ECLIPSA DE SOARE IN RAC SI ZODIILE-1 IULIE 2011

“Nu sunt aici pentru a te vana ,
ci pentru a te salva “ RUMI

Eclipsele aduc in general schimbari importante in vietile noastre, nimic din ce se intampla in timpul unei eclipse , in zilele premergatoare si, mai ales  dupa eclipsa nu poate fi prea usor.

Eclipsa  partiala de Soare din 1 iulie are loc pe gradul 9:12  Rac . Nodul Sud lunar in Gemeni  care  sprijina formarea acestei eclipse accentueaza necesitatea incheierii cu trecutul care ne bantuie si nu ne da pace  , ne indeamna sa folosim abilitatile dezvoltate in trecut dar si talentele noastre in moduri noi, in experiente noi. Orice Eclipsa cere de la noi corectarea destinului , ceea ce este ascuns va iesi in lumina fie ca vrem sau nu  , pot fi lasate cariere, relatii , situatii care nu sunt sanatoase sau care  nu mai sunt necesare . Eclipsele aduc modificari karmice , acestea pot fi drastice daca vom continua sa mergem pe o cale negativa ,pe o cale in contradictie cu destinul nostru. Este un timp benefic pentru a ne asculta vocea interioara ,sa dam atentie la ceea ce se intampla in jurul nostru  , pentru a face alegerile corecte in aceasta perioada de incercari si necazuri .

Racul este un semn cardinal de apa , ne vorbeste despre siguranta emotionala si fizica precum  si despre ingrijirea responsabila,  este energia care vrea sa construiesti “ o temelie emotionala” ce poate lua multe forme , o casa, o familie, o carapace. Racul are nevoie de siguranta , aceasta Eclipsa de Soare in Rac ne poate ajuta sa descoperim un prieten, un iubit , o actiune , o relatie , un loc de munca ce ne poate aduce siguranta pe care o cautam .

Aceasta energie dinamica a Eclipsei de Soare in Rac  aduce evenimente majore daca face un aspect destul de strans cu una din planetele personale diin harta natala.

Daca eclipsa face conjunctie cu ascendentul natal mare atentie la sanatate, in conjunctie cu descendentul natal pot aparea teste legate de parteneriate , sot, afaceri, in conjunctie cu MC natal pot aparea teste legate de orice fel de pozitie sociala, functie, in conjunctie cu FC eclipsa poate arata unele schimbari legate de casa, familie, afaceri, parinti.

Daca eclipsa este in conjunctie cu Soarele natal , adesea pot prevesti anumite  schimbari radicale  pentru barbat, sot, tata.

