentionare prealabila. Chestiunile financiare si creativitatea voastra par sa intre in conflict astfel incat puteti avea anumite suparari, crize. Cum Eris in Berbec este un mesager important al acestei lunatii, se pare ca marul discordiei il aruncati in casa XI–prieteni, sperante, dragoste primita, altruism, intuitie, astrologie, fraternitate. Puteti arunca cu usurinta marul discordiei printr-un comportament ciudat, prin lipsa omeniei, prin mentinere unei atitudini de “ frate, frate,dar branza e pe bani”. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe iubire, copii, creativitate personala, mandrie exagerata  si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa a familiei, carierei si poate actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie, schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia.  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat. Poate arata surprize de tot felul in viata de familie , in relatia cu parintii, cu afacerile imobiliare, este un timp in care responsabilitatea si implicarea in tot ceea ce inseamna familie, locuinta, tara,  sunt destul de greu incercate. Pluto si Marte in Capricorn  din casa personalitatii va face mai nervosi  si mai impulsivi decat de obicei fiindu-va destul de greu sa va  controlati reactiile.Totul poate avea un caracter inedit, imprevizibil. Cum Eris in Berbec este un mesager important al acestei lunatii, se pare ca marul discordiei il aruncati in casa X–cariera, ambitii, proiecte profesionale, administratie, putere.
Puteti arunca cu usurinta marul discordiei prin lipsa intelepciunii, prin lupta egoista pentru putere dar daca nu sunteti atenti, Eris va invata ca “ pestele mare il inghite pe cel mic”, deci va recomand mai multa smerenie. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familie, parinti, tara, camin si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare, in expunerea ideilor personale, probleme cu rudele, este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat. Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale, o piesa importanta din puzzle-ul relatiei voastre cu rudele poate fi luminata, descoperita. Poate arata schimbari imprevizibile in studii, in relatia cu fratii, surorile, rudele. Pluto si Marte din casa XII pot aduce anumite probleme de sanatate, frica, acutizarea simtului vinovatiei, remuscari. Cultivati compasiunea si iertarea atat fata de cei din jur cat si fata de voi, este singura metoda de a trece cat de cat mai usor prin aceste zile. Atentie marita la tot ce tine de transport, calatorii, masini. Cum Eris in Berbec este un mesager important al acestei lunatii, se pare ca marul discordiei il aruncati in casa IX–studii, calatorii, straini, religie, lege. Puteti arunca cu usurinta marul discordiei prin comunicare, prin fel de fel de filozofii de viata care merg impotriva a “ ceea ce toata lumea crede”. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe rude, frati si surori, comunicare, comert, tineri, si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor si poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa faceti un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va poate ajuta sa intelegeti cele doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare, fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale, bani, din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta, totul capata un caracter inedit, neasteptat. Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale, o piesa importanta din puzzle-ul relatiei voastre cu banii, valorile de orice fel, dormitorul relatiei voastre, partener de viata, poate fi luminata, descoperita. Pluto si Marte in Capricorn in casa XI va analizeaza prietenii, sperantele, tot  ce tine de prieteni, dorinte, protectori, capata un ton neasteptat dar transformator. Cum Eris in Berbec este un mesager important al acestei lunatii, se pare ca marul discordiei il aruncati in casa VIII–banii partenerului, dormitorul relatiei, transformare majora prin pierderi sufletesti.Puteti arunca cu usurinta marul discordiei prin prea multa posesivitate si dorinta de control a partenerului de viata iar Eris va cere sa invatati sa va controlati “ aceasta tendinta de stapan absolut al celuilalt” daca vreti sa va fie bine. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ atintiti asupra imaginii voastre financiare , a buzunarului vostru, a portofelului voastru  si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

Adriana Tudosa

You may also like

10 Comments

  1. multumim Adriana,
    acest horoscop este valabil si pentru cei care traiesc in Italia?
    multumesc anticipat

  2. Foarte bine venit articolul, multumim mult adriana.
    Ma intreb daca Lilith in Scorpon ne poate face mai mult rau acuma, cand e si Luna in Berbec? Daca e si Uranus implicat crezi ca trebuie sa fim foarte in garda pe capitolul relatii ? Vreau sa zic ca nu mai stiu la ce sa ma astept. ca toate relatiile parca sunt cu susul in jos si dau vina pe Lilith, mai ales !

  3. Forte bun horoscopul. Se potrive?te f bine. Eu sunt n?scut pe 5 aprilie 1979 între orele 12 si 13 dup? masa.Se poate s? v? cer un horoscop personal?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.