LUNA NOUA IN FECIOARA – 5 SEPTEMBRIE 2013, ORA 14: 35 ORA ROMANIEI –“ UN PUZZLE KARMIC “

astro_2gw_425_luna_noua_in_fecioara_2013.66674.9072

Luna Noua reprezinta un aspect de conjunctie intre cele doua Luminarii in acelasi semn zodiacal ( Soarele acopera Luna ), este o faza a Lunii in care energiile sunt foarte mici, activitatile sunt mult incetinite, in aceasta perioada pot avea loc fel de fel de perturbari in natura, se poate simti din plin forta pamantului, se poate simti din plin forta naturii.
Luna Noua este asociata cu noi inceputuri iar in semnul de pamant al Fecioarei,   aceste “inceputuri” trebuie sa fie pure, sanatoase, practice.
Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o carte de vizita pentru fiecare dintre noi “ de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”. Este o carte de vizita astrala cu care putem accesa acel domeniu de viata in care apare semnul Fecioarei in harta natala a fiecaruia.

Fecioara este un semn karmic ce  transforma sarcina de serviciu in obligatie, accentueaza puritatea, perfectiunea, analiza fiecarui detaliu, ordinea dar si  tendinta de a gandi prea mult gasind nereguli peste tot chiar si acolo unde nu exista nimic. Fecioara doreste sa inteleaga toate detaliile si modul cum acestea construiesc un intreg, stie sa gaseasca piesa lipsa a unui puzzle semnificativ. Tot Fecioara este locul natural al casei VI, o casa a serviciului, oblgatiilor zilnice, sanatate, conditii de munca. Este un loc unde cautam ordinea fireasca a lucrurilor, unde incercam sa intelegem viata si modul in care ne incadram in ea. Fecioara  si casa VI guverneaza legatura corp, minte, sanatate. In relatii, semnul Fecioarei puternic accentuat aduce un sentiment de obligatie care in timp devine coplesitor si sufocant.

fecioara

Cu Luna Noua in Fecioara pe gradul 13:04, inceputurile devin mai practice, flexibile, gandurile si ideile noastre sunt mai cu ‘picioarele pe pamant”.
Guvernatorul Lunii Noi in Fecioara  este Mercur in Fecioara cu care face o conjunctie mai larga dar totusi benefica noua.

Mercur in Fecioara este in exaltare , asta inseamna o energie puternica  ce sporeste, amplifica abilitatile in gandire, comunicare, permite dezvoltarea unor opinii clare  si perceperea vietii prin detalii din toate partile dar in acelasi timp ofera si capacitatea de ansamblare ordonata a acestor detalii. Este o energie ce ofera logica, obiectivitate, abilitate analitica, claritate si concizie, interes pentru sanatate, utilitatea unei informatii., unui loc de munca . In semnul Fecioarei, Mercur  ne invata sa etichetam totul, de la gesturi,  lucruri,  persoane la idei, experiente senzitive, iar aceasta  eticheta  trebuie sa contina “ util, confortabil, perfect”. Dragostea este o treaba foarte serioasa pentru Mercur in Fecioara, aici se pune accent pe respect, demnitate , relatii adevarate . Mercur in Fecioara pe gradul 23:29  sprijina, energizeaza Luna Noua in Fecioara gradul 13:04, asta inseamna ca aceasta Luna Noua poate aduce pentru noi un mesaj divin iar mesajul  are legatura cu domeniul energizat in harta fiecaruia. Este un aspect ce fortifica sansele dar poate aduce si un caracter capricios cu unele tentative excentrice mai ales in relatii, corespondenta. In legatura cu Mercur in Fecioara se afla asteroidul 11911 Angel -Inger.

angel

In Astrologie, asteroidul Inger este un mesager al lui Dumnezeu, reprezinta protectie, iubire pura, mesaj divin, Exista o mare protectie oferita de acest asteroid care furnizeaza in acelasi timp un sentiment de putere enorma. In acest moment de Luna Noua, asteroidul Inger in conjunctie cu Mercur dubleza protectia divina ( nu trebuie uitat ca Mercur este tot un mesager al lui Dumnezeu), avem posibilitatea sa primim indrumare divina prin fel de fel de ghizi spirituali, oameni, colegi, credinta, vise, simboluri. Este un mesaj divin ce poate intregi un puzzle karmic din viata noastra, este o mana de ajutor intr-o situatie fara iesire, este o lumina catre o cale noua.

Acest mesaj de protectie este inca o data pus in evidenta si de asteroidul 299 Thora pe gradul 13:38 Fecioara intr-o conjunctie stransa cu Luna Noua in Fecioara.

THOR

In mitologia Nordica, Thor este un Zeu asociat cu tunetele, fulgerele, furtunile, stejarii, puterea, protectia omenirii, sfintire, vindecare si fertilitate . Arma lui principala este un ciocan cu care da deoparte dusmanii. In acest moment de Luna Noua, Thor ne protejeaza, de fapt,  mintea noastra poate fi rapida si capabila de a gasi acea informatie care sa ne protejeze.

