LUNA PLINA IN CAPRICORN si ZODIILE -9 IULIE 2017, ORA 07:06–ORA ROMANIEI

Luna Plina din 9 iulie 2017 are loc cu Luna pe gradul 17:09 Capricorn  in opozitie ( aspect astrologic provocator de 180 grade ) cu Soarele in Rac gradul 17:09. Este o energie intensa, puternica, magica ce ne ajuta sa culegem roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Capricorn din 28 decembrie 2016.

Simbolul Sabian al gradului 18 Capricorn energizat de Luna Plina: Steagul Marii Britanii flutura pe o nava de razboi britanica.

O nava de razboi arata putere, demnitate, steagul este un simbol de identificare al unei natiuni iar pe scara mai joasa putem merge la embleme, carti de identitate, avertismente. Fiecare stat are un steag personalizat considerat sfant iar un steag care flutura pe o nava arata ca noi trebuie sa fim pregatiti in orice moment sa ne sustinem cauza, sa luptam pentru crezurile noastre, sa luptam pentru o cauza nobila. Acest simbol vorbeste despre supraveghere si control a tot ce tine de cariera, viata sociala, ambitii profesionale, lege si ordine, elita conducatoare, guvern, putere politica, tara, familie. De multe ori steagul se ridica si ca un avertisment iar aceasta Luna Plina in Capricorn flutura steagul ( avertisment, pedeapsa, pierdere sau recunoastere, succes)in cariera, functii importante, munca, proiecte la locul de munca, sanatate, familie.

