HOROSCOPUL ECLIPSEI PARTIALE DE LUNA IN TAUR -28 OCTOMBRIE 2023, ORA 23:24, ORA ROMANIEI

O Eclipsa partiala de Luna pe gradul 5:09 Taur(o luna plina puternica) soseste pe 28 octombrie 2023 si aduce o schimbare radicala in zonele guvernate de Taur in ceea ce priveste banii, valoarea fiecaruia si valorile pe care le detinem, pamant, mama pamant, munca, viata de zi cu zi si posesiunile materiale, afaceri mici, afaceri mari. Aceasta Eclipsa poate aduce schimbari globale uriase ale modului in care lumea trateaza banii, puterea, resursele partajate, munca si structura vietii noastre de zi cu zi.

Eclipsa de Luna pe gradul 5:09 Taur (Luna pe gradul 5:09 Taur in opozitie cu Soarele pe gradul 5:09 Scorpion) este construita prin aportul Nodurilor lunare-Nodul Nord pe gradul 24 :55 Berbec(lupte existentiale) si Nodul Sud pe gradul 24:55 Balanta(dependenta de altii, relatii ). Este  mai degraba o eclipsa mixta, cu lunatia in perechea de semne Taur/Scorpion, in timp ce Nodurile lunare(axa destinului)  ocupa o alta pereche de semne (Berbec/Balanta). Este o Eclipsa partiala de Luna, deoarece Luna se va afla la 11 grade de Nodul Nord. Eclipsele sunt portaluri energetice care ne ofera posibilitatea de a evolua.

Deci, vorbim de o eclipsa conjugata cu Nodul Nord in Berbec ce poate oferi oportunitati, recompense, noroc si fericire dar si blocaje, teama de a renunta la modelele vechi de viata, de a pleca pe un drum nou. Este, de asemenea, ultima eclipsa pe axa Taur/Scorpion, punand capat unui sir de activitati nerezolvate legate de semnele Taur si Scorpion (finante, turbulente economice, inflatie, industria bancara, bunuri materiale, resursele pamantului, alimente, valori, lupte pentru putere, etc.) care a inceput in noiembrie 2021 (cu eclipsa de luna in Taur atunci). Desi Luna va fi partial blocata, este aproape de Jupiter in Taur, ceea ce sugereaza un anumit nivel de sustinere sau binecuvantare, vindecare,.

Eclipsa de luna in Taur promite schimbari. Sa privim aceste schimbari nu ca pe obstacole, ci ca pe noi oportunitati in viata noastra. Este important sa ne acceptam asa cum suntem, sa avem incredere in noi insine, asa ne adaptam mai usor la schimbarile din jurul nostru. Nu putem evolua decat prin stabilitate, simplitate, idei practice, valoarea noastra. Nu trebuie uitat ca Taurul este simplu – ne aminteste cand sa muncim, cand sa mancam, cand sa plangem, cand sa ne odihnim, cand sa respiram adanc, cand si cum sa ne miscam, colorandu-ne viata cu un ritm care imita linistea suprema. Aceasta abordare lenta si perseverenta construieste o viata care este durabila, oferind o baza pe care infloresc toate celelalte. Chiar si dincolo de nevoile fizice, Taurul respinge supracomplicatiilor inutile ale vietii.

Aceasta eclipsa poate fi simtita ca un ultim indemn pentru a face imbunatatiri in zonele vietii guvernate de Taur si Scorpion in hartile noastre natale.Daca Luna in Taur doreste sa gasim implinirea emotionala prin lucrurile simple si tangibile din viata, Soarele in Scorpion ne atrage atentia asupra lucrurilor complexe, intangibile si misterioase. Contrastul dintre Taurul pamantesc, practic, iubitor de pace si Scorpionul emotional, transformator, orientat spre criza este amplificat. In mod ideal, ar trebui sa gasim un echilibru intre cele doua energii si asta ne invita (sau ne impinge) sa facem aceasta Eclipsa de Luna. Un fel de criza (care poate fi si o criza de constiinta) sau constientizarea brusca a unei lipse in viata noastra ne ofera o oportunitate de aur de a ne explora nevoile emotionale in contextul casei in care are loc eclipsa in hartile noastre natale. Relatiile pot fi contestate, rupte sau consolidate în acest moment.