Tot Luna Noua in Fecioara este in trigon cu Pluto in Capricorn si in sextil cu Jupiter in Rac.
Aceasta combinatie Luna Noua (noi inceputuri) cu Pluto retrograd ( reparari , transformari karmice )  induce  o energie ce ne intoarce mai mult spre trecut pentru a analiza “ noile inceputuri “ realizate in trecut si care in timp s-au dovedit a nu fi cele benefice noua  sau care necesita o transformare. Aceasta luna noua poate fi privita prin ajutorul dat de planeta Pluto –intermediarul ecestei energii ca un reparator karmic al unor inceputuri din trecut, sa nu uitam ca o planeta retrograda  aduce in cele mai multe cazuri reparari a unor greseli comise in trecut, iar in cazul lui Pluto retrograd care devine asistentul  energiei Lunii Noi in Fecioara nu putem vorbi de noi inceputuri ci de corectarea unor inceputuri din trecut.
Jupiter in Rac in aspect benefic cu  Luna Noua aduce protectie, realizarea unor proiecte cu efort minim, solutii clare si facile ce pot asigura succesul , ordonarea gandurilor, abordari filosofice ale vietii, intuitie imensa. Tot Luna Noua in Fecioara face un aspect benefic cu Nodul Nord in Scorpion.

Nodul Nord simbolizeaza energia care ne  impinge sa crestem, sa ne indeplinim  visele. Acest lucru poate fi o adevarata provocare si are legatura cu ceva cu care nu suntem obisnuiti , familiarizati iar acest moment de Luna Noua poate fi o energie ce obliga sa imbratisam o experienta necesara evolutiei noastre.

chiron

Chiron este vindecatorul intelept si profesor, este energia care ne ghideaza catre tot ce este mai bun in noi dar de multe ori acest drum nu ocoleste durerea si nici chiar intelepciunea nu ne poate proteja de durere. Aceasta Luna Noua in Fecioara in opozitie cu Chiron in Pesti poate reinvia dureri sufletesti din trecut, pot fi amintiri din copilarie, legate de parinti, de un barbat, o femeie  care lovesc din nou. Intr-un mod ciudat, aceste dureri sufletesti sunt de fapt cadouri de vindecare, trebuie sa incercam sa privim lucrurile dintr-o perspectiva diferita si sa iertam. Lacrimile pot curge dar in cele din urma este un timp de vindecare si crestere.

Recunostinta este cea care ne vindeca, acuma este cel mai bun moment pentru  a vedea si recunoaste modul in care fiecare eveniment,  situatie, circumstanta, persoana ne-a fost de folos ( in bine sau rau )  in calatoria noastra .

Putem alege aceasta cale sau putem sa continuam sa ne plangem de mila accentuand si mai  mult nesiguranta, temerile, problemele nerezolvate. Aceasta Luna Noua in Fecioara este o oportunitate pentru vindecare, pentru trezire spirituala, pentru a invata sa ne iubim pe noi dar si vietile noastre, pentru compasiune, iertare. Iubirea neconditionata este singurul ingredient din viata noastra care ne ajuta sa ne invatam lectiile, noi alegem.

Poate fi un nou inceput ( Luna Noua ) in “vindecarea sufletului nostru “.

Si a zis Dumnezeu :” Sa fie lumina! Si a fost lumina .

imagine

 

Adriana Tudosa

You may also like

14 Comments

 1. … absolut minunat ca intotdeauna… multumesc din suflet. Draga Adriana esti adorabila prin analizele tale…

 2. Extrem de interesant! Si eu sunt zodia fecioara, daca puteti sa-mi spuneti 2 cuvinte despre acest septembrie, as fi recunoscator. Sunt nascut in 15.09.1988 in jurul orei 5 dimineata. Va doresc toate cele bune si sa vi se indeplineasca toate aspiratiile!

 3. Sa vina inngerii. M-am uitat pe harta mea natala si am descoperit ca am asteroidul Angel in Fecioara, la 2 grade 21’50” in conjunctie cu ascendentul la 2 grade 22’5″. Ma gandesc ca e de bine.

 4. Dumneavoastra sunteti un inger prin ceea ce faceti pentru noi si va multumesc. Vreau sa va intreb ce inseamna asteroidul Angel retrograd in harta natal?
  Toate cele bune!

 5. Daniela
  in functie de semnul asteroidului Angel si casa energizata pot spune ca te poti intalni cu o lipsa de protectie, ca si cum trebuie sa te lovesti singurica de fel de fel de probleme pentru a-ti repara a greseala karmica.
  adriana

 6. angel pe ascendent arata o protectie a corpului tau, ai parte de indrumare divina in aceasta viata.
  adriana

 7. multumesc si eu.
  In harta mea natala asteroidul Angel in Varsator este in conjunctie cu asteroidul 16 Psyche in Varsator ,sufletul meu este ghidat, protejat, luminat in drumul catre descifrarea mesajelor lui Dumnezeu prin astre.
  adriana

 8. Copii mei au Angel retrograd, cel mic in casa 5 in berbec si cel mare in casa 4 in leu. V-as ruga in limita timpului dumneavoastra diponibil sa-mi spuneti ce ar putea sa insemne Angel retrograd in casa 4 conjunct cu Nodul Sud?
  Mi-ar fi de mare ajutor parerea dumnevoastra, as vrea sa stiu cum as putea sa-l ajut pe copil. Este nascut in 25.03.1990,
  Cluj-Napoca, ora 9.25
  Va multumesc!

 9. Buna,
  Va iubesc din tot sufletul,pentru tot ceea ce faceti pentru oameni.Sunt in zodia Leu nascuta ,la data de 26 iulie 1967 noapte(o doamna care face Reiki mi-a calculat ora si ar fi cam 1.42)si am rugamintea sa-mi spuneti , cand puteti Dvs,ce-mi rezerva astrele in aceasta perioada legat de servici….Va multumesc mult!!! De 4 ani ma cam chinuiesc…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.