Daca eclipsa este in conjunctie cu Luna natala , de cele mai multe ori sunt afectate femeile, mama , chiar persoana in cauza .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa  de Soare in casa IV energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Este ultima Eclipsa pe axa Rac –Capricorn din seria inceputa in anul 2009 , asta inseamna ca Universul va mai da o sansa sa va corectati atitudinea fata de familie , parinti, tara.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Eclipsa  de Soare in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Sunt posibile mutarile, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina . Este ultima Eclipsa pe axa Rac –Capricorn din seria inceputa in anul 2009 , asta inseamna ca Universul va mai da o sansa sa va corectati atitudinea fata mintea voastra practica si ceea ce puteti obtine prin folosirea mintii intr-un mod practic .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Eclipsa de Soare in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala . Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale , valorile materiale dar si cele personale. Este ultima Eclipsa pe axa Rac –Capricorn din seria inceputa in anul 2009 ,asta inseamna ca Universul va mai da o sansa sa va corectati atitudinea fata bani, valori personale si materiale .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Eclipsa de Soare in casa I aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai eficient. Este ultima Eclipsa pe axa Rac –Capricorn din seria inceputa in anul 2009 ,asta inseamna ca Universul va mai da o sansa sa va corectati atitudinea fata de voi insiva , fata de ceea ce puteti face prin individualitatea voastra .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Eclipsa  de Soare in casa XII poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala. Tot ceea ce tineti  ascuns si care va creaza stari emotionale deosebite , va fi adus in lumina cu sau fara aprobarea voastra . Casa 12 este de multe ori privita ca un “ geamantan “ cu secrete , minciuni , acuma , aceasta eclipsa aduce prin intunericul ei “lumina “ asupra secretelor voastre . Este ultima Eclipsa pe axa Rac –Capricorn din seria inceputa in anul 2009 ,asta inseamna ca Universul va mai da o sansa sa va corectati atitudinea fata sanatatea voastra si ceea ce va poate afecta sanatatea , sa faceti pace cu trecutul  vostru .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Eclipsa de Soare in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale , atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii, aceasta eclipsa poate lumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie.  Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra..Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu cu atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora.  Este ultima Eclipsa pe axa Rac –Capricorn din seria inceputa in anul 2009 ,asta inseamna ca Universul va mai da o sansa sa va corectati atitudinea fata modul cum intelegeti o prietenie, un prieten, un grup, ce sperante si dorinte aveti si care dintre ele pot fi realizabile .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Eclipsa  de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Este ultima Eclipsa pe axa Rac –Capricorn din seria inceputa in anul 2009 ,asta inseamna ca Universul va mai da o sansa sa va corectati atitudinea fata modul cum va folositi puterea personala , cum priviti cariera ,viata sociala .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Eclipsa de Soare in casa IX pune un accent deosebit pe moralitate , etica ,practici religioase , credinta in Dumnezeu . Sunt puse in lumina legaturile cu strainatatea , tot ce tine de o cunoastere inalta este premiat sau pedepsit . Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Este ultima Eclipsa pe axa Rac –Capricorn din seria inceputa in anul 2009 ,asta inseamna ca Universul va mai da o sansa sa va corectati atitudinea fata de Dumnezeu , fata de modul in care va folositi cunostintele , fata de modul cum intelegeti sa respectati legile .Cu asteroidul ATE in semnul vostru , justitia divina , bratul dur al legii are scris numele vostru pe rasplata faptelor rele ,imorale ,asteptati-va la neasteptat aici .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Eclipsa  de Soare in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un accord implicat , asadar , casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur. Este ultima Eclipsa pe axa Rac –Capricorn din seria inceputa in anul 2009 , asta inseamna ca Universul va mai da o sansa sa va corectati atitudinea fata de  o afacere , un partener, banii care vin de la “ celalalt “.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Eclipsa de Soare in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti, simtul fundamental al cooperarii cu ceilalti , cooperare ce serveste unui anumit scop. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afacere. , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege. Este ultima Eclipsa pe axa Rac –Capricorn din seria inceputa in anul 2009 ,asta inseamna ca Universul va mai da o sansa sa va corectati atitudinea fata de modul cum priviti un parteneriat,un partener.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Eclipsa de Soare in casa VI energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi , un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in casa VI are o legatura directa cu “transformarea voastra” , transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta.  Este ultima Eclipsa pe axa Rac –Capricorn din seria inceputa in anul 2009 ,asta inseamna ca Universul va mai da o sansa sa va corectati atitudinea fata de locul de munca, colegi, rutina de zi cu zi, sanatatea voastra.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Eclipsa  de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va poate aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Este ultima Eclipsa pe axa Rac –Capricorn din seria inceputa in anul 2009 ,asta inseamna ca Universul va mai da o sansa sa va corectati atitudinea fata de iubire , o persoana iubita , copii vostri .

Adriana Tudosa

 

You may also like

14 Comments

 1. Inca o interpretare minunata! Multumim Adriana!
  Eclipsa partiala de Soare in Rac gradul 9:12 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni gradul 23:28 ar putea sa aduca macar o dezlegare a uneia dintre marile framintari privind un nou job, pe care il caut de 1an sau o rezolvare a complicatei ecuatii relationale. Te rog, adu-mi iluminarea care o astept! Ma ingrijoreaza mai ales configuratiile formate de AXELE noastre de Destin. Vreau sa stiu daca Norocul nostru este in strainatate. Eu-Constanta, 16.06.1963, ora 0:20 min, El-Radauti, 09.01.1947, ora 04:10 min.MULTUMIM Adriana!

