HOROSCOPUL LUI MERCUR IN MERS DIRECT IN SCORPION-20 NOIEMBRIE 2019, ORA 21:12, ORA ROMANIEI

“Cand am fost ura, am fost mare
Dar astazi, cu desavarsire
Sunt mare, caci ma simt iubire,
Sunt mare, caci ma simt iertare.” “Rondelul meu” de  Alexandru Macedonski

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 11:35 Scorpion iar viata noastra revine incet la normal. Daca timp de trei saptamani am putut intampina fel de fel de blocaje in anumite domenii de viata, acuma, odata cu reintoarcerea lui Mercur in mers direct, putem vedea ca totul poate avea un alt ritm, o alta rezolvare, o alta intelegere.

Ce se intamla cu adevarat cand Mercur trece de la miscarea retrograda( vinteza mica) la miscarea directa?

Este asemanator cu trezirea dupa un somn profund, cand Mercur are nevoie de timp pentru a bea o cafea cosmica pentru a-si recastiga complet constiinta. Ziua de 20 noiembrie 2019 in care Mercur stationeaza direct, poate fi extrem de importanta in viata noastra. In aceasta zi sau chiar in urmatoarea zi, probabil ca vom avea o claritate incedibila cu privire la problemele cu care ne-am confruntat in timpul lui Mercur retrograd.
Avem nevoie de rabdare, iar cu Mercur in mers direct, in zilele urmatoare suntem liberi sa planificam activitati si intalniri vitale, sa semnam contracte, sa luam decizii sau sa facem achizitii importante. Iar cu Mercur in mers direct in Scorpion, mintea rationala face o legatura directa cu subconstientul nostru, si ar trebui sa fim atenti la ceea ce ne dorim cu adevarat. Subconstientul are o putere mult mai mare decat mintea noastra constienta si executa tot ceea ce avem in mintea noastra constienta. Mintea subconstienta este Geniul nostru, este intelepciunea eterna si divina care raspunde promt :”Dorinta ta este porunca pentru mine”. Prin mintea constienta trebuie sa alimentam subconstientulul doar cu cereri pozitive, sa programam creierul nostru pentru a avea success. Legea de atractie va raspunde la orice transmitem mintii subconstiente. Legii atractiei nu-i pasa daca este un vis sau o realitate. Asa ca, Mercur in mers direct in Scorpion ne spune ca a sosit momentul sa fim mai atenti la mintea noastra, la cuvintele noastre care sunt energii si se intorc ca un boomerang la cei care le da viata. Mercur  in mers direct in Scorpion  devine detectivul inaripat ce  investigheaza necunoscutul, misterele, el este extrem de curios cu privire la tot ce se intampla in spatele scenii vietii si se  bucura ca poate rezolva orice secret. Cu cat informatiile sunt mai ascunse, interzise, cu atat, Mercur ajuta in elucidarea lor, nimic nu-l opreste deoarece el este echipat corespunzator. Iesind din miscarea aparent retrograda, Mercur in Scorpion activeaza casa IV si arata ca securitatea emotionala, securitatea tarii, familiei, o putem realiza prin diplomatie, minte sanatoasa, cuvinte magice, discutii echilibrate, conversatii pasnice. A venit timpul sa invatam ca evolutia se face in echipa si ca trebuie sa fim responsabili fata de familie, parinti, tara. Racul si casa IV-casa naturala a Racului vorbesc atat de nastere cat si de sfarsit, Mercur in mers direct in Scorpion in casa IV ne spune intr-un mod destul de intelept ca unele probleme pot fi rezolvate definitiv iar acest lucru ne poate face viata mai senina. Cu Mercur in casa IV ne putem astepta la  gasirea unor solutii pentru dramele emotionale care bantuie familiile, politica, tara.

Mercur in mers direct este in sextil benefic cu Luna in Fecioara, o influenta puternica pentru negocieri, tranzactii si conexiuni minunate. Acesta este un aspect deosebit de favorabil pentru a vorbi in public si pentru a ne prezenta ideile cu fler. Cu Mercur sustinut de Neptun retrograd in Pesti, imaginatia si intuitia sunt la cote imense si pot influenta in bine deciziile. Putem fi la locul potrivit si in momentul potrivit sau putem primi intr-un mod magic informatiile de care avem nevoie. In mod normal, subiectele incomode/tabu, pot fi accesate cu usurinta. Influenta lui Neptun ne aminteste ca ceea ce pare intunecat poate fi depasit prin intuitie, credinta, prin “ Voia Ta Doamne si nu voia mea”.

Simbolul Sabian al gradului 12 Scorpion, gradul lui Mercur in mers direct:”Inalti oficiali sunt stransi la un bal important al ambasadei “. Ambasada a fost privita tot timpul ca un loc privilegiat, este un simbol national al unei tari  in alta tara. Inclin sa cred ca Mercur in mers direct pe acest grad aduce o oportunitate pentru oamenii care sunt invitati la “ acest bal astral”, o oportunitate de crestere, de elevare spirituala si morala, ofera putere si prestigiu. Acuma, evolueaza doar cei care merita cu adevarat, cei care au muncit atat in plan material dar si spiritual. Ambasada astrala nu poate fi pacalita.