Influenta cea mai mare a acestei energii destul de tensionate o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 9( plus, minus trei zile ) in semnele cardinale: Capricorn, Rac, Berbec, Balanta dar  o vor simti si  cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 18 din orice semn zodiacal .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social, va vede lumea acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera, viata voastra sociala, familie si are legatura cu semintele plantate in data de 28 decembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in cariera dar puteti avea succes prin activitatile voastre profesionale. Marte in Rac in casa familiei poate crea un mic razboi in aceasta perioada, deci mare atentie. Afacerile care nu ofera protectie si securitate sufletului vor suferi remodelari sau chiar vor fi rupte. Jupiter in Balanta cantareste relatiile voastre, diplomatia voastra iar Pluto de mana cu aceasta lunatie arata transformari majore in cariera si familia voastra. Deoarece Pluto vorbeste accentuat despre putere, puteti experimenta un esec masiv in ceea ce priveste cariera, reputatia daca ati abuzat de o functie. Eu va dau multa putere va spune Pluto dar acuma va pot lasa fara ea.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru. Tot ce tine de strainatate, proiecte cu strainatatea, locuri de munca in strainatate, credinta, increderea in Divinitate, aduc vesti bune, sansa este de partea voastra. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre, pe moralitatea voastra si are legatura cu semintele plantate in 28 decembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea voastra, in raport cu strainatatea, straini, munca in strainatate dar puteti avea valuri de inspiratie, viziuni. In timp ce Marte in Rac va face adevarati razboinici in mediul apropiat, frati, vecini, comunicare, discutii aprinse, Jupiter in Balanta cantareste munca voastra, proiectele voastre la locul de munca, relatia cu colegii si sefii, sanatatea voastra. Sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi ca cineva lucreaza impotriva voastra. Tot ce tine de imaginea mare a universului, strainatate, invatamant ofera pentru voi experiente intense de transformare. Pluto de mana cu aceasta lunatie arata ca puteti suferi schimbari dramatice in convingerile voastre, va puteti elibera de fel de fel dogme sufocante. Ambitiile nemiloase, lacomia puterii, nerespectarea legilor societatii in care traiti sunt in atentia acestei lunatii iar Pluto da verdicte.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Casa opta este considerata o casa karmica, o casa in care castigurile si pierderile nu sunt contorizate de voi ci de faptele voastre. Pot aparea noi surse de venit, puteti primi o mostenire chiar si o noua dragoste. Egoismul, lacomia sau excesul de putere sunt contorizate de aceasta luna plina si poate deveni pentru voi  un condiment al dezamagirii si pierderii. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere,secrete sunt in lumina acuma. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in 28 decembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra puterii voastre, asupra asociatilor si partenerilor vostri, asupra vietii intime. Banii care vin prin fel de fel de acorduri semnate, banii care vin prin partenerul de viata sunt in lumina acuma. Marte in Rac va face destul de sensibili in legatura cu banii obtinuti prin propriile talente, cu investitiile exagerate, cu nevoile imperioase, Jupiter in Balanta va cantareste iubirea data si primita, mandria exagerata, neglijenta, optimismul exagerat iar Pluto de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in legatura cu banii care vin prin partener, asociat, banci, mosteniri, relatii secrete.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, sa refaceti o legatura subreda cu partenerul de viata. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, pe partenerul vostru de suflet si are legatura cu semintele plantate in 28 decembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea unei relatii, a unei afaceri, a unui angajament dar puteti constientiza necesitatea acestora in viata voastra. Marte in Rac va face destuli de autoritari, furiosi in relatiile voastre,  Jupiter in Balanta va cantareste familia, caminul, relatia cu parintii, cu tara voastra, pretentiile exaggerate, negjijenta si delasarea voastra iar Pluto de mana cu aceasta lunatie, devine un judecator dur al relatiilor voastre. Mare atentie la dusmani, ii puteti vedea foarte bine acuma.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod sortit. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri  si are legatura cu semintele plantate in 28 decembrie cand a fost Luna Noua in Capricorn. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul muncii dar puteti primi anumite bonusuri financiare. In timp ce Marte in Rac va transforma in agenti secreti, activeaza dusmaniile ascunse sau periculoase, Jupiter in Balanta va cantareste relatia cu rudele voastre, cum comunicati, nepasarea fata de anturaj, neglijenta fata de semeni, pretentiile exagerate fara a oferi nimic in schimb iar cu Pluto de mana cu aceasta lunatie, locul de munca poate cunoaste o transformare majora. Atentie la sanatatea voastra.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii vostri, creativitatea voastra, grupuri de interese, lucruri imprevizibile si are legatura cu semintele plantate in 28 decembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul iubirii, a relatiei voastre cu copii, prieteni, protectori dar puteti avea realizari importante prin fel de fel de speculatii si prin ghizi spirituali. In timp ce Marte in Rac aduce conflicte in relatiile voastre(prieteni, protector, fel de fel de grupuri, politica), Jupiter in Balanta va cantareste talentele native, portofelul, proprietatile, traficul de influenta, abilitatea de a-i exploata pe altii iar Pluto de mana cu aceasta luna plina devine un judecator dur al mandriei exagerate, al unei iubire secrete, Aceasta energie aduce transformari majore in modul cum priviti iubirea, relatia cu copii, speculatiile.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in 28 decembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul familiei  dar puteti avea realizari importante prin parinti, afaceri imobiliare, cariera.  In timp ce Marte in Rac va face razboinici in cariera voastra, Jupiter in Balanta va cantareste imaginea voastra, modul cum relationati, cum actionati, simtul legalitatii iar Pluto in Capricorn de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in modul cum priviti familia, caminul vostru, tara, radacinile voastre. Lipsa masurii in tot ceea ce faceti provoaca nesansa si uzura.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi  aceste finaluri tin de transport, calculatoare, telefoane, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in 28 decembrie 2016. Fiti atenti la conversatiile actuale , ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe rudele voastre, frati, surori, calatorii scurte, comunicare, comert si are legatura cu semintele plantate in decembrie  2016 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul comunicarii, comert, rude dar puteti avea realizari importante prin tot ce tine de comunicare, deveniti maestri in manuirea cuvintelor. Daca vreti sa propuneti cuiva un proiect, daca vreti sa sustineti o cauza, atunci, urmatoarele doua saptamani va ajuta foarte mult. In timp ce Marte in Rac va face excesiv de incapatanati, aduce lupte juridice, riscuri in relatia cu strainii, critica agresiva, autojustificari exagerate, Jupiter in Balanta va cantareste trecutul, jocurile secrete, fuga de anumite raspunderi, dusmanii secreti iar Pluto de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in mediul apropiat, frati, rude, vecini, o stire va poate schimba total acuma.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Acuma, banii vorbesc. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre financiare , a buzunarului vostru, a portofelului voastru  si are legatura cu semintele plantate in 28 decembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Poate fi un triumf profesional, puteti obtine bani prin valorificarea unui talent nativ, un imprumut bancar, o mostenire. In timp ce Marte in Rac aduce conflicte cu partenerii vostri de afaceri, cu bancile, cu tot ceea ce are legatura “ cu alti bani”, pierderi importante prin asociere cu parteneri imprudenti, Jupiter in Balanta va cantareste prietenii, sperantele voastre, omenia, curajul iar Pluto de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in modul de a face bani, de a va valorifica talentele. Sunt taxate acuma modalitatile aventuroase sau metodele discutabile de a va valorifica talentele, de a face bani.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi si are legatura cu semintele plantate in 28 decembrie  2016 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Nu numai ca veti culege roadele muncii voastre dar puteti fi mandri si plini de satisfactie in aceasta perioada. Reflectoarele astrale sunt pe voi, culegeti ce ati semanat. In timp ce Marte in Rac va face adevarati razboinici in casnicia voastra, in relatiile voastre, in relatia cu cei care aplica legile, dusmanii voastri, Jupiter in Balanta va cantareste cariera, ambitiile profesionale iar Pluto in fuziune cu aceasta lunatie arata ca relatiile personale pot suferi schimbari irevocabile.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit  si are legatura cu semintele plantate in 28 decembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Nu numai ca un secret de-al vostru poate fi luminat dar in acelasi timp puteti  descoperi un lucru ascuns, un secret legat de o problema veche ce va macina sufletul. In timp ce Marte in Rac aduce lupte intense la locul de munca, cu colegii, Jupiter in Balanta va cantareste credinta, idealurile iar Pluto de mana cu aceasta lunatie aduce o transformare profunda prin dezgoparea unui lucru din trecut.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi interzis, socant pentru voi. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale.  Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre si are legatura cu semintele plantate in 28 decembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in relatia cu un prieten, un grup de oameni dar puteti avea success, faima prin efortul, munca in echipa la un proiect important. In timp ce Marte in Rac aduce lupte intense, conflicte  in relatiile de iubire, cu copiii, Jupiter in Balanta va cantareste afacerile, banii partenerului de viata, jocurile secrete, viata intima iar Pluto in fuziune cu aceasta lunatie arata ca transformarea majora vine printr-un prieten, protector, astrologie, ghizi spirituali.

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.