LUNA PLINA IN TAUR SI ZODIILE – 17 NOIEMBRIE 2013

The_Serenade_by_Nicolas_Lancret

Luna Plina din 17 noiembrie 2013 are loc cu Luna pe gradul 25: 28 Taur  in opozitie cu Soarele pe gradul 25:28 Scorpion   cu un maxim in jurul orei 17 :20, ora Romaniei. Influenta cea mai mare a acestei energii o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 17 din semnele fixe, Taur, Scorpion, Leu, Varsator .

 Simbolul Sabian pentru gradul 26 Taur  : “Un cantaret spaniol de serenade, la grilajul ferestrei iubitei lui”.

Serenada este o compozitie muzicala, vocala sau instrumentala, dedicata unei persoane. De obicei serenada este cantata seara sau noaptea in semn de omagiu, pretuire, dragoste pentru o persoana.  Aceasta Luna Plina in casa XII,  o casa adesea vazuta ca un loc inchis,  o “ casa cu grilaje”, ne spune ca trebuie sa pretuim trecutul nostru cu bune sau cu rele, sa omagiem ceea ce viata ne-a oferit,  doar asa sufletul nostru poate iesi din inchisoarea trecutului, din blocajele trecutului, din pierderi de tot felul fie ca vorbim de o dragoste, un iubit, o afacere, o relatie. Acest simbol este in acord deplin cu simbolul Taurului renumit pentru capacitatile lui creative, pentru muzica sufletului lui si poate ca aceasta Luna Plina ne aseaza pe lungimea de unda a serenadei la care sufletul nostru vibreaza, creeaza, danseaza , evolueaza.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Taur din 10 mai 2013.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor si poate aduce  anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar sa faceti un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani , din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale. Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta sa culegeti roadele unei munci serioase , sa gasiti  noi modalitati de a face bani , sa va valorificati mai bine talentele personale. Mandria exagerata legata de bani, posesiuni, valori native poate sa va aduca fel de fel de pierderi.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si poate indica probleme in relatii, parteneriate, cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana. Aceste probleme in relatii, pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasitiun echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in casa I va poate ajuta sa culegeti roadele unei munci  incepute in mai  2013, ati muncit mult veti primi mult, ati muncit putin veti primi putin . Este un timp al schimbarilor  frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Mandria exagerata legata de propria persoana, de ceea ce credeti despre voi poate sa va aduca fel de fel de pierderi .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii si poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii Pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorita rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Nu merita sa va agatati de trecut, unele lucruri ascunse din trecut  pot veni in lumina ,acestea va pot fi de un real ajutor pentru a pune stop unei situatii din viata voastra care va macina prea mult . Fiti deschisi noului ,universul va sprijina in acest moment .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup dar sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care energia acestei Luni Pline  poate  lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite afaceri, pierderi prin intermediul prietenilor si a partenerilor de afaceri. Folosita cu intelepciune , aceasta energie imensa poate sa aduca oportunitati  prin prieteniile sincere, puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, stabilizarea unei afaceri, profit dintr-o afacere.Puteti deveni extrem de mandri in relatia cu un prieten, un protector, acest lucru poate sa va aduca fel de fel de pierderi .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala si poate actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatia cu familia si cariera, reputatia, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in casa X, poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare in viata de zi cu zi. Oportunitatile au legatura ca cariera , viata sociala dar si cu banii. Mandria exagerata exprimata in cariera, in relatia cu colegii, cu sefii, poate sa va aduca fel de fel de pierderi .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii si poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatia cu strainatatea . Este o perioada in care Luna Plina  poate genera unele probleme la locul de munca, in afacerile si relatiile cu strainii , in calatorii, este o energie imensa provocatoare ce poate sa va determine sa va schimbati crezurile , relatia cu divinitatea , cu spiritualitatea, va indeamna spre cunoastere si spre calatorii. Oportunitatile au legatura cu studiile inalte, strainatatea, calatoriile,credinta . Mandria exagerata legata de cunostintele voastre, de studiile voastre  poate sa va aduca fel de fel de pierderi .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor si  poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina ce activeaza  axa II-VIII arata ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna Plina in casa VIII  poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , in relatia cu iubitul, renuntarea la o persoana , la o dorinta, la o achizitie , probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei ,  este un timp in care trebuie sa aveti grija de chestiunile financiare deoarece de aici va pleca tot necazul iar daca va folositi intelepciunea veti sti cum sa faceti ca aceste imense energii sa lucreze in favoarea voastra. Mandria exagerata legata de o afacere, de puterea personala  poate sa va aduca fel de fel de pierderi .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatia cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt.  Prezenta Lunii pline in  casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri, rupturi in parteneriate , probleme mari din partea dusmanilor.  Este un timp in care trebuie gasit un echilibru intre propriile nevoi si nevoile celorlalti, este un timp al negocierii si al compromisului. Mandria exagerata manifestata in relatiile voastre poate sa va aduca fel de fel de pierderi .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii si poate indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii Pline in casa VI  poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca.  Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca, imbunatatirea conditiilor de munca , un proiect poate ajunge la finalizare si puteti culege roadele unei munci serioase la locul de munca. Mandria exagerata manifestata la locul de munca poate sa va aduca fel de fel de pierderi.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii Pline in  casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective,  legaturi amoroase dezordonate, posibile certuri cu copii., activarea sentimentului de teama fata de ziua de maine , frustrari si restrictii in chestiunile financiare, poate iesi in lumina adevarata rasplata a muncii individuale.  Entuziasmul si dorinta de distractie este maxima, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil sa va indragostiti, dorinta de aventura este la cote imense, dar , atentie,  provocarea este mare iar daca nu veti sti sa va stapaniti impulsul aventurier  veti avea parte doar de ceva trecator prin viata voastra. Mandria exagerata legata de iubit, copil, creativitate personala poate sa va aduca fel de fel de pierderi.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala si poate actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie, relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie, schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii. Cerinta acestei energii este legata de imbunatatirea vietii de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica. O Luna plina  poate genera constrangeri de tot felul, renuntarea la o dorinta, la o achizitie, la o persoana , incercari in familie, in afacerile imobiliare, sfarsitul unei situatii, incercari legate de modul de dezvoltare a puterii personale , nesanse. Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta in cumpararea unei case, in afacerile imobiliare, in folosirea fortei proprii pentru obtinerea succesului.   Mandria exagerata legata de familia voastra  poate sa va aduca fel de fel de pierderi.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii Pline in casa  III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare, in expunerea ideilor personale, probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Aceasta energie imensa , poate activa grijile , necazurile cu rudele , cu  oamenii apropiati sau generate de acestia, sacrificii de tot felul, renuntari penibile . Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta in rezolvarea necazurilor cu cei din imediata voastra apropiere, poate sa va aduca documentul necesar rezolvarii unei probleme , poate fi telefonul care sa va anunte o realizare. Mandria exagerata manifestata in relatia cu rudele, vecinii poate sa va aduca fel de fel de pierderi.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Este exact asa cum ai scris draga Adriana! Cu mult respect pentru tot ceea ce faci pe acest site. VeronicaM

  2. Eu sunt Gemeni si ma cam surpinde acuratetea datelor… adica nu stiu cum sa zic… dar am experimentat tot ce zicea acolo in ultimele zile… sunt surprins… multumim Adriana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.