Aceasta este o eclipsa de Luna foarte puternica. Soarele, Mercur si Marte sunt toate intr-o conjunctie stransa in Scorpion si se opun conjuntiei Luna –Jupiter in Taur. Cu Mercur implicat in aceasta eclipsa speciala, informatii neasteptate pot iesi la lumina. Sa stam cat mai departe de luptele pentru putere, ele pot deveni urate. Sub influenta acestor aspect provocatoare, Eclipsa de Luna dezvaluie adevarul intr-un mod dramatic. Chiar daca primim stiri nedorite sau evenimente neasteptate, trebuie sa intelegem ca acestea sunt modalitatile Universului de a ne conduce catre ceea ce avem nevoie pentru evolutia noastra. Avem acces la o putere extraordinara si o capacitate imensa de vindecare. Cu  cat ne agatam mai mult de energiile care nu ne mai servesc evolutiei, viata noastra poate deveni mai grea. Nu trebuie sa luam decizii rapide ci mai degraba sa cerem indrumare divina pentru orice miscare necesara pentru a merge inainte. Universul este intotdeauna alaturi de noi pentru a ne sprijini si pentru a ne duce la indeplinire planul divin al vietii noastre.

Saturn in Pesti este mediatorul acestui conflict astral si sugereaza o capacitate puternica de a schimba lucrurile si de a le face sa functioneze pentru noi, in special la nivel practic. Pentru a ne simti impliniti, trebuie sa recunoastem si sa imbratisam nevoia noastra de a avea grija de noi insine si de a ne simti intemeiati si puternici ca indivizi. Cresterea veniturilor noastre poate face parte din aceasta, la fel si gestionarea mai eficienta a altor resurse personale, inclusiv bunurile noastre personale, obiectele de valoare, talentele noastre.

Tot ce se doreste de la noi este sa aducem schimbari semnificative in  acele domenii de viata ( unde apar semnele Taur, Scorpion) care ne tin pe loc, care se incapataneaza sa ramana la fel, care nu mai servesc evolutiei noastre. Aceste schimbari se pot simti infricosatoare si inconfortabile, dar odata ce trecem podul catre un alt mod de a fi, vom simti ca si cum am spart un zid construit intre noi si viziunile noastre cele mai inalte.

Toate problemele amanate, nerezolvate sau care ne macina sufletul (luna) sunt evidentiate de aceasta eclipsa dar in acelasi timp ne spune intr-un limbaj karmic ca a venit timpul  pentru o schimbare.  Este cel mai bun moment pentru a gasi raspunsuri simple la cele mai complexe subiecte ale vietii. In loc sa complicam totul, aceasta eclipsa in taur ne incurajeaza sa ne urmam instinctul si sa nu-l punem la indoiala. Si in liniste, gasim raspunsurile pe care le cautam.

Iar Simbolul Sabian al gradului 6 Taur, gradul Lunii eclipsate este:    “Un pod in sonsola in constructie peste o prapastie adanca”. Aceasta eclipsa construieste un “pod, o cale “ de trecere peste anumite obstacole. In acelasi timp, ofera o dubla protectie sugerata de “podul” care odata construit si consolidat ne ajuta sa trecem peste obstacole si ne ofera stabilitate, dar si de “ consola “ care sustine podul ce poate arata destul de sugestiv o protectie divina, o protectie de “ SUS”, evolutie .

