HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN PESTI-26 AUGUST 2018

“Si ingerul, raspunzand, i-a zis: Eu sunt Gavriil, cel ce sta inaintea lui Dumnezeu. Si am fost trimis sa graiesc catre tine si sa-ti binevestesc acestea.” Luca 1:19

Luna Plina din 26 august 2018 are loc cu Luna pe gradul 3:12 Pesti si Soarele pe gradul 3:12 Fecioara cu un maxim in jurul orei 14:56, ora Romaniei.   Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Pesti din martie 2018. Semnul Pesti este legat de povesti pline de iluzii, sa fii in slujba celor multi, compasiune, intuitie, credinta, magia vietii, legatura cu divinitatea. Aceasta Luna Plina va face lumina in povestile de viata amagitoare si asta prin viziuni, semne, intuitie puternica, aducerea in lumina a unor secrete.
Cu Luna Plina pe gradul 4 Pesti, cei nascuti in jurul datei de 26 august,  decembrie, martie, iunie ( plus, minus 3 zile) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilaltil; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradelor 4 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Simbolul sabian al gradului 4 Pesti, gradul energizat de Luna Plina este: masini grele se ingramadesc pe istmul ingust dintre doua statiuni litorale.

Acest simbol sabian este in acord cu ceea ce scriam :fara ajutor divin nu putem sa luptam cu zmeul, cu raul, cu obstacolele din viata noastra(istmul ingust). Indiferent ca suntem in trafic, la servici, acasa, in familie, fel de fel de adunari, grupuri( masini grele), trebuie sa cultivam toleranta, iertarea, sa ne acceptam neconditionat. Cu cat relatiile sunt mai complexe, cu atat obstacolele sunt mai grele, agitatia este mai mare, pot aparea fel de fel de blocaje. ” Cele doua statiune litorale” accentueaza multimea, experientele colective, procese sociale complexe. Istmul ingust este banda ingusta de pamant inconjurata de apa. Acest simbol vorbeste despre trafic, destinatia fiecaruia, nu poti depasi anumite blocaje in viata cu informatiile pamantesti, nu poti sari cu masina peste alta masina pe un istm ingust in schimb poti fi avertizat de divinitate sa nu mergi pe acolo, sa ocolesti sau sa faci cale intoarsa.Fiti mai atenti la intuitie acuma, este vocea divina care arata traseul corect, adevarata destinatie, adevarata fata a unei povesti de viata. Intutia devine o busola de navigatie in siguranta in viata noastra extrem de aglomerata de influentele placerilor pamantesti.

Aceasta Luna Plina pe gradul 4 Pesti este in conjunctie si cu steaua fixa regala Fomalhaut ceea ce arata o multime de energie mentala creatoare. Steaua fixa Fomalhaut este cunoscuta de multi drept “ steaua visurilor” dar adesea este putin inselatoare influenta ei. Da, Fomalhaut reprezinta adevaratele noastre vise dar pentru a ajunge la ele trebuie sa invatam sa trecem de la materialismul pronuntat la expresia spirituala a vietii. Iar Arhanghelul Gabriel este asociat cu Fomalhaut, devine Arhanghelul nostru protector in urmatoarele doua saptamani daca ii cerem ajutorul.

Gabriel este un aparator al adevarului si mesager divin. El ne poate ajuta sa spunem adevarul in mod deschis si sincer; sa ne respectam pe noi insine; sa ne lasam ghidati de intuitie si vocea noastra interioara. Gabriel lumineaza calea spre adevarul din inimile noastre, si ne ajuta sa descoperim care este calea cea mai potrivita de urmat pentru noi.

