LUNA PLINA IN SCORPION – 7 MAI 2020, ORA 13:45, ORA ROMANIEI -“CACI NIMIC NU ESTE ACOPERIT CARE SA NU IASA LA IVEALA…..”

“Deci nu va temeti de ei, caci nimic nu este acoperit care sa nu iasa la iveala si nimic ascuns care sa nu ajunga cunoscut.” Matei 10:26

In faza de Luna Plina, cele doua Luminarii sunt in opozitie, in cazul nostru, Luna se afla pe gradul 17:20 Scorpion iar Soarele se afla in pe gradul  17:20 Taur. In limbaj astrologic, Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut( 28 octombrie 2019 cand a fost luna noua in Scorpion), acuma putem culege roade frumoase, putem straluci sau putem constientiza ca esecul unei actiuni nu este decat rezultaul unei alegeri gresite. In cuvinte simple,  O Luna Plina lumineaza problemele care exista deja, care nu au fost rezolvate sau care au fost rezolvate dar in dezacord cu cerintele divine. In acelasi timp, o Luna Plina poate fi aducatoare de bonusuri substantiale daca le meritam.

Dar sa inceapa sedinta divina ……

Polaritata Scorpion-Taur se ocupa de echilibrarea unor energii ce au in comun preocuparea pentru bani, valori, control, sexualitate, senzualitate, putere, incapatanare extrema. Daca Taurul se ocupa de tot ce are o forma concreta, de tot ce este al meu ( verbul caracteristic taurului este a avea), de puterea personala, posesii si statut, Scorpionul se ocupa de tot ce este al celuilalt, de manipularea si controlul celorlalti, de puterea colectiva, de posesiuni comune, afaceri, distrugerea formei, schimbare si transformare profunda( verbul caracteristic este a dori). Daca Taurul este atras de lucrurile simple, tangibile in viata, Scorpionul este atras de mistere, secrete, inselaciuni, fraude, bani multi, controlul si manipularea celorlalti, experiente intense, petrece mult timp observand totul dintr-un colt ales de el.  Fiecare energie dezvoltata in defavoarea celeilalte produce un dezechilibru iar Luna Plina ne arata intr-un mod destul de emotional ce am dezvoltat prea mult si am dezechilibrat viata noastra. In mod ideal, aceste energii sunt in echilibru dar viata pe pamant este traita aproape in permanenta prin dezechilibre relationale, financiare, emotionale.
Aceasta Luna Plina face o mare lumina pe conflictele emotionale din interiorul nostru si ne poate ajuta sa le vindecam, curatam, eliminam. Este cel mai bun moment pentru a intelege cauza dezechilibrelor emotionale, a problemelor financiare, a tot ceea ce ne afecteaza sufletul.

Ca atare, tema acestei lunatii este despre echilibrarea acestor energii Taur si Scorpion prin descoperirea blocajelor, relatiilor, ideilor, obsesiilor, dorintelor, valorilor materiale, misterelor, manipularilor, otravurilor, care ne tin pe loc si ne impiedica sa avansam. Nu trebuie sa uitam ca ambele semne sunt extrem de incapatanate, inflexibile si nu pot face compromisuri in cazul unui dezacord puternic. Dar marea lectie a acestei lunatii este despre renuntarea la control, sa invatam ca arta compromisului nu inseamna neaparat infrangere, detronare.  Luna Plina in  Scorpion “ aprinsa, luminata, electrizata” de Soarele in Taur va aduce in lumina motivatiile ascunse, temerile ingropate, ranile vechi, luptele ascunse pentru putere, bani. Aceasta Luna Plina ne indeamna sa descoperim propria noastra putere anuntandu-ne ca este  un moment excelent pentru a  scapa de temeri si obiceiuri vechi care limiteaza intr-un fel dezvoltarea noastra. Tot ce tine de taxe, bani, resurse comune, imprumuturi bancare, probleme de intimitate, cercetare, auto-examinare, lupte pentru putere, manipulari din umbra, razbunari, tradari, agresivitate, sunt energizate in urmatoarea perioada. Cum Scorpionul este profund interesat de descoperirea adevarului, Luna Plina in Scorpion adora sa ajunga la adevarul lucrurilor si ne ajuta sa descoperim si sa descifram esenta din spatele lucrurilor intr-un mod rapid si eficient. Avem de partea noastra o Lumina care ne ajuta sa privim lucrurile in mod realist si sa evaluam ceea ce se intampla cu adevarat, sa vedem cine si de ce trimit asupra noastra fel de fel de otravuri, sa-i vedem pe ceilalti asa cum sunt cu adevarat. Scorpionul reglementeaza, de asemenea, probleme legate de viata, moarte, transformare, intimitate, relatii, distrugere, reinnoire si regenerare. Iar Luna Plina in Scorpion amplifica situatiile de criza, deciziile de viata si de moarte, serviciile de urgenta, transformarile profunde, renasterea din propia cenusa (reinvie mitul pasarii phoenix). In acelasi timp, Luna Plina in Scorpion ne ajuta in orice circumstanta care necesita reconstructie, reinnoire si reforma. Aceasta Luna in Scorpion rasplateste rabdarea, capacitatea noastra de a face fata incercarilor si testelor vietii, refuzul de a admite infrangerea, biruinta asupra planurilor otravitoare ale unora care vor sa ne manipuleze, controleze, speranta in mai bine.