Influenta majora a acestei eclipse va fi asupra semnelor fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), asupra celor nascuti in jurul datei de 26 aprilie, 28 iulie, 28 octombrie, 26 ianuarie, dar si asupra semnelor cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn nascuti in ultimile cinci zile din aceste semne.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este ultima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion (prima a fost in noiembrie 2021)  Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu banii, securitatea financiara, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului de viata, relatii profunde. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Problemele legate de bani sunt in centrul atentiei la fel si problemele legate de afaceri, manipulari, acorduri semnate, jocuri ascunse pentru putere. Este posibil sa puneti punct unui contract de munca sau dimpotriva, sa acceptati o promovare sau o marire de salariu. Finantele voastre se schimba si, de asemenea, s-ar putea sa achitati o datorie, sa faceti o achizitie mare sau sa deveniti mai sinceri cu voi insiva in legatura cu bugetul vostru.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion ( prima a fost in noiembrie 2021.  In ultimii doi ani, aceste eclipse v-au transformat abordarea identitatii personale dar au avut un impact deosebit si asupra relatiilor voastre. Aceasta eclipsa de luna stimuleaza progresul si aduce o oportunitate imensa pentru a va asuma anumite riscuri si pentru a crea o noua cale inainte.
Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Pentru voi acestea au legatura cu obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. In urmatoarele sase luni, aveti posibilitatea sa va schimbati imaginea sau sa redefiniti asteptarile intr-o relatie, afacere, un plan personal. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. Aceasta eclipsa se refera la voi, la visele voastre, la credinta voastra, la increderea in divinitate. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra personala. Indrazniti sa va schimbati, sa nu va pese prea mult de ceea ce gandesc ceilalti, este viata voastra si nu a lor. Aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre, asupra relatiilor voastre si va ramane in picioare doar ceea ce este benefic pentru viitorul vostru. Eclipsele, desi imprevizibile, va obliga sa va extindeti si sa deveniti versiuni mai bune ale voastre. S-ar putea sa descoperiti ca schimbarile in identitatea si statutul relatiilor voastre personale pot avea, de asemenea, un efect asupra alegerilor legate de cariera, asupra legaturii voastre cu familia. Intreaga voastra lume este probabil foarte diferita decat era atunci cand aceste eclipse au inceput pentru prima data in noiembrie 2021. A fost un ciclu de eclipse de doi ani care au adus momente de cotitura in relatii, cariera, camin, identitatea voastea. Marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion ( prima a fost in noiembrie 2021. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu munca in folosul celor multi, beneficiile legate de dezvoltarea voastra spirituala, sanatate, proiecte de munca, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta eclipsa va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta eclipsa pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune si intelegere pentru cei din jur. Sunt posibile probleme de sanatate, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Acordati o atentie sporita viselor voastre si oricaror simboluri care apar, deoarece acestea va pot oferi indicii despre ceea ce lucrati karmic in mintea voastra subconstienta. Acesta poate fi un moment emotionant, asa ca acordati prioritate odihnei.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este ultima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion ( prima a fost in noiembrie 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu activitatile de grup, prieteni, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. Aceasta eclipsa va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate ca acest moment astral sa aduca un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, poate fi punctul culminant al unui proiect creativ, sunteti rasplatiti intr-un mod neasteptat intr-un proiect profesional, va puteti ocupa de o munca suplimentara sau de o alegere importanta pentru un grup de care apartineti profesional. De asemenea, este posibil sa va simtiti putin mai liberi prin incheierea unei asocieri cu un grup sau o organizatie de care sunteti legati de mult timp. Aceasta ar putea marca o perioada in care un obiectiv sau o ambitie este atinsa. Cineva de la locul de munca sau din viata personala va poate oferi o oportunitate care se pare prea buna pentru a fi adevarata, dar vine si cu o obligatie.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion(( prima a fost in noiembrie 2021 a incepu in 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu cariera, proiectele profesionale, statut social, imagine publica, familie, neam, camin. Echilibrul dintre viata profesionala si viata personala poate suferi o transformare importanta iar printr-o serie de rasturnari neasteptate, puteti fi catapultati mai aproape de calea adevarata. Eclipsa va aduce la suprafata orice nemultumire ascunsa in sufletul vostru, va forteaza mana si ar fi bine sa nu va luptati cu schimbarea. Daca actuala cariera nu va mai multumeste veti fi fortati sa opriti lucrul si sa cautati altceva, sunteti condusi exact unde trebuie, doar trebuie sa aveti incredere. Aceasta eclipsa poate aduce si o promovare sau o functie de conducere care va permite sa va impartasiti experienta unui grup de oameni. Urmatoarele luni vor pune accentul si pe familie, radacinile voastre.

FECIOARA  / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion(( prima a fost in noiembrie 2021a  inceput in 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare, rude. Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre si problemele create de acestea sunt urmarite de radarul acestei eclipse si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus, puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Ceva din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, rude, comunitatea in care traiti, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil. De asemenea, aceasta eclipsa ar putea dezvolta o instabilitate in opiniile morale sau religioase, probleme cu strainii, in calatorii. Dar poate fi si punctul culminant sau un inceput important in domeniul educatiei, oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion(a( prima a fost in noiembrie 2021 inceput in 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, jocuri ale puterii, mosteniri. Deci finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse ar putea iesi in lumina acuma. De asemenea, se poate ca aceasta eclipsa sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Acest moment astral vine cu lectii despre bani multi, putere sau alte lucruri despre care credeti ca va fac mai puternici. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceste eclipse sa va atentioneze, indrume si catre lumea oculta.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION 

