LUNA NOUA IN TAUR SI ZODIILE – 5 MAI 2019

“Daca scoti in Lumina ceea ce e in tine
Acel ceva te va mantui.
Daca nu scoti in Lumina ceea ce e in tine,
Acel ceva te va ucide.” Evanghelia lui Toma

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Casa naturala a Taurului este casa II si este legata de valoarea personala, de valoarile materiale, resurse, bunuri, talente. Taurul este calm, senzual, metodic, productiv dar poate fi si “ turbat “ atunci cand este provocat peste anumite limite. Este o Luna Noua a carei energie ne poate ajuta in re-formularea ideilor legate de abundenta, resurse personale, talente, ne poate ajuta sa vedem clar si realist tot ceea ce ne poate face fericiti intr-o relatie (familie, servici, copii, iubire,etc.). Aceasta Luna Noua este despre vindecarea convingerilor vechi care limiteaza dreptul nostru de a ne bucura de adevaratele noastre valori care depasesc orice ne putem imagina sau masura pe Pamant. Adevarata noastra valoare este mai presus de valorile materiale, pamantesti deoarece in noi exista Scanteia Divina, este steaua acoperita de pamant care asteapta sa ne lumineze.

Spuneti:” Doamne, Dumnezeule, deschide calea pentru ca planul divin al vietii mele sa se poata manifesta. Arata-mi care este talentul de care trebuie sa ma servesc acum! Vreau ca geniul bun care exista in mine sa fie eliberat, ajuta-ma sa percep clar planul perfect al vietii mele. Multumesc.”

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului,  cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Taur in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Puteti primi o oferta de lucru, puteti face mai multi bani, puteti gasi noi modalitati de a va echilibra financiar. Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ in legatura cu banii. Fiti deschisi noilor oportunitati, este important sa va concentrati pe finante, familie, copii, iubire. Nu uitati totusi si de valorile spirituale, banii pot fi pierduti dar valorile spirituale sadite in voi dau mult mai multe roade. Astraea de mana cu Luna Noua in Taur poate arata ca puteti ramane blocati pe caile voastre si va opuneti schimbarii. Preferati confortul si siguranta lucrurilor cunoscute in raport cu insecuritatea noului. Este timpul sa descoperiti in voi cea mai solida valoare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna noua in Taur in semnul vostru, in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale, conjugand verbul” a avea “ intr-un mod extrem de personal.Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine, vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look , relatii de prietenie, iubire, familie, comunicare. Investiti cat mai mult in voi, auto-increderea in valoarea voastra(Taur) va da rezistenta, putere, pentru a trece peste  provocarile si dificultatatile pe care viata le arunca in mod inevitabil in calea voastra. Astraea de mana cu Luna Noua in Taur arata ca va puteti crampona de anumite comportamente vechi, de incapatanarea voastra, de rigiditatea voastra, de p gandire invechita, de familie, de o casa,  de anumite evenimente, care sunt amare. Apare o incapacitate de a vedea inceputurile si de a da drumul la lucruri, oameni, evenimente, care va fac rau. Veti invata ca si loialitatea costa chiar daca ea se manifesta fata de lucrurile bune sau rele. Este timpul unor oportunitati ce va ajuta sa va ocupati mai mult de voi, sa aduceti in lumina”aurul” vostru interior, bogatia voastra interioara, esenta voastra divina.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna noua in Taur  in casa XII, o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului.Este un timp in care veti cauta singuratatea concentrandu-va mai mult pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Este un timp in care puteti renunta la anumite obiceiuri nesanatoase dar si la oamenii care va fac rau, puteti deveni mai atenti fata de sanatatea voastra prin schimbarea dietei, prin diverse exercitii fizice. Este cel mai bine sa “ va luati o vacanta “ sau puteti fi fortati sa faceti acest lucru dar pe cont propriu astfel incat sa va ganditi mai bine la ceea ce vreti pentru voi.
Astraea de mana cu Luna Noua in Taur poate arata ca puteti ramane blocati pe anumite evenimente, comportamente din trecut uitand ca viata va cere sa mergeti inainte.Cu cat va veti crampona mai mult de trecut, de obiceiurile voastre si de planurile facute in spatele usilor inchise, cu atat perturbarile pot fi mai puternice. Nevasta lui Lot s-a prefacut intr-un stalp de sare tocmai findca s-a uitat inapoi…