Cea ma simpla rugaciune:” Arhanghele Gabriel indruma-ma in situatia de fata( creativitate, servici, iubire, familie, etc.),ajuta-ma sa-mi dau seama de ceea ce trebuie sa fac in continuare.”Multumesc dragul meu Arhanghel Gabriel

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina va poate ajuta sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta este dezvaluita. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri pentru sufletul vostru. Este momentul cand trebuie sa va concentrati pe nevoile celorlati, pe iertare, credinta. Platile karmice va bat la usa. Saturn este una din ancorele acestui moment astral si poate arata realizari in cariera voastra. Sunteti ajutati sa luati unele decizii importante in cariera voastra, intr-un proiect professional inceput in trecut. Uranus in Taur este un alt mediator al acestui moment astral si poate veni cu vesti neasteptate legate de bani.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de prieteni, echipe, asociatii profesionale, activitati de grup, banii castigati prin cariera voastra. Ar fi bine sa va asigurati ca intentiile voastre sunt realiste iar prietenii sunt prieteni si nu profitori. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Un vechi prieten reapare sau puteti descoperi un adevar despre un prieten, un grup din care faceti parte si care va afecteaza profund. Sperantele si visele voastre au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Una din ancorele acestui moment este Saturn in Capricorn care va cere sa fiti mai disciplinati si organizati, sa aveti mai multa incredere in intelepciunea universului si in Dumnezeu, sa respectati legile divine. Uranus in Taur este un alt mediator al acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile legate de veniturile carierei, un proiect personal, un sef.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina face lumina in cariera voastra, in fanteziile legate de cariera, prezenta publica, obiective si aspiratii profesionale, familie. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru eliminarea unor relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social, va vede lumea acuma. Ati putea decide sa mergeti intr-o noua directie, uneori destul de brusc, sau sa vi se ofere ceva care va face sa reganditi calea pe care va aflati. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va spune ca pasii mici sunt cel mai rapid mod de a ajunge la destinatie fara a va pierde. Sunteti ajutati sa gasiti mai multa armonie si echilibru in lumea afacerilor, in planurile secrete, in lupta pentru putere. Aspectele juridice pot fi intelese altfel acuma. Uranus in Taur este un alt mediator al acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in cariera, planuri facute in spatele usilor inchise.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de straini,  turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, hotararea unui divort, convingeri spirituale.Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre , pe moralitatea voastra si are legatura cu semintele plantate in martie  2018 cand a fost Luna Noua in Pesti. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va spune ca relatiile au nevoie de realitati concrete, de planuri reale, de intelegerea nevoilor celuilalt. Uranus in Taur este un alt mediator al acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in prieteniile voastre, in dorintele voastre.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Casa opta este considerata o casa karmica, o casa in care castigurile si pierderile nu sunt contorizate de voi ci de faptele voastre. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce rezultate fructuoase la locul de munca. Sunteti mai bine pregatiti pentru luarea unor decizii importante, pentru punerea in practica a unor idei. Uranus in Taur este un alt mediator al acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in cariera si statutul vostru social.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Soarele prezent in semnul vostru si care lumineaza Luna Plina in Pesti, acest moment da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a vietii voatre personale si relationale. O luna Plina aduce un final, ceva se termina, nu este neaparat ceva negativ doar ca puteti incheia o relatie disfunctionala, puteti finaliza cu succes un proiect sau culegeti roadele amare ale unei dusmanii pe fata.  Nimic nu este simplu acuma, puteti culege roadele unor actiuni din trecut, va puteti intalni cu consecintele si rezultate karmice in relatiile voastre. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Cel mai bun lucru pe care il puteti face in legatura cu acestia este iertarea si acceptarea lor, asa puteti rupe anumite lanturi karmice. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce noi responsabilitati sau o constientizare sporita a celor existente. Este un moment bun pentru investitii practice, pentru o relatie serioasa, pentru imbunatatirea relatiei cu copiii vostri. Uranus in Taur este un alt mediator al acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in viziunile voastre legate de straini, cunoastere inalta, invatmant, lege.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de munca, activitati si obiceiuri zilnice, proiecte profesionale, relatia cu colegii, sanatate.  Cum Luna Plina este apogeul unor activitati incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice, hotarari importante la locul de munca. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. In acelasi timp, ar trebui sa cultivati credinta in Dumnezeu ce poate fi pentru voi un ajutor imens in stoparea actiunilor unor dusmani din umbra. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce beneficii solide prin familie, copii, iubire, proiecte creative. Uranus in Taur este un alt mediator al acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in banii unei afaceri, resurse comune, credite, mosteniri.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de iubire, de ceea ce iubiti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste, o relatie tensionata cu un copil. Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. “ Ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile” aduce oportunitati de dezvoltare spirituala. Fiti mai atenti la prietenii vostri, incercati sa va axati mai mult pe prietenia cu ghizii spirituali, acestia nu va tradeaza. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce beneficii solide prin comunicare, rude, frati si surori, calatorii scurte, credinta. Este un moment bun pentru orice lucru care necesita auto-disciplina, rabdare si munca atenta, sprijin important de la persoanele mai mature sau cu o anumita autoritate, succes prin functii de conducere. Uranus in Taur este un alt mediator al acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in relatiile voastre.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de familie, parinti, bunuri imobiliare, iubirea de tara, patriotism, locuinta, problemele din copilarie, siguranta si securitate emotionala. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Fiti corecti, nu trisati in domeniul carierei deoarece se poate intoarce totul impotriva voastra. Credeti doar in binele in favoarea celor multi si veti culege roade frumoase, fiti cei care ii inspira pe oameni. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce beneficii solide prin cultivarea valorii personale, prin seriozitate si rabdare in munca voastra, prin depasirea nesigurantei voastre care va permite sa va eliberati de influentele nepotrivite sau de intrigile oamenilor care va inconjoara . Ajutor si sustinere din partea unor oameni cu functii de raspundere, dezvoltarea unor proiecte pe termen lung. Uranus in Taur este un alt mediator al acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile la locul de munca.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre mentale, in relatiile voastre apropiate, in idei, studii, calatorii scurte, activitati comerciale.Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in martie 2018.
Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire sau care era plina de intoxicari, erori. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce beneficii solide prin cultivarea moderatiei, rabdarii.Sub aceasta influenta, apare o consolidare a personalitatii voastre, realizarile sunt durabile, angajamentele sunt intelepte. Va puteti debarasa de situatiile care dauneaza lucrurilor, proiectelor, relatiilor pe care le construiti cu multa rabdare. Uranus in Taur este un alt mediator al acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile intr-un proiect creativ, o iubire.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, securitate finaciara, aspectele emotionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unei afaceri personale. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Ingrijorarile legate de bani, salariu, credite, va pot destabiliza sanatatea si a venit timpul sa intelegeti ca viata este mai mult decat bani, mai mult decat hrana si imbracaminte. Aveti mai multa incredere in voi si in divinitate. Una din ancorele acestui moment este Saturn in Capricorn care va poate aduce beneficii solide prin intelegerea subiectelor spirituale, mistice si oculte , prin eliminarea poverilor inutile, prin cultivarea iertarii. Poate fi un moment excelent pentru intelegerea unor secrete, mistere, actiuni din trecut, activitati financiare legate de corporatii, afaceri, institutii guvernamentale. Uranus in Taur este un alt mediator al acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile intr-un proiect de familie, o casa, afaceri imobiliare.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata chiar pe voi, este timpul sa  lasati deoparte fanteziile voastre si sa va axati pe ceea ce poate da un sens real scopului vostru divin. Este cel mai bun timp in care intuitia puternica va ajuta sa va dati seama ce trebuie sa ramana in picioare cu voi si ce trebuie sa dati deoparte. O Luna Plina este tot timpul mai plina de emotii, energii imense astfel incat acuma, puteti fi extrem de emotionali, irascibili, nu va convine nimic, nu va intra nimeni in voie. Reactiile voastre puternic emotionale pot declansa resentimente si emotii ingropate in ceilalti, deci fii mai atenti. Din moment ce Luna Plina se refera la sfarsituri, aceasta luna plina vine cu acele informatii, concluzii de care aveti nevoie pentru a finaliza anumite lucruri in viata voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Ancora acestui moment astral este Saturn in Capricorn care va poate aduce beneficii solide prin prieteni importanti, proiecte in cariera, sustinerea voastra de o persoana cu autoritate. Puteti cunoaste oameni interesanti, astrologia poate sa va fie un bun prieten. Uranus in Taur este un alt mediator al acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in relatia cu un frate, vecin. Puteti primi o veste ciudata sau o veste care face lumina intr-un proiect personal.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.