Nu este un timp usor dar asa cum spune Apostolul Pavel :“Bucurati-va in nadejde. Fiti rabdatori in necaz. Staruiti in rugaciune.”Romani 12:12   Indiferent ca avem speranta cereasca sau pamanteasca, Luna Plina in Scorpion recompenseaza fidelitatea noastra in incercari, credinta in Dumnezeu.

Luna in Scorpion in opozitie cu Soarele in Taur( faza de luna plina) activeaza axa III-IX, o axa ce deschide batalia intre mintea practica, experientele pamantesti si mintea mare, experientele care lasa materialul si imbratiseaza cunoasterea spirituala, credinta, casa lui Dumnezeu. Cea de-a treia casa reprezinta toate formele de comunicare, cuvintele rostite, documentele, studiile medii, capacitatile noastre mentale, comunitatea in care traim, fratii, rudele noastre, calatoriile locale, comertul, vicleniile. Casa a IX-a guverneaza filosofia, spiritualitatea, studiile superioare, judecatorii, judecata divina, legea si calatoriile in strainatate, alte culturi. Cum cele doua Luminarii sunt in opozitie, se streseaza reciproc, Luna Plina slabita in casa III rasplateste manipularile toxice din comunitatile locale, din documente, afaceri, comert, stiri, mass-media(otrava varsata de televiziuni, purtatori de cuvant, asa zisii formatori de opinii).

Acuma, Soarele in Taur in casa IX lumineaza Luna in Scorpion din casa III cu adevaruri, mesaje divine care raspund la multe intrebari pamantesti, la multe lucruri aparent fara raspuns. Este timpul aducerii in lumina a unor documentele false, a unor manipulari grosolane, a planurilor de manipulare si control din partea unora care isi doresc multa putere. Adevarul unor fapte din trecut face parte din limbajul astrologic al acestei lunatii.
Luna Plina in Scorpion in casa III  ne pune fata in fata cu esecurile actionilor noastre ghidate doar de mintea pamanteasca uitand ca Isus ne-a spus :” Fara mine nu puteti face nimic”.

Neptun pe gradul 20:23 Pesti  are rolul de mediator (face un aspect de trigon cu Luna in Scorpion si un aspect de sextil cu Soarele in Taur), este un ajutor important ce ne spune destul de sugestiv ca nu ne-am taiat de tot craca de sub picioare, este o mana intinsa, este un ajutor imens in echilibrarea lucrurilor. Luna plina in Scorpion in aspect de trigon cu Neptun in Pesti  aduce inspiratie, ghidare, protectie divina. Deoarece Neptun este in esenta o forta spirituala, pentru a utiliza in mod eficient aceasta energie, trebuie sa credem in magia vietii, in rolul spiritualitatii, sa acceptam intuitia (vocea divina din noi) ca o forta invizibila dar binefacatoare. Legatura dintre Luna Plina in Scorpion( multa lumina in intuneric)  si Neptun in Pesti creeaza un pod luminos peste ape(emotii, sensibilitate, frici, spaime), deci negativitatile, durerile, pot fi depasite prin puterea sufletului nostru. Cu incredere si credinta, intunericul si frica vor disparea.

Deoarece Mercur in Taur este intr-o conjunctie cu Soarele in Taur si face opozitie cu Luna in Scorpion,  cuvintele pot incepe un “ razboi”, deci, mare atentie, cultivati diplomatia, iertarea, este cea mai buna arma in aceste zile. “Nu va lasati manipulati” este definitia cea mai simpla a acestui aspect provocator, credeti in simturile voastre, cititi cu atentie documentele, mesajele. Cu o mai mare atentie, putem intelege foarte bine ceea ce vine de la ceilalti, ghidarile divine, calea de urmat.

Dar mesajul Soarelui in Taur catre Luna plina in Scorpion  are si alte notite date de asteroidul 3200 Phaeton ce sta langa Mercur in Taur. Povestea caderii lui Phaethon este o poveste mitologica importanta care are multe semnificatii si in prezent. In mitologie, inocentul, nepregatitul Phaethon( cati Phaetoni nu avem si noi acuma!) si-a dorit foarte mult sa conduca carul ceresc al tatalui sau-zeul Helios. Phaethon a insistat iar tatal lui i-a indeplinit dorinta asa cum a promis.  Si din moment ce carul avea doar un singur loc, el trebuia sa-i incredinteze fiului sau carul ceresc. Helios, desigur, a incercat sa-i dea multe sfaturi si instructiuni utile, dar Phaethon era prea fericit ca visul lui se va implini si nu a mai fost atent la nici un sfat. Din nefericire, baiatul, nu era suficient de puternic si suficient de calificat pentru a gestiona caii inaripati. Phaethon a intrat in panica si a pierdut controlul carului, cand mergea prea repede, pamantul incepea sa inghete, cand mergea prea incet, pamantul incepea sa se usuce transformandu-se in desert. In cele din urma, Zeus a intervenit, a trimis un fulger asupra carului iar Phaethon a fost ucis si a cazut pe malul raului Erianus.