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in Taur  in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal pentru a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar, caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Este un timp in care puteti sa va faceti noi prieteni, sa petreceti mai mult timp cu prietenii vechi, totul duce catre socializare, conectare cu alte persoane, grupuri de persoane.
Deoarece Luna este seful voastru astral, oportunitatile acestui moment tin si de noi proiecte personale, un mod nou de a vedea atat valorile materiale cat si spirituale. Astraea de mana cu Luna Noua in Taur poate arata ca va puteti crampona de anumiti prieteni, de un grup, de relatiile ciudate, chiar daca acestea va tensioneaza permanent. Ar trebui sa incercati sa intelegeti vocea acestor negativitati si sa le lasati deoparte. Veti invata ca si loialitatea costa chiar daca ea se manifesta fata de lucrurile bune sau rele. Este timpul sa invatati ca sinele vostru divin poate fi cel mai solid prieten al vostru.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Taur in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Cu aceasta Luna Noua benefica puteti primi  o promovare, puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompensari substantiale. Astraea de mana cu Luna Noua in Taur poate arata ca va puteti crampona de anumite proiecte profesionale, de cariere, trecut, secrete, de anumite evenimente, dincolo de momentul cand prudenta ar fi trebuit sa va indrume catre altceva. Veti invata prin experiente personale ca si loialitatea costa chiar daca ea se manifesta fata de lucruri bune sau rele. Este timpul sa va ridicati deasupra tuturor reprosurilor si sa incepeti sa construiti noi valori prin valoarea voastra.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Taur in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate calatoriile lungi, “visele mari”, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, sprijin divin. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Oportunitatile pot veni prin internet , prin intermediul unei conexiuni cu straintatea, prin sprijin divin, intr-un mod neasteptat . Astraea de mana cu Luna Noua in Taur poate arata ca va puteti crampona de anumite idei, opinii, credinte, trecut, planuri secrete, dusmanii, de anumite evenimente, dincolo de momentul cand prudenta ar fi trebuit sa va indrume catre altceva. Veti invata ca si loialitatea costa chiar daca ea se manifesta fata de lucruri bune sau rele. Este timpul sa intelegeti ca Dumnezeu a construit legi in voi si in natura si care lucreaza in permanenta.Lasati judecatile voastre deoparte.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Taur in casa VIII favorizeaza toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testament, viata intima.Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un acord implicat, asadar, casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani, relatii interpersonale sau sociale, , sunt pe valul acestei energii magice. Este un timp in care se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur. Urmatoarele saptamani poate aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor ,puteti primi anumite bonusuri financiare , puteti incepe o afacere, o relatie noua. Astraea de mana cu Luna Noua in Taur poate arata ca va puteti crampona de anumite relatii, afaceri, de dorinta de a controla totul, de ranchiuna si de incapacitatea de a ierta, de sindromul ca doar “ banii vorbesc” de anumite evenimente care sunt amare. Apare o incapacitate de a vedea inceputurile si de a da drumul la lucruri, oameni, evenimente care va fac rau dar veti invata ca loialitatea costa chiar daca ea se manifesta fata de lucruri bune sau rele. Este timpul sa lasati controlul oamenilor deoparte si sa invatati mai bine despre auto-control, sa va descoperiti bogatia interioara.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot , amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate, prin lucru in echipa. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. O ciocnire cu un partener, in casnicie sau legata de niste acorduri legale de munca, poate face parte din imaginea acestei lunatii. Cultivati totusi pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, cu un partener de viata, de afaceri, de munca. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Astraea de mana cu Luna Noua in Taur poate arata ca va puteti crampona de un anumit mod de a relationa, de o cariera trecuta sau prezenta, de strainatate, de anumite evenimente, de dusmanii,  care sunt amare. Apare o incapacitate de a vedea inceputurile si de a da drumul la lucruri, oameni, evenimente care va fac rau. Pozitiv, acest moment va spune ca este timpul sa va organizati, sa va adunati, sa faceti cea mai buna echipa cu sinele vostru divin,si sa deveniti cei mai buni. Altfel, veti invata ca loialitatea costa chiar daca ea se manifesta fata de lucruri bune sau rele.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Taur  in casa VI poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare importanta. Astraea de mana cu Luna Noua in Taur arata ca va puteti crampona de anumite obiceiuri zilnice, proiecte de munca, colegi, afaceri, resurse financiare de la altii, de anumite evenimente,  care sunt amare. Apare o incapacitate de a vedea inceputurile si de a da drumul la lucruri, oameni, evenimente, care va fac rau.Este timpul sa imbratisati noile oportunitati care sa va arate adevarata valoare, credibilitatea si fiabilitatea voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Taur in casa V amplifica potentialul creator, viata sentimentala, iubirea, romantismul. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Este o energie ce pune un accent deosebit pe  romantism, recreere, proiecte creative , investitii. Puteti deveni mai populari si cu inima mai usoara. Un nou inceput poate fi legat de o afacere, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima, o relatie de iubire, un hobby poate cunoaste o schimbare importanta. Astraea de mana cu Luna Noua in Taur arata ca va puteti crampona de anumite proiecte creative, de anumite relatii romantice, de un partener, asociat, rival,  de anumite evenimente,  care sunt amare. Apare o incapacitate de a vedea inceputurile si de a da drumul la lucruri, oameni, evenimente, care va fac rau. Este timpul sa imbratisati noile oportunitati care sa va arate adevarata maretie a voastra.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Taur in casa amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti, puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie. Aceasta energie proaspata poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea, inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile. Casa a patra guveneaza mama si femeile, in consecinta, o femeie ar putea juca un rol cheie in evenimentele actuale, poate veni cu o veste importanta sau va poate deschide o usa importanta. Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Puteti obtine anumite daruri de la parinti, puteti cunoaste o persoana speciala prin intermediul familiei voastre, puteti sa cumparati o casa. Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Astraea de mana cu Luna Noua in Taur arata ca va puteti crampona de familie, de un membru al familiei, de un proiect de munca, de anumite obiceiuri zilnice, de anumite evenimente,  care sunt amare. Apare o incapacitate de a vedea inceputurile si de a da drumul la lucruri, oameni, evenimente, care va fac rau. Este timpul sa imbratisati noile oportunitati care sa va arate adevarata putere interioara a voastra.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Taur in casa III poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati, puteti dezvolta o afacere cu o ruda sau in mediul local in care traiti. Astraea de mana cu Luna Noua in Taur arata ca va puteti crampona de o ruda, un mod agresiv de a comunica, de barfa, de judecarea celorlalti, de o iubire nestatornica, de mandria voastra exagerata, de anumite obiceiuri zilnice, de anumite evenimente, care sunt amare. Apare o incapacitate de a vedea inceputurile si de a da drumul la lucruri, oameni, evenimente, care va fac rau. Este timpul sa imbratisati noile oportunitati, sa adoptati un nou mod de comunicare, sa intelegeti ca vorbele dar si gandurile sunt energii vii care pot face bine sau rau si le veti culege roadele in viitor.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. Spun: Doamne, Dumnezeule, deschide calea pentru ca planul divin al vietii mele sa se poata manifesta. Arata-mi care este talentul de care trebuie sa ma servesc acum! Vreau ca geniul bun care exista in mine sa fie eliberat, ajuta-ma sa percep clar planul perfect al vietii mele. Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.