CHIRON IN CONJUNCTIE CU JUPITER -12 MARTIE 2023, UN TIMP DE VINDECARE

Unul din aspectele astrologice importante ale anului astral 2023 este si intalnirea lui Jupiter cu Chiron pe gradul 14:22 Berbec si asta se intampla pe 12 martie. Influenta subtila a acestui aspect lucreaza inca din februarie si dureaza pana la mijlocul lunii aprilie. Doar o data la 50 de ani se intalnesc Jupiter si Chiron in Berbec( acest lucru este valabil pentru fiecare semn, in 2009, Jupiter a fost in conjunctie cu Chiron in Varsator).

In astrologie, Jupiter este Marele binefacator si vede mereu ceva special in noi chiar si atunci cand nu vedem noi insine. Jupiter este principiul expansiunii: extinderea mintii catre taramuri inalte si filozofie, extinderea orizontului nostru fizic prin calatorii lungi si extinderea corpului fizic prin cresterea in greutate. Este semnificatorul pentru bogatie, copii, educatie, religie, prosperitate, faima, ajutor providential, putere politica, noroc, finante si calatorii lungi. Fiind cea mai benefica planeta, in mod normal, nu va face rau nimanui decat daca harta natala este foarte afectata.

Chiron(vindecatorul ranit) nu este doar rana noastra, ci si darul nostru. Chiron este decalajul dintre cine suntem acum si cine am putea fi. Calatoria chironiana este in cele din urma calatoria fiecarui pamantean catre reconectarea la originile divine. Rana profunda poate fi considerata a fi procesul de incarnare si deconectarea de la divinitate (unitate) in dualitate( fragmentare).  Calatoria de vindecare este de fapt o calatorie de reconectare la  originile noastre divine, sa intelegem ca sursa noastra este Dumnezeu. Chiron in  poate fi un leac miraculous. Eu vin cu CHEIA, ne spune Chiron in Berbec. Si ce poti face cu o cheie?   Sa deschizi sau sa inchizi o durere, o experienta dureroasa, un proces de vindecare, o noua realitate, o noua intelegere. Puteti citi inca o data horoscopul lui Chiron aici.

Iar aceasta conjunctie dintre Jupiter si Chiron poate aduce un timp de vindecare energetica prin noi insine(Berbec). De vreme ce Berbecul guverneaza sinele nostru, Eul nostru, increderea noastra in sinele nostru va creste, ne putem baza mai mult pe resursele noastre interioare, abilitatile de vindecare cresc, invatam ca suntem energii si ca ne putem vindeca prin energia divina din noi. Cu aceasta conjunctie, exista oportunitati extraordinare atat pentru a ne dezvolta darurile vindecatoare, cat si pentru a face progrese semnificative pe calea noastra spirituala personala.

Cum Jupiter extinde tot ceea ce atinge, cand da mana cu Chiron, va expune ranile noastre dar totodata vine si cu o solutie, un mentor, un ghid, un profesor, o mantra de vindecare, un talisman, o calatorie importanta.

In acelasi timp, Jupiter impreuna cu Chiron ne va ajuta sa vedem care este imaginea de ansamblu din spatele acestor rani, dezvaluind rolul crucial pe care l-au avut in cresterea si dezvoltarea noastra. Intelegem, ca fara dureri, fara rani sufletesti si trupesti, nu suntem motivati sa crestem si sa evoluam. Nimeni nu este pe pamant intamplator ci totul are un motiv foarte special. Jupiter poate aduce invataturi de vindecare si crestere prin oameni, prin artele vindecatoare.

Interactiunea dintre Jupiter si Chiron ne ajuta sa intelegem mai usor si sa experimentam in mod direct adevarul vindecarii holistice, legile naturale care guverneaza interac?iunea dintre corpurile fizice, astrale si mentale care, luate impreuna, creeaza conditiile pentru sanatate sau boala. Putem vedea, de exemplu, ca atunci cand folosim mantre de vindecare, ne simtim mai bine pe masura ce corpul astral primeste aceste indicatii si, in cele din urma, ne imbunatatim sanatatea deoarece corpul fizic va raspunde la comenzile subconstientului nostru. Tot ce se intampla are un scop pentru fiecare dintre noi si daca putem recunoaste acest lucru, atunci suntem in armonie cu Universul si oamenii din jurul nostru, astfel ne vindecam fizic, emotional, mental si spiritual.
Experiente ca acestea ne vin mai usor in aceasta perioada, continand ceea ce trebuie sa stim despre legile si adevarurile vindecarii. Este o perioada buna pentru a practica aceasta mantra vindecatoare:

Spune de cateva ori pe zi:”Corpul si toate organele mele au fost create de catre inteligenta infinita a subconstientului meu. Ea singura stie cum sa ma vindece; intelepciunea atotputernica ce salasluieste in subconstient imi modeleaza toate organele, tesuturile, muschii, pielea si oasele. Aceasta forta curativa fara limite, care se afla chiar in mine, transforma in acest moment fiecare atom al fiintei mele pentru a ma face sanatoasa si perfecta. Multumesc pentru aceasta vindecare care, stiu bine, se petrece chiar acum. Realizarile acestei inteligente creatoare sunt minunate.”

Acest aspect astral important nu numai ca ne pune pe calea vindecarii ci ne poate duce intr-o calatorie de descoperire a potentialului nostru maret, restaureaza prezenta divina “Eu sunt”. Abilitatile de vindecare se deschid in multi dintre noi. Invatam sa lucram cu energia ca sa ne putem vindeca, apoi sa-i ajutam pe altii sa faca acelasi lucru. Acesta este, de asemenea, un moment de auto-realizare si de a ajunge la o noua intelegere a unicitatii noastre individuale si a scopului pe care il avem aici pe pamant.

Repetati cat puteti de des aceasta rugaciune:

“Reconecteaza-ma Doamne Isuse Christoase la DUMNEZEU, la Dumnezeul meu launtric, la fiinta de lumina si iubire din interiorul meu, la pacea si linistea mea interioara, la tot ce este bun si maret in interiorul meu astfel incat sa redevin EU, asa cum m-ai creat TU, un Eu minunat si extraordinar calauzit in fiecare zi de tine Doamne ! Amin”

Simbolul sabian al gradului 15 Berbec, gradul conjunctiei lui Jupiter cu Chiron este :

“Un indian tese o patura pentru ceremonie”

Este fabulous acest simbol care arata protectie, securitate, caldura, auto-realizari. Suntem acoperiti cu lumina vindecatoare a acestui aspect magic. Munca individuala este rasplatita acuma. Credinta in sinele nostru divin ne vindeca, ne ajuta sa “tesem” tot ceea ce avem nevoie pentru a ne face cat mai bine lectia de viata si pentru a fi rasplatiti de divinitate. Si poate cel mai important mesaj al acestei conjunctii este “sa ne imbracam cu armura luminii”.

Sa fiti binecuvantati si vindecati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.