Aceasta Eclipsa partiala de Luna in Taur este a ultima din seria de doi ani a  eclipselor pe axa Taur-Scorpion( prima a fost in noiembrie 2021).In ultimii doi ani, aceste eclipse v-au transformat abordarea relatiilor voastre de suflet dar si abordarea relatiei cu vi insiva. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu relatiile voastre, proiectele personale, modul cum relationati si cum va respectati angajamentele. Acuma, eclipsa agita iarasi lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman. Eclipsele sunt renumite pentru schimbari importante, sortite, elimanand tot ceea ce nu mai este necesar si in acelasi timp ajutandu-va sa gasiti ceea ce aveti nevoie pe mai departe. Multi Scorpioni pot decide sa divorteze, altii pot decide sa isi oficializeze relatia. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri, sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta eclipsa va da curajul necesar sa rupeti relatia. O conexiune importanta se poate transforma rapid intr-o relatie cu inel. Eclipsele, desi imprevizibile, va obliga sa va extindeti si sa deveniti versiuni mai bune ale voastre.

SAGETATOR  / ASCENDENTUL  IN  SAGETATOR

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este ultima din seria de doi ani a  eclipselor pe axa Taur-Scorpion(prima a fost in noiembrie 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu rutina zilnica, munca, sanatate, relatiile de la locul de munca, credinta, relatiile ciudate si karmice, compasiune, ajutor neconditionat. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina, plina, plina, ce are inregistrate toate nemultumirile voastre legate de munca, relatii, acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca, la o relatie toxica si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, de perfectune, pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate.  Daca proiectele de la locul de munca va multumesc, aceasta eclipsa poate veni si cu daruri, avansari, o functie importanta, un curs de perfectionare. Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. O problema de sanatate ar putea veni in lumina. Este timpul sa abordati sarcinile de zi cu zi ca pe o calatorie spirituala – in loc sa va imaginati spiritualitatea ca pe ceva care are loc in afara lumii de zi cu zi.

CAPRICORN  / ASCENDENTUL  IN CAPRICORN

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este ultima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion (prima a fost in noiembrie 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu iubirea, interesele voastre creative, speculative dar si relatia cu copii vostri, idealurile si prietenii vostri. O poveste romantica se poate sfarsi, pot aparea in lumina anumite secrete despre un iubit/iubita. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un inceput nou si important. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creativ. Eclipsele de Luna dezvaluie ceea ce trebuie modificat sau aruncat. Ele sunt prezente pentru a va ajuta sa cresteti, sa deveniti versiuni mai bune. La ce trebuie sa renuntati pentru a aduce mai multa fericire si creativitate in viata voastra?    Ce activitati sau hobby-uri va aduc cea mai mare bucurie? Este treaba voastra sa va reconectati cu sentimentul ca viata trebuie sarbatorita..

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este ultima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion ( prima a fost in noiembrie 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu familia, casa, parinti, cariera, proiecte profesionale.Unii dintre voi ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie, sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. In aceste zile, exista o puternica influenta a soartei, karmei, ce poate aduce o rasucire majora in viata de familie, camin, cariera. Unul din parinti( mama) sau o femeie importanta ar putea fi mesagerii importanti pentru voi in aceste zile si in urmatoarele saptamani. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Problemele care tin de familia voastra pot atinge un punct culminant, iar aceasta eclipsa sortita poate aduce o schimbare a conditiilor. Aceasta poate aduce,de asemenea, o eliberare profunda de trecutul vostru.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion (prima a fost in noiembrie 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu comunitatea in care traiti, invatamant, modul cum comunicati, cum ganditi, transport, vecini, rude, tineri. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora)  de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere, puteti primi o oferta spectaculoasa din strainatate. In aceste zile si in urmatoarele saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta eclipsa ar putea aduce unele modificari si aici. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru, puteti calatori mai des, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou, sa va schimbati masina. Fiti mai atenti in trafic, calatorii. O conversatie v-ar putea schimba traiectoria viitoare.. Daca ati studiat o zona de interes sau ati invatat  o nou? abilitate, aceasta eclipsa semnaleaza o perioada de apogeu in calatoria voastra educationala.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.