LUNA PLINA IN TAUR SI ZODIILE-12 NOIEMBRIE 2019, ORA 15:34–ORA ROMANIEI

Luna Plina din 12 noiembrie 2019 are loc cu Luna pe gradul 19:51 Taur in opozitie cu Soarele pe gradul  19: 51 Scorpion cu un maxim in jurul orei 15 :34, ora Romaniei. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Taur din 5 mai 2019. Energia Taurului ne incurajeaza sa ne aliniem cu adevaratele noastre valori, sa ne concentram intentiile pe ceea ce conteaza pentru noi, sa facem alegeri corecte, sa eliberam ceea ce nu ne mai serveste.

Influenta cea mai mare a acestei energii o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 12 ( plus, minus trei zile in semnele fixe: Taur, Scorpion, Leu, Varsator, dar  o vor simti si  cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 20 din orice semn zodiacal.

Simbolul Sabian al gradului 20 Taur –gradul Lunii Noi : “Fasii de nori, asemenea unor aripi, strabat cerul .”

Acest simbol vorbeste despre extinderea perspectivelor noastre, despre acceptarea indrumarii si inspiratiei divine, despre constientizarea implicarii fortelor spirituale in viata noastra personala dar si in viata sociala, globala. Fiecare pas in evolutia noastra este binecuvantat si sustinut de forte nevazute ce ne pot indruma acuma cel mai bine. In acelasi timp, acest simbol vorbeste despre vant, aer, deci totul poate sa se schimbe,  fluxul vietii este in continua schimbare. Acesta este un moment puternic pentru a lasa in cele din urma comportamente si mentalitatile, valorile, atasamentele, care sunt deja expirate si sa avem incredere in valorile divine, in vocea divina din noi care sa ne lege de Voia lui Dumnezeu. Indiferent de tulburarile si schimbarile temporare ce pot sa apara, trebuie sa avem incredere ca ele apar cu Voia lui Dumnezeu, sa le acceptam ca lectii pentru cresterea sufletului nostru. ‘Norii asemanatori unor aripi” pot simboliza destul de clar ca suntem urmariti, condusi, de fiintele ceresti( Ingeri , Arhangheli) ce pot dezvalui subtil directia de urmat.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre financiar, a buzunarului vostru, a portofelului voastru, a talentelor voastre native. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin cultivarea bunavointei, compasiunii, spiritualitatii, iertare si intelegere fata de cei care gresesc. A venit timpul sa intelegeti ca perfectiunea nu exista aici pe pamant, deci nici voi nu sunteti perfecti. Pluto in Capricorn este un al sustinator al acestui moment lunar si poate arata realizari in cariera, imagine profesionala, familie. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, acesta este un moment excelent pentru a va programa la un interviu, pentru a cere o marire de salariu. Puteti primi bonusuri importante acuma, acestea fie au legatura cu cariera, fie cu familia sau poate fi o  mostenire. Venus in Sagetator conduce aceasta Luna Plina in Taur dar este provocata de Neptun in Pesti, asa ca, puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu un partener, un examen, un curs, o calatorie, un strain, un eveniment din trecut. Fiti mai atenti deoarece este destul de dificil sa faceti o distinctie intre realitate si fantezie, puteti semna anumite angajamente dar in timp se pot dovedi altceva decat ceea ce pareau.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, relatiile voastre, contractele semnate. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii. Acuma, astrele va sustin si ofera oportunitati pentru tot ceea ce va ajuta in dezvoltarea personala, o imagine noua, o atitudine noua, o intelegere profunda legata de ceea ce puteti face prin voi.  Atentie la sanatate si la nervii vostri. Reflectoarele astrale sunt pe voi, culegeti ce ati semanat, talentele voastre native sunt acuma cantarite si rasplatite. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral prin cultivarea bunavointei, compasiunii, spiritualitatii, iertare si intelegere fata de cei care gresesc. Poate aparea sansa unor castiguri financiare neasteptate ,  puteti indeparta obstacolele care va impiedicau sa fiti fericiti, situatiile critice se pot rezolva aproape de la sine, exista cu siguranta ceva magic in aceasta energie. Pluto in Capricorn este un al sustinator al acestui moment lunar si arata ca puteti vedea si intelege lumea  intr-o profunzime si intelepciune mult mai mare. Credinta, rugaciunea, recunoasterea mintii universale, sunt cai care va ajuta sa cresteti. Puteti trece cu bine peste anumite examene, puteti avea beneficii prin studiile si cunoasterea voastra, strainatate, internet, publicatii pe internet. Venus in Sagetator conduce aceasta Luna Plina in Taur dar este provocata de Neptun in Pesti, asa ca, situatiile confuze au legatura cu o afacere, cu banii care vin prin contracte semnate, cu prietenii, proiectele de grup,  este un dans astral al relatiilor complicate sau imposibile, al situatiilor fara iesire sau eronat interpretate afectiv. Fiti practici cu banii, nu credeti in bogatii care cad din cer.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral daca cultivati bunavointa si compasiunea in cariera voastra, in functiile pe care le detineti, in viata sociala. Altfel, situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destuli de tulburi in cariera si viata voastra sociala. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru cresterea securitatii financiare, va puteti elibera de inhibitii vechi, de prejudecati si de influenta mediului. Poate fi o perioada buna in afaceri, in tot ce tine de taxe, proprietati, credite, investitii. Venus in Sagetator conduce aceasta Luna Plina in Taur dar este provocata de Neptun in Pesti, asa ca, puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu partenerii vostri, cu cariera voastra. Fiti mai atenti deoarece este destul de dificil sa faceti o distinctie intre realitate si fantezie, puteti intra in fel de fel de incurcaturi fara a intelege prea bine motivatiile celorlalti. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, proiecte de grup. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Puteti avea succes prin munca in echipa la un proiect important. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral prin credinta, cunoastere, intelegeri spirituale si intuitive, activitati umanitare. Pericolul poate aparea prin iluzii, prin incercarea ta de a sta ascunsi sub o ceata deasa fara a da voie credintei sa va ajute. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru vanzari, negocieri de contracte, o casatorie in strainatate, o calatorie ce va transforma profund. Venus in Sagetator conduce aceasta Luna Plina in Taur dar este provocata de Neptun in Pesti, asa ca, puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu un proiect de munca, o calatorie, o afacere cu o persoana straina. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal. Nu credeti orice promisiune in domeniul muncii, fiti mai atenti la cei cu care munciti, nu le spuneti toate secretele voastre.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral prin renuntarea la jocurile secrete pentru putere, prin sustinerea neconditionata a asociatilor vostri, prin intelegerea mistrelor vietiii. A venit timpul sa intelegeti ca nu exista secrete pentru lumea divina iar acuma acestea pot fi dezvaluite. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru vanzari, negocieri de contracte, proiecte profesionale, sanatate. Venus in Sagetator conduce aceasta Luna Plina in Taur dar este provocata de Neptun in Pesti, asa ca, puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu persoana iubita, un proiect creativ, o afacere, un contract pe care vreti sa-l semnati. Trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati, sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Acest aspect ameninta interesele voastre financiare, adesea prin greselile partenerului, asociatului, lupta ascunsa pentru putere.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, calatorii, mass-media, internet,  puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orizonturi. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral prin sustinerea neconditionata a partenerului de viata, asociatului, prin iertarea dusmanilor vostri. A venit timpul sa renuntati la metodele incorecte pentru rezolvarea unor probleme, trebuie sa intelegeti ca sunteti sub controlul cerului in permanenta. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatia cu copii, proiecte creative, iubire. Mandria, lupta pentru putere, aduc situatii complicate. Venus in Sagetator conduce aceasta Luna Plina in Taur dar este provocata de Neptun in Pesti, asa ca, nu trebuie sa va mire dificultatile neasteptate, situatiile confuze, dezamagirile, deceptiile, dusmaniile pe fata. Casatoria sau traiul cu cineva, alte parteneriate (inclusiv afacerile, juridice, politice) aduc fel de fel de conflicte, tradari, exista pericolul unor comunicari proaste, neintelegeri si denaturari.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima, o mostenire. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral prin munca bine facuta, prin credinta, prin compasiune si intelegere fata de cei cu care munciti, prin ingrijirea celorlalti, prin metodele alternative de sanatate, prin sensibilitate fata de animalele de companie. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru familie, relatia cu cei din familia voastra, puteti sa va asumati responabilitatea intemeierii unei familii, puteti cumpara o casa, puteti rezolva problema unui conflict legat de o casa, puteti sa va sprijiniti parintii. Venus in Sagetator conduce aceasta Luna Plina in Taur dar este provocata de Neptun in Pesti, asa ca, nu luati decizii importante in aceste zile, nu credeti orice, verificati documentele pe care le semnati, fiti mai atenti la locul de munca, la relatia cu colegii si sefii vostri.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie.. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea unei relatii, a unei afaceri, a unui angajament dar puteti constientiza necesitatea acestora in viata voastra. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral prin iubire neconditionata, prin sustinerea unui copil, prin renuntarea la mandria excesiva, prin renuntarea la a mai cauta un salvator cand de fapt salvarea o puteti gasi chiar in voi, in interiorul vostru, in scanteia divina din voi. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatia cu rudele voastre, puteti comunica mai bine, puteti repara o relatie fisurata cu o sora, un frate. Venus in Sagetator conduce aceasta Luna Plina in Taur dar este provocata de Neptun in Pesti, asa ca, puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu un proiect creativ, o iubire, un talent de-al vostru.  Puteti sa va supraevaluati abilitatile, puteti sa luati proiecte care sunt prea mari sau puteti gasi ca resursele pe care v-ati bazat nu sunt prea solide.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral prin sustinerea neconditionata a familiei voastre, prin iertarea celor din familia voatra, prin credinta si compasiune. Oricum, Neptun aduce destula confuzie si neintelegeri in viata de familie. Puteti idealiza viata de familie sau aceasta poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Pot aparea mutari frecvente, puteti fi  mai secretosi in raport cu familia, parintii, sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru averea personala. Sunteti incurajati sa lucrati la obiectivele voastre financiare si profesionale, puteti da un interviu pentru un loc de munca mai bine platit, puteti sa va valorificati un talent, puteti sa culegeti roadele unui proiect profesional de succes. Venus in Sagetator conduce aceasta Luna Plina in Taur dar este provocata de Neptun in Pesti, asa ca, puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu viata de familie, planurile personale, actiunile voastre. Lucrurile nu sunt de obicei ceea ce par a fi in acest moment, asa ca relatiile voastre, speculatiile si investi?iile ar trebui tratate cu mare precautie. Evitati deciziile importante acuma deoarece va puteti amagi. Fiti atenti in legatura cu detaliile unor acorduri, nu va legati prea mult de sentimentul atat de frecvent intalnit sub acest aspect ca totul poate fi bine. Ati putea sa va inselati, sa fiti inselati, dezamagiti.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral prin sustinerea neconditionata a rudelor voastre, prin intelegerea comunicarii, prin iertare, compasiune si credinta. Oricum, Neptun poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, anturaj,  puteti fi atrasi de  spiritualitate, misticism. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru dezvoltarea voastra personala, pentru un proiect de grup, pentru o relatie importanta. Venus in Sagetator conduce aceasta Luna Plina in Taur dar este provocata de Neptun in Pesti, asa ca, puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu un plan facut in spatele usilor inchise, cu anumite documente semnate. Aceasta energie poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, surori, anturaj,  puteti fi atrasi de  spiritualitate, misticism. Mare atentie la anturaj, la cum comunicati, vorbele pot fi amagitoare, va puteti pacali prin tot ce tine de comunicare, prin neatentia la detalii, prin rude. Nu credeti orice.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin imaginatia si intuitia voastra, puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce haos, inselaciuni , deci, mare atentie. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru intelegerea unor secrete, mistere, actiuni din trecut, activitati financiare legate de corporatii, afaceri, institutii guvernamentale. Venus in Sagetator conduce aceasta Luna Plina in Taur dar este provocata de Neptun in Pesti, asa ca, puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu aspectele practice, banii, valori in general. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare pot conduce la haos, inselaciuni, deci, mare atentie.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi  aceste finaluri tin de transport, calculatoare, telefoane, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat, fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin intuitie, credinta, compasiue. ‘Iarta-te si iarta” si mergi mai departe este indemnul lui Neptun pentru voi. Folositi-va  imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ, acestea va pot ajuta sa traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatii romantice, asociatii profesionale, pentru a socializa cu prietenii, pentru a lucra la proiecte comunitare. Puteti cunoaste oameni interesanti, astrologia poate sa va fie un bun prieten. Venus in Sagetator conduce aceasta Luna Plina in Taur dar este provocata de Neptun in Pesti, asa ca, puteti fi indusi in eroare cu usurinta de ceilalti sau de propriile voastre asteptari nerealiste sau umflate. Aceasta energie poate determina confuzie, dorinta de a scapa sau fugi de probleme, frica si anxietate interioara, barfa, invidie, critica, situatiii incurcate, haotice. Pot aparea dificultati si conflicte datorate unor imprudente in cariera voastra, in realizarea unor ambitii profesionale.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

 1. Observatorul astronomic bucuresti
  Luna plina in 2019
  nov 12 la ora 05:30
  Am vrut sa iti scriu pe un mesaj privat
  Te urmaresc mereu
  Felicitari pentru munca ta
  Iris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.