 2. Un gand bun si luminos pentru tine draga Adria!MULTUMESC ca de fiecare data ca esti !MULTUMESC!cu drag

 3. harmony
  Eclipsa de soare energizeaza casa IV -casa familiei ,asta inseamna ca unele probleme legate de familie , casa ,parinti .Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilori. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care traiesti , putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care care iti produc rau. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara.
  Aceasta eclipsa face un aspect de careu cu Luna natala in Berbec din casa I ,daca tinem seama ca Luna natala guverneaza casa iubirii , se poate spune ca aceasta eclipsa poate sa-ti aduca emotii sporite si destule provocari emotionale legate de o iubire,un iubit .Tot eclipsa de soare face un aspect benefic cu pluto din casa muncii ,asta inseamna ca poate fi un nou job care te transforma ( pluto guverneaza casa VIII -casa transformarii ,banilor care vin din alta parte ).
  adriana

 4. Multumesc mult draga Adriana! Sper sa pot spune cit mai curind “uff, miine iar merg la serviciu!” Citeodata nici nu stim ce sa ne dorim mai mult. Iar despre familie, casa IV, abia astept sa mi-o fac!
  Lumineaza-ne draga noastra potecile existentei! Multumim!

 5. Adria,
  voiam sa te rog, intr-un viitor articol poate, sa ne spui si noua mai multe despre aceste cicluri de eclipse, de unde incep, pana unde se termina…

  si simbolistica lor,pentru ca…e deosebit de interesanta treaba cu eclipsele astea…..

 6. In aceasta seara m-am despartit definitiv de iubita mea. Am mai scris despre relatia noastra bazata pe multa iubire,dar si pe multe despartiri. As putea spune ca este prima data cand ne despartim amiabil,prin intermediul mesajelor. Nu stiu daca am procedat corect,tinand cont ca se apropie eclipsa de soare. Asta mi-o poti spune doar tu,Adriana! Iti mai scriu inca odata datele noastre de contact,si poate de aceasta data vei avea amabilitatea sa imi raspunzi. Eu sunt nascut in Bucuresti la data de 13 decembrie 1967 ora 13.45,iar ea,Elena,este nascuta tot in Bucuresti la data de 15 martie 1967 ora 4.00.Astept o edificare,un raspuns care sa ma linisteasca,precum asa este scris in astre ca eu si aceasta femeie sa nu fim impreuna. Multumesc!

 7. buna Adriana,
  As dori sa stiu cum ma va influenta eclipsa avind in vedere ca soarele si luna in momentul eclipsei, in casa a3-a a mea astrologica,sunt in careu cu pluton natal din casa a 6-a la un orb de 2 grade. datele mele sunt: 22 decembrie 1975, Suceava, ora 13:30. Te rog ajuta-ma. Multumesc.

 8. astept si aceasta eclipsa cu emotie ptr ca nu stiu de ce pe mine ma cam sperie si chiar as vrea sa le vad ca pe ceva bun, ce aduc noutate si totusi……
  la mine de data aceasta eclipsa face sextil cu soare si venus din fecioara (casa a VII-a) si cu ascendentul din pesti. este bine nu-i asa? multumesc inca o data ptr articolele tale.

 9. Draga Adria,spune mi ,te rog,cum sa inteleg eclipsa din Rac,in cuadratura cu NN ,Uranus si Lilith din Berbec.Berbecul facand parte din casa a 1 a.Cu drag MULTUMESC!Succese deosebite in continuare pentru tine si pentru fiul tau!Cu drag

 10. Adria.. mie imi placi tare mult. Ce nu reusesc sa citesc ieri vin repede de la servici azi sa termin si tot asa. dar nu-s lamurita cu ascendentul meu e balanta sau scorpion??? dn 15-06 -1978 Campina-Prahova ora 14.30. Multumesc

 11. salut
  am scris si in posturile dedicate lui Uranus in berbec, dar fiind mai vechi , m-am gandit sa-mi aduc intrebarea aici
  Te rog frumos , am si eu o intrebare: aspectele astrale actuale, ma refer la planetele exterioare, pot sprijini descoperirile medicale? M-ar interesa indeosebi cele privind diabetul , descoperirea unui tratament care sa VINDECE diabetul Are vreo logica sa le analizam prin comparatie cu aspectele din 23.01.1922 cand a fost tratat primul pacient
  cu insulina? Daca ai timp si dispozitia necesara poate ne spui mai mult pe aceasta tema…ce crezi tu , binenteles.
  Multumesc tare mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.