Aceasta Luna plina in Scorpion poate fi un avertisment din partea divinitatii pentru multi “Phaethoni” ajunsi in functii total nepregatiti, pentru cei care prin mijloace necurate au incercat si incearca sa “ zboare la inaltime” fara a fi calificati pentru asta.
Astrologic, Phaethon este o putere. Numele lui inseamna “stralucire”, este copilul de aur care are potential de a face lucruri uimitoare daca nu musca mai mult decat poate mesteca.
In noi toti, traieste divinitatea, avem origine divina, toti suntem “Phaetoni” dar pentru a creste, a evolua, pentru a ajunge la sinele nostru divin(Helios-Soarele), trebuie sa renuntam la comportamentele excesive, la riscurile inutile, la supraestimarea aptitudinilor si calitatilor noastre, la dorinta de a fi in varful piramidei fara o baza solida. Povestea lui Phaeton si povestea Lunii Pline in Scorpion sunt povesti de avertizare. Este timpul sa fim mai realisti, “ atata pot face” nu ne detroneaza cu nimic. Ca si in alte povesti, Zeus actioneaza ca o autoritate care trebuie sa mentina ordinea cand nimeni altcineva nu poate. Prin acest aspect, Dumnezeu ne spune ca nu ne-a uitat, este ca o mana intinsa ce ne ajuta sa depasim adversitatile acestei lumi. Aceasta lampa cereasca lumineaza tot ceea ce se vrea ascuns pe vesnicie, tot ceea ce are o urma de secret, tot ce tine de documente, de afaceri necurate, de bani negri, de ilegalitati in documente, de “Phaethoni” ajunsi in functii de conducere, de “Phaethoni” mediatici, de  “Phaethoni” vindecatori, de “Phaethoni” manipulatori. Multi pot crede ca pot face orice, ca pot manipula si controla orice, dar aceasta Luna plina in Scorpion cunoaste totul, rasplateste binele si condamna rautatea.

Intr-un fel, o Luna Plina poate fi privita ca o lege a karmei care functioneaza neintrerupt; daca ai barfit, mintit, inselat, otravit, fraudat, falsificat, tradat, manipulat, vei fi barfit, mintit, inselat, otravit, tradat, manipulat, primim ceea ce dam, este o lege universala aplicata tuturor, nimeni nu poate fugi de aceasta lege. Este cel mai bun moment pentru situatiile care au nevoie de tranformare, pentru reinnoirea unui proiect vechi, pentru oprirea unor situatii emotionale nesanatoase. Este timpul sa iesim din inchisorile inchipuite ca bune pentru dezvoltarea noastra, sa iesim in lumina, sa ne iubim si temerile, asa ele isi vor diminua stapanirea asupra noastra. Asa ne aducem aminte ca suntem mai puternici decat orice problema sau obstacol care ne ieste in cale. Sa renuntam la gandirea negativa, sa ne legam doar de bine, doar de ceea ce functioneaza bine, de speranta, de Dumnezeu.

Rugaciunea Lunii Pline in Scorpion:

Sfinti Arhangheli, Sfinti Heruvimi, Sfinti Serafimi, Sfinti Ingeri ai lui Dumnezeu, Sfinti Ierarhi iubiti de Dumnezeu, cutremurati-i pe dusmanii nostri cu frica de Dumnezeu. Cutremurati-le tuturor dusmanilor, clevetitorilor, inselatorilor si uneltitorilor nostri  planurile malefice, si trimite-ti la ei, legiuni de Ingeri si Entitati Benefice care sa-i opreasca, sa-i dojeneasca si sa le inchida drumurile catre noi. Multumesc, Multumesc, Multumesc.

Fie ca Lumina divina sa va ghideze mereu!

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Exceptionala prezentare!!! Adriana! M-ai uns pe suflet si mi-ai dat sperante de bine si infrangere a raului!!! Multumesc!

  2. Multumesc,,,,
    ,,,,aunt Scorpion si sotia Taur.Suntem in cuplude nezdruncinat,avem 30 ani de casnicie,iar astrele ne sunt favorabile,chiar daca sunt momente cand ne este greu.

  3. Doamne ajuta s? ac?ioneze aceasta luna plin? în toat? lumea ?i mai ales în Romania!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.