Influenta lui Mercur in mers direct asupra fiecarui semn zodiacal:

Berbec/Ascendentul in Berbec

Dupa trei saptamani de agitatie, dezvaluiri ciudate, probleme in afaceri dar si cu planurile secrete, Mercur in mers direct in Scorpion aduce noi perspective ce tin de afaceri, viata intima, bani prin fel de fel de acorduri semnate, comunicare.  Este o lectie importanta despre credinta, renastere, sa nu priviti inapoi  la vechile obiceiuri. Poate fi o adevarata renastere in ceea ce priveste comportamentele excesive, intimitate, putere si influenta asupra celorlalti, finante comune, viata si moarte, pierderi care v-au afectat sufletul. Pot fi deblocate anumite proiecte de munca, documente legate de munca voastra. Poate ati gasit cateva modalitati de imbunatatire a modului vostru de comunicare ce pot debloca in sfarsit anumite relatii( rude, frate si sora, tineri, munca).

Taur/Ascendentul in Taur

Dupa trei saptamani de agitatie si incurcaturi in relatiile voastre, Mercur in mers direct ridica steagul alb si va ajuta sa cantariti mai atenti problemele, sa luati in considerare pe langa nevoile voastre si nevoile partenerului. Gandurile voastre pot deveni mai clare prin dialog, prin cultivarea pacii interioare si relationale.Trebuie sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma, sa cultivati compasiunea si dialogul. Cum Mercur este planeta voastra financiara, lucrurile se pot imbunatati aici dar si in tot ce tine de valoare personala, siguranta materiala si emotionala. Cand ceata dispare, aveti posibilitatea sa va faceti vazuti si auziti. Puteti comunica mai bine si cu copiii vostri, cu persoana iubita sau prin proiectele voastre creative.

Gemeni /Ascendentul in Gemeni

Dupa trei saptamani agitate legate de relatii, uniuni, colaborare cu ceilalti, munca, activitati zilnice, nemultumiri ciudate, ingrijorari nefondate, probleme de sanatate, Mercur in mers direct va ajuta sa va eliberati de presiunile ce tin de locul de munca, un proiect la locul de munca, documente importante, colegi, sefi, sanatate, rutine zilnice. Este timpul pentru a face modificarile necesare imbunatatirii vietii de zi cu zi. Nu vreti neaparat sa va schimbati locul de munca dar puteti simti un indemn sa va schimbati totusi locul de munca si sa mergeti cumva pe cont propriu. Este timpul pentru a dezvolta obiceiuri mai sanatoase, sa sarbatoriti corpul fizic ca un templu al sufletului si va bucurati de fel de fel de ritualuri de frumusete. Mercur, conducatorului semnului vostru, este, de asemenea, planeta familiei voastre. In consecinta, familia, casa, caminul vostru, sunt  foarte importante pentru voi, sunt parti din identitatea voastra. Pot aparea  unele noutati sau schimbari in familie, afaceri imobiliare, devine mai clar cum trebuie sa rezolvati o problema de familie sau o problema ce tine de o casa, o mostenire de familie.

Rac/ Ascendentul in Rac

Dupa trei saptamani agitate in relatia cu copiii, cu iubirea, cu ceea ce va place sau nu, Mercur in mers direct in Scorpion va poate ajuta sa intelegeti ca trebuie sa va concentrati mai mult pe propria creativitate, sa actionati acuma si in felul vostru propriu, sa nu va mai bazati pe altiii pentru ghidare, orientare. Trebuie sa descoperiti increderea in viata, in iubire, in copii, in copilul din voi, in subcontientul vostru, acolo este maretia voastra si daca aveti incredere, va puteti folosi de ea. O problema legata de un frate, o sora, o ruda, un vecin, o afacere in comunitatea in care traiti, poate fi inteleasa altfel acuma. Se poate ca unele datorii karmice sa va fi destabilizat  dar acuma va puteti reechilibra prin spiritualitate, credinta.

Leu/Ascendentul in Leu

Mercur retrograd se poate sa fi adus destule probleme de rezolvat in familia voastra. Acuma, Mercur in mers direct in Scorpion va elibereaza de anumite presiuni ce tin de problemele personale, de familie, camin, siguranta emotionala, tara, patriotism. Va puteti bucura de conversatiile cu cei dragi, cu cei din familie, de fapt, puteti fi mai rationali atunci cand vine vorba de problemele personale, parinti, camin. Trebui sa invatati sa fiti responsabili de familia voastra, parinti, casa, tara, sa faceti tot ce este  nevoie pentru binele familiei. Unele chestiuni financiare pot fi deblocate iar unii prieteni pot fi dati deoparte. Va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti cheltui mai multi pentru familia voastra, pentru un proiect neobisnuit.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Scorpion va ofera o curiozitate naturala, facilitate in conversatii, succes prin tot ce tine de comunicarea cu vecinii si fra?ii, vizitarea prietenilor si rudelor. Interesele voastre sunt variate acuma si probabil si imprastiate.  Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru. Puteti comunica mai clar, puteti sa fiti mai atenti la mesajele pe care le dat si pe care le primiti. Pot fi deblocate problemele, intarzierile in cariera, in obiectivele voastre profesionale, in tot ceea ce faceti pentru a va pune in lumina individualitatea, in proiectele personale.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Dupa trei saptamani de agitatie, intarzieri si incurcaturi, Mercur in mers direct in Scorpion vine cu sfaturi noi legate de bani, valorificarea talentelor native, siguranta financiara si emotionala.Veti fi mai practici si rationali în abordarea finantelor voastre. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare. Cum Mercur este si planeta strainatatii, a relatiei cu strainii, cunoastere inalta, puteti fi mai clari si mai buni comunicatori cu strainii, cu anumite persoane din strainatate, cu intelegerea legilor divine, a credintei. Puteti intelege mai bine acuma platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Mercur in mers direct in Scorpion vine cu revelatii ce tin de propria persoana, comunicare cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, relatiile voastre, valoarea voastra. Este un timp pentru a fi directi si pentru a comunica nevoile si interesele voastre. Puteti fi tentati sa va concentrati atentia asupra altor persoane, partener de viata( pentru satisfacerea nevoilor lor in defavoarea nevoilor voaste) dar sunteti sprijiniti sa va dezvoltati individualitatea si sa-i lasati pe ceilalti sa lucreze la karma lor. Modificarile in personalitatea voastra deschid un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a relatiilor voastre, un nou mod de a raspunde dusmanilor vostri. Cum Mercur este si planeta vietii intime, mosteniri, acorduri semnate pentru bani, relatii de suflet, acuma, poate fi mai usor pentru voi sa abordati problemele sensibile, intime si personale cu logica si ratiune. Ca atare, puteti deschide discutii legate de subiecte tabu si care in mod normal ar putea cauza valuri, cum ar fi cele legate de o relatie care va macina sufletul, de un contract financiar, viata intima, mosteniri.Pastrati un ochi pe portofel.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Dupa trei saptamani de reajustare, de cercetare a trecutului, puteti intelege cu ce trebuie sa mergeti mai departe in tot ce tine de comunicare, actiuni si planuri secrete, dusmanii ascunse, datorii karmice. Puteti intelege mai bine acuma platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de cariera pot deveni mai clare, cuvintele si ideile voastre pot influenta autoritatile. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii profesionale.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Se poate ca in ultimile trei saptamani sa fi avut destule probleme in comunicare dar acuma, lucrurile se pot schimba, intelegeti ce trebuie pastrat si ce trebuie aruncat in relatiile voastre, in prieteniile voastre, in munca voastra, in relatia cu strainatatea, in crezurile voastre.
Odata ce ati reusit sa separati graul de neghina veti avea o idee mai clara asupra oamenilor din jurul vostru. Puteti fi destul de originali in rezolvarea problemelor, gasiti solu?ii inovatoare la probleme. Puteti fi atrasi de ideile si conceptele originale si de cele care par a fi ciudate,  avangardiste, revolutionare, eliberatoare. A venit timpul sa va axati pe acele relatii care va impartasesc interesele, care va pot  ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare . Pot fi deblocate unele activitati legate de locul de munca, un job nou, strainatate, straini, studii superioare, calatorii. Cum Mercur este si planeta muncii voastre, este posibil sa existe mai multa activitate, miscare, comunicare cu colegii vostri si care sunt legate de strategii de munca, putere impartita.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Mercur in mers direct in Scorpion va poate arata in sfarsit unele perspective legate de cariera, ambitii profesionale, imagine publica. Dupa trei saptamani de incurcaturi in cariera voastra, vantul se schimba si puteti vedea mai bine ce oportunitati aveti, pe cine va puteti baza pe mai departe in dezvoltarea carierei voastre. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, o alta functie, un alt statut social. Cum Mercur este si planeta iubirii, creativitatii personale, se poate sa deveniti mai clari in comunicarea cu persoana iubita, cu copiii vostri, cu ceea ce va place cu adevarat.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Cu Mercur in mers direct, perspectivele tin de invatamant superior, credinta, strainatate, scoala, calatorii peste mari si tari. Dupa cateva saptamani de incertitudini cu privire la imaginea de ansamblu, la adevarul vostru, acuma, panorama vietii poate fi oarecum modificata, mintea voastra se indreapta catre viziuni, ganduri si idealuri mai mari. Aceasta perioada este, de asemenea, potrivita pentru a pleca in strainatate, pentru studii superioare. Sunteti sprijiniti sa va dezvoltati credinta, intuitia, sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra, beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara, sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de familie, casa, pot deveni